16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢۱۵۰ ثانیه از زیر آوار غزه که شاید یکبار بیشتر امکان دیدن این کلیپ برای کسی وجود نداشته باشد...😲😭
✍️ : ای مرگ بر سکوت مرگبار وذلیلانه دولتهای باصطلاح اسلامی ،،ای مرگ بر انسانیت حاکم بر نهادهای بین المللی ،،ای مرگ بر سازمانهای حقوق بشری واحقاق حقوقی وکیفری بشریت،، وای مرگ بروجدانها وفریادهایی که باید و باید نابودگر کاخها ومراکزفرماندهی قتل عام بشریت بودند ونیز مرگ بردولتهاو خواص بین المللی مصلحت اندیش باطل در طول تاریخ انسانیت که اینچنین باعث رشد وبی پروایی خونخواران چنگیز صفت شده اند .وووووووو
🧠🩺اسکیزوتایپال چیست؟
📑اختلال شخصیت اسکیزوتایپال (Schizotypal personality disorder) نوعی اختلال شخصیت است که موجب بروز الگوهای رفتاری غیرعادی در فرد میشود. افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی معمولا رفتار غیرعادی، گفتار عجیب و غریب و باورهای جادویی از خود نشان میدهند. آنها اغلب متوجه نمیشوند که رفتارشان غیرعادی یا مشکلساز است. برخی از افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی بعداً به اسکیزوفرنی مبتلا میشوند.
📑 افراد مبتلا به این اختلال معمولا نمیتوانند به دیگران اعتماد کنند و رفتارهای دیگران را به صورت اشتباه برداشت میکنند. این مشکلات ممکن است منجر به اضطراب شدید و تمایل به اجتناب از موقعیتهای اجتماعی در فرد شود. در اکثر افراد اختلال شخصیت اسکیزوتایپی در اوایل بزرگسالی تشخیص داده میشود و معمولا در طول عمر باقی میماند، اگرچه درمانهایی مانند داروها و درمانها میتوانند علائم را بهبود بخشند.
📑علائم اسکیزوتایپال:افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی در موقعیتهای اجتماعی ناراحتی و پریشانی شدیدی را تجربه میکنند. آنها در ایجاد روابط نزدیک و حفظ روابط با دیگران مشکلات زیادی دارند که این مشکل بیشتر به دلیل تفسیر تحریفشده از تعاملات اجتماعی و همچنین رفتار اجتماعی عجیب و غریب آنها به وجود میآید.
📑چه کسانی در معرض ابتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپال قرار دارند؟بیشتر اختلالات شخصیت، از جمله اختلال شخصیت اسکیزوتایپی (STPD)، در سالهای نوجوانی شروع میشوند که شخصیت بیشتر رشد میکند و به بلوغ میرسد. آمارها نشان میدهد که این اختلال شخصیت در مردها شایعتر از خانمها است.
📑علت بروز اسکیزوتایپال:اختلالات شخصیت، از جمله اختلال شخصیت اسکیزوتایپی، یکی از
ناشناختهترین شرایط سلامت روان است. محققان هنوز در تلاش برای کشف علت دقیق این مشکلات هستند، با این حال معتقدند که برخی عوامل میتوانند در بروز این مشکلات دخیل باشند.
~اضطراب اجتماعی شدید و روابط اجتماعی ضعیف
~عدم اعتماد به دیگران به جز بستگان درجه یک و دوستان نزدیک
~بروز رفتارهای عجیب
~افکار و گفتار عجیب و غریب مانند استفاده از عبارات بیش از حد انتزاعی یا عینی یا استفاده از عبارات یا کلمات به روشهای غیرمعمول.
~تجربیات ادراکی غیرمعمول و باورهای جادویی (برخی از این افراد گمان میکنند که قدرتهای ماوراءالطبیعه خاصی دارند)
~برداشت نادرست از موقعیتها یا اتفاقات معمول
افکار مشکوک یا پارانوئید
~مشکل در برقراری تماس چشمی
~بیانگیزگی و کمکاری در محیطهای آموزشی و کاری
~عدم آگاهی فرد در مورد رفتار و افکار عجیبی که دارد (فرد مبتلا به STPD عموماً در مورد اینکه چگونه افکار و رفتارهای خود بر دیگران تأثیر میگذارد آگاهی ندارد)
~لباس پوشیدن به روشهای عجیب و غریب، مانند ظاهر نامرتب یا پوشیدن لباسهای یک شکل
افزایش علاقه به فعالیتهای انفرادی
~ سطح بالای اضطراب اجتماعی
📑مطالعات نشان میدهد که علت اختلال شخصیت اسکیزوتایپی (STPD) عمدتاً بیولوژیکی و ژنتیکی هستند و تغییرات مغزی در مبتلایان به این بیماری شباهت زیادی به بیماری اسکیزوفرنی(شیزوفرنی)
دارد. آمارها نشان میدهد که این بیماری در افرادی که در خانواده آنها افراد مبتلا به اسکیزوفرنی یا اختلالات شخصیتی خوشه A وجود دارد، بیشتر در معرض این اختلال قرار دارند. (اختلالات شخصیتی خوشه A شامل سه نوع اختلال شخصیت پارانوئید، اسکیزویید و اسکیزوتایپال است که موجب بروز رفتارهای و گفتارهای عجیب و غریب در فرد میشود).
✍بخش اول
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
🟢کارگاه مهارت های زندگی کودکان🟢
🔴گروه اول؛ کودکان ۴ تا ۶ سال
🟠گروه دوم؛ کودکان ۷ تا ۱۰ سال
🔷 آموزش در گروههای کوچک
🔷ظرفیت هر گروه ۶ نفر
✅ ۳۶ مهارت زندگی بهمراه ۵ مهارت ارتباط موثر، مدیریت اضطراب، مدیریت خشم، جرات ورزی و حل مساله
📝 ثبت نام و اطلاعات بیشتر از طریق
09133705782
🏫 محل برگزاری؛ ورزنه ، خ دکتر بهشتی ، جنب بانک ملی ، مجتمع تجاری قطبی، طبقه اول ، مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی نسیم شهرستان ورزنه
🎑 با ارائه پوستر از تخفیف ویژه بهرمند شوید... زود ثبت نام کن جانمونی🏃🏃♂
🤔❓🤔❓🤔❓
#یادگیری_بیشتر
💢اشتباهاتی که موقع بحث و دعوا باعث به هم خوردن رابطه میشه :
🔹دنبال مقصر میگردی ، سعی میکنی بهش ثابت کنی اون اشتباه میکنه و تو درست میگی.
🔹برچسب میزنی ، بهش میگی کاری که کرده خودخواهانه بوده و بهش برچسب خودخواهی میزنی.
🔹سکوت میکنی ، وقتی پارتنرت کاری که مطابق میل شماست انجام نمیده تو خودت میری و حرفی نمیزنی .
🔹مشکلات رو به بقیه میگی ، به جای اینکه مشکلتون رو با هم حل کنید ناراحتیتو به دوستات بروز میدی.
🧠🩺درمان اسکیزوتایپال
📑رواندرمانی یا درمان با گفتگو و داروهای ضد روانپریشی با دوز پایین (نورولپتیک) گزینههای اصلی درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپی هستند.
📑رواندرمانی اسکیزوتایپال:رواندرمانی اصطلاحی برای انواع تکنیکهای درمانی است که هدف آن کمک به افراد در شناسایی و تغییر احساسات، افکار و رفتارهای نگرانکننده است. کار با یک متخصص سلامت روان، مانند روانشناس یا روانپزشک، میتواند حمایت، آموزش و راهنمایی را برای فرد و عزیزانش فراهم کند
📑گروه درمانی و درمان شناختی رفتاری: که گروه درمانی نوعی از رواندرمانی است که در آن گروهی از افراد با هم ملاقات میکنند تا مشکلات خود را با هم زیر نظر یک درمانگر یا روانشناس شرح دهند و به بحث بگذارند. در این روش درمان ممکن است به فرد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی کمک کند تا مهارتهای اجتماعی را توسعه دهد. با این حال، افراد با علائم شدیدتر ممکن است در گروه درمانی اختلال ایجاد کنند، به خصوص اگر دارای تفکر و رفتار پارانوئیدبرجسته باشند.
📑درمان شناختی رفتاری (CBT):درمان شناختی رفتاری یک نوع درمان ساختاریافته و هدفگرا است. یک درمانگر یا روانشناس به شخص کمک میکند تا نگاه دقیقتری به افکار و احساسات خود بیندازد تا بفهمد افکارش چگونه بر اعمالش تأثیر میگذارد. برای فردی که دارای اختلال شخصیت اسکیزوتایپی است، یک درمانگر ممکن است بر روی آزمایش واقعیت و توجه به مرزهای بین فردی تمرکز کند. در این جلسان روان درمانگر به بیمار کمک می کند تا الگوهای تفکر تحریفشده، مانند تفکر ارجاعی، پارانوئید یا جادویی خود را تشخیص دهند.
📑 برای درمان اسکیزوتایپال از داروهای ضد روانپریشی و داروهای آنتیسایکوتیک (نورولپتیک) با دوز پایین استفاده میشود. داروهای ضد روانپریشی به ویژه برای افرادی با علائم اسکیزوتایپی نسبتاً شدید و کسانی که علائم روانپریشی خفیف و گذرا را تجربه میکنند مفید است.
📑روش تشخیص اسکیزوتایپال:شخصیت در دوران کودکی، نوجوانی و اوایل بزرگسالی به تکامل خود ادامه میدهد. به همین دلیل، روانشناسان معمولاً فرد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی را تا سن 18 سالگی تشخیص نمیدهند.تشخیص اختلالات شخصیت، از جمله اختلال شخصیت اسکیزوتایپی، معمولا دشوار است، زیرا اکثر افراد مبتلا به اختلال شخصیت فکر نمیکنند مشکلی در رفتار یا طرز تفکرشان وجود دارد و فکر نمیکنند که نیازی به تغییر رفتارشان دارند. این افراد زمانی از روانشناسان کمک میگیرند که شرایطی مثل اضطراب یا افسردگی را تجربه میکنند و در این شرایط نیز احساس نمیکنند که برای درمان وضعیت سلامت روان خود نیاز به کمک دارند.
📑هنگامیکه یک متخصص بهداشت روان، مانند یک روانشناس یا روانپزشک، به فردی مشکوک میشود که ممکن است به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی مبتلا باشد، اغلب سوالاتی در مورد زمان کودکی فرد و روابط، شرایط کاری از او میپرسد. ازآنجاییکه فردی که مشکوک به اختلال شخصیت اسکیزوتایپی است ممکن است بینشی نسبت به رفتارهای خود نداشته باشد، متخصصان سلامت روان اغلب با خانواده و دوستان او صحبت میکنند تا جزئیات بیشتری در مورد رفتارها و تاریخچه او جمعآوری کنند.
✍بخش دوم
* والدینی که تحمل پذیرش اشتباهات فرزندشان را ندارند و در برابر هر اشتباهی کودک خود را سرزنش و تنبیه میکنند،
#رفتار_غلط
#خجالت
و #کم_رویی
را در فرزندانشان تقویت میکنند.
درمورد امتحانات و درس نخواندن بچه ها و نگرانی والدین خیلی سوال پرسیده میشه به مطلب زیر دقت کنید بهتون کمک میکنه که کمتر نگران باشید 👇
🟣فرزندم شب امتحانیه! چیکار کنم؟!
🔵 بعضی بچه ها #زمان_محورند بعضی بچه ها #توان_محور...🤔
🟢زمان محورها وقتی در فشار زمان قرار میگیرند دچار #فشار_عصبی میشوند و دیگر #درس را نمیفهمند. اما #توانمحورها، وقتی در فشار قرار میگیرند، توانشان بیشتر میشود.
🟠توان محورها اگر وقت اضافی دارند، نباید به آنها دائم #تذکر داد که برو درست را بخوان! بلکه باید او را #تشویق کرد تا فعالیتهای جسمی دیگر انجام دهد. معمولاً این دسته افراد، #برونگرا هستند و دارای #اعتمادبهنفس بالا، #ریسکپذیر، شاد و عجول.
🟡اما زمان محورها معمولاً #درونگرا هستند. حساس، دارای اعتمادبهنفس پایین اما #مسئولیتپذیر. در یک #خانه اگر دو بچه وجود داشته باشد، بچه اول اگر درونگرا باشد، ممکنه بچه دوم #برونگرا شود. بنابراین نباید بچهها را با هم #مقایسه کنیم، چون ویژگیهایشان با هم #متفاوت است.
#استعداد
#تفاوت_ویژگیها
📜 از مخاطبام پرسیدم : اگه ازدواج کردی یه تصور اشتباه از ازدواج رو به اونایی که هنوز متاهل نشدن بگو ..
- گفت تصور میکردم دارم با خودش ازدواج میکنم.نگو درواقع دارم با یه قوم و قبیله ازدواج میکنم،انقدرکه خانواده مهمه ،
- فکرمیکردم عشق همه چیزه فهمیدم نه تنها همه چیز نیست بلکه چیز های مهم تری هم ازش وجود داره، مثل تعهد،احترام،صمیمیت
- نوشته بود : بزار خیالت رو راحت کنم اون رفتارهای کوچیکش هست که آزارت میده و با خودت میگی تغییرش میدم؟همونا رابطه جدی تر بشه نه تنها تغییر نمیکنه،چند برابر بیشتر هم میشه
- فکر میکردم باید مثل همون اوایل ازدواج پرشور بمونیم همیشه، اما الان عاشق پختگی و بلوغ رابطمونم انگار،رابطه مثل یه بچه میمونه درست تربیتش کنی اون شور و اشتیاقش تبدیل به منطق و درک میشه
- نوشته بود : یه مدت مستقل زندگی کنید، شاید دلتون مستقل بودن میخواست نه ازدواج
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
🤔❓🤔❓🤔❓
#یادگیری_بیشتر
💢8 رفتاري که روحيه ي فرزندتان را خدشه دار ميکند
1⃣ شيوه صدا زدن:
پسر بد، احمق، ديوانه. اينها همگي بسيار مضر هستند. بايد بدانيد والدين براي فرزندان بويژه در دوران کودکي شان مانند الگوهاي مقدس هستند. پس اگر با اسامي نامناسب فرزندان را مورد خطاب قرار دهيد آنها باور مي کنند که به نوعي همان هستند که شما مي گوييد
2⃣عدم پذيرش:
کاش هرگز متولد نشده بودي، هيچ کس تو را دوست ندارد و...عدم پذيرش يعني شما از بودن با فرزندتان احساس ناراحتي مي کنيد و تمايل داريد او را تنها بگذاريد.
3⃣ منفي بافي:
تو هيچ چيز نمي شوي، يک روزي شکست مي خوري و...همه افراد گاهي در اوج هستند و گاهي نيستند. آنچه ما به عنوان والدين به فرزندان مي گوييم موجب ايجاد يک باور ذهني در آنها مي شود.
4⃣ ايجاد احساس گناه:
تو مرا پير کردي، من به خاطر تو اين زندگي جهنمي را تحمل مي کنم و...اينها همگي مواردي هستند که موجب ايجاد حس گناه در فرزندان مي شوند. در بسياري از موارد طلاق، والدين به گونه اي رفتار مي کنند که فرزندان حس مي کنند اگر وجود نداشتند، شايد کار والدين به جدايي نمي کشيد.
5⃣کمال گرايي :
چرا تو هميشه دوم مي شوي؟ نمره ۱۷ گرفتي؟ چرا نتوانستي ۲۰ بگيري؟ و... کودک وقتي احساس تهديد کند؛ يعني از آينده مي ترسد و ترس بزرگ ترين مانع در راه شکوفايي استعداد و شخصيت اوست و او آسيب پذير خواهد شداين که مرتب درصدد باشيد فرزندتان را به جلو و به سوي اهداف خاص هل دهيد تا به عقيده خودتان بهتر شود، کمکي به او نمي کند.
6⃣مقايسه :
چرا نمي تواني مثل خواهرت باشي؟ وقتي من همسن تو بودم، نمراتم بهتر از تو بود و... در مقايسه شما به فرزندتان مي گوييد که تو کمتر از ديگران هستي. به اين ترتيب او احساس خودکوچک بيني و تحقير مي کند.
7⃣سرزنش و تحقير:
من به اين که تو عقل داري، شک مي کنم. بايد از خودت خجالت بکشي، خدا لعنتت کند و...در مقابله با چنين گفتاري معمولا فرزندان سعي مي کنند حالت دفاعي به خود بگيرند؛ اما درواقع از درون مي شکنند.
8⃣تهديد کردن :
اگر حرفم را گوش ندهي، همين جا رهايت مي کنم و مي روم. اگر دوباره اين کار را بکني، تو را از خانه بيرون مي اندازم و... درواقع تهديد به معني بزرگ جلوه دادن ناراحتي شما از موضوعي است. شما نخستين تاثيري که بر فرزندتان مي گذاريد، ترور شخصيت اوست.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
اولین پایه اساسی عشق ورزی و عشق پذیری آن است که تا 8⃣ سالگی ، پدر و مادر این عشق را در وجود ما بکارند . 👨👩👧
⚠️ و این خود چهار شرط اصلی دارد:
1⃣- پدر و مادر عاشق یکدیگر باشند .👩❤️👱
2⃣- پدر و مادر به عشق بدون قید و شرط که تنها نوع عشق میان فرزند و والدین میتواند باشد، باور داشته باشند، یعنی او را فقط به خاطر اینکه هست بخواهند ،👩👱❤️👶
❌ نه به خاطر اینکه خوب است یا درس میخواند. ❌
3⃣- کودک مهم باشد نه اینکه برای او وقت صرف کنند بلکه به این معنی که عقیده، نظر و خواسته او به همان اندازه مهم باشد که خواسته و نظر دیگر افراد مهم است.
👍🙇👍
4⃣- در این خانه محبت اساس روابط خانوادگی باشد
💑 👶💑
که برای این کار دو چیز نباید باشد :
الف : دشمنی با هیچکس نباشد نه با عمه و خاله، نه با همسایه .😡😡👲👵👴😡😡
ب : قدرت و فرمان و دستور نباید باشد و آنچه که هست برای مدیریت است نه برای دستور دادن یا فرمانروایی .
☎️جهت تعیین وقت جلسات مشاوره پیش از ازدواج تلفنی یا حضوری وپیامکی با شماره وآی دی های زیر ارتباط برقرار کنید.
🔴مشاور خانم وآقا داری پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی کشور و کد نظام با ۴سال سابقه
09133705782
03146485840
@Moshavere_20_20 (مشاورخانم)
@ravanshenas_100(مشاور آقا)
اضطراب جدایی
اضطراب جدایی، نشانه ای از آگاهی کودک از جدا شدن والد (مادر پدر)، مراقب یا پرستار است که کودک در هنگام جدایی احساس ناراحتی و ترس می کند.
این نوع اضطراب از ۶ ماهگی تا دو سالگی امری طبیعی است که بخشی از رشد طبیعی فرد محسوب می شود اما آمارها حاکی از آن است که چهار تا پنج درصد کودکان بالای دو سال از این اختلال رنج می برند که در صورت عدم پیگیری می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد.
خانواده های تک سرپرست، محیط پر از استرس، مشکلات خانوادگی، والدین مضطرب یا سختگیر و نقل مکان از جمله علل شایع بروز اختلال اضطراب جدایی در کودکان میباشد.