🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼
چطور پدر و مادر خوبی باشیم؟
با کودکتان بازی کنید:
به آنها اجازه دهید تا فعالیت مورد علاقهشان را انتخاب کنند و درباره قانونها نگران نباشید. تنها به جلو حرکت کنید و از آن لذت ببرید. این، اسم یک بازی است.
هر روز با هم کتاب بخوانید:
از نوزاد خود شروع کنید. کودکان دوست دارند به صدای والدین خود گوش دهند. کودکتان را در آغوش بگیرید. کتاب خواندن تجربه خوبی برای او خواهد بود.
روزانه زمان خاصی را به او اختصاص دهید:
زمانی که برای 10 یا 15 دقیقه بدون وقفه با کودک خود هستید، این فرصت را به او بدهید تا فعالیت مورد علاقه خود را انتخاب کند. راهی بهتر از این برای ابراز عشقتان وجود ندارد
🌼💞🌼
🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼
🔻جایگزین های تنبیه برای بچه ها
💠 به جای تنبیه، تقبیح شدید خود را بیان کنید بدون اینکه به شخصیت فرزندتان حمله کنید. مثلا پدری که می بیند فرزندش ابزار او را برداشته و در حیاط زیر باران رها کرده چه عکس العملی می تونه داشته باشه؟ میتونه فریاد بزنه، عصبانیت خودش رو با تندی بیان کنه و میتونه باجدیت به فرزندش تذکر بده بدون اینکه به فرزندش اهانت کرده باشه. مثلا بگه؛ "از اینکه ابزار نوی من توی حیاط زیر بارون رها شده و زنگ زده خیلی عصبانی ام..."
💠 به جای تنبیه، انتظارات خود را جزء به جزء برای فرزندتان شرح دهید.
"انتظار دارم وقتی ابزار من رو قرض میگیری مثل اول بهم برگردونی"
💠 راه جبران خطا را به فرزند خود نشان دهید.
" از این به بعد وقتی ابزار منو می گیری سریع سر جاش برگردون"
💠 به کودک فرصت دهید.
" پسرم تو میتونی ابزار منو امانت بگیری و دوباره پسشون بدی و در مقابل میتونی امتیاز استفاده از آونها را کلا از دست بدی. تصمیمش با خودت"
💠 با موضوع برخورد فعال داشته باشید.
کودک:" چرا درب جعبه ابزار قفله؟!
پدر: "تو به من بگو چرا"
💠 مشکل گشایی کنید.
" پسرم به نظر تو چه راهی می تونیم پیدا کنیم که هر وقت به ابزار من احتیاج داری بتونی از آنها استفاده کنی؟ در ضمن مطمئن باشم که هر وقت لازمشون داشتم داشتم سر جاشون باشند.
🌼💞🌼
هدایت شده از Tablighy
گاهی برخی جملات در برخی زمان ها معانی واقعی خود را به شدت هر چه تمام در قلب ها نمایان می کنند. امروز واقعا قلبا درک کردم هرگاه عالمی از دنیا برود رخنه ای در اسلام پیدا می شود. رحلت ناصر دین خدا مبلغ مکتب اهل البیت علیهم السلام و یاور صادق و مجاهد رهبری را خدمت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و آحاد امت اسلامی ومقام معظم رهبری تسلیت عرض می کنم. یادش گرامی راهش پر رهرو باد. ايران پور
💞#امنیتِ_آغوش_والدین
📝در آغوش گرفته شدن، یکی از نیازهای اساسی کوچولوهاست که در یکونیم سال اول زندگی خیلی پررنگه و به کوچولوی شما احساس امنیت، محافظت و عشق میده...
📝 اگه شما کوچولوتون رو به اندازه کافی بغل نکنین، این نیاز رفع نمیشه و کوچولوتون برای رفع اون نیاز مدام به سمت شما میاد تا بغلش کنین..
📝 پس، کوچولوهایی که مدام دلشون بغل میخواد، لوس نیستن؛ بلکه به اندازه کافی آغوش والدینشون رو تجربه نکردن..
🌼💞🌼
◻️کودکان را آرایش نکنید ، رژ لب حاوی سرب است و سبب اختلالات رفتاری، پرخاشگری وكاهش بهره هوشی کودک و بیش فعالی او میشود !
رنگ کردن موی کودکان ممکنست سبب آلرژی و حتی مرگ کودک شود
🌼💞🌼
کدام والدین فرزندانی بیمار یا ناتوان تربیت می کنند؟
#والدين_ناهماهنگ
والدین ناهماهنگ نیز به نوعی محصولاتی بیمار تولید می کنند.
در این الگو یکی از والدین با امری موافق است و دیگری مخالف. فرزندان چنین والدینی سردرگم هستند و از نظر اخلاقی ضعیف تربیت می شوند.
چون آنها اصول محکمی را برای تربیت نمی شناسند.
#جابجایی_نقش_والدین
خانواده هایی که در آنها، پدر نقش مادر و مادر نقش پدر را ایفا می کند، نیز فرزندانی بیمار تربیت می کنند. پدر و مادر هر یک نقشهای خاص خود را دارند.
«پدر» در زندگی مظهر قدرت، #اقتدار و #توقع
و «مادر» مظهر #مهر و #پاسخ_دهی است او سعی می کند وظایف پدر را جبران کند؛ گاهی نه پدر است و نه مادر و نقش پدر را خراب می کند و برعکس هم همینطور، پدر نقش مادر را خراب می کند.
فرزندان چنین خانواده ای نقش جنسی ضعیفی دارند.
برگرفته از #کتاب:
#آموزش_اخلاق_رفتاراجتماعی_و_قانون_پذیری_به_کودکان
تالیف: دکتر مسعود #جان_بزرگی
🌼💞🌼
دکتربازی در بچهها نوعی کنجکاوی جنسی است
وقتی بچهها بزرگ میشوند، نسبت به اعضای خصوصی بدن خود و جنس مخالف به طور طبیعی کنجکاوی میکنند و در بازیهای عادی خود، از فرصت استفاده میکنند و از نظر جسمی به بچههای جنس موافق یا مخالف خود نزدیک میشوند تا شکل بدن آنها را کشف کنند. بچهها از سر کنجکاوی بازیهای جنسی میکنند و این امر طبیعی است. نمونهای از این کنجکاوی جنسی، دکتربازی است. بچههای سن پیشدبستانی عاشق دکتربازی هستند و گاهی حین دکتربازی میخواهند همدیگر را معاینه کنند و یا به هم آمپول بزنند. در این گیرودار گاهی اعضای بدن همدیگر را میبینند. اینجور رفتارها با قصد و غرض جنسی صورت نمیگیرد و یا به روابط جنسی منجر نمیشود. کنجکاوی جنسی کودک از چهار، پنج سالگی شروع میشود و این یکی از مراحل طبیعی تکامل جنسی اوست که اگر به درستی پاسخ نگیرد، کنجکاوی جنسی او بیشتر میشود. گرچه بلوغ جنسی در سنین بالاتر از دبستان اتفاق میافتد، اما تمایلات جنسی و سؤالات پیرامون آن تنها مختص به دورهی بلوغ نیست، بلکه مدتها پیش از آن به صورت احساسی ویژه در کودک پدید میآید. بسیاری از عادتهای نامناسب کودکان از جمله دکتربازی که از نگاه پدر و مادر مخفی میماند، در این دوره شکل میگیرد.
🌼💞🌼