11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 چهارمین قسمت از مجموعه ویدئویی #بازگشت_به_مردم
⭕️ حکمرانی مردمی
🔹در قسمتهای گذشته، از دوگانههای غیر اصیلی سخن گفته شد که عدالت را به حاشیه برده است. در قسمتهای بعد، از راه حلی صحبت خواهد شد که عدالت را در کف زمین محقق کند. راه حلی که از مسیر مردمیشدن حکمرانی و اقتصاد میگذرد.
🔸دخالت مردم در حکمرانی و ادارهی حکومت، مسئلهایست که اگرچه این روزها لقلقهی زبان خیلیهاست؛ ولی آیا چیزی بیش از شعار انتخاباتی است؟
🔹 #حجتالاسلام_قنبریان در این قسمت از مجموعه بازگشت به مردم، اهمیت مردم در حکمرانی را نه تعارفی و نمایشی، بلکه برآمده از متن دین و همچنین قانون اساسی معرفی میکند. این ویدئو را ببینید تا از مبانی الهیاتی حکمرانی مردمی بیشتر بدانید.
📞 عضویت در لیست انتشار واتساپ: پیام به شماره ۰۹۱۲۸۵۱۳۲۶۵
#اختصاصی_مستضعفین_تی_وی
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امنیت غذایی مردم، اسیر انحصار و واردات
◀️ ۸۰ درصد نهادههای دام و طیور کشور به واردات وابسته است. یعنی عملاً خوراک مردم سالهاست وابسته به خارج از کشور شده و انحصار وارداتش را هم سپردهاند دستِ یک نفر.
🔹 با این وضعیت چطور میتوان انتظار داشت اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا کند و مردم از فشار تحریم مصون بمانند؟ اصلا تحریم به کنار؛ چرا باید انحصار واردات چنین محصول استراتژیکی در انحصار یک فرد و گروه باشد؟
🔺 اگر عزم جدی برای بینیاز شدن از خارج در میان مسئولان کشور داشت، بعد از گذشت ۴۰ سال، وضعیت گوشت و مرغ و تخممرغ اینقدر افتضاح بود؟
👤 محمدعلی رعیا (+):
💬 شاید خیلی به چشم نیاید، اما پاشنه آشیل کشور که ما را وابسته به درآمد نفت کرده یک چیز است: وابستگی به #واردات_غذا و نهادههای اساسی غذایی از جمله ذرت و جو و سویا و دانههای روغنی. اگر این وابستگی نبود یا مبادی تامین این کالاها کشورهای منطقه بودند، حداقل نیمی از فشار تحریم هم نبود.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ قاعدتاً اگر برای کارگر یا نیروی انسانیِ تولید هم درک و تحلیل قائل باشیم، باید از نمایندگان آنها هم دعوت شود. اصلاً ساز و کاری برای نمایندگی خواستهای کارگران وجود دارد؟ به رسمیت شناخته میشود؟
🔹دعوت از نمایندگان اتاق و .... بیتوجهی به حرفهای کارگران، اسمش حذف اجتماعی کارگر است. نماینده اتاق واردکنندهها حق حرف زدن درباره «تولید» را دارد، ولی نماینده کارگران چنین حقی ندارد؟
🔸تولید فقط سرمایه نیست! ایام انقلاب، متفکرانش میگفتند در فرایند تولید کارگر سهم و نقش اساسی را دارد، فقط حقوقش حامی ندارد...
🔹نمایندگان اتاق بازرگانی در مجلس سابق و دولت حاضر به قدر کافی دعوت میشوند، لطفاً کمی متفاوت باشید...
حجتالاسلام مجتبی نامخواه
🔺 پینوشت:
احسان خاندوزی، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ مسئله اصلی، واکسیناسیون شورای شهر آبادان و دوستان نیست!
◀️ بالأخره داستان واکسن کرونا به جاهای باریک کشیده شد. البته روزی که رئیسجمهور محترم فرمودند که باید مراقب باشیم کسی خارج از اولویت واکسن نزند، مشخص بود که این سخن ایشان هم مانند بقیه فرمایشاتشان یک ضریب منفی مستتر دارد!
🔸 اولویتبندی برنامه ملی واکسیناسیون که ۳۰ دی ۱۳۹۹ تصویب شده است را در این تصویر ببینید.
🔹 در حالی که تا کنون کمتر از پانصد هزار واکسن در کشور تزریق شده است و هنوز فاز یک هم به اتمام نرسیده است، در یک اقدام کاملاً نمایشی و مشکوک، پاکبانان در اولویت واکسیناسیون قرار گرفتند؛ بدون اینکه در برنامه ملی به آنها اشارهای شده باشد.
🔹 اینکه در حاشیه این اقدام عجیب، شهردار اهواز و شورای شهر آبادان و کارمندان شهرداری علیآباد کتول، تعدادی واکسن را هاپولی کنند، چیز عجیبی نیست؛ در سالیان اخیر، فسادهای شورای شهر و کارمندان شهرداری را به اندازه کافی دیدهایم!
🔹 اما نکتهی مهمتر آن است که نبود شفافیت در تزریق واکسن، این گمانه را قوی کرده است که واکسیناسین پاکبانان -که از اقشار مستضعف جامعهاند- پوششی بوده تا واکسنها خارج از نوبت به نورچشمیها تزریق شود.
🔻 وزارت بهداشت در شرایط فعلی باید به سؤالات زیر پاسخ بدهد، وگرنه شائبه فساد در واکسنهایی که با بودجه عمومی و از جیب مردم تهیه شده است، جدی است:
1️⃣ چرا پاکبانان در اولویت تزریق واکسن قرار گرفتند؛ بدون اینکه در برنامه ملی به آنها اشاره شده باشد؟
2️⃣ تا امروز، ۱٫۸۹۵٫۰۰۰ دوز واکسن به کشور وارد شده؛ ولی تنها ۴۸۴٫۳۷۰ هزار دوز آن تزریق شده است. بقیه این واکسنها کجاست و مهمتر آنکه چرا تزریق نشده است؟
3️⃣ چرا سامانهای طراحی نشده تا واکسنهای ورودی به کشور و تزریقی به مردم در آن ثبت شود و در اختیار عموم قرار بگیرد؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فقط دیوانهها از یک سوراخ دو بار گزیده میشوند
◀️ محمدرضا مودودی، سرپرست سابق سازمان توسعه تجارت هم از نبود تیم اقتصادی در گروه مذاکرهکننده ایرانی گلایه دارد. ظریف و دوستانش که به بهانه لغو تحریمهای اقتصادی دوباره راهی وین شدهاند، چرا دوباره همان اشتباه قبلی را دنبال میکنند.
🔹 پیشتر، رئیس کل بانک مرکزی در دولت خاتمی هم از نبودن تیم اقتصادی در بین مذاکرهکنندگان در جریان برجام خبر داده بود. بنظر میرسد با این دستفرمان قابل پیشبینی باشد آقایان قرار است دوباره چه آشی برایمان بپزند.
🔺 با کدام دلیل منطقی، سکان مذاکره دوباره به دست چنین افرادی سپرده شده است؟ آنهم در پایان یک دولت ورشکسته و ناکارآمد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سرزمین فرصتها؛ آفریقا یا آمریکا؟
◀️ بهترین راهحل برای مقابله با تحریمها، خنثیسازی تحریم است؛ متأسفانه دولت بهجای برنامهریزی و سرمایهگذاری در این زمینه، همچنان بهدنبال خیال خام رفع تحریمهاست و اقتصاد کشور را به آن گره زده است.
🔸 یکی از راهها برای خنثیسازی تحریم، حضور فعال اقتصادی در کشورهای آفریقایی است. آفریقا در استراتژی قدرتهای بزرگ و قدرتهای منطقهای، سرزمین فرصتهاست که متاسفانه در حوزه سیاست خارجه ما نگاه دقیق و جامعی به آن نشده است.
🔹 درحالیکه ما از ظرفیت خودمان در دیپلماسی اقتصادی استفاده نمیکنیم، بهعنوان مثال ترکیه ۱۲۰ میلیون دلار در آفریقا سرمایهگذاری کرده و قصد دارد آن را هم سه برابر کند.
🔺 این ویدئو بخشی از مستند آفریقا سرزمین فرصتهاست که توسط تیم #ثریا ساخته شده است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ اگر پول بپردازید زودتر واکسن میزنید. این جمله را سخنگوی ستاد کرونا فرمودهاند...
🔹 وقتی آموزش طبقاتی است و مدارس با شهریههای گزاف عادی شده؛ وقتی خدمات درمانی طبقاتی است و بیمارستانهای خصوصی برای از ما بهتران است؛ وقتی شهرها طبقاتی شدهاند و هر کس پول ندارد باید از شهر برود؛ اشکالی ندارد واکسن را هم طبقاتی کنید تا هر کس که میخواهد زودتر به تورهای آنتالیا و پاتایا برود عقب نماند.
🔸 قرار نبود آموزش، بهداشت، مسکن و هیچ نیاز ضروری و اساسی مردم طبقاتی شود. این شکل از #سرمایه_داری در کشور ما واقعا نوبر است!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ راهحل، برجام است یا برگشت مسئولین به گفتمان دهه شصت؟
🎙 #رحیم_پور :
💬 برگردید به گفتمان دهه شصت که کسی نمیفهمید کی مسئول است و کی مسئول نیست. وزیرش با موتورگازی در خیابان میرفت و نخست وزیرش رجایی، افتخار میکرد که دستفروش بوده است. اینها باعث میشود که مردم مقاومت کنند.
💬 مشکلات الان که یکصدم مشکلات دهه شصت نیست. همه چیز کوپن و صف بود، ولی افکار عمومی و محرومین عصبانی نبودند.
🎬 @Mostazafin_TV
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پنجمین قسمت از مجموعه ویدئویی #بازگشت_به_مردم
⭕️ اقتصاد مردمی
🔹 بحرانهای اقتصادی، خصوصاً در سالیان اخیر، #شکاف_طبقاتی را روز به روز بیشتر میکند و هر سال، مردم بیشتری به زیر خط فقر میروند. هر از گاهی، کارگرها در نقاط مختلف کشور دست به اعتراض میزنند تا حقوق خود را مطالبه کنند؛ اعتراضی که در بسیاری از مواقع، با برخوردهای امنیتی هم مواجه میشود. راه برونرفت از این وضعیت اقتصادی چیست؟
🔸 #حجت_الاسلام_قنبریان در این قسمت از اقتصاد مردمی سخن میگوید. اقتصاد مردمی بال دیگر حکمرانی مردمی است که در قسمت چهارم گفته شد. در اقتصاد مردمی به مرکزیت #تعاونی_ها، کارگران هر واحد تولیدی، خودْ صاحب سهم و هم صاحب رأی هستند و از همین طریق تودههای میلیونی مردم در تولید درگیر خواهند شد.
🔹 ایدهی تعاونیها برای نجات از وضعیت فعلی اقتصادی، کمتر توسط کسی مطرح میشود. در روزهای منتهی به انتخابات، این ویدئو را ببینید و قضاوت کنید آیا در انتخابات پیشرو، این راهکار اقتصادی نمایندهای هم خواهد داشت یا نه؟
📞 عضویت در لیست انتشار واتساپ: پیام به شماره ۰۹۱۲۸۵۱۳۲۶۵
#اختصاصی_مستضعفین_تی_وی
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ همهچیز تکرار ۶ سال پیش است؛ فقط ما پیرتر شدهایم...
🔹این صحبتهای مهدی رحمانیان را به خاطر دارید؟
🔸رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه شرق و خالقِ تیتر «امضای کری تضمین است»، پس از امضای #برجام، به مبالغه برجام، برای به کرسی نشستن حرف دولت اعتراف کرده بود.
🔹با رفتن دوباره دولت پای میز مذاکره، حالا و ۶ سال پس از روسیاهی برجام، عدهای از ضرر کشور در صورت تأخیر در توافق مجدد میگویند. عدهای اطمینان میدهند پس از توافق تحریمها لغو میشود و حالا هم روزنامه شرق، همانند رویکرد ۶ سال پیش، مسیر توافق جدید را هموار کند؛ این بار با ترسیم چهرهی ضداسرائیلی از آمریکا.
🔸داستان، همان داستان ۶ سال پیش است؛ همه چیز دقیقاً در حال تکرار است؛ فقط ما آدمهای قبل نیستیم و ۶ سال پیرتر شدهایم...
🎬 @Mostazafin_TV