هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
💠همه به سوی دار جزا خواهیم رفت، چه بهتر که عمر کوتاه را در راه #خدمت به اسلام و مسلمین صرف کنیم تا در پیشگاه مقدس حق تبارک و تعالی سرافراز و در سلک خدمتگزاران درآییم.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢٢،صفحه ۶١
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
99844837.out_532583014220194019.mp3
6.35M
🌺 سرود بهمن خونین جاویدان
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
#تلنگر
خودباوری چیست و راههای تقویت آن کدامند؟
✍️ بررسی و بهبود خودباوری شامل دو جنبه است؛ یکی جنبه درمان آسیبهای به جا مانده از دوران کودکی، که منجر به احساس نامطلوب از خود میشود و دیگری، حذف بدبینی نسبت به خود و جنبه دیگر سازندگی نقاط قوت، مثبت و آموختن راههایی که منجر به تقویت حس شایستگی و ارزشمندی میشود.
☑️ برای تقویت خودباوری درخود، توجه به نکات زیر مفید است :
🔻خودباوری یاد گرفتنی است.
ممکن است ضعف خودباوری در حال حاضر شما ناشی از اتفاقاتی باشد که در زمان کودکی و نوجوانی رخ دادهاند. اما در هر سنی که باشید میتوانید رشد کنید وراههای جدیدی برای شناخت خود پیدا کنید. هر چه بیشتر یاد بگیرید، بدانید و درک کنید، خودباوری در شما بیشتر تقویت میشود. شاید بتوان گفت که شرط اساسی خودباوری، شناخت خود است.
🔻نقاط قوت خود را تشخیص دهید و بر آنها تمرکز کنید.
فکرهای محدود کنندهای را که در طول زندگی در مورد خودتان در ذهنتان بوجود آمده را دور بریزید. اگر به جای تمرکز بر داشتهها و تواناییهایتان، بر کمبودها و مشکلاتتان تمرکز کنید، فرصت خودباوری را از دست میدهید.
🔻باورهای منفی در مورد خودتان را شناسایی و به چالش بکشید.
به صداهای منفی در ذهنتان که شما را دچار تردید میکنند، توجهی نکنید. بهتر است که هر باور منفی که در مورد خودتان دارید را به یک نکته مثبت تبدیل کنید.
🔻کارتان را جدی بگیرید.
برای مثال به کوچکترین کاری که انجام میدهید اهمیت بدهید. افرادی که در ذهنشان اینگونه میاندیشند که کارهایی که انجام میدهند، چندان مهم و با ارزش نیست این حس را بوجود میآورند که خودشان، شخصیتشان و کاری که انجام میدهند، اهمیتی ندارد.
🔻به استقبال مسائل چالش برانگیز بروید.
اگر به دلیل پایین بودن خودباوری از قرارگرفتن در موقعیتهای اجتماعی دوری میکنید و یا از امتحان کردن چیزهای جدید اجتناب میکنید، ممکن است این دوری گزینی در کوتاه مدت به شما احساس امنیت بیشتری بدهد، اما در دراز مدت به ضررتان تمام میشود. زیرا اجتناب از چالشها و موقعیتهای دشوار، ترسها و تردیدهای نهان شما را تقویت میکند.
@moshavere_kerman
#مهارتهای_زندگی
🌀کارهای کوچکی که خانمها را خوشحال میکند
🔻هدایای با شکوه و حرکات بزرگ ناخوشایند نیستند
کسی نیست که هر لحظه کادو گرفتن را دوست نداشته باشد. اما این مادیات نیستند که ثابت میکنند تا چه اندازه به یکدیگر اهمیت میدهید و همانطور که همه میگویند عمل کردن تاثیر بیشتری نسبت به حرف دارد.
🔻درباره روز او بپرسید
پرسیدن یک سوال به سادگی "امروزت چطور بود؟" حتی کسلترین خانمها را نیز به وجد میآورد. به آنها نشان دهید که کارهای کوچکشان برایتان مهم است و دوست دارید بیشتر درباره آنها بدانید.
🔻درب ماشین را برایش باز کنید
حتی اگر مدت زیادی از آشناییتان میگذرد باز هم این رفتار مودبانه برای خانمها تحسین برانگیز است.
🔻به حرفهایش گوش دهید
گوش دادن نه به این معنا که در حال چک کردن ایمیلتان سرتان را تکان دهید به این معنی که گوش میدهید. گوش دادن علاوه بر نشان دادن احترام نشان میدهد که حرفهایش برایتان جالب است و ارزش توجه شما را دارد.
🔻به او زنگ بزنید
با این که امروزه ارتباط غیر پیامی خیلی کم شده گوشی را بردارید و با او تماس بگیرید. این یعنی میخواهید به جای صفحه پیام صدایش را بشنوید.
🔻از او تعریف کنید
تعریف و تمجیدهای دائم برای یک خانم کسل کننده است. اما وقتی به چیزی که در او دوست دارید مثل نحوه لباس پوشیدن یا یکی از ویژگیهایش اشاره میکنید برای آنها بسیار لذت بخش است.
🔻به یاد آوردن جزئیاتی از یک گفتگوی قدیمی
وقتی نکته مهمی که قبلا متذکر شده بودند را به زبان بیاورید نشان دادهاید که آن موقع حواستان به صحبتهای او بوده است.
🔻دستش را بگیرید
این نکته برای همه بدیهی و واضح است اما گاهی اوقات این رفتار دوست داشتنی نادیده گرفته میشود. گرفتن دستها برای خانمها رفتاری محبت آمیز است و به او نشان میدهید که از بودن در کنار او افتخار میکنید.
🔻پیامهای دوست داشتنی و شیرین بفرستید
حتی فرستادن یک پیام کوتاه و فوری مثل "امیدورام روز خوبی داشته باشی" یا "دلم برات تنگ شده" هم کافی است.
با فرستادن پیام به او نشان میدهید که به فکرش هستید و باعث میشوید لبخند به لبانش بنشیند و این رفتار شما که لحظهای خارج از برنامههایتان به او اختصاص میدهید برایش تحسین برانگیز و لذت بخش است.
🔻غیر منتظره بگویید دوستت دارم
وقتی درست زمانی که انتظارش را ندارد به او این جمله را بگویید تاثیر بیشتری در او خواهد داشت. این جمله را هر زمانی میتوانید بگویید : هنگام رانندگی، در سکوت، هنگام تماشای تلویزیون...
@moshavere_kerman
↩️حاج قاسم چگونه طرح آمریکا را به شکست کشاند!!!!
🎙️با سخنرانی دکتر علی کمیلی
دبیر مجمع بین الملل قرارگاه خاتم الاوصیا(عج)
⏳چهارشنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۸ خیابان سرباز کوچه ۱۶طبقه فوقانی مسجد امیرالمومنین(ع)
⛔ظرفیت محدود ⛔
هدایت شده از مدیران و معاونان تهذیب استانها
💠رزمایش تهذیب و تربیت
🍃{اخلاق و معنویت عصر امام خمینی ره}
📌با موضوع:
تهذیب و مواسات اجتماعی
استاد: حجت الاسلام والمسلمین ملکی(زیدعزه)
⏰ شنبه، 18 بهمن 99 – ساعت 10
🎥 پخش زنده:
https://www.hawzahnews.com/service/live
🔹مدیریت امور اساتید اخلاق و امور تهذیبی
هدایت شده از مدیران و معاونان تهذیب استانها
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعالیت های اداره مشاوره و امور خانواده در رزمایش معاونت تهذیب و تربیت ( قسمت اول )
#مهارتهای_زندگی
تکنیکساندویچ در ارتباط کلامی چگونه است؟
❓تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید خبر ناخوشایند یا مطلب ناراحت کننده ای را به کسی بگویید.
❔و یا نکتهای منفی را به دوستی متذکر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان کنید که کمتر ناراحت یا دلخور شود؟
☑️ تکنیک ساندویچ را پیشنهاد می كنم .
✔️ به این طریق که برای کم کردن اثر ناخوشایند یک پیام یا خبر منفی، آن را در میان دو عبارت یا خبر مثبت قرار داده و به مخاطب عرضه کنید.
⬅ به این صورت:
«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»
به عنوان مثال:
🔸 تو دانش آموز سختکوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت کمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی کسب کردی.
🔸مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی می دونم خیلی دوستم داری.
و...
💢قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم می کند.
💢از طرفی با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
✔️این نکته مهم را به خاطر بسپارید که برای بیان نکات مثبت لازم نیست اغراق کنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به کسی نسبت دهید. این کار اثر معکوس خواهد گذاشت. هر کسی ویژگی های مثبت فراوانی دارد که با کمی دقت متوجه آن ها خواهید شد.
@moshavere_kerman
#تربیتی
در صورتیکه کودک تلاش میکند شما را عصبانی کند، بهترین توصیه این است که بیتفاوت باشید و به او توجهی نکنید سپس در فرصتی مناسب درباره این موضوع با کودکتان حرف بزنید.
- به چشمانش نگاه کنید، سپس به او بگویید: «هر وقت رفتارت خوب باشه، مامان خوشحال میشه.» وقتی هم که کار خوبی انجام داد، او را تحسین کنید.
- الگوی رفتاری خوبی باشید. زمانی که نمیتوانید با همسرتان بالغانه صحبت کنید انتظار نداشته باشید که کودک هم با ادب باشد.
@moshavere_kerman
#تربیتی
چگونه فرزندانمان را مسئولیت پذیر بار بیاوریم؟
✅وظایفی را متناسب با سن و توان کودک به او بسپارید. به طور مثال، کودکان باید مسئول جمع آوری اسباب بازی ها و مرتب کردن اتاق خود باشند.
✅کودکان را در تعیین وظایف مشارکت دهید. اگر فرزند شما در انتخاب وظایفِ مربوط به خود سهمی داشته باشد، بیشتر به حرف شما گوش خواهد کرد.
✅وقتی وظایف مشخص شدند، در پیگیری آن ثبات داشته باشید. گاهی والدین صبور نیستند و فکر می کنند اگر خودشان کاری را انجام دهند آسان تر از این است که بارها آن را به فرزندشان گوشزد کنند.
✅برای شانه خالی کردن از وظیفه، پیامدهایی در نظر بگیرید، مثل محرومیت از دسر مخصوص یا تماشای تلویزیون به مدت پانزده دقیقه.
✅چند قانون مشروط تعیین کنید. مثلا برای روز جمعه می توانید چنین قانونی قرار دهید: اول تمام کارها را انجام می دهیم و بعد به گردش می رویم.
✅به کودک بیاموزید که مسئول جبران اشتباهات خود نیز باشد. مثلا اگر مایعی را روی زمین ریخت باید از او بخواهیم در تمیز کردن آن کمک کند..
@moshavere_kerman