فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان با شخصیت ارزشمند است....
@moshavere_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوای نقارخانه حرم مطهر رضوی ویژه ولاد امام محمد باقر ع وآغاز ماه رجب
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
کرونا آمد تا به ما بیاموزد:
چقدر دست دادن با دوستانمان لذت بخش بود و ما از آن بیخبر بودیم.
آمد و یادآور شد:
چقدر دور همی هامون لذت بخش بود و بیخبر بودیم.
چقدر آزادانه و بدون ترس معاشرت کردن و گردش و رفت و آمد با مردم ارامش بهمون میداد و بیخبر بودیم.
چقدر....
کرونای ریز!
حتما همانطور که آمدی خواهی رفت ولی درسهای بزرگی بهمون دادی
که قدر داشته هایی که داشتیم و ارزون هم بود رو از این به بعد بدونیم.
@moshavere_kerman
🔷🔷تربیتی🔶🔶
چطوری درباره کرونا به فرزندانمون آموزش بدیم؟
🔸به کودکان در مورد ویروس کرونا توضیح بدین و بگین دانشمندان دارن تحقیق میکنن، بهشون بگید این بیماری شبیه نوعی سرماخوردگیه شدیده و برای پیشگیری باید بهداشت رو رعایت کنن.
🔸با بازی سعی کنین از استرس بچهها کم کنید مثلا از اونها بخواید برای کارهای روزمره فقط از یک دست استفاده کنن و با آن یک دست صورت و موهای خودشونو لمس نکنن و به ازای هر باری که این کا رو کردن یک علامت قرمز میگیرن، اگه آخر روز علامت کم داشتن برنده بازی میشن.
🔹یادتون باشه کودکان با شنیدن اخبار مربوط به کرونا به علت اینکه دقیقا نمیدونن چه اتفاقی داره میافته بیشتر از بزرگترها دچار ترس میشن.
🔹این بازی پیشنهاد شده رو باهاشون انجام بدید و نذارین استرس بیش از اندازه داشته باشن چون همین موضوع سبب ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن میشه.
@moshavere_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتیجه پرداختن به افکار منفی در زندگی....
❓آیا ویروس کرونا مسری تر است یا استرس؟
کودکان زیادی، به خاطر دست پاچگی و استرس زیاد والدین در زلزله کرمانشاه، هنوز هم درگیر پس لرزه های آن هستند: اختلالات رفتاری، هیجانی و روانی همچون شب ادراری و کابوسهای شبانه و ترس از تنها ماندن، اضطراب مرگ و از دست دادن والدین، لکنت زبان و رفتارهای وسواسی.
❗️والدین گرامی،
با مدیریت هیجانات خود در برابر این ویروس، از اختلالات هیجانی و رفتاری در کودکان خود، پیشگیری کنید.
نباید پیش کودک از تعداد کشته ها و مبتلایان، از خطرناک بودن ویروس، از فقدان ماسک و.... حرف بزنیم یا در حضور کودک پشت تلفن با دوستاتون در این زمینه صحبت کنید.
فقط لازمست شیوه صحیح شستن دست را به کودک آموزش بدهیم و بگوئیم این نوعی سرماخوردگی هست اما چون ممکنه از کسی به ما منتقل بشه بهتره فعلا خونه کسی یا مهدکودک و مدرسه نریم.
@moshavere_kerman
#اخبار_کرونا_نگذاریدلطفاً⛔️
🔸در روزهای اخیر بحث شیوع و مثبت شدن کرونا نقل مجالس و گروهها و کانالهای اجتماعی شده است، فارغ از صحت و سقم اخبار و مطالب، آنچه مایه نگرانی است، تأثیرات کوتاه و بلندمدت این رفتار آسیبزای همهگیرشدهی رسانهای است.
🔸هنگامی که شما لحظه به لحظه در هر کانال و گروهی و رسانهای از واگیربودن، مثبتشدن و تلفات انسانی در فلان شهر و استان میشنوید، مغز نخستین-مشترک با خزندهها که صرفاً به دنبال گریز و جنگ است-خود را در وضعیت زرد و قرمز می بیند و ادراکش از موقعیت، خطرناک بودن و وحشتناک بودن است و در حالت وحشت و ترس، یکی یا چندتا از شرایط زیر را تجربه میکنیم:
۱. از نظر فیزیولوژیکی ترس و وحشت سیستم هشدار و گریز را در مغز ما در حالت آماده باش قرار میدهد که باعث افزایش ضربان قلب،ترشح کورتیزول و آدرنالین و مختل شدن سیستم دفاعی بدن میشود و در طولانی مدت ممکن است گوشبه زنگی، خستگی و ضعف روانی و کاهش تحمل، بههم خوردن خواب را در پی داشته باشد.
۲. وقتی هر روز خود را در معرض اخبار و مطالب کرونا قرار میدهیم، ذهن ما بیشتر درگیر کرونا و خطرات آن میشود، طوری که این افکار بر ذهن ما غلبه میکنند و بعد از مدتی عدم تمرکز و حواسپرتی به بار میآورد.
۳. وقتی مرتب در گروهها کرونا به بحث گذاشته شود ما انسانها -موجوداتی اجتماعی و تلقینپذیر- به این باور می رسیم که حتما باید مانند همه کاری بکنیم که ترس همگانی حمله به داروخانهها و فروشگاهها و ... را در پی دارد،بویژه موقعی با نوشتههایی مانند "ماسک نداریم"، "الکل تمام شد"، روبرو میشوید، بیشتر نگران میشویم، طوری که اگر برای مثال ماسک و پدالکلی نیابیم خود و خانواده را در معرض ابتلا میبینیم که احساس درماندگی و آسیبپذیری را افزایش میدهد. از طرف دیگر مغز نخستین ما در حالت وحشت، بسیار تلقینپذیر میشود و به تفکرات جادویی القا شده رو میآورد« سیر و عسل بخورید» که اثرات اجتماعی اقتصادی از جمله احتکار و گرانی به بار میآورد.
چنین شرایطی در طولانی مدت شیوع مشکلات روانی مانند افسردگی، اضطراب، زخم معده عصبی و بیخوابی را در جامعه بیشتر میکند.
🔹پیشنهاد میشود در کنار اعضای خانواده حال که فرصتی دست داده، به گفتوگو و فعالیت جمعی بپردازید. پژوهشها نشان داده،حمایت کردن از هم و رابطه عاطفی، سیستم ایمنی را تقویت میکند.
🔹آلبومهای خاطره انگیز و بیان خاطرات خوشایند گذشته و شوخی کردن ذهن را به تفکر مثبت عادت میدهد .
🔹دیدن فیلمهایی که در هارد کامپیوتر فرصت دیدن آن را نداشته اید بسیار خوب است.
🔹با بچهها بازی کنید، مطالب درسی را با آنها مرور کنید، برایشان قصه تعریف کنید اگر بلد هستید.
🔹در شرایطی که تماس جسمانی منع شده و امری پیشگیرانه است، کسانی که مهارتهای ارتباطی کلامی قوی دارند، به خوبی گوش میدهند و با زبان بدن(نگاه خوب، لحن صدا، روی گشاده و باز) میتوانند دیگران و نزدیکان را نوازش عاطفی کنند، بیشتر میتوانند به آرامش و سلامت روانی ما کمک کنند.
#دكتر_عارفي_درمانگرخانواده_ازدواج
@moshavere_kerman
توصیه امام خامنه ای برای رفع بلای کرونا و دیگر بلاها
سلام عليكم
به آقايان و خانواده های ایشان توصیه شود: مداومت بر دعای مبارک نور داشته باشند و قرائت آن را به مؤمنین هم توصیه کنند.
همچنین برای رفع و دفع بلا یک فقره زیارت عاشورا همه اعم از زن و مرد نیابتا از نرجس خاتون سلام الله عليها والده ماجده حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف بخوانند و آن خاتون را نزد فرزند بزرگوارش شفیع قرار دهند که آن حضرت شفاعت نماید تا بلا از دوستان حضرت رفع و دفع شود.
دعای شریف عظم البلاء نیز فراموش نشود. صدقه هم که معلوم است.
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
این مطالب توسط یکی از مسئولین که خدمت حضرت آقا رسیده بودند بیان شده است.
مطلب موثق است
دوستان اگر مایل بودند. انتشار دهند
ارادتمندشماازستادفرهنگی فجرانقلاب اسلامی قم/سبحانی
التماس دعا
#نشر_حداکثری
👇👇👇👇👇
✅هفتمین برنامه سلسله نشست های تربیتی
💠باموضوع؛
لزوم از بین بردن ومقابله با افکار منفی در بیماری کرونا
باحضور
🔵حجه الاسلام صنعتی زاده
کارشناس ارشد مشاوره
🔴 فردا یکشنبه
بلافاصله بعد از اذان ظهر
از شبکه سیما استانی کرمان
در برنامه زنده (ره عشق)
@moshavere_kerman
اختلال پانیک را با کرونا اشتباه نگیرید
اختلال پانیک یا حمله هراس یکی از اختلالهای اضطرابی است که در آن فرد به طور ناگهانی دچار احساس تنگی نفس و درد قفسه سینه میشود
نویسنده : دکتر پرستو امیری | متخصص روان شناسی سلامت

این روزها شیوع ویروس کرونا تقریبا تمام افراد جامعه را درگیر خود کرده است. در این بین برخی افراد نسبت به دیگران اضطراب بیشتری را تجربه می کنند. یکی از گروههایی که این روزها در معرض اضطراب مضاعف قرار گرفتهاند، افراد با سابقه حمله هراس یا پانیک هستند. اختلال پانیک یا حمله هراس یکی از اختلالهای اضطرابی است که در آن فرد به طور ناگهانی دچار ترس، تپش قلب شدید، احساس تنگی نفس و خفقان، ناراحتی و درد قفسه سینه و حالت تهوع میشود. این علایم در غیاب یک بیماری جسمی رخ میدهند. یعنی فرد سابقه بیماری جسمی، قلبی، تنفسی و غیره ندارد.
تفاوت علایم اختلال پانیک با کرونا
حملات هراس معمولا چند دقیقه (به ندرت تا یک ساعت) طول میکشد، خطرناک نیست و به خودی خود رفع میشود. برخی افراد حملات هراس را روزانه، هفتگی، ماهانه و حتی سالانه تجربه میکنند. بنابراین فواصل بین دو حمله ممکن است ماهها طول بکشد.
اما این روزها این افراد ممکن است به دلیل اضطراب بیماری کرونا، گوش به زنگی و چک کردن مداوم علایم بدنی، حملات بیشتری را تجربه کنند. شباهت برخی از علایم حملات هراس با علایم بیماری کرونا ممکن است این افراد را بیش از دیگران آشفته و مضطرب کرده باشد و هر حمله هراس برای این بیماران، به اشتباه خطر مبتلا شدن به ویروس کرونا تلقی شود.
@moshavere_kerman
چند توصیه برای مدیریت این اختلال
اگر شما هم سابقه حمله هراس دارید و این روزها نگران علایم خود هستید و اضطراب زیادی را تجربه میکنید، در این یادداشت چند توصیه برایتان داریم. در قدم اول به یاد داشته باشید که به رغم شباهت برخی علایم حمله هراس با ویروس کرونا، کرونا علایم دیگری نیز دارد، از جمله تب، سرفه، ضعف بدنی طولانی مدت و غیره. از طرفی همانطور که گفتیم حملات هراس معمولا ظرف چند دقیقه خودبه خود برطرف می شوند، این در حالی است که علایم ویروس کرونا پایدارتر هستند و چندین روز طول میکشند. از سوی دیگر، گوش به زنگی برای علایم بدنی میتواند راهانداز و تشدید کننده حملات هراس باشد. یعنی شما از ترس بیماری مدام علایم بدنی خود را چک میکنید. در این حالت کوچکترین تغییری، هرچند طبیعی، در تنفس، ضربان قلب، دمای بدن و غیره، شما را مضطرب میکند؛ این اضطراب به خودی خود تنفس و ضربان قلب شما را نامنظم می کند و راهانداز حملات میشود. در واقع شما در چرخه گوش به زنگی، چک کردن علایم بدنی، مضطرب شدن، تشدید علایم بدنی و حمله هراسگیر میافتید.
پیگیری مکرر اخبار کرونا، ممنوع!
بنابراین در این دوران بهتر است حتما با روان پزشک و روان شناس خود در ارتباط باشید و از توصیههای آنها استفاده کنید. از طرفی با سرگرم کردن خود، دوری از پیگیری مکرر اخبار درباره بیماری، انجام انواع روشهای آرام بخشی و ورزش سبک، خودگوییهای مثبت و انجام فعالیتهای مثبت و لذتبخش، خلق خود را بهبود ببخشید و جلوی میلتان برای چک کردن علایم بدنی را بگیرید. یک بار دیگر تاکید میکنم که فراموش نکنید حملات هراس، موقتی هستند، خطرناک نیستند
♦️توصیههای مهم رهبر انقلاب اسلامی به مردم در خصوص بیماری شایعشده
🔹رهبر انقلاب: از دستورها نباید تخطی شود، چرا که خداوند ما را موظف کرده است در قبال سلامت خود و دیگران احساس مسئولیت کنیم، بنابراین هر چه به سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع این بیماری کمک کند، حسنه و هر چه به شیوع آن کمک کند، سیئه است.
🔹البته این بلا آنچنان بزرگ نیست و بزرگتر از آن نیز وجود داشته است اما بنده به دعای برخاسته از دل پاک و صاف جوانان و افراد پرهیزگار برای دفع بلاهای بزرگ بسیار امیدوارم، چرا که توسل به درگاه خداوند و طلب شفاعت از نبی مکرم اسلام و ائمه بزرگوار میتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند
🔹دعای هفتم صحیفه سجادیه دعای بسیار خوب و خوشمضمونی است که میتوان با این الفاظ زیبا و با توجه به معانی آن با پروردگار سخن گفت
🔹مسئولان ما از روز اول با صفا، صداقت و شفافیت خبررسانی کردند و مردم را در جریان قرار دادند اما برخی کشورهای دیگر که این بیماری در آنها شدیدتر و همهگیرتر است، پنهانکاری میکنند البته ما برای آن بیماران نیز از خداوند طلب عافیت میکنیم
🔹من نمیخواهم مسئله را خیلی کوچک فرض کنم اما آن را خیلی بزرگ هم نکنیم، این مسئله مدتی نه چندان طولانی برای کشور وجود خواهد داشت و سپس رخت برمیبندد اما تجربیات حاصل از آن و فعالیت مردم و دستگاهها که به مثابه یک رزمایش عمومی است، میتواند به عنوان یک دستاورد باقی بماند
🔹همچنانکه قبلاً از پزشکان، پرستاران و مجموعههای درمانی صمیمانه تشکر کردم، لازم میدانم بار دیگر از این عزیزان که با کار بسیار با ارزش خود در حال جهاد در راه خدا هستند، تشکر کنم.
🔹لازم میدانم از خانوادههای پزشکان، پرستاران و همه عوامل درمانی که با صبر و تحمل خود در کنار تلاش شبانهروزی عزیزانشان هستند، سپاسگزاری کنم
🔹این کارها ( اقدامات پسندیده و نوعدوستانه برخی هموطنان مانند کمکهای مالی و توزیع اقلام بهداشتی ) بسیار خوب است و با حفظ این دستاوردها، بلا به نعمت و تهدید به فرصت تبدیل میشود و امیدواریم روزگار عافیت کامل برای ملت عزیز ایران نزدیک باشد
🔺حضرت آیت الله خامنهای همچنین همه دستگاههای کشور را به همکاری و در اختیار قرار دادن امکانات مورد نیاز وزارت بهداشت که در صف مقدم مقابله با بیماری قرار دارد، توصیه کردند و گفتند: نیروهای مسلح و دستگاههای مرتبط با دفتر رهبری نیز به انجام این کار موظف شدهاند
@Akharinkhabar
اعلام آمادگی حوزه های علمیه استان کرمان جهت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی برای کنترل بحران کرونا
اولین اقدام؛
برگذاری کارگاه آموزشی مداخله در بحران
ویژه مشاوران خواهر وبرادر
جهت آماده سازی به صورت کاملا جهادی برای ورود به مراکز درمانی وارائه مشاوره به بیماران وهمراهان
تاریخ ۹۸/۱۲/۱۲
مرکز مشاوره حوزه علمیه کرمان
🔰 متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که رهبر انقلاب خواندن آن را توصیه کردند
🔺️ رهبر انقلاب امروز در مراسم روز درختکاری ضمن توصیه همگان به عمل به توصیهها و دستورالعملهای مسئولان و متخصصان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مردم را به توسل و توجه به پروردگار فراخواندند و گفتند: «توصیه میکنم دعای هفتم صحیفه سجادیه را که در مفاتیح هم هست با توجه به معنای آن بخوانند.» ۹۸/۱۲/۱۳
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 روش مقابله با ترس ابتلا به ویروس کرونا
حجتالاسلاموالمسلمین انصاری پزشک عمومی ودکتری روانشناسی در گفتگو با خبرگزاری حوزه:🔻
◽️استرس زیاد سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند.
◽️اطلاعات را از منابع رسمی و به اندازه ضروری دریافت کنید.
▫️در رفتارهای بهداشتی متعادل باشیم؛ احتیاط زیاد سیستم روانی ما را حساس میکند.
◽️هرچه نگاه ما نسبت به خدا مثبتتر باشد، بیشتر مورد لطف خدا قرار میگیریم و سلامتر روانی و آرامش بیشتری پیدا میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2⃣ مقابله با #کروناویروس
👈 خانواده هایی که زمینه #وسواس و #اضطراب را دارند مواظب #انتقال_اضطراب به #فرزندانشان باشند
🔹حجت الاسلام #مسعودشهیدی، #روان_شناس
✅مرکز مشاوره حوزه های علمیه ✅
https://eitaa.com/mmhozehh
مرکزمشاوره حوزه علمیه کرمان
@moshavere_kerman
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4⃣ مقابله با #کروناویروس
👈 مقابله با #افکار_منفی
🔹حجت الاسلام #صنعتی_زاده، #روان_شناس .
استاد مشاور و #مدیر مرکز مشاوره حوزه علمیه #کرمان
✅مرکز مشاوره حوزه های علمیه ✅
https://eitaa.com/mmhozehh
مرکز مشاوره حوزه علمیه کرمان
@moshavere_kerman
🔷تربیتی🔷
كودكی كه نادیده گرفته میشه بعداز مدتی كشف ميكنه كه اگه دیگران را آزار بده، اونوقت مورد توجه قرار ميگيره
علت بسیاری از رفتارهای منفی بچه ها، بی توجهی والدین به رفتارهای مثبتش آنهاست!
@moshavere_kerman
تربیتی
به کودکان خود کمک کنید تا احساسات خود را درک کنند. کودکان نیاز دارند احساساتشان مورد پذیرش و احترام قرار بگیرد. بعنوان مثال 👇
1. شما می توانید با توجه و آرامش کامل به حرف های کودک گوش دهید.
2. شما میتوانید احساسات کودکتان را با کلمهای تایید کنید. "آه. راستی! متوجه هستم."
3. شما میتوانید به احساسات آنها نامی بدهید. "به نظرم این کار بینتیجه است"
4.شما می توانید آرزوهای آنان را به طور خیالی برآورده کنید. "کاشکی میتونستم همین حالا یک عروسک بزرگ برات حاضر کنم"
@moshavere_kerman