5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 همه چیز در غزه نابوده شده است، این پیروزی که میگویید دقیقا کجاست؟
🟢 شهروند اهل غزه به این سوال پاسخ میدهد.
♨️ بازتاب کنایه عراقچی به ترامپ در رسانههای اسرائیلی
🔹وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات پوچ ترامپ مبنی بر انتقال فلسطینیها به سایر کشورها گفت: پیشنهاد میکنم اسرائیلیها را به گرینلند بفرستید. این سخنان عراقچی که حالت کنایه آمیز و تمسخر در آن نهفته است، به سرعت در مطبوعاتات منتشر شده و در رسانه های عبری زبان، بازتاب گسترده ای داشته است.
🔹روزنامه یدیعوت آحارانوت با پوشش کامل مصاحبه عراقچی، صدر موضوع را به پیشنهاد عراقچی به ترامپ اختصاص داده است و عنوان کرده است عراقچی اینگونه در اولین مصاحبه خود، بعد از روی کار آمدن ترامپ، او را به سخره گرفت.
🔹روزنامه والا نیز، در خبری به پوشش مصاحبه وزیر امور خارجه پرداخته است و سخنان عراقچی در خصوص انتقال اسرائیلی ها به گرینلند را به عنوان تیتر انتخاب کرده است و نوشته است شاید بهتر باشد به فکر انتقال اسرائیلی ها باشید.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
✍این جمله به همراه مواضع انقلابی آقای عراقچی در خیلی از شبکه های اجتماعی جهان بازتاب داشت.
مسئولین دولتی اگر باور کنند و اعتماد بنفس دینی و ملی را در خود احیا کنند به وضوح میبینند که دنیا چه نقشی برای ایران و مواضع ایران مقتدر قائل هست و ایران ما به عنوان بازیگر مهم منطقه ای میتواند تاثیرگذاری بالایی در سیاست های کلان و راهبردی جهان داشته باشد.
🫀ما مواضع انقلابی و بنیادین هر مسئولی را تحسین میکنیم و به مواضعش مفتخر میشویم.
🇮🇷ما انقلابی هستیم، نان به نرخ روز خور نیستیم.
🇮🇷ما انقلابی هستیم ، تندرو نیستیم.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
قال الله تبارک و تعالی: قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ
در سپهر سیاسی ایران دو جریان وجود دارد:
۱- جریان غیرانقلابی حاکم که عمل میکند و فاجعه میآفریند و ناسزا میگوید.
۲- جریان انقلابی محکوم که بابت بیان ایدهها و عقایدش ناسزا میشنود.
ما به یاری خدا جریان انقلابی را حاکم کرده و شهد شیرین خوشبختی را به مردم خواهیم چشاند.
نرخ ارز را تثبیت خواهیم کرد.
انفال را به حاکمیت باز خواهیم گرداند.
حق خلق پول را از بانکهای خصوصی سلب خواهیم کرد.
زمین را برای سکونت و کشاورزی آحاد مردم آزاد خواهیم کرد.
بساط آموزش و سلامت خصوصی و طبقاتی را جمع خواهیم کرد.
هر ایرانی مولد را مالک و مدیر ابزار تولید خود خواهیم کرد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حسن باقری:
برادرا عقب بایستیم، ترسو بار میایم، استثناء هم نداره !
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
سال ۱۴۰۲ سهم دو دهک اول(محرومین و مستضعفین) از هزینه کل کشور ۵.۹۵% و سهم دهک نهم و دهم ۴۷.۵% بوده است. این نابرابری مولود نظام سرمایهداری است، نه انقلاب اسلامی.
جناح حاکم بر دولت و مجلس(ائتلاف راست لیبرال و راست محافظهکار)، عزمی برای تغییر ریل ندارد.
به یاری خدا این تغییر را رقم خواهیم زد.
@syjebraily
هدایت شده از Amirhossein Kamali
سلام دوستان عزیز
موضوع اول جلسه کورپوروتوکراسی (ابرشرکت سالاری)که در آن به جریان امپراطوری ابر شرکتهای خارجی و داخلی میپردازیم وبرنقش استعماری آنها در سلطه بردولتها و ملتها دقیق میشویم
موضوع دوم جلسه تولید به سبک ۴۳ است
که در آن به راهکاری قابل اجرا با تمسک به اصل ۴۳قانون اساسی ودر نتیجه مردمی کردن اقتصاد و تولیداشاره دارد
از تمام عزیزان دعوت میشود یا به صورت حضوری یا مجازی در جلسه جمعه حضور داشته باشند .
لینک ثبت نام
https://survey.porsline.ir/s/weudV57b
زنجیر زمین.mp3
48.81M
📢 رویداد روایت حقیقت؛ پرونده دوم
با ارائه دکتر عباس جهانبخش
"نقش شهر در بحران اقتصاد ایران"
#صوت_برنامهها
#پرونده_دوم
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ پرسش و پاسخ
▫️شما چقدر امیدوارید که اجرای سیاستهای نئولیبرال در کشور متوقف شود؟
❇️ سوال شما را میخواهم با یک خاطره پاسخ دهم.
تمتع که مشرف شده بودم، در فلسفه اعمال حج خیلی تامل میکردم. یکی از شگفتانگیزترین اعمال برایم، سعی صفا و مروه بود. این عمل، نزد خدای متعال چنان عظمتی دارد که در قرآن از آن به شعائر الهی، یعنی از نشانههایی که انسان را به یاد خدا میاندازد، یاد شده است: إِنَّ الصَّفَا وَالْمَرْوَه مِن شَعَائِرِ اللَّهِ. فلسفه این سعی چیست؟ چرا اصلا «سعی»؟ چرا از واجبات حج است؟ این نشانه و علامت که درک کردنش واجب است، میخواهد به ما چه بگوید؟
قصه این است: میدانید که حفظ جان فرزند بر والدین واجب شرعی است. حضرت هاجر وقتی تشنگی فرزندش اسماعیل را دید، مکلف بود که برایش آب تهیه کند. ایشان ناگهان متوجه آب در کوه مروه شد و به سمت آن دوید. وقتی رسید، خبری از آب نبود و فهمید آنچه دیده بود، سراب بوده است. برگشت و به کوه صفا نگریست. دید آنجا آب وجود دارد. به سمت صفا دوید، وقتی رسید، باز هم متوجه شد که سراب بوده است. باز برگشت و دید که در کوه مروه آب است! ظاهرا اینجا دیگر تکلیف پایان مییابد. فاصله صفا و مروه کمتر از 400 متر است که ظرف چند دقیقه پیموده می شود. یعنی حضرت هاجر چند دقیقه پیش نزد کوه مروه بوده و به چشم دیده که خبری از آب نیست. اما اینک در کوه صفا ایستاده و باز، به چشمش در مروه آب می آید... حجت دارد، تکلیف دارد که برود... باز به سمت مروه میدود و باز هم خبری نیست...
هفت بار این قصه تکرار میشود و هاجر به نتیجه نمی رسد، اما خدای متعال، آب را از زیر پای اسماعیل جاری میکند.
زعم من این است که ما اینجا با یکی از بزرگترین درسهای زندگی مواجه هستیم. خدای متعال میخواهد بگوید تکلیف تو دویدن است؛ اگر حتی یک درصد احتمال وجود آب دادی و به سمتش نرفتی، به واجبت عمل نکردهای! آن تصور وجود آب، حجت توست! اما خیال نکن که با سعی و تلاش خودت قرار است به آب برسی! نتیجه دست من است. سراب را در چشم تو آب جلوه دادم تا برایت حجت ایجاد کنم و امتحانت کنم. میخواهم تو را به تکلیفت آزمایش کنم. همان ابتدا، در همان لحظه که اسماعیل از تشنگی گریست، می توانستم چشمه زمزم را از زیر پایش جاری کنم، اما نکردم تا تو هاجر شوی...
یکی از بزرگترین شبهاتی که درباره قیام امام حسین(ع) مطرح میشود این است که چرا امام با علم به شهادت، راهی کربلا شد؟ پاسخش یک کلمه است: ادای تکلیف! درس بزرگ قیام حضرت اباعبدالله این است که حتی اگر علمالیقین داشتی که انتهای مسیر، مرگ است، اما حجتی وجود داشت که تو را مکلف به رفتن کند، باید بروی! نامههای کوفیان سراب است؟ کوفه شهره به پیمانشکنی است؟ عهدشکنیشان را در عصر امیرالمومنین(ع) تجربه کردهاید؟ اما نامه نوشتهاند! این دعوتها حجت است و برای تو تکلیف ایجاد کرده است، باید بروی...
این است که من معتقدم ما برای اصلاحات اقتصادی در کشور، مکلف به دویدن هستیم. این دویدن هم ابتلا و امتحان همه ماست. اینکه نتیجه چه خواهد شد، در اختیار ما نیست. شاید اقتضای حکمت خدای متعال پیروزی باشد، شاید شهادت: ما لنا الا احدی الحسنیین...
@syjebraily
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سینای ایرانی روی دست داوینچی آمریکایی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#فجر_۴۶
نگاه ما به تحزّب و حزب چیست؟
در كشورهائی كه انقلاب شده، احزاب وسط میدانند. این سؤال پیش میآید كه نگاه ما به تحزّب و حزب چیست. به طور اجمال بگویم ما با تحزّب مطلقاً مخالف نیستیم. این كه خیال كنند ما با حزب و تحزّب مخالفیم، نه، اینطور نیست. قبل از پیروزی انقلاب، پایههای یك حزب بزرگ و فعال را خود ما ریختیم؛ اول انقلاب هم این حزب را تشكیل دادیم، امام هم تأیید كردند، چند سال هم با جدیت مشغول بودیم؛ البته بعد به جهاتی تعطیل شد. همان وقت به ما اشكال میكردند كه تحزّب با وحدت عمومی جامعه مخالف است. من آن وقت یك سخنرانی مفصلی كردم، كه بعد هم پیاده شد و چاپ شد و پخش شد؛ تحت عنوان «وحدت و تحزّب». تحزّب میتواند در جامعه انجام بگیرد، در عین حال وحدت هم صدمهای نبیند؛ اینها با هم منافاتی ندارد. منتها آن حزبی كه مورد نظر ماست، عبارت است از یك تشكیلاتی كه نقش راهنمائی و هدایت آحاد مردم را به سمت یك آرمانهائی ایفاء میكند.
ما دوجور حزب داریم: یك حزب عبارت است از كانالكشی برای هدایتهای فكری؛ حالا چه فكری به معنای سیاسی، چه فكری به معنای دینی و عقیدتی. اگر چنانچه كسانی این كار را بكنند، خوب است. قصد عبارت از این نیست كه قدرت را در دست بگیرند؛ میخواهند جامعه را به یك سطحی از معرفت، به یك سطحی از دانائی سیاسی و عقیدتی برسانند؛ این چیز خوبی است. البته كسانی كه یك چنین توانائیای داشته باشند، به طور طبیعی در مسابقات قدرت، در انتخابات قدرت هم آنها صاحب رأی خواهند شد، آنها برنده خواهند شد؛ لیكن این هدفشان نیست. این یك جور حزب است؛ این مورد تأیید است. میدان باز است؛ هر كس میخواهد بكند، بكند.
یك جور حزب، تقلید از احزاب كنونی غربی است - حالا من گذشته را كاری ندارم - احزاب كنونی غربی به معنای باشگاههائی برای كسب قدرت است؛ اصلاً حزب یعنی مجموعهای برای كسب قدرت. یك گروهی با هم همراه میشوند، از سرمایه و پول و امكانات مالیِ خودشان بهرهمند میشوند، یا از دیگران كسب میكنند، یا بندوبستهای سیاسی میكنند، برای اینكه به قدرت برسند. یك گروه هم رقیب اینهاست؛ كارهای مشابه اینها را انجام میدهد تا آنها را از قدرت پائین بكشد، خودش بشود جایگزین. الان احزاب در دنیا غالباً اینگونهاند. این دو حزبی كه در آمریكا به نوبت در رأس كار قرار میگیرند، از همین قبیلند؛ اینها در واقع باشگاههای كسب قدرتند. این نه، هیچ وجهی ندارد. اگر كسانی در داخل كشور ما با این شیوه دنبال تحزّب میروند، ما جلویشان را نمیگیریم. اگر كسی ادعا كند كه نظام جلوی تشكیل احزاب را گرفته است، یك دروغ واضحی گفته؛ چنین چیزی نیست؛ اما من اینجور حزبی را تأیید نمیكنم. اینجور حزبسازی، اینجور حزببازی معنایش عبارت است از كشمكش قدرت؛ این هیچ وجهی ندارد.
اما حزب به معنای اول، یعنی یك كانالكشی در درون جامعه، برای گسترش فكر درست - چه فكر عقیدتی و اسلامی، چه فكر سیاسی و تربیت كادرهای گوناگون - بسیار خوب است؛ این چیز نامطلوبی نیست.
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان کرمانشاه
@haad1442
100.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش میدانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا نظری نماینده ویژه ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت استان آذربایجانشرقی از لبنان و از مظلومیت شیعیان آواره سوریه که به کمکهای ما شدیداً نیازدارند.
با یک حسین دیگر به کمک عاشقان حسین علیه السلام بشتابیم.
👇عزیزان میتوانند کمکهای خود را از طریق شماره حساب و شبای زیر واریز نمایند:
💳شماره کارت
۵۸۹۲ - ۱۰۷۰ - ۴۷۱۳ - ۹۶۸۱
💳شبا:
IR ۲۶۰۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰۱۱۱۰۴۲۵۱۳۱۱
💳حساب بانک سپه به نام ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت استان آذربایجانشرقی
#راهیان_نینوا
#صادقیه_تبریز
با ما همراه شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3089825911C201a195064