👇👇👇👇👇
🔷ادامه سلسله نشست های تربیتی
🔷جلسه دوم
💠باموضوع:
آشنایی با دنیای نوجوان
باحضور
🔵حجه الاسلام صنعتی زاده
کارشناس ارشد مشاوره
🔴 فردا یکشنبه
بلافاصله بعد از اذان ظهر
از شبکه سیما استانی کرمان
در برنامه زنده (ره عشق)
@moshavere_kerman
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🌼در محضر امام خمینی (ره)
✍️پسرم! تا نعمت جوانی را از دست ندادی فکر اصلاح خود باش که در پیری همه چیز را از دست می دهی. یکی از مکید شیطان که شاید بزرگترین آن باشد 《استدراج》است. در عهد نوجوانی شیطان باطن، که بزرگترین دشمن اوست او را از فکر اصلاح خود باز می دارد و امید می دهد که: وقت زیاد است، اکنون فصل برخورداری از جوانی است....
و هر آن و هر ساعت و هر روز بر انسان می گذرد، درجه درجه او را با وعده های پوچ از این فکر باز می دارد تا ایام جوانی را از او بگیرد و آن گاه که جوانی رو به اتمام است؛ او را به امید اصلاح در پیری سرخوش می کند. و در ایام پیری نیز این وسوسه شیطانی از او دست نکشد و وعده توبه آخر عمر می دهد و در آخر عمر و شهود موت، حق تعالی را را در نظر او مبغوض ترین موجود جلوه می دهد که: محبوب او را که دنیاست از دستش گرفته است!
💥 و این حال اشخاصی است که غرقاب دنیا آنها را از فکر اصلاح به دور نگهداشته و غرور دنیا سرتا پای آنان را فرا گرفته است وادیان را هیچ و پوچ می دانند...
📚نصایح اخلاقی و عرفانی امام خمینی(ره
🔹مرکز مشاوره حوزه علمیه استان کرمان
- ارائه مشاوره های تربیتی، روانشناختی، خانواده، استعداد سنجی و ...
- با اساتید مشاور خواهر و برادر مجرب و متخصص
- محیط امن و آرام با رعایت حریم خصوصی و محرمانگی مشاوره
☎️034-32535214
☎️09214119209
@moshavere_kerman
هدایت شده از غفاری مهدی رضا
۲۱آبان ماه، #سالروز_شهادت پدرموشکی ایران، #شهید_حسن_تهرانی_مقدم گرامی باد. 🥀
🌸 نباید بدون وضو بروی زمین خدا
راه رفت ...
📌#مناسبت_روز
🍃
🌹
🌿
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌼🌷🍃
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
💠 حفظ قداست روحانیت
🔸یک چیز دیگری که در باب روحانیت شرط و لازم است که ما دقیقاً و جداً به آن توجه کنیم، مسئلهی حفظ قداست روحانی است.
🔻روحانیت دارای قداست است. مردم به من و شما که نگاه میکنند، به خاطر لباسمان، شأنمان و شغلمان، حساب خاصی برای ما باز میکنند و یک تقدسی قائلند.
🟩 بعضی از گناهانی که خودشان میکنند، خیال میکنند ماها نمیکنیم؛ بعضی از کارهای خیری که خودشان انجام نمیدهند، خیال میکنند ما انجام میدهیم؛ خیال میکنند ماها دائم در حال ذکر الهی و توجه به پروردگار - که غالباً از آن غفلت میشود - هستیم؛ یک چنین تصوراتی دربارهی ما دارند.
⚠️ البته این تصورات را نباید تقویت کرد.
🗓۱۳۸۵/۸/۱۷
#مهارتهای_زندگی
🔔📃 قدم هایی برای بهبود مهارتهای ارتباطی
قسمت اول:
1️⃣ از به کار بردن کلمات و آواهای غیرضروری پرهیز کنید
تکرار آواهایی مانند «اِممم» یا «اِاا» هیچ کمکی به ارتقای سطح گفتوگوهایتان نمیکند. این آواهای اضافه را حذف کنید تا متقاعدکنندهتر به نظر برسید و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.
2️⃣ سؤال بپرسید و حرفهای طرف مقابل را تکرار کنید
سؤال کردن و تکرار چند کلمهی آخرِ طرف مقابل نشان میدهد که به آنچه او میگوید علاقهمندید و برایتان جالب است، همچنین شما را مجبور میکند که توجه و تمرکز داشته باشید و اگر در مورد نکتهای دچار سوءتفاهم شوید، به واضح شدن آن مطلب کمک میکند.
3️⃣ پیامتان را برای مخاطبتان متناسب کنید
افرادی که بهترین ارتباطها را دارند، بسته به اینکه طرف مقابلشان کیست، صحبتهایشان را تنظیم میکنند. برای صحبت کردن با همکارها یا رئیستان در مقایسه با هنگامی که با مخاطب خاص، فرزندان یا بزرگترهایتان حرف میزنید، باید زبان و کلام متفاوتی در پیش بگیرید.
4️⃣ مراقب زبان بدنتان باشید
نحوهی برقراری ارتباط چشمی با دیگران، نوع دست دادن و حتی طرز نشستنتان، همگی جزئی از ارتباط هستند. درک و تفسیر زبان بدن دیگران را یاد بگیرید تا بتوانید واکنشهای مناسبی نشان دهید و با طرف مقابلتان ارتباط عمیق تری برقرار کنید.
#بهبود_مهارتهای_ارتباطی
ادامه دارد...
@moahavere_kerman
#مهارتهای_زندگی
کنترل خشم
👌 نکات کلیدی برای کنترل خشم و عصبانیت
افرادی كه كنترل عصبانیت در آنها سخت و دشوار است نیاز به برنامهای برای كنترل عصبانیت دارند. نكات زیر، مسائل مهمی میباشند كه به شما در كنترل عصبانیت كمك میكنند. این نكات را به خاطر سپرده و بهكار بندید.
⏺️نكته اول :
این سوال را از خود بپرسید: «آیا این موضوع ۱۰ سال دیگر هم برایم مهم است؟» به این وسیله میتوانید مسئله را از دیدگاهی آرامتر بنگرید.
⏺️نكته دوم :
از خود بپرسید: «بدترین نتیجه مورد عصبانیت من چیست؟» اگر كسی در پای صندوق فروشگاه از شما سبقت گرفت، سپری كردن سه دقیقه بیشتر، مسئلهای آنچنان مهم نمیباشد.
⏺️نكته سوم :
تصور كنید كه خود شما نیز همان كار (كاری كه موجب عصبانیتتان شده است) را انجام میدهید. با خود رو راست باشید. قبول كنید كه گاهی اوقات شما نیز جلوی یك راننده دیگر درمیآیید… بعضی مواقع این مسئله تصادفی است. آیا نسبت به خود نیز عصبانی میشوید؟
⏺️نكته چهارم :
از خود بپرسید: «آیا طرف مقابل این كار را بهطور عمدی نسبت به من انجام داده است؟» در بسیاری از مواقع متوجه خواهید شد كه این مسئله فقط در اثر بیدقتی و تعجیل رخ داده و كسی نمیخواسته شما را ناراحت كرده و بیازارد.
⏺️نكته پنجم :
سعی كنید قبل از گفتن هر كلامی تا عدد ۱۰ بشمارید. انجام این كار رابطه مستقیمی با عصبانیت ندارد ولی میتواند صدمات ناشی از عصبانیت را به حداقل برساند.
⏺️نكته ششم :
شمارش تا ۱۰ را با روشهای جدید و بهتر انجام دهید مثلا این كار را با یك تنفس عمیق بین هر شماره عملی سازید. تنفس عمیق – از دیافراگم – به افراد كمك میكند تا احساس راحتی كنند.
⏺️نكته هفتم :
میتوانید سرعت شمارش اعداد را كندتر سازید. مثل شمارش شیوه قدیمی، یك كشتی بخار، دو كشتی بخار و… شاید شمارش كشتی بخار زیاد خوشایند نباشد، بهجای آن میتوانید بشمارید: یك شكلات، دو شكلات و… یا هر چیز دیگری كه برای شما خوشایند و خندهدار باشد.
⏺️نكته هشتم :
تجربهای آرامشبخش را تجسم نمایید. چشمانتان را ببندید و در ذهن خود سفر كنید. این كار را در مكانهای امیدبخش و به دور از استرس انجام دهید.
@moshavere_kerman
#تربیتی
به بچه ها یاد دهید به غریبه ها بگویند خانم و آقا، نگویند عمو و خاله !!
عمو و خاله گفتن موجب ایجاد زمينه اعتماد در کودکان میشود و میتواند به راحتی کودک را فریب دهد.
@moshavere_kerman
#تربیتی
💠دلایلی که لجبازی کودکان را تشدید میکند:
🔸کودک دلش میخواهد که والدین با او بازی کنند ولی پدر و مادر یا وقت ندارند یا حوصله
🔸 خشم درونی کودک ناشی ازاضطراب و تنش ها
🔸 دلخوری کودک از والدین چون کودک منطق ندارد
🔸 تناقضات رفتاری والدین مثلا یه روز حالمان خوب است و با او بازی میکنیم و وقتی حالمون بد است حوصله بازی نداریم
🔸 مشکلات فیزیکی مثل گرسنگی،خستگی،خواب
🔸 عدم توجه کافی به کودک
🔸توجه بیش از اندازه به کودک و دخالت در بازیها و کارهایش
🔸ناکامی اگر به کودک بگیم تو نمیتونی تو بلد نیستی کودک ناکام میشود
🔸انتظار زیاد از فرزند داشتن مثلا اینکه توی مهمونی باید ساکت بشینی
🔸عدم هماهنگی تربیتی پدر و مادر مامان میگه این کار بده بابا میگه خوبه
🔸الگوهای نامناسب مثلا پدر ومادری که زیاد با هم لجبازی میکنند لجبازی را در کودک خود تشدید میکنند
✅بهترین روش برای برخورد با لجبازی:
🔸 هماهنگ بودن پدر و مادر
🔸 داشتن برنامه ریزی روزانه غذا خوردنش بازی کردنش وخوابیدنش
🔸خواسته موجه کودک را حتما پاسخگو باشیم یعنی به او یاد بدهیم که قصد ما لجبازی کردن نیست
🔸 یه جاهایی بهش حق انتخاب بدهیم
🔸جایگزین کردن مثلا بگیم اگه جیغ نزنی میریم و اینکارو میکنیم
🔸 جملات خبری باشه تا دستوری مثلا بگیم وقته ناهاره نگیم الان باید ناهار بخوری
🔸گوش دادن فعالانه موثرترین روش است باید با بچه ها همدلی کنیم مثلا جیغ زد بهش بگیم چی میخوای عزیزم گرسنه ای؟ خوابت میاد؟ میخوای بازی کنیم؟
🔸با کودکان بالای 4 سال میتوان در مورد رفتارش صحبت کرد اول باید تذکر داد مثلا در جمع توی گوشش بگیم،در مرحله دوم تنبیه متناسب با عملش و حال و هوای کودک تنبیه کودک باید محروم کردن از چیز دلخواهش باشد.
@moshavere_kerman
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🚨 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
⚠️ همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
👇👇👇👇👇
🔷ادامه سلسله نشست های تربیتی
🔷برنامه سوم
💠باموضوع:
آشنایی با دنیای نوجوان
باحضور
🔵حجه الاسلام صنعتی زاده
کارشناس ارشد مشاوره
🔴 فردا یکشنبه
بلافاصله بعد از اذان ظهر
از شبکه سیما استانی کرمان
در برنامه زنده (ره عشق)
@moshavere_kerman
#مهارتهای_زندگی
🔔📃 ادامه قدم هایی برای بهبود مهارتهای ارتباطی
قسمت دوم:
5️⃣ برای گپهای معمولی و موقعیتهای دیگر از قبل نمایشنامهای در ذهن داشته باشید
گپ زدن یکی از هنرهایی است که افراد زیادی در آن مهارت ندارند. برای زمانهایی که در مواجهه با افرادی که به سختی آنها را میشناسید و سکوتهای اجتنابناپذیر و ناراحتکننده بینتان پیش میآید، داشتن یک نقشهی ذهنی بسیار کمککننده است. اینکه بدانید چطور سر صحبت را باز کنید یک هنر است، یعنی بتوانید موضوعاتی برای گپ زدن (خانواده، شغل، تفریح و سرگرمی، رویاها و آرزوها) پیدا کنید. همچنین میتوانید با اشتراکگذاری اطلاعاتی که میتوانند برای پیدا کردن زمینهی مشترک به شما و طرف مقابلتان کمک کنند، گپ زدن را به گفتوگو تبدیل کنید. گپ زدن در بلند مدت میتواند شما را به فردی خوشحالتر تبدیل کند.
6️⃣ قصه بگویید
قصهها بسیار قدرتمندند. آنها ذهنتان را فعال میکنند، از خراب شدن ارائههای شغلی جلوگیری میکنند، باعث میشوند متقاعدکنندهتر به نظر برسیم، همچنین میتوانند در موفق شدن در مصاحبهها هم کمککننده باشند. یاد بگیرید که چطور به یک قصهگوی افسانهای تبدیل شوید. همچنین میتوانید از واژهی «اما» بیشتر استفاده کنید تا داستانتان را ساماندهی کنید. هر کسی حداقل یک قصه خوب برای تعریف کردن در آستین دارد.
7️⃣ حواسپرتکنها را کنار بگذارید
هنگامی که کسی با شما حرف میزند یا قرار است که با او وقت بگذرانید، وَر رفتن با موبایلتان بسیار بیادبانه است. شاید خلاص شدن از دست همهی چیزهایی که حواسمان را پرت میکنند یا کنار گذاشتن تکنولوژی به طور کل، ممکن نباشد، اما همین که به خودمان زحمت بدهیم و سرمان را از روی گوشی یا تبلتمان بلند کنیم، به شدت روی ارتباطاتمان با دیگران تاثیرگذار است.
@moshavere_kerman
#تربیتی
🔷 شیوه ی حرف زدن و برخورد والدین با کودک، در رشد شناختی و هیجانی کودکان تاثیر بسزایی دارد. در زیر به چهار نمونه از شیوههای درست صحبت کردن و برخورد با کودک میپردازیم.
🔅خودت تصمیم بگیر؛
اینگونه به کودک میآموزیم که #مسئولیت کارش را خود، برعهده دارد و هر تصمیمی که بگیرد باید منتظر عواقب بد یا خوبش باشد.
🔅 دوستت دارم ولی این کار تو را نمیپسندم؛
کار درست و نادرست، را به صورت واضح برای کودک مشخص کنید، یعنی به او بیاموزید ما کار [درست] و کار [نادرست] داریم، نه بچهی خوب و بچهی بد.
🔅 از تو میخواهم مشکل من را حل کنی؛
اگر کودک رفتاری دارد که باعث رنجش شما میشود، به او بگویید که دچار مشکل شدهاید و از او بخواهید در حل مشکل به شما کمک کند.
🔅 احساس تو را درک میکنم؛
وقتی کودک عصبانی است و مثلا میگوید «از تو متنفرم» یا «خیلی بدی»، با شنیدن این پاسخ از سمت شما، از شدت عصبانیتاش کاسته شده و میتوانید با هم به حل مسئله بپردازید.
@moshavere_kerman
فراخوان جذب مشاور مرکز مشاوره حوزه علمیّه کرمان(برادران و خواهران)
این مرکز در راستای تکمیل کادر مورد نیاز اقدام به جذب مشاور خواهر وبرادر مینماید.
🔰 #ثبتنام حضوری: مرکز مشاوره حوزه علمیّه. کرمان خیابان آسیابادجنوبی غربی ۱۴
🔰 #ثبتنام در فضای مجازی:
ارسال مدارک به آیدی
@al1414
در پیام رسان ایتا.
#شرایط:
ارشد روان شناسی یا مشاوره یا علوم تربیتی.
🔶آقایان: طلبه معمم.
🔷خانمها: طلبه، خواهر طلبه، همسر طلبه، فرزند طلبه.
لطفا فامیل و شماره تماس خود را به این شماره ارسال بفرمائید
09132409338
🔷🔷توضیحات🔷🔷
1-کارشناسی ارشد رشته مشاوره یا روانشناسی
(کارشناسی ارشد مشاوره یا سطح 3 تخصصی مشاوره، مورد پذیرش میباشد.
2-تحصیلات حوزوی سطح 2
3-تلبس دائم به لباس روحانیّت برای برادران
4-پذیرش در آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی
#فرآیند_پذیرش:
1-ثبت نام اولیه و ارسال رزومه و مدارک مرتبط
2-شرکت در آزمون کتبی
3-اعلام نتایج قبولی بر اساس مجموع امتیازات
4- دعوت به مصاحبه تخصصی شفاهی از پذیرفتهشدگان
5-اعلام نتایج نهایی
@moshavere_kerman
هدایت شده از Ali
❇️برخی از کانالهای اساتید اخلاق ❇️
استاد تحریری: http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369
استاد وطن خواه: @ostadvatankhah
استاد مویدی: https://eitaa.com/ShiaTowhid
استاد ایوبی:@ostadayoobi
استاد مجاهدی: @alfetrah
استاد فیاض بخش: https://eitaa.com/Jelvehnooralavi
🌷🌷برخی از این کانالها درس های اخلاق را به صورت آنلاین پخش میکنند، فرصت خوبی است تا در این ایام از فیض جلسات اخلاق محروم نشویم.🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷سبک های تربیتی والدین در برخورد با نوجوان
@moshavere_kerman
#حدیث
امام على عليه السلام:
سَبَبُ زَوالِ النِّعَمِ الكُفرانُ
ناسپاسى، سبب نابودى نعمت هاست
غررالحكم حدیث5517
#تربیتی
مهارت انعکاسی پدر و مادر
توجه به احساسات یک مهارت انعکاسی است . خودتان را به مثابه ی آیینه ای ببینید که به فرزندتان کمک می کنید تا او خودش را و هیجان هایش را با وضوح بیشتری درک کند .
مثلا به او بگویید :« به نظر عصبانی می رسی ؟ » یا « کمی کم حوصله به نظر می آیی؟ ».
توجه به احساسات ، به کودکان این شانس را می دهد که بتوانند با صدای بلند فکر کنند و به کودکان می آموزد که به خودشان و به احساسات دیگران احترام بگذارند .
این مهارت به والدین هم کمک می کند تا نسبت به هیجان های خودشان احساس مسئولیت کرده و احساس راحتی بیشتری کنند .
@moshavere_kerman
#تلنگر
▫️تفاوت مهرباني با مهرطلبي در رابطه با فرزندان :
آيا پدر يا مادر مهرباني هستيد؟
تفاوت مهرطلبي با مهرباني در رابطه با فرزندانمان....
وقتي ما “مهربانيم” در رابطه با فرزندمون كاري رو مي كنيم كه دوست داريم و درسته، از رابطه با فرزندم رشد مي كنم، لذت مي برم، از او مي آموزم، از او پاداش مي گيرم با او خوب و خوشم، حتي با اشتياق بازي و در آغوش گرفتن فرزندم صبح بلند مي شم. لذت مي برم كه با فرزندم غذا بخورم، باهاش حرف بزنم، از بودنش احساس لذت و رضايت مي كنم. با فرزندم جهان رو حس و احساس مي كنم، از انرژي و هيجان او لذت مي برم و باهاش اوج مي گيرم. اين مهربانيست. من پنجاه برابر خرج و وقت و انرژي كه گذاشتم لذت بردم، باهاش رشد كردم.
حالا وقتي من مهرطلبم، از كاري كه مي كنم رنج ميبرم، نگرانم، خشمگينم، عصبانيم، موقع انجام دادنش حرص ميخورم. وقتي رنج مي برم، عصبانيم خشمگينم كه مهربان نيستم. مهرطلب، مهربان نيست. ببينيد آيا رنج مي بريد؟ طلبكار فرزندتونيد؟ يا برعكس سپاسگذار فرزندتونيد كه شما رو با دنيايي آشنا كرده كه بدون او هرگز اين دنيا را نمي شناختيد. وقتي ما در خانه، عشق، محبت امنيت و آرامش نداشتيم، وقتي به خواسته هامون در كودكي نرسيديم، بهمون اعتماد به نفس ندادند، حرمت نفس ندادند، وقتي نظام تربيتي در خانه كودك رو تشنه و گرسنه عشق نگه داشته، وقتي از كودك انتظارات زياد داشتند، تنبيهش بكنند، تحقير و تهديدش بكنند، كودك در سه سالگي به اين نتيجه ميرسه گرونترين كالاي دنيا محبته و حالا براي گرفتن محبت اطرافيانش دست به هر كاري ميزنه، چون وقتي محبت ببينه خيالش راحته تنبيه نميشه. براي همين نيمي از مردم ما مهرطلبند.
براي همين اگر شما پدر و مادريد بايد دست بچه هاتون رو ببوسيد كه به شما اجازه دادند پدري و مادري كنيد. هر كار خوبي هم مي تونيد براشون بكنيد و به اندازه سر سوزن هم توقع برگشت نداشته باشيد. اگر كار تربيتيتون خوب بوده و فرزندان مهرباني داريد كه حتما مهربانيشون رو نثار شما مي كنند.
انسان مهرطلب، غمگين و غصه خوره، خشمگين و مضطربه، از حق خودش نمي تونه دفاع كنه، هميشه فكر ميكنه همه به حقوقش تجاوز مي كنند…
حالا نگاه كنيد به جامعه ما كه پدر مادرها چقدر از بچه هاشون طلبكارند، حساب كارهايي كه كردن رو به روي بچه هاشون ميارند در حاليكه وظيفه پدر مادري انجام كار خوب براي فرزنده. اگر كارهايي كه كرديد بلد بوديد و خوب بوده حتما همون زمان پاداشش رو گرفتيد، اگر فرزندانتون رو مهربان بار بياريد كه اولين نفر با شما خوبند پس طلبي باقي نمونده، اما اگر بلد نبودين و فرزندتون رو از پا انداختين الان نشستيد منتظر چه طلبي هستین؟
@moshavere_kerman