#پول؛ خوب یا بد؟
ده نکته دینی - روانشناختی درباره پول
اشاره
پول با همه فراز و فرودهایی که در زندگی با آن داریم، هنوز برای افراد زیادی به یک تفکر روشن تبدیل نشده است. گروهی صحبت از پول را شرمآور میدانند و عدهای دیگر چیزی جز پول نمیشناسند. از نگاه دین و روانشناسی صحبتهای زیادی درباره پول شده است که تاملی درباره آن خواهیم داشت.
🌐 مشاهده کامل مطلب:
http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
💞وقتی زن یا مرد، جذب بیرون خانه می شود یعنی اینکه درون خانه برای ماندن، جذابیتی وجود ندارد.
💕ما در زندگی بسیاری از لذت ها و شادی های حلال را بر خود ممنوع کرده ایم .
وقتی خانه محلی برای شادی و لذت های حلال نباشد لذت های حرام بیرون از خانه افراد را به خود جذب می کند.
@moshaveremava
💐میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و روز ملی دختر مبارک.
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
به مناسبت روز ملی دختر.pdf
1.47M
🔹به مناسبت روز ملی#دختر
👈۱۲ پیشنهاد به دختران برای زندگی زیبا
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
💡پس از چند ماه وقفه، شماره جدید مجله #خانه_خوبان، تیر ماه ۱۳۹۹ در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
📚شما همراهان گرامی میتوانید با فعالسازی اشتراک از طریق سایت mava.iki.ac.ir هرماه از مطالب متنوع این مجله بهرهمند شوید.
🆔آدرس کانال مجله خانه خوبان:
@khooban
@moshaveremava
❓❓❓سوال : به محض این که اتومبیل را از گاراژ خارج می کنم دردسر و مکافات شروع می شود چون بچه هایم در صندلی عقبی ماشین ، مشغول آتش سوزاندن شده و دعوا و مشاجره شان لحظه ای قطع نمی شود چون یکدیگر را متهم به برداشتن لوازم شخصی ، نیشگون گرفتن و تعرض کردن به حق دیگری می کنند . سوال این است که این مسئله به چه شکل است ؟
👈نکات گره گشا
1 – زمانی که در حین رانندگی جر و بحث و مشاجره بچه ها شروع می شود فورا در گوشه ای ماشین را متوقف کرده و با خارج شدن از آن ، الزامات رفتاری به بچه های خاطی گوشزد کرده و به طور روشن به آن ها بگویید که تا زمانی که دست از دعوا برندارند ، ماشین جنب نخواهد خورد .
2 – برای این که درس عبرتی به بچه های ناسازگار خود بدهید ، پیش از حرکت کردن به آن ها بگویید که برای خریدن اسباب بازی های جدید از منزل خارج می شوید و اگر در جریان رانندگی متوجه گلاویز شدن بچه شوید در آن صورت از رفتن به فروشگاه اسباب بازی خودداری کرده و بچه ها را به منزل بر می گردانید .
3 – الزامات ماشین سواری را از نظر بچه هایتان گذرانده و به آن ها بگویید که اگر این الزامات رفتاری را نادیده بگیرند در آن صورت مجازات خواهند شد . برای مثال ، بچه خاطی و قانون شکن باید شستن ماشین را به عهده بگیرد .
4 – برای این که از درگیری و گلاویز شدن بچه هایتان پیشگیری کنید . لازم است که در حین رانندگی بخشی از توجهات خود را متوجه فرزندانتان نمایید . فرضا با آن ها رابطه کلامی بر قرار ساخته و بدین شکل مانع از شیطنت و فتنه گریشان شوید .
✅مرکز مشاور مأوا✅
@moshaveremava
📔دنیای #مجازی؛ سود یا زیان؟
زمانی که تلفن همراه وارد زندگی ما شد، موجی از شادی تمام جامعه را فرا گرفت و این شادی هر روز با ورود امکانات جدیدتر رو به افزایش است. اما در این میان، گاهی یادمان میرود که در معامله با دنیای مجازی، چه دادیم و چه ستاندیم؟ از این رو فارغ از هر نوع تعصب بیجا نسبت به فناوریهای سودمند، به برخی از مشکلات روانشناختی مرتبط با فضایی صحبت میکنیم که کارشناسان نکته سنج تلاش دارند به ما القا نمایند که دنیای حقیقی است نه مجازی. به عبارتی دیگر، وقتی بخش زیادی از ذهن کاربران را چنین فضایی پر کرده است و در شبانه روز ارتباط با آن، حتی گاهی بیشتر از ارتباط با اطرافیان و اعضای خانواده میگردد، دیگر نمیتوان نام فضای مجازی بر آن گذاشت.
🌐ادامه کامل مطلب:
http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🔴اگر فرزندتان نشانه های زیر را دارد، داد زدن، دعوا کردن و تنبیه کردن برایش سم است:
🔻ناخن جویدن، شب ادراری، لکنت، کابوس، اضطراب جدایی، بدغذایی، عدم کنترل ادرار یا مدفوع، خود ارضایی.
🔻این رفتارها می تواند نشانه اضطراب در کودک باشد که با رفتار درست والدین حل شود، اما اگر مراقب فرزندتان نباشید می تواند تبدیل به افسردگی، اختلالات شخصیتی، یا وسواس شود.
🔻پس این نشانه ها را به عنوان اخطاری تلقی کنید که فرزندتان نیاز به محیطی آرام و شاد دارد و باید این محیط را برایش فراهم کنید.
@moshaveremava
❓❓❓ما در محیطی زندگی میکنیم که دختران نوجوان وضع پوششی مناسبی ندارند و این مسئله روحیه دخترم را تحت تاثیر قرار داده است. چگونه کمکش کنم؟
👈پاسخ کارشناس مرکز مشاوره مأوا:
نخست از اینکه دختری با انتخابهای شایسته دارید، خداوند را شاکر باشید و برای کمک به او از خداوند یاری بخواهید.
زمانی نوجوان میتواند هویت خانوادگی خود را حفظ کند که احساس نماید انتخابگر بوده و با اعتماد به نفس مطلوب قدرت حفظ انتخابهایش را دارد. نوجوان دختر شما لازم است بیاموزد که هویت او از نظر پوششی، هماهنگ با باورها و ارزشهای خانوادگی است و پشتوانه فکری قوی در ورای انتخابهایش قرار دارد. همچنین لازم است قانون متفاوت بودن را درست ترجمه کند: «دیگران مجبور نیستند مثل من بپوشند ولی من هم آن قدر حقیر نیستم که دست از انتخابهایم بردارم و شبیه آنها شوم». در کنار این پذیرش لازم است او را برای تقویت افکار درست و نیز تامین احساسات مورد نیاز، یاری نمایید. به وجود آمدن فرصت مطالعه و گفتگو درباره اندیشهها در کنار داشتن زندگی آرام، محترمانه و هدفمند، مسیر رسیدن نوجوانتان را به تعالی هموارتر میکند. لازم است مراقب سوالات و شبهههایی که در ذهن او ایجاد میشود، باشید و زمینه را برای مطرح کردن آن و نیز دسترسی به پاسخهای صحیح و قانع کننده فراهم کنید.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava