eitaa logo
فرزند پروری ۷ الی ۱۲ سالگی (زمانی)
629 دنبال‌کننده
1هزار عکس
236 ویدیو
2 فایل
ارتباط با مشاور @zamanimoshaver99
مشاهده در ایتا
دانلود
اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً “همانی بشود كه ما می خواهيم” دو نتيجه در پی خواهد داشت: 🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت 🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند. نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد! پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم... و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!
🔴دادن اطلاعات بیش از سن کودک، استفاده از کتاب ها و انیمیشن های آموزش مراقبت از بدن برای کودکان زیر ۷ سال تبعاتی مانند کنجکاوی و بلوغ زودرس دارد. 🔴ابتلا به چاقی یکی از عوامل مهم بلوغ زودرس در کودکان است. پس تا جایی که میتونید از خوردن چیپس و پفک و فست فود کودکان جلوگیری کنید. 🔴مراقب استفاده کودکتان از فضای مجازی باشید و حتما قفل کودک را فعال کنید. (برای یادگیریش در گوگل سرچ کنید.) 🔴جلوی چشم کودکان شوخی های زننده زناشویی انجام ندهید چون بچه ها آن را میبینند و ضبط میکنند. 🔴به هیچ وجه اجازه ندهید کودکتان بدون شما شب جایی بماند مخصوصا جایی که بچه بزرگتر از بچه شما دارند. خیلی از جرقه ها از همین جا شروع میشود. 🔴مراقب صدای روابط زناشویی تان باشید. خیلی از کودکان بعد از حدود ۶ سالگی کنجکاو میشوند و خودشان را به خواب میزنند تا بفهمند بعد از خوابیدن آنها چه اتفاقاتی میفتد. 🔴از این شوخی ها با بچه ها نکنید: میخوای زن بگیری؟ میخوای دوست دخترت کی باشه؟ شوهر دوست داری؟ دوست داری عروس بشی؟ 🔴در آخر جای خواب کودکتان را پایان ۶ ماه یا ۲ سال کاملا جدا کنید.
▫️خانم خانه، تمام انرژی و وقتت را برای کارهای خانه صرف نکن، مهم‌ترین وظیفه‌ی تو، تامین نیازهای عاطفی همسر و فرزندانت است، برای این کار، وقت و انرژی کافی داشته باش.
◻️نشانه‌های رابطه سمی: 👇 ▫️بیشتر از اینکه چیزی به دست بیاورید از دست می‌دهید، این باعث می‌شود احساس بی ارزش بودن و پوچی کنید. ▫️دائما احساس بی احترامی می‌کنید و یا نیازهای شما نادیده گرفته می‌شوند. ▫️احساس می‌کنید که مورد حمایت قرار نمی‌گیرید، درک نمی‌شوید، تحقیر می‌شوید و یا مورد حمله قرار می‌گیرید. ▫️بعد از صحبت کردن یا حضور در کنار آن شخص احساس افسردگی، عصبانیت یا خستگی می‌کنید. ▫️وقتی در کنار آن شخص هستید نمی‌توانید بهترین خودتان باشید. ▫️احساس می‌کنید که باید همواره مکالمه و رفتار بسیار محتاطانه ای با آن شخص داشته باشید تا از طرف او مورد حمله قرار نگیرید. ▫️برای شاد کردن او بیش از حد زمان و انرژی میگذارید. ( وقت و انرژی خود را هدر می‌دهید. ) ▫️همیشه مقصر هستید: همه چیز را طور دیگری بیان میکند یا نشان میدهد تا مقصر اتفاقاتی که خودش بوده، شما باشید.
◻️اصلی ترین عادت هایی که باعث میشه افسردگی بگیری👇🏻 ▫️اهمیت ندادن به سلامت جسمانی. ▫️شب ها تا دیر وقت بیدار موندن. ▫️وقت گذروندن با آدم های منفی. ▫️مدت زمان زیادی رو به تنهایی سپری کردن. ▫️سبک زندگی یک جا نشینی و بی تحرکی. ▫️به اندازه کافی از طبیعت لذت نبردن. ▫️زیاد وقت صرف کردن در شبکه های اجتماعی. ▫️مصرف مداوم غذاهای فرآوری شده و فست فود.
▫️در زندگی مشترک زن و مرد باید تلاش کنند مایه آرامش یکدیگر باشند، با این حال برخی افراد دائما در حال سرزنش یا ایراد گرفتن از دیگری هستند. این افراد آنطور که همسرشان او را دوست دارد، برای زندگی مشترک تلاش نمی کند. ▫️ دائما سعی دارند همسر خود را تغییر دهند و گمان می کنند این موضوع با ایراد گرفتن یا سرزش کردن طرف مقابل امکان پذیر است، در صورتی که ایراد گرفتن تنها موجب کاهش اعتماد به نفس و جلوگیری از موفقیت همسر می شود. ▫️شاید همسر ایرادگیر از رفتار خود راضی باشد، اما باید توجه کرد این رابطه زود یا دیر با مشکل روبرو می شود، زیرا ایراد گرفتن به مرور زمان سبب دلخوری و دل زدگی طرفین می شود و به دنبال این موضوع هیچ گاه فرصتی برای جبران فراهم نشود.
◻️علت ترس در کودکان به نوع فرزندپروری والدین مربوط می‌شود. ▫️ والدین بیش‌ازحد محافظت‌‌کننده یا کنترل‌گر می‌خواهند از فرزندان خود در برابر آسیب، صدمه و درد، ناراحتی، تجربیات بد و طردشدن، احساسات جریحه‌دار شده و چنین چیزهایی محافظت کنند. در نتیجه به‌طور مداوم و ناخواسته ترس را به کودک تزریق می‌کنند. ▫️ والدین دارای این سبک فرزندپروری چون از همه‌چیز می‌ترسند و انتظار دارند اتفاقات بدی بیفتد، با ترساندن کودک مانع انجام اعمال مختلف و کسب تجربه توسط او می‌شوند. ▫️کودک والدین کنترل گر به احتمال زیاد برای هر تجربه و تصمیم‌گیری احساس درماندگی و ترس می‌کند چون معمولا والدین اجازه عملکرد مستقل را نمی‌دهند. این موضوع حتی می‌تواند منجر به اضطراب عمومی یا علت ترس کودکان در تمامی زمینه‌ها شود.
مشکلات خلقی والدین باعث لجبازی و خودمحوری فرزندان می شود . والد افسرده ای که حوصله روبرو شدن با خودمحوری ها یا شیطنت کودک را ندارد ، او را طرد می کند . والدی که مبتلا به وسواس است ، زمانی که فرزندش از خط قرمزها عبور می کند ، واکنش شدیدی به او نشان می دهد . در واقع می توان گفت والدینی که به اختلالات خلقی درمان نشده مبتلا هستند، فرزندشان را هم به آن اختلال دچار می کنند یا باعث تشدید خودمحوری و لجبازی آن ها می شوند @nooredideh
شخصی در یکی از مناطق کویری زندگی می‌کرد چاهی داشت پر از آب زلال زندگیش به راحتی می‌گذشت با وجود اینکه در همچین منطقه ای زندگی می‌کرد بقیه اهالی صحرا به علت کمبود آب همیشه دچار مشکل بودند اما او خیالش راحت بود که یک چاه آب خشک نشدنی دارد یک روز به صورت اتفاقی سنگ کوچکی از دستش داخل آب افتاد صدای سقوط سنگریزه برایش دلنشین بود اما میترسید که برای چاه آب مشکلی پیش بیاید چند روزی گذشت و دلش برای آن صدا تنگ شد از روی کنجکاوی اینبار خودش سنگ ریزه‌ای رو داخل چاه انداخت کم کم با صدای چاه انس گرفت و اطمینان داشت با این سنگ ریزه ها چاه به مشکلی بر نمیخورد مدتی گذشت و کار هر روزه مرد بازی با چاه بود تا اینکه سنگ ریزه های کوچک روی هم تلمبار شدند و چاه بسته شد دیگر نه صدایی از چاه شنیده میشد و نه آبی در کار بود مطمئن باشید تکرار اشتباهات کوچک و اصرار بر آنها به شکست بزرگی ختم خواهد شد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ══‌‌‌‌♥️♥️══ ♥️♥️
چیزی که باعث غرق شدنت میشه افتادن توی آب نیست؛ موندن زیر آب و بالا نیومدنه... «مراقب باشیم در اشتباهات خودمون نمونیم»