30.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ حجت الاسلام پناهیان (رئیس قرارگاه عمار) :
اگر بنا باشد پزشکان سپاه مانند دیگر پزشکان تابع پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی باشند پس ما به کجا پناه ببریم ؟!
1️⃣ موضع دولت در قبال اربعین تغییر چندانی نکرده است ، موانع نه چندان معقولی اجازه نمیدهد مردم ایران به کربلا بیایند .
2️⃣ رئیس ستاد اربعین از کرونای عراق خبری ندارد ، محدودیتهایی که ستاد کرونا در مورد عراق گذاشته است کارشناسانه و عالمانه نیست ، ونامعقول است .
3️⃣ از وزیر بهداشت و پزشکان ستاد کرونا تقاضا میکنم اطلاع دقیق در مورد کرونای کربلا پیدا کنند ، نمیدانم هنوز وزارت بهداشت اقدامی برای بررسی پژوهشی کرونای عراق کرده است یا نه ...
4️⃣ خبرگزاریهای وابسته به سپاه در تبیین این مسأله (کرونای عراق ولزوم رفع موانع) کوتاهی میکنند .
5️⃣ برخی از پروتکلهای کرونا دیکته ی شده ی سازمان بهداشت جهانی است ، من به سازمان WHO کافرم و به آنها اعتمادی نیست ، بعضی از دستورات غلط این سازمان در ایران اجرا و موجب آسیب و مرگ شده است ، رسانه های ما باید پیگیر کشته شدگان پروتکلهای غلط در ایران باشند ، داروهای مضر چگونه وارد شدند ؟ مافیای دارو وجود دارد ...
6️⃣ من امیدوار بودم که پزشکان مربوط به سپاه و نهادهای امنیتی 1 درصد احتمال نبرد بیولوژیک بودن کرونا را بررسی کنند ...
7️⃣ اگر بنا باشد پزشکان سپاه مانند دیگر پزشکان تابع پروتکلهای WHO باشند پس ما به کجا پناه ببریم ؟!
8️⃣ واکسیناسیون مورد تردید جدی برخی دانشمندان است، صداوسیما مخالفت مردم کشورها با واکسنها را بازتاب نمیدهد، الآن برخی پزشکان و دانشمندان برجسته ی فرانسوی مخالف واکسن هستند.
🔴 نشانه های پذیرش نماز
✍ از امام صادق (ع) نقل شده است: «کسی که دوست دارد بداند آیا نماز او پذیرفته شده یا نه، باید بنگرد و ببیند آیا نماز، او را از فحشا و منکر بازداشته است؟ پس به آن اندازه که او را از فحشا و منکر بازداشته، از او پذیرفته شده است.»
نماز از مهمترین آثارش جلوگیری از منکر و گناه و آلودگی هاست. خداوند در قرآن فرموده است: «اِنَّ الصَّلاةَ تَنهی عَنِ الفَحشاءِ وَ المُنکَرِ، نماز از کار زشت و ناپسند باز میدارد.»
حال اگر کسی نماز خواند، ولی از گناه ابایی نداشت، از ظلم ابایی نداشت، از ضایع کردن حق ديگران ابایی نداشت، آیا این نماز، نماز مقبول بوده است؟ بیتردید چنین نیست.
📚 کتاب صراط و شفاعت
وقـتـی مـیـگویـیـم خـدا كـنـد كـه بـیــایــی
شاید او میگوید:
خــدا كـنــد كــه بــخـواهــیــد!!!
اللهم عجل لولیک الفرج
@montzrn313
🔴 زنجیر های شیطان و شیخ انصاری
✍ خواب معروفى نقل مى كنند كه در زمان شيخ انصارى يك كسى خواب ديد كه شيطان در نقطه اى (قضيه مربوط به نجف است) تعداد زيادى افسار همراه خودش دارد ولى افسارها مختلف است بعضى از افسارها خيلى شل است طناب بسيار ضعيفى را به صورت افسار درآورده است يكى ديگر افسار چرمى ، يكى ديگر زنجيرى ، زنجيرهاى مختلف و بعضى از زنجيرها خيلى قوى بود كه خيلى جالب بود. از شيطان پرسيد: اينها چيست ؟
- اينها افسارهايى است كه به كله بنى آدم مى زنم و آنها را به طرف گناه مى كشانم .
آن افسار خيلى كلفت ، نظر اين شخص را جلب كرد، گفت : آن براى كيست ؟
- اين براى يك آدم خيلى گردن كلفتى است .
- كى .
- شيخ انصارى .
- چطور؟
- اتفاقا ديشب زدم به كله اش يك چند قدم آوردم ولى زد آن را پاره كرد.
- حالا افسار ماها كجاست؟
- شما كه افسار نمى خواهيد، شما دنبال من هستید! اين افسار مال آنهايى است كه دنبال من نمى آيند. آن شخص صبح آمد خواب را براى شيخ انصارى نقل كرد.
مثل اينكه شبى بوده شيخ خيلى اضطرار پيدا مى كند و پولى كه بابت سهم امام بوده و فردا بايستى تقسيم مى كرده است به عنوان قرض از آن چيزى برمى دارد؛ مى گذارد سرجايش . شيطان كه گفته بود زنجير را زدم به كله اش و او را چند قدم آوردم ولى بعد پاره كرد و رفت ، قضيه اين بوده است.
📚 (حكايتها و هدايتها در آثار استاد شهيد آية الله مرتضى مطهرى)
توحيد، مجموعه آثار، ج 4، ص 332 و 333
#ابلیس:
#ابلیس از کلمه ی (ابلاس) و به معنای #غم و #اندوهی است که از شدت یأس و ناامیدی باشد. خداوند می فرماید:
« وَ یَوْمَ تَقُومُ السَّاعَةُ یُبْلِسُ الْمُجْرِمُون»[6]
یعنی: و روزی که قیامت بر پا شود، تبهکاران نومید و غمگین می شوند.[7]
ابلیس را بدین جهت به این نام می خوانند چون از رحمت خدا ناامید شد و علت آن تمرد از دستور خداوند متعال بود.
قرآن در این زمینه می فرماید: «و به یاد آرید زمانی را که به فرشتگان گفتیم برای آدم سجده کنید، آنها همگی سجده کردند و به جز ابلیس، او از جن بود. پس از فرمان پروردگارش خارج شد»[8]. خداوند از او سؤال کرد: «ای ابلیس چه چیز مانع تو از سجده کردن بر مخلوقی که با قدرت خود او را آفریدم گردید؟ آیا تکبر کردی یا از برترین بودی؟ (خود را برتر دیدی) ابلیس جواب داد: من از او بهترم مرا از آتش آفریده ای و او را از گل[9]. و در این جا بود که خداوند دستور به اخراج او داد[10] و او را از صف ملائک جدا نمود[11] البته او از ابتدا نیز از ملائک نبود. بلکه به خاطر بندگی و اطاعت و قرب به پروردگار، در صف فرشتگان جای گرفت.[12]
[7] المفردات فی غریب القرآن، راغب اصفهانی.
[8] کهف، 50 "وَ إِذْ قُلْنَا لِلْمَلَئکَةِ اسْجُدُواْ لاَِدَمَ فَسَجَدُواْ إِلَّا إِبْلِیسَ کاَنَ مِنَ الْجِنِّ فَفَسَقَ عَنْ أَمْرِ رَبِّهِ...".
[9] سوره ص 75 ـ 76 "قَالَ یَإِبْلِیسُ مَا مَنَعَکَ أَن تَسْجُدَ لِمَا خَلَقْتُ بِیَدَىَّ أَسْتَکْبرَْتَ أَمْ کُنتَ مِنَ الْعَالِین (*)قَالَ أَنَا خَیرٌْ مِّنْهُ خَلَقْتَنىِ مِن نَّارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِن طِینٍ"
[10] سوره ص، 78-77 "قَالَ فَاخْرُجْ مِنهَْا فَإِنَّکَ رَجِیمٌ (*)وَ إِنَّ عَلَیْکَ لَعْنَتىِ إِلىَ یَوْمِ الدِّینِ".
[11] تفسیر نمونه، ج 19، 341.
[12] تفسیر نمونه، ج 12، 462.
✅آيا اسپند دود کردن از نظر اسلامي خوب است و چه مزايايي ميتواند داشته باشد؟
✍در روايات به مصرف اسپند توصيه شده است و خواص جالبي براي آن ذکر شده است. البته به دود کردن آن تصريح نشده است ولي يکي از موارد مصرف اسپند همان دود کردن است
پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: از اسفند درخت يا برگ يا ميوه اى نمي رويد، مگر آنكه فرشته اى بر آن گماشته است تا آن را به آنكه بايد برساند، يا خشك شود، و در ريشه و ساقه اش شفاء است، و در دانه آن داروى ۷۲ بيمارى است. پيغمبرى به خداوند از جبن و ترسوئى امتش شكايت كرد، خداوند به وى وحى فرمود كه: دستور ده تا اسفند بخورند كه شجاعت را زياد میکند.
🗞از حضرت صادق (علیه السلام): درباره اسفند و كندر سؤال شد؟ فرمود: اما اسفند ريشه اى از آن بزمين نشانيده نشود و شاخه اى از آن سر بر نيارد مگر آنكه خداوند ملكى بر آن بگمارد تا آن را به آن كس كه بايد برسد يا خشك گردد، و شيطان تا 70 خانه از خانه اى كه در آن اسفند است ميگريزد، و اسفند شفاء 70 بيمارى است كه كمترين آنها جذام است. پس (از خاصيت و مصرف آن) غافل و محروم نمانيد
📚مكارم الأخلاق ترجمه ميرباقرى، ج۱، ص۳۵۵
👿😈 #شیطان:
#شیطان از ماده #«شطن» به معنی #مخالفت #می باشد، و به هر موجود طغیانگر و مخالفی گویند، خواه از انسان ها باشد یا از جن و یا از حیوانات[1].
کلمه ی شیطان در قرآن به سه صورت استعمال شده است:
1. مفرد شیطان بدون الف ولام؛ در این صورت مراد، شیطان غیر معین است و می تواند شامل هر فردی از شیاطین جن و انس، بشود مثل این آیه ی شریفه: «وَ مَنْ یَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمنِ نُقَیِّضْ لَهُ شَیْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرینٌ »[2] یعنی هر کس از یاد خدا روىگردان شود شیطانی را به سراغ او می فرستیم که همواره قرین اوست!.
2- مفرد الشیطان همراه با الف و لام؛ در این صورت غالباً به معنی خاص یعنی ابلیس آمده است، مثل آیه شریفه: «یا بَنی آدَمَ لا یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطانُ کَما أَخْرَجَ أَبَوَیْکُمْ مِنَ الْجَنَّةِ»[3] یعنی: اى فرزندان آدم! شیطان شما را نفریبد، آن گونه که پدر و مادر شما را از بهشت بیرون کرد. و در برخی موارد نیز به معنای عام آمده است، مثل این آیه ی شریفه: «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشاء...» یعنی شیطان شما را از فقر و تهیدستی بیم می دهد و به فحشا و زشتی ها فرا می خواند.»[4] در این جا (الف و لام) در معنای جنس (عام) بکار رفته است؛ چون ترساندن از فقر و دعوت به عمل خلاف شرع گاهی از طرف شیطان انسانی نیز صورت می پذیرد.
3. شیاطین به صورت جمع؛ و این نشانگر آن است که شیطان مصادیق متعدد و مختلفی دارد در حالی که اگر کلمه ی شیطان اسم برای فرد خاص (ابلیس) بود، به صورت مفرد می آمد. علاوه این که در برخی از آیات بعد از کلمه ی شیاطین به اختلاف جنس شیطان ها نیز اشاره می کند، مانند آیه ی شریفه: «وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیاطینَ الْإِنْسِ وَ الْجِن» «و بدین گونه برای هر پیامبری دشمنانی از شیطان های انسان و جن قرار دادیم.»[5]
[1] المنجد فی اللغة.
[2] زخرف،36.
[3] اعراف، 27.
[4] بقره، 268.
[5]انعام، 112.
دلم شکسته_۲۰۲۱_۰۸_۲۹_۱۱_۴۹_۳۳_۵۷۷.mp3
10.2M
°•🌱
🔊 #صوتی | تنظیم #استودیویی
دلم شکسته...
کربلایی محمدحسین #پویانفر
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع