eitaa logo
مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
10.6هزار دنبال‌کننده
160 عکس
6 ویدیو
1 فایل
🌱🇮🇷 طرح سوال رایگان: سوالات در این قسمت دسته بندی شده وپاسخ در کانال قرار داده می شود👇 @Admin_soal403 طرح سوال ویژه (همراه هزینه): پاسخ به صورت خصوصی برای شما ارسال می شود.👇 @Vip_Admin403 ♦️استفاده از مطالب فقط با لینک کانال مجاز است. عضویت 👇
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔺 پزشکان حق ندارند برای دیدن جواب آزمایش و رادیوگرافی بیماران حق ویزیت مجدد دریافت کنند! ❓⚖ آیا پزشک اجازه دارد فقط برای خواندن نتیجه آزمایش از بیمارش هزینه ویزیت مجدد دریافت کند؟ ♦⚖ اگر پزشک نسخه پاراکلینیک بنویسد و بیمار روزهای بعد برای بار دوم به پزشک مراجعه کند و پزشک فقط جواب آزمایش را نگاه کند و به اصطلاح نتیجه آزمایش را بخواند و بگوید «خوب» یا «بد» است در اینجا پزشک نباید ویزیت مجدد بگیرد اما اگر جواب آزمایش مثبت باشد و نیاز به مداخله درمانی باشد و پزشک مجدداً بیمار را معاینه کند و نسخه دیگری بنویسد نیاز به ویزیت خواهد داشت. ♦ بفرستید توی گروه‌ها تا همه بدونند که بدون معاینه یا درمان و فقط برای دیدن جواب آزمایش، نباید حق ویزیت پرداخت کنند! طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
📞 سوال شما: ❓⚖ آیا امکان توقیف اموال بدهکار از طریق اجرای ثبت وجود دارد؟ ♦⚖ اگر طلب مستند به سند رسمی یا چک باشد، طلبکار می‌تواند بدون نیاز به طرح دعوا در دادگاه، از طریق اجرای ثبت اسناد درخواست توقیف اموال بدهکار را بدهد. این روش سریع‌تر از دادگاه است و نیازی به دادرسی طولانی ندارد. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
📞 سوال شما: ❓⚖ پیش فروش آپارتمان ها بدون تنظیم سند رسمی چه عواقبی داره؟! 1⃣ بزه پیش فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی موضوع ماده ۲۳ قانون پیش فروش ساختمان مصوب ۱۳۸۹ از جمله مصادیق بارز جرایم آنی است. 2⃣ اشخاصی که بدون تنظیم سند رسمی اقدام به پیش فروش ساختمان یا بدون اخذ مجوز اقدام به درج یا انتشار آگهی نمایند ، به حبس از ۹۰ و یک روز تا یک سال یا جزا نقدی به میزان دو تا چهار برابر وجوه و اموال دریافتی محکوم می شوند.(ماده ۲۳). 3⃣ هرگاه قرارداد پیش فروش ساختمان بدون تنظیم رسمی و به طور عادی منعقد شود به نظر می رسد امتیازات خاص مقرر در قانون پیش فروش ساختمان برای قرارداد های تنظیم شده به صورت رسمی است. 4⃣ و قراردادهای عادی در حد مقررات عام قانون مدنی معتبر و لازم الاجرا است و ذی نفع می‌تواند با طرح دعوی پس از تنظیم سند رسمی پیش فروش، از مزایا مقرر در این قانون استفاده کند. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 📞 سوال شما: ❓⚖ آیا مال مرهونه قابلیت افراز دارد؟ ⚖ نظر هیئت عالی ▫️ برای روشن شدن قضیه باید گفت رهن عقدی است که به موجب آن مدیون مالی را به منظور وثیقه به دائن می‌دهد. بنابراین، مال مرهونه از مالکیت راهن خارج نمی‌شود و به مجرد پرداخت دین، رهن به خودی خود فک می‌شود زیرا عقد رهن عقدی است تبعی و مادام که دین باقی است رهن نیز باقی خواهد بود و در این صورت راهن نمی‌تواند در رهن تصرفی کند که منافات حق مرتهن باشد مگر به اذن مرتهن (ماده ۷۹۳ قانون مدنی) چون افراز مال مرهونه منافاتی با حقوق مرتهن ندارد و شاید سبب افزایش بهای مرهونه گردد بلا اشکال است. [نشست قضایی] طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 📞 سوال شما: ❓⚖ آیا می‌توان اموالی را که در رهن بانک است، بدون اجازه بانک فروخت؟ ▫️ طبق ماده 793 قانون مدنی، مال در رهن بدون اجازه مرتهن (بانک یا طلبکار) قابل نقل‌وانتقال نیست. هرگونه انتقال مال رهنی بدون اجازه بانک غیرقانونی است و بانک می‌تواند معامله را باطل کند. ▫️ در صورتی که خریدار ناآگاهانه ملک رهنی را خریداری کرده باشد، می‌تواند از فروشنده شکایت کند و درخواست فسخ معامله یا جبران خسارت بدهد. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 🔻 هزینه های نقل و انتقال خودرو (مالیات و حق الثبت و...) در صورت عدم توافق در قولنامه به عهده کیست؟! طبق قانون مالیات‌های مستقیم و مقررات ثبت اسناد: ▫️ پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو بر عهده فروشنده است. ▫️ هزینه تنظیم سند (حق‌الثبت) طبق عرف معمولاً بر عهده خریدار است، مگر اینکه خلاف آن توافق شده باشد. ▫️ اگر در قولنامه چیزی در این مورد ذکر نشده باشد، فروشنده موظف است مالیات را پرداخت کند و خریدار می‌تواند او را ملزم به انجام تعهد کند؛ ♦⚖ اقداماتی که شما بعنوان خریدار باید انجام دهید: 1️⃣ از فروشنده بخواهید طبق قانون مالیات نقل و انتقال را پرداخت کند. 2️⃣ در صورت امتناع، اظهارنامه قانونی به او ارسال کنید و درخواست انجام تعهد دهید. 3️⃣ اگر همچنان از پرداخت امتناع کرد، از طریق مراجع قضایی (دادگاه حقوقی) درخواست الزام به تنظیم سند رسمی کنید. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. ♦⚖ صیغه محرمیت که در بین عده ای از خانواده ها برای آشنایی دختر و پسر قبل از ازدواج رسمی صورت میگیرد در واقع ازدواج است و تمام آثار عقد دایم را دارد! 👈 بجز آنکه مرد تکلیفی به پرداخت نفقه نداشته و اگر یکی از طرفین فوت کند دیگری از او ارث نمیبرد. ♦⚖ خانواده ها گمان نکنند اگر صیغه محرمیت بین دختر و پسر خوانده شد با انقضای مدت مرد مکلف است دختر خانم را به عقد دایم در آورد. ▫️ اگر این مدت طی شد و پسر زیر بار نرفت الزام او از طریق دادگاه امکان پذیر نیست! ▫️ بدیهی است در این حالت متضرر واقعی کسی جز دختر و خانواده اش نخواهد بود و دختر باید با دریافت مهریه اندک به خانه پدر برگردد. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 🔺 سامانه مسیر جایگزین سامانه تصمیم ! ▫️ برای ثبت دادخواست طلاق، زوجین مکلف هستند ابتدا و قبل از اقدام قضائی، نزد مشاور بروند . ▫️ تا کنون دادگاهها سامانه ای که بهزیستی راه اندازی کرده بود (بنام تصمیم) را به رسمیت می شناختند و گواهی نمایندگی های بهزیستی را مبنای پذیرش درخواست ثبت طلاق قرار می دادند اما با ابلاغ جدید دادگستری استان تهران، مِن بعد دادگاههای خانواده جهت صدور گواهی عدم امکان سازش برای ثبت طلاق، فقط گواهی مشاوران رسمی خانواده (مسیر) وابسته به قوه قضائیه را قبول خواهند کرد. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 📌⚖ دریافت اجرت المثل قبل از طلاق با الحاق یک تبصره به ماده 336 قانون مدنی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام، مطالبه اجرت المثل قبل از طلاق امکان پذیر شد. در این تبصره مقرر شده که، چنانچه زن اموری در منزل شوهر انجام داده باشد که مانند تمکین عام و خاص جزء وظایف شرعی وی نبوده و به دستور و خواست شوهر این کار ها انجام شده باشد؛ در صورت اثبات این موضوع در دادگاه_خانواده ، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام شده زن را محاسبه می کند و حکم به محکومیت مرد و پرداخت اجرت المثل صادر میکند . طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. ⚖📌 در دوران عقد مهریه به صورت کامل به زوجه تعلق میگیرد. در صورت طلاق است که اگر زوجه باکره باشد نصف مهریه به ایشان تعلق میگیرد. 🔹صدور حکم قطعی مجازات برای زوجه به اتهام رابطه نامشروع یا زنا موجب از بین رفتن مهریه و یا عدم استحقاق وی به دریافت تمام مهریه نخواهد شد. ‌ طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. ⚖📌چنانچه در دادگاه زوج دادخواست الزام به تمکین مطرح نماید و زوجه از تمکین خودداری نماید: 🔹از تاریخ صدور حکم تمکین، به زن نفقه تعلق نخواهد گرفت. 🔹با تقدیم دادخواست توسط زوج، رای به تجویز ازدواج مجدد بدون شرط توانایی مالی مرد صادر می شود. 🔹اگر زوج دادخواست طلاق مطرح نماید،زوجه از حق تنصیف اموال همسرش محروم خواهد شد. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .
. 📞 سوال شما: ❓⚖ آیا اجاره دادن ملک مشاع نیازمند اذن همه شرکا است؟ ▫️ هریک از شرکا میتوانند در سهم خود هرنوع تصرف حقوقی بنمایند اما تصرف مادی در مال مشاع نیازمند رضایت همه شرکا است. ▫️ بنابراین تا زمانی که رضایت همه شرکا وجود نداشته باشد امکان تسلیم ملک به مستاجر وجود ندارد و تصرف مستاجر غاصبانه محسوب میشود. طرح سوال: 🆔 @Vip_Admin403 .