با بچهت اینجوری صحبت کن!👇👇
👈مامان عزیز اگه بچت به خواهر و برادر کوچیکترش حسودی می کنه
و یا میزنتشون و اذیتشون می کنه
👈😘😍یعنی به توجه بیشتری از جانب شما نیاز داره.
⏪اگه پر توقعه و خیلی زود عصبی میشه
🔻 وقتی مهمون میاد و کودک نمی خواد که مهمون بره
👈❌ یعنی شما بهش اندازه ای که میخواد توجه نمی کنین.
👈اگه براش کادو میگیرین ذوق نمی کنه و بی تفاوته
👈یعنی بیشتر از کادوی شما
👈❤️ به بغل و توجه شما نیاز داره.👌
🌿🌷
💫 #حدیث_زندگی_ساز
💎 امام صادق علیهالسلام :
مسلمانان را جز سه چیز اصلاح نکند :
دینشناسی، شکیبایی در گرفتاریها و برنامهریزی نیکو در زندگی.
(الکافی، ج۵، ص۸۷)
_____________________
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزند
🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا میکند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
🔻بچهها وقتی در خانه تعادل روحی پیدا میکنند که ببینند «پدر "ستون" خانه است و مادر "زیبایی" خانه» به تعبیر دیگر، پدر رئیس حقوقی خانه است و مادر رئیس عاطفی خانه است. خانم باید مراقب باشد که غرور شوهرش را نشکند و به فرزندانش هم یاد بدهد که غرور پدرشان را نشکنند و به او احترام بگذارند. مرد هم باید مراقب باشد که دل همسرش را نشکند و به فرزندانش یاد بدهد که دل مادرشان را نشکنند. در این خانواده هر چه مادر دوست داشته باشد و هر چه پدر فرمان بدهد، بچهها طبق آن عمل خواهند کرد و به این ترتیب تعادل در خانه برقرار خواهد شد. چون این دو رفتار مطابق فطرت و طبیعت پاک انسان است و دختر و پسر در چنین خانوادهای پاسخهای طبیعی اقتضائات روحی خود را میبینند و محیط خانه برای آنها آرامشبخش میشود.
🔴 #نیازهای_اصلی_طوطی_زندگی
💠 خانمی یک طوطی گران قیمت خرید، اما روز بعد دید صحبت نمیکند و آن را به مغازه برگرداند. صاحب مغازه گفت: آیا در قفسش آینه هست؟ طوطیها عاشق آینه هستند، آن خانم یک آینه خرید و رفت. روز بعد باز آن خانم برگشت. و گفت طوطی هنوز صحبت نمیکند. صاحب مغازه پرسید: نردبان چه؟ آیا در قفسش نردبانی هست؟ طوطیها عاشق نردبان هستند. آن خانم یک نردبان خرید و رفت. اما روز بعد باز هم آن خانم آمد. صاحب مغازه گفت: آیا طوطی شما در قفسش تاب دارد؟ گفت: نه. صاحب مغازه گفت خب مشکل همین است. آن خانم با بیمیلی یک تاب خرید و رفت. روز بعد، خانم با ناراحتی آمد و گفت: طوطی مُرد. صاحب مغازه شوکه شد و پرسید: آیا او حتی یک کلمه هم حرف نزد؟ آن خانم گفت: چرا، درست قبل از مردنش رو به من کرد و با صدای ضعیفی گفت آیا در آن مغازه غذایی برای طوطیها نمیفروختند؟!
💠 داستان زندگی برخی از ما همینطور است، نیازهای اصلی یکدیگر را فراموش کردهایم و فقط نظر به حاشیهها دوختهایم! از نیاز اصلی همسر و فرزندانمان غافل نشویم. نیاز به #محبّت، درک طرف مقابل، همدردی، #احترام، کمککار یکدیگر بودن و دهها نیاز اصلی دیگر را از یاد نبریم
🔴 #درک_توان_شوهر
💠 برای برآوردن نیازمندیهای خود از نظر مادی و غیر مادی امکانات شوهر خود را در نظر بگیرید و او را تحت فشار نگذارید.
💠 درک توان شوهر، و ابراز این درک، از چشم همسرتان دور نمیماند و محبوب او میشوید. این درکِ مهربانانهی شما، به همسرتان آرامش میدهد!
🆔
🔴 #زن_زندگی به اونی میگن که:
💠 وقتی میره جلوی آینه و میخواد آرایش_کنه؛ دخترش از خوشحالی جیغ بزنه و بگه:
آآآخخ جووون بابا داره میاد.
💠 نه اینکه بپرسه:
مامان کجا میخوای بری؟!!!
🆔
🔴 #فروش_عصبانیتها
💠 زن وشوهری بیش از ۶۰ سال بایکدیگر زندگی مشترک داشتند. یک جعبه کفش در بالای کمد پیرزن بود که از شوهرش خواسته بود هرگز آن را باز نکند و در مورد آن هم چیزی نپرسد. یک روز پیرزن به بستر بیماری افتاد و پزشکان از او قطع امید کردند. پیرمرد با اجازهی همسرش جعبه کفش را آورد. وقتی پیرمرد در جعبه را باز کرد دو عروسک بافتنی و مقداری پول به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان دید. پیرمرد گفت اینها چیست؟ پیرزن گفت: اوّل زندگی، مادربزرگم به من گفت که راز خوشبختی شما این است که هیچ وقت مشاجره نکنید و هر وقت از دست شوهرت عصبانی شدی ساکت بمان و یک عروسک بباف. پیرمرد به شدت تحت تاثیر قرار گرفت و سعی کرد اشکهایش سرازیر نشود فقط دو عروسک در جعبه بود پس همسرش فقط دوبار در طول زندگی مشترکشان از دست او رنجیده بود و از این بابت شادمان شد. سپس پرسید: این همه پول چطور؟ پس اینها از کجا آمده؟ پیرزن در پاسخ گفت: آه عزیزم این پولی است که از فروش عروسکها به دست آوردهام.
🆔
🔴 #فضای_شخصی
💠 هیچ زنی نباید فضای #شخصی همسرش را از او بگیرد. به این خاطر که نمیتواند جای خالی آن فضای گرفته شده را پر کند
💠 مثلا، مرد #دوستانی دارد که در ارتباط با آنها جوک میگوید، #تفریحات مردانه میکند و حالش خوب میشود.
💠 وقتی زن بخواهد این فضای «منِ» مرد را #حذف کند، خودش نمیتواند جایگزینی برای آن باشد.
💠 البته مردها از این مسئله نباید سوءاستفاده کرده و شانه از مسئولیت همسرداری و وظایف خود در زندگی خالی کنند.
🆔
#تصمیمگیری_و_انواع_آن
1⃣ #تصمیمگیری_احساسی: که بر اساس یک احساس خواه #خشم، #عشق و یا #حسادت گرفته میشود.
2⃣ #تصمیمگیری_اجتنابی: تصمیمی که فرد به دلیل #ترسی که دارد آن را به #تعویق می اندازد که موجب از دست دادن #فرصتهای زندگی میشود.
3⃣ #تصمیمگیری_اخلاقی: تصمیمی که برای انجام آن به #دلایل_اخلاقی تکیه می کنند. مانند ادامه زندگی پر تنش به دلیل #وجود_فرزند.
4⃣ #تصمیمگیری_تکانشی: بسیار #سریع و بدون توجه به #عواقب به کار گرفته میشود.
5⃣ #تصمیمگیری_مطیعانه: این نوع تصمیم گیری میتواند #آسیب زیادی به موضوع تصمیم مثلا ازدواج فرد وارد آورد به طور مثال #ازدواج_سنتی.
6⃣ #تصمیمگیری_عقلانی: این تصمیم گیری بر اساس #واقعیت است با #توجه عواقب مثبت و منفی تصمیم گیری، که خطا و اشتباه در آن کمتر است.
👈 دقت کنیم که تصمیم های ما اغلب کدامیک ازین موارد است...
═══✼🍃🌹🍃✼══
🏠
🔴 #افکار_چاقویی
💠 چشمتان را ببندید و تصور کنید که فرزند دلبندتان #چاقوی_تیزی در دست دارد و هنگام دویدن زمین میخورد و چاقو وارد #چشم یا دهان او میشود...
💠 اگر حادثه #تلخی را با توجه و تمرکز، تصور کنید #حال شما را خراب میکند و اگر ادامه دهید حتی ممکن است #فشارتان بیفتد.
💠 #افکار و ذهنیات ما رابطه مستقیم در خوشی یا ناخوشی #حال ما دارد.
💠 اگر به بدیهای همسرتان در ذهن خود متمرکز شوید و یا به خوبیهای او #فکر کنید حالتان را بد یا خوب میکند.
💠 #مثبت اندیش باشید تا کینهها و کدورتها در قلبتان رنگ ببازند و با حال خوب در کنار همسر و فرزندانتان از زندگی #لذت ببرید.