2_16.pdf
349.6K
⭕️ پاسخ به یک ابهام تاریخی
📚 بازپژوهشي در سنّ عايشه هنگام ازدواج با پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم
✍مقاله پژوهشی به قلم: رضا جلالي ليقوان / استاد اكبر ميرسپاه
🔹 چکیده: با مراجعه به تاريخ و بررسي دقيق آن، مشخص ميشود که سن عايشه به مراتب، بيش از شش يا نه سال بوده و بنا به گزارشهايي، وي قبل از ازدواج با پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم، به عقدِ جبيربن مطعم درآمده بود و پس از طلاق گرفتن از او، همسر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم شده است. اين پژوهش کوشيده تا سنّ عايشه را از منظر تاريخي بررسي کند و علل و انگيزۀ کم سن جلوه دادن او را مشخص سازد.
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
شبی میخواهیم
به بلندای یلدا،
تا در کنار تو، آرام گیریم
یابن الحسن (عج)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیشنهاد
⭕️ وقتی فهمیدم، درباره حضرت فاطمه (س) به من دروغ گفتهاند، دلم شکست.
👈 سخنان جالب خانم امی (زینب) هوجکینس بانوی مستبصر انگلیسی درباره شهادت بیبی دوعالم
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
4_5854760681873604743.mp3
5.76M
🎙 #پادکست_مذهبی | در برابر شبهه وهابیت
👈 چرا امیرالمومنین (ع) درمصیبت حضرت زهرا (س) دست به شمشیر نبرد؟
1⃣ پاسخ: مرحوم استاد ابوالحسنی (منذر)
2⃣ مداحی: محمود کریمی
#ویژه_مبلغین #فاطمیه
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
● مناظرات کوبندۀ علمای شیعه باوهابیون به قلم استادمنذر«ره» 1⃣
💥 علامه شرفالدین به سلطان حجاز فرمود: تو گاو پَرَستی!!
1⃣ هجمۀ فكرى و اعتقادى (و حتى نظامىِ) فرقه وهابيت، چنانكه مى دانيم، در ميان مسلمانان، عمدتاً متوجه شيعيان و عقايد و سُنَن و اجتماعات ايشان است و متقابلاً بيشترين مقاومت فكرى و سياسى در برابر تحركات اين فرقه نيز، از سوى شيعيان سامان مىيابد،
2⃣ در همين زمينه، بايد به بحث علامه سيد شرف الدين، صاحب كتاب شريف «المراجعات»، با وهابيان مكه اشاره كرد. نوشتهاند:
«تنها امام جماعت شيعه كه مسجد الحرام به خود ديده مرحوم سيد شرف الدين است. هنگامى كه ايشان به مكة معظمه سفر كرد، پادشاه حجاز مجلسى ترتيب داد و از علماى اهلسنت [بخوانيد: علماى وهابى] براى مباحثه با ايشان دعوت كرد.
3⃣ وقتى كه شرف الدين وارد مجلس شد قرآنى را به شاه سعودى هديه كرد. شاه هم قرآن را گرفت و بوسيد. شرف الدين به او گفت: تو مُشركى! شاه سراسيمه پرسيد چرا؟! وى پاسخ داد: براى آنكه شما جلد قرآن را كه از چرم و پوست گاو ساخته شده است بوسيدى، پس شما گاوپرستى! شاه گفت: منظور از بوسيدن آن، احترام به محتواى كلام آن است، نه چيز ديگر. شرف الدين فرمود:
ـ پس چرا ما را به خاطر بوسيدن ضريح پيغمبر (ص) مشرك مىدانيد؟!
📚بر گرفته از کتاب ذوق لطیف ایرانی، اثر استاد علی ابوالحسنی (منذر).
🔺عکس علامه شرف الدین و امام موسی صدر
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
👈 مناظرات علمای شیعه باوهابیت 2⃣
💥 تو و ریش تو از خانۀ عنکبوت سست تر است!
✔️ استاد ابوالحسنی منذر🔻
1⃣ مرحوم آية الله حاج شيخ محمد حسين خراساني، از علماي وارستۀ تهران در عصر پهلوي است. وی كتابي كوچك اما خواندني به نام «ردّ البدع» دارد كه در رد شبهات فرقۀ ضالّۀ وهابيّت نوشته است. در اين كتاب ماجرای بحث خودش با یکی از سربازان وهابی در حرم پیامبر (ص) را نقل کرده و مي نويسد:
«سال گذشته در حرم رسول الله (ص) ديدم... كسي كه موكِّل ضريح است نميگذارد زن و مرد، ضريح مطهر را ببوسند [یعنی مأمور وهابی]... جلو رفتم، اول عبای او را گرفتم و به عربي به او گفتم: اين عباي تو را خيلي دوست دارم، چون به دوش بندۀ خدا است. خوشش آمد، گفت: طيِّب، طيِّب! بعد دست انداختم و عِقالِ سرش را گرفتم، گفتم: از اين عقال خوشم مي آيد، چون به سر بندۀ خدا است. باز گفت: طيّب، طيّب!
(عِقال، ريسمان سياهي است كه عربها گِردِ چَفيه قرار ميدهند تا حافظ آن باشد). دفعۀ سوم دست انداختم و ريشش را گرفتم ـ ريش بلندي هم داشت ـ و گفتم: اُحِبُّ هذه اللحيه لانّها لِحيَتُك (اين ريش را خيلي دوست دارم، چون ريش بندۀ خدا است!). خيلي خوشش آمد و خنديد.
2⃣ بعد دست زدم به ضريح حضرت رسول الله (صلي الله عليه و آله) گفتم: اين حديد و آهنها را ميبوسم، چون منسوب به رسول الله است. گفت: هذا بُرهانُك اَوهَنُ مِن بيوت العنكبوت. فهميد كه تمام آن [تعريفها] مقدمه بوده است، گفت: اين برهان تو از خانۀ عنكبوت سست تر است. در جوابش گفتم: انت و عِقالك و لحيتك و جسمك و روحك أوهن من بيوت العنكبوت! (تو و عقال تو و ريش تو، و جسم تو و روح تو، سست تر است از خانۀ عنكبوت) و رفتم. شب بعد كه آمدم جلو، آمد و گفت: بيا تو ببوس! گفتم: من نميبوسم؛ ميخواستم حاليِ تو بشود كه چه قدر نادان و نافهمي. بعد عذر آورد كه من مأمورم».
📚منبع: کتاب لبخند علما، اثر استاد ابوالحسنی (منذر) به نقل از کتاب ردّ البِدَع و الشُّبَهات ص 27ـ28.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
💢 شناخت فقه سیاسی آخوند منوط به کشف رویکرد فقهی و رهبری سیاسی ایشان است/ برخی دنبال دو قطبی سازی بین «امام» و «آخوند» هستند
🔳 پایگاه مفتاح اندیشه: حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق ابوالحسنی🔻
1⃣ ما دو نوع آخوند خراسانی (ره) داریم: یکی مرحوم آخوند به عنوان فقیهی اثرگذار و دوم آخوند به مثابۀ رهبر و اندیشمندی در عرصۀ سیاست که طالب مناسبات سیاسی جدید در مشروطه است. پس وقتی سراغ فقه سیاسی ایشان میرویم، باید هر دو جنبه را مد نظر بگیریم.
2⃣ عدهای میخواهند یک دوقطبی درست کنند که در یک تنش سیاسی، «آخوند خراسانی» را مطلقا در برابر «امام خمینی» قرار دهند. اینجاست که میبینیم بحث علمی با انگیزههای سیاسی مخدوش میشود. این آقایان قبلاً سراغ میرزای نائینی میرفتند و او را به عنوان یک فقیه نظریهپرداز در مشروطه معرفی و مصادره میکردند که «نظام حقوقی اسلام را طبق نظام حقوقی غرب، تفسیر و تأویل سکولاریستی میکرد و دغدغهاش، اجرای پارلمانتاریسم مطلقه در ایران بود» اما چون میرزای نائینی به طور جدی قائل به ولایت فقیه بود، این جنبه را سانسور میکردند. ولی اخیراً همینها هم نائینی را رها کرده و به سراغ مرحوم آخوند رفتند و به این بزرگمرد دخیل بستند.
3⃣ اگر قرار است اندیشههای آخوند(ره) دربارۀ ولایت فقیه را کالبدشکافی کنیم، باید به جای گزارشات مشکوک و بی سند، به منابع دسته اول (مثل حاشیۀ آخوند بر مکاسب شیخ انصاری، تقریظ آخوند بر تنبیه الأمه "وتقریرات القضاء") رجوع کنیم و با سیره سیاسی ایشان تطبیق کنیم.
ادامه دارد...
📖 کامل مصاحبه: http://meftahandishe.com/?p=14567
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
⭕️ فضائل شورانگیز امیرالمومنین (ع) از زبان اهل تسنن
👈 آنچه برای هر شیعه مفید است.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
هدایت شده از امین گرافیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥زبانحال حضرت زینب (س) در داغ مادر:
▪️ای اشک به دیدهام، گُهَر ده
▪️ای سوز به نالهام، اثر ده
▪️ای میخ بیا و جان زینب
▪️از سینه مادرم خبر ده
#محمدصادق_ابوالحسنی
#استوری_فاطمیه
به کانال #امین_گرافیک بپیوندید👇
https://eitaa.com/sedamin_art
✍ برای شرکت کنندگان در آزمون دوره جریانشناسی تاریخ معاصر
💥جهت شرکت در آزمون درس استاد ابوالحسنی با عنوان: "نقش استعمار انگلیس در تاریخ ایران"، مطالعه متن زیر کافی است. این متن (عملکرد استعمار بریتانیا در ایران) به صورت بسیار ساده و روان از پارهای از کلیات بحث انتخاب شده است و برای سهولت سوالات، دیگر نیازی به استفاده از صوت درس نیست.
🔻🔻
هدایت شده از دوره جریان شناسی ایران معاصر
اصول عملکرد استعمارب بریتانیا در ایران.pdf
340.5K
🔸️جلسه دوم
🔹️استاد #ابوالحسنی
🔸️ #ماده_آزمون
🔺صدام حسین و هویدا
💥دیکتاتور عراق و نخست وزیر بهایی
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 یک قتل عام سیاسی
👈 صدام و کشتار معروف مخالفین!
1⃣ صدام حسین در سال ۱۳۵۷ خورشیدی تمام مخالفان خود (۶۶ نفر) را از بین حزب بعث، در جلوی دوربین تلویزیون از جلسه مجلس بیرون میبرد و ۲۱ نفر از آنها را به دست بقیه مخالفین، تیرباران میکند!
2⃣ صدام ادعا می کند که فتنهای را کشف کرده است؛ عبدالله حسین مشهدی، عضو ارشد حزب بعث را بعنوان رهبر فتنه معرفی میکند.
زیر شکنجه، در ازای افشای نام فتنه گران، به مشهدی قول زنده ماندن می دهند او هم نام می برد ولی همو نیز در نهایت اعدام میشود. صدام در آن جلسه بسیار آرام و سرخوش سیگارهای کوبایی که توسط فیدل کاسترو رئیس جمهوری کوبا به او داده شد، را میکشید.
3⃣ با این کشتار، صدام تبدیل به رهبر مطلق عراق شد و فیلم آن در سراسر عراق منتشر گردید. این پاکسازی را با شب دشنههای بلند در آلمان نازی و سرآغاز پاکسازی بزرگ در اتحاد جماهیر شوروی مقایسه میکنند.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
⭕️ مناظرات کوبندۀ علمای شیعه باوهابی ها به قلم استادمنذر«ره» (۳)
👈 کلید دار حرم پیامبر (ص) در بحث با عالم شیعه محکوم می شود.
▪️ آية الله حاج شيخ مهدى امامى مازندرانى، فقيه و حكيم پارسا و دل آگاه عصر پهلوى، نيز با كليددار وهابى مآبِ روضة النّبى (ص) گفتگويى داشته كه بد نيست ماجراى آن را از زبان خود حاج شيخ بشنويم:
1⃣ آقاى رمضان قلى زاده، كه شرح حال حاج شيخ مهدى را تدوين كرده، با اشاره به سفر حاج شيخ به حج، و نقل داستانى جالب از تشرف وى در خواب به محضر پيامبر اكرم (ص)، به شرح چالشِ علميِ حاج شيخ مهدى با كليددار مرقد پيامبر اكرم (ص) مىپردازد و از زبان حاج شيخ چنين مىنويسد:
2⃣ پس از ورود به مدينه، باغ بزرگى را كه خانه هايى چند در آن [وجود] داشت، اجاره كرديم. استخر بزرگى داشت، غسل كرديم. دلم مىخواست قبر آن حضرت را ببوسم ولى چون در زمان مَلِك عبدالعزيز اول بود و كليددار هم ايستاده بود، سعى كرديم براى حفظ حرمت تشيع، از عملى كه باعث ناراحتى آنان و تضعيف مكتب تشيع مىشود، امساك كنيم؛ از اين رو، با خود حديث نفس مى كردم و در دل خطاب به روح آن رحمةٌ للعالمين گفتم: «يارسول الله، مىخواهم عرض ادبى بكنم»؛ و منتظر بودم، ولى كليددار متوجه شد و پرسيد: حاج شيخ مىخواهى ببوسى؟ خواستم بگويم نه، ديدم دروغ است، از طرفى هم اگر جواب مثبت مىدادم، مرا مى زدند. بالاخره گفتم «اى». او گفت تو عالمى، مگر نمىدانى اين عمل شرك است؟!
3⃣ گفتم: يك سؤالى دارم، تو را به صاحب اين قبر سوگند! كه دروغ پاسخ نگويى! قبول كرد. پرسيدم آيا تو زن و بچه دارى؟ آيا زن و بچهات را مىبوسى يا نه؟ رنگش متغير شد و از جواب بازماند. گفتم: اگر بگويى نه، پس تو جامد بىذوقى و اگر بگويى آرى، معنايش اين است كه تو به زن و بچه ات سجده مى كنى! آيا اين شرك نيست، اما بوسه زدن به ضريح مرقد پيغمبر خاتم، آورندة شريعت اسلام، شرك است؟!
كليددار مرقد النبى گفت: بيا حاج شيخ، من حريف زبانت نمى شوم. دستش را گشود و من بر ضريح آن سفير آسمانى بوسه زدم.
📚منبع: کتاب ذوق لطیف ایرانی اثر استاد علی ابوالحسنی (منذر)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔰 استاد ابوالحسنی منذر (ره)
1⃣ به خاطر دارم در بحبوحۀ جنگ تحمیلی ایران و عراق، یکی از خبرنگاران «ضدّ انقلاب» ایرانی در خارج از کشور، مصاحبهای با آقای رضا قطبی ترتیب داد. آقای قطبی، منسوب نزدیک فرح پهلوی و همبازی دوران کودکی اوست که در اوج حکومت استبدادی شاه مخلوع، به پست مهمّ ریاست رادیو تلویزیون گمارده شده بود. نفوذش در رژیم سابق به حدی بود که به قول احمد مسعود انصاری، متن مشهوری را که شاه در بحبوحه انقلاب اسلامی (به عنوان دریافت و قبول پیام انقلاب ملت) از رادیو خواند توسط همین قطبی و دوستانش تهیه و به گردن اعلیحضرت! گذاشته شد. هدف از قرائت آن نوشتۀ «سوپاپگون!»، ظاهراً مهار امواج طوفندۀ انقلاب بود که «از قضا، سرکنگبین صفرا فزود» و آن نوشته، در تاریخ، تنها داغ باطلی بر پیشانی شاه، و مُهر تأییدی بر حقانیت قیام ملت بر ضد نظام ستمشاهی شد! بیچاره شاه، هم پیاز را خورد و هم چوب دراز را! ازهمینرو نیز محمدرضا پس از آن ماجرا همواره از قطبی سخت دلخور بود که داستان خوشمزهاش را باید در خاطرات آقای احمد مسعود انصاری، بخش مربوط به اقامت شاه در مراکش، و ابلاغ سلام قطبی توسط فرح به شاه، خواند و خندید.
2⃣ باری، جناب قطبی به علت وابستگی آشکار و شدید به رژیم پهلوی، در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ملت، چارهای جز فرار به خارج از کشور ندید و در نتیجه، پس از آن همه شوکت و مکنت، آوارۀ جهان شد. با این سوابق طبعاً پیداست نباید دل خوشی از انقلاب و رهبران آن، که موجب دربهدری و بیخانمانی او و بستگان و یارانش شده بودند، داشته باشد.
3⃣ خبرنگار مزبور، با شناختی که از ضدّیت طبیعی قطبی با رهبران نظام اسلامی داشت، از سران حکومت وقت ایران (رئیسجمهور و نیز رئیس مجلس شورای اسلامی که فرماندهی کل قوا را از سوی امام خمینی برعهده داشت) با لحنی توهینآمیز یاد کرد و اصرار داشت از قطبی نیز مطالبی بر ضدّ آنها بگیرد. اما قطبی از این امر طفره میرفت و زمانی هم که اصرار خبرنگار را دید، با لحنی قاطع (قریب به این مضمون) به او گفت: ببین عزیز من! ما در شیوۀ حکومتداری با سران فعلی حکومت ایران اختلاف نظر داریم و اختلافمان، کم هم نیست. چندی ماها در ایران سر کار بودیم و طبق سلیقه و دیدگاه فکری و سیاسی خویش، به نظر خود، کشور را اداره کردیم، بعد هم با انقلابی که رخ داد معلوم شد مردم ما را نمیخواهند و ناچار ایران را ترک گفتیم. حالا به جای ما، اینها سرکارند و در شرایط حساس کنونی که کشور شدیداً گرفتار تجاوز دیکتاتوری خونآشام (صدام) است، به شیوّۀ خود، سرسختانه مشغول دفاع از مرزهای کشورند. اینها در حال حاضر، مظهر و نمایندۀ ملت و کشور ایران بهشمار میروند و مخالفت ما به آنها، نباید به گونهای باشد که به نفع دشمن متجاوز خارجی تمام شود؛ بنابراین تو حق نداری به آنها توهین کنی! حرفت را بزن و توهین نکن!
ببینید، وقتی که فردی چون قطبی، با آن سوابق، به ملاحظۀ منافع ملّی کشورش، در چنان موقع حساس، چنین پختگی و انصافی از خود نشان دهد، تکلیف دیگران کاملا معلوم است!....
4_453035005807952404.mp3
11.12M
🎙#پادکست_مذهبی
🔰 چرا حضرت زهرا (س)؛ خودش را فدای مولا (ع) کرد؟
💥 استاد ابوالحسنی منذر (ره)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔺دستخط و توصیه آیت الله مصباح یزدی (ره) به یکی از طلاب
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔺 کالبدشکافی یک شایعه
💥هجمه جدید به حضرت علامه مجلسی (ره)
❌ پاسخ به یک کلیپ در فضای مجازی (که قبلا به صورت متن پخش شده بود).
1⃣ آیا جد علامه مجلسی، صوفی هندی و مهره انگلیس بود؟!!
2⃣ آیا تعبیر آخوند و شیخ و سید توسط علامه، در زمان صفویه اختراع شد؟!!
لطفا نظرات اصلاحی خود را در این باره ارسال بفرمایید
🔻🔻🔻
مظلومیت علامه مجلسی(1).m4a
11.1M
🎙 پاسخ به شبهه جدید درباره علامه مجلسی (ره)
👈 این بار: کلیپی منتشر شده که ادعا میکند جد مرحوم علامه، مهره انگلیس بود و روحانیت به دست او تاسیس شد!!
👈 پاسخ شبهه را با مستندات تاریخی بشنوید: جد علامه کیست؟ او نه صوفی بود و نه انگلیسی.
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
⚫️ گنجینه تبلیغی و پژوهشی فاطمیّه (۲)
📖 بانک کتب و مقالات علمی حضرت #فاطمه (س) + دانلود (بخش دوم)
✍️ محور 2️⃣ میراث و آثار منسوب به حضرت زهرا (س)
○ سوال: از حضرت زهرا (س) چه میراث مکتوب یا شفاهی به یادگار مانده است؟
🔰 پاسخ: در یک نگاه کلی میتوان آنچه به حضرت زهرا (س) منسوب است را در ذیل چند عنوان مطرح ساخت:
1. «احادیث و روایات»
2. «خطبهها و هشدارها»
3. «مصحف فاطمه (س)»
4. «اشعار»
5. «ادعیه، اذکار و تسبیحات»
6. «نماز مخصوصِ» آن حضرت
7. «وصیتها و پیشگوییها»
یکی از موضوعات جذاب برای تبلیغ فاطمیّه نیز تبیین و تفسیر خطبهها، روایات، ادعیه و تسبیحات حضرت زهرا (س) است که مبلغین گرامی با استفاده از آن میتوانند جذابیت تبلیغی و بنیۀ معرفتی کارشان را بالا ببرند. آثار زیر، بن مایۀ ترویجی این مسئله را فراهم میآورد. (هرچند عنوان: "سخنان"، برخی محورهای دیگر مثل "وصایا و خطبهها" را شامل میشود ولی بنا به اهمیت خطبهها، تسبیحات و وصایا...، به طور ویژه و مستقل در منابع مورد توجه قرار گرفته است).
💥 با یک کلیک روی عنوان اثر، کتاب را دانلود کنید.
1. "مسند فاطمه الزهراء (س)" / استاد حاج شیخ عزیز الله عطاردی (ره)
2. "مسند فاطمة الزهراء (رضي الله تعالی عنها): من مسانید الصحابة" / تالیف: ملا جلال الدين عبدالرحمن سيوطی؛ تحقیق: حافظ عزیز بیک / برای معرفی و پارهای از نقدهای وارد بر کتاب اینجا کلیک کنید.
3. "نهج الحیاة یا فرهنگ سخنان حضرت فاطمه زهرا (س)"/ حجتالاسلام شیخ محمد دشتی (ره)
4. "حکمت نامه فاطمی (س)" / به قلم جمعی از پژوهشگران و زیر نظر استاد محمد محمدی ری شهری
5. "خُطَب سیده النساء، فاطمه الزهراء؛ مصادرها و اسانیدها" / محمدجواد محمودی
6. کتاب «حقیقة مصحف فاطمة عند الشیعة» / اکرم برکات العاملی
7. "پژوهشگونهای درباره مصحف فاطمه (س)" / دکتر محمدعلی مهدوی راد؛ مجله آینۀ پژوهش
8. "حقیقت مصحف فاطمه علیها السلام و پاسخ به شبهاتی پیرامون آن" / استاد رضا برنجکار - محمدتقی شاکر اشتیجه؛ مجله پژوهشهای اعتقادی کلامی.
9. "مصحف حضرت فاطمه (س) از نگاه امامان" / محمدحسن امانى، مجله فرهنگ کوثر.
10. "سیری در مصحف فاطمه (سلام الله علیها)" / مهناز حیدرپور؛ نشریه شیعه پژوهی
11. "ترجمه دیوان حضرت فاطمة الزهراء (س)" / تدوین عربی: حیدر کامل / مترجم: آفرین زارع و سکینه پرهیزکاری
12. "جلوههایی از اشعار فاطمه زهرا(سلام الله علیها)" / احسان فتاحی
13. "بازشناسی رویدادهای غمبار در شعاع شعر حضرت فاطمه (ع)" / نویسنده حسن عبداللهی
14. "تحليل گفتمان انتقادي قصيده بائيه حضرت فاطمه زهرا (س)" / كبري روشنفكر؛ فاطمه اكبري زاده.
15. "اسرار تسبیحات حضرت زهرا (ع)" / علیرضا رجالی تهرانی.
16. "تسبیح حضرت فاطمه سلام الله علیها؛ هدیهای آسمانی" / جمعی از نویسندگان
17. "الصحيفة الفاطمية الجامعة لادعية بنت رسول الله (ص)" / آیت الله سید باقر ابطحی (ره)
18. "صحیفه الزهراء (س)؛ دعا و کلمات حضرت فاطمه (س)" / شیخ جواد قیومی اصفهانی.
19. کتاب "دعای مادرم: شرح ادعیه حضرت فاطمه سلام الله علیها" ؛ مهدی خدامیان آرانی.
20. "اسرار حدیث الکساء و سرّ تکرار فاطمه (س) فی حدیث الکساء" / زین العابدین الابراهیمی
21. کتاب "حدیث الکساء" / محمدعلي سيدهاشم علي (بررسی سندی، دلالی، پاسخ به شبهات و نظرات علما به همراه آثار و برکات حدیث کساء)
22. "بررسی جامع حدیث کساء و پاسخ شبهات" / علیاکبر تلافی داریانی.
23. "پژوهشی نو پیرامون حدیث کسای یمانی به روایت حضرت فاطمه زهرا (عليهاالسلام)" / حیدر تربتی کربلایی
24. "تأملى در وصيتهاى فاطمه زهرا(س)" / بر اساس حكمت نامه فاطمى از صفحه ۶۶۰ تا صفحه ۶۷۵.
25. روایات و وصیتهای حضرت زهرا (س) در کتاب "قدیسه الاسلام" / استاد حاج سید محمد حسینی میلانی/ بخشهای: "مسند فاطمة الزّهراء (ع)؛ و من أحادیث فاطمة (ع) ؛ وصایا فاطمة الزّهراء (ع)".
26. برای اطلاع از «حرز» و «نماز» منسوب به حضرت فاطمه (س) - همان نماز مستحبی که جبرئیل به حضرت زهرا(س) یادآور شد – بد نیست به دو لینک زیر مراجعه فرمایید:
الف: کتاب "نماز و عبادت فاطمه زهرا (س)" / عباس عزيزی
ب. مدخل "نماز حضرت فاطمه (س)" در دانشنامه ویکی شیعه.
27. اشاراتی بر: "پیشگویی امامان (ع) درباره آخرالزمان و فرمایشات حضرت زهرا (س)" / سید حسن خلیلی حسین آبادی
#سیر_مطالعاتی_زندگی_حضرت_زهرا (ره)
#سیر_مطالعات_تاریخ_اسلام
#سیره_معصومین
#معرفی_کتاب
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ | طبق پیشنهاد محمدصادق ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir