مستضعفین تیوی
⭕️ مردمیسازی، اسم رمزِ خصوصیسازی؟
◀️ به تازگی، جنابِ قالیباف، در اظهارنظری عجیب، اعلام کرده: "دولت یک دانه مسکن هم نباید بسازد!"
🔹 برای تحلیل صحبتهای قالیباف خوب است، سه نگاهِ عمده درباره مسکن را، مختصراً مرور کنیم، ببینیم کدام یک، به نگاه ایشان، نزدیکتر است:
1️⃣ نگاه اول میگوید، دولت وظیفهای در قبال ساخت مسکن ندارد، و همه امور باید بر عهده بخش خصوصی و سرمایهگذاران (بخوانید سرمایهداران) باشد تا مسکن با کیفیتتر ساخته شود؛ حرفِ نئولیبرالهایی مثل عباس آخوندی.
وقتی هم از واژه مردم استفاده میکند مرادش همان بخش خصوصی و سرمایهدار است تا مردم کوچه بازار و مستضعف.
2️⃣ نگاه دوم اما معتقد است از صفر تا صدِ ساخت مسکن، بر عهده دولت است و بخش خصوصی و سرمایهگذاران نباید در این عرصه وارد شوند چرا که وارد شدن آنها مساوی است با سوداگری و دلالی.
پس تنها دولت باید بسازد؛ مردم نیز در همین حد، که آمدهاند و رأی دادهاند، دیگر کافی است و نیازی به عاملتر بودن مردم در مسائل اجتماعی نیست.
3️⃣ نگاه سوم اما، هم دولت را موظف میداند، هم مردم را؛ و صد البته این همه را در جهت خدمت به محرومان و مستضعفان میبیند نه سرمایهداران.
حضرت امام(ره) در بخشی از پیام افتتاح حساب ۱۰۰،(+) ما را متوجه این مهم میکند که:
«همه محرومان باید خانه داشته باشند.
هیچ کسی در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد.
بر #دولت اسلامی است که برای این مسئله مهم چارهای بیندیشد،
و بر همه #مردم است که در این مورد همکاری کنند.»
🔺 خودتان قضاوت کنید. قالیباف به کدام یک شبیهتر است؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #غدیر؛ برای چراغانی و مداحی، یا اقامه عدل؟
🎙 #امام_خمینی:
💬 زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی و قصیدهخوانی و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
💬 ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای حکومت است، نه به معنای مقام معنوی.
💬 اینکه از غدیر آن قدر تجلیل کردهاند، نه از باب این است که حکومت یک مسئلهای است، آنکه هست #اقامه_عدل است.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ این #تجربه را نباید فراموش کنیم!
🔹 ۱۴۰۰/۵/۶(امروز)، #رهبر_انقلاب در آخرین دیدار با هیئت دولت #روحانی:
دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند، یک #تجربه را من به خصوص یادداشت کردهام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند؛ در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
🔸 ۹۵/۵/۱۱، یک سال پس از توافق برجام:
این برجام شد برای ما یک نمونه، یک #تجربه. بنده سال گذشته در سخنرانی عمومی گفتم برجام برای ما یک نمونه خواهد بود؛ ببینیم آمریکاییها چهکار میکنند؛ خیلی خب ببینیم در عمل چهکار میکنند. حالا معلوم شد در عمل چهکار میکنند.
🔹۹۵/۳/۱۴ در سالروز رحلت امام خمینی:
یک تجربهای ما در مذاکرات هستهای پیدا کردیم؛ این #تجربه را نباید فراموش کنیم که اگر ما تنازل هم بکنیم، آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد.
🔸۹۴/۵/۲۲، یک سال قبل از توافق برجام:
در زمینهی ادامهی مذاکرات هستهای، منع نمیکنیم اما این، یک تجربهی ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.
🔹 ۱۳۹۲/۰۸/۱۲، سه ماه پس از آغاز دولت یازدهم:
بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیایدِ لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد.
🔸 ۹۷/۳/۲ در دیدار با اعضای مجلس خبرگان:
تجربه اوّل این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل کند؛ چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهّدات خودش نیست.
تجربه دوّم، عمق دشمنی آمریکا با ایران و با جمهوری اسلامی است. مخالفت بر اساس و بر محور مسئلهای مثل مسئلهی اتمی نیست، بحث، فراتر از اینها است.
تجربه سوّم، تجربهی سوّم این است که انعطاف در مقابل این دشمن تیغ دشمنیِ او را کُند نخواهد کرد، بلکه او را گستاختر خواهد کرد.
تجربه چهارم، تجربهی همراهیِ اروپا با آمریکا در مهمترین موارد است.
تجربه پنجم این است که گره زدن حلّ مسائل کشور به برجام و امثال برجام یا به مسائل خارجی، خطای بزرگی است.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ کمی شفافیت هم بد نیست!
➖ #گزارش_کوتاه از آنچه امروز، درباره طرح صیانت، در مجلس گذشت.
◀️ نمایندگان مجلس، در غیاب جناب قالیباف که به سوریه سفر کرده (گویا مد شده وقت تصویب طرحهای مهم رؤسای مجالس در مجلس نباشند!)، امروز در صحن #علنی، به اصل هشتاد و پنجی شدن طرح موسوم به «صیانت از کاربران فضای مجازی» (+) رأی مثبت دادند.
🔹 بر اساس همین اصل، مجلس اختیار بررسی این طرح و قانونگذاری در این موضوع را به یک کمیسیون مشترک از نمایندگان تفویض میکند و بعد از آن #بدون_ارجاع به صحن علنی مجلس، به شورای نگهبان ارسال و در صورت تأیید، به صورت آزمایشی! اجرا میشود.
🔸 البته جالب است بدانید قبل از رأی گیری درباره این طرح، حضرات نماینده، در جلسهای #غیر_علنی این طرح را مورد بررسی قرار داده بودند.
چه گفتهاند؟ ما هم مثل شما؛ هیچ نمیدانیم!
🔹 فارغ از خوب، بد، مصیبت یا فاجعه بودن این طرح (که هنوز جزئیات آن دقیق معلوم نیست)، آیا نمایندگان مردم، نباید برای طرحی که به شدت زندگی مردم را تحت تأثیر قرار میدهد و نسبت به آن حساسیت بالایی در جامعه وجود دارد، مقادیری شفاف به #مردم توضیح دهند یا حداقل ملت، شاهد مباحثه آنها در مجلس باشند؟ توقعِ بالا و بیجایی است آیا؟
🔸 در اصل ۸۵ آمده که مجلس میتواند در #موارد_ضروری، اختیار وضع بعضی از قوانین را به کمیسیونها واگذار کند. میشود یک نفر از نمایندگان مردم، توضیح دهد، دقیقاً چه ضرورتی وجود داشت که این طرح از صحن علنی به کمیسیون مشترک برود؟
🔺 پ.ن: بیش از ۵۰۰ هزار نفر، در کارزار اینترنتی، مخالفت خود را با این طرح امضا کردند.
🎬 @Mostazafin_TV
19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ امروز از استکبار خارجی نترسیم، از استکبار داخلی بترسیم!
◀️ #شهید_مطهری در این چند دقیقه ویدئو که تفسیری است از آیاتی که در روز غدیر بر پیامبر نازل شده، توضیح میدهد که خطر اصلی که اسلامِ پس از پیامبر را تهدید میکند، دشمن خارجی نیست؛ بلکه باید مراقب درون جامعه اسلامی بود.
#الهیات_عدالتخواهی
🎬 @Mostazafin_TV
◀️ سیلیای که محافظهکارانِ طرفدارِ نسخه منحطِ ایده #حفظ_استقلال به آزادی و قانون اساسی زدند ...
🔺@tabagheh3_ir
🎬 @Mostazafin_TV
◀️ کرونا، از ما نابهایی را گرفت. آخرینش #محمد_سرور_رجایی بود. شاعر و نویسندهی افغانستانی.
🔹 او از سال ۷۳ در سن ۲۵ سالگی به ایران آمد. از موسسین خانه ادبیات افغانستان بود و چندین کتاب ماندگار نوشت، که شاید معروفترینش «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» باشد.
🔸 او با جمعآوری خاطراتِ شهدای ایرانیِ جهادِ افغانستان و شهدای افغانستانیِ دفاعِ مقدس، در این کتاب سعی داشت، نشان دهد که پیوند دو ملت ایران و افغانستان، از ارتباط دو کشور همسایه، بسی فراتر است؛ تا جایی که دو ملت برای دفعِ دشمنانشان، در کنارِ یکدیگر جان میدهند؛ اما شوربختانه اینکه، بسیاری از مردمانشان هم نمیدانند. تلاشش این بود این ندانستهها به دانستههای دو ملت تبدیل شود.
🔹 کتاب دیگرش «در آغوش قلبها» ست؛ خاطرات و سرودههای افغانستانیها در رثای حضرت امام(ره). تصاویرِ کمتر دیده شدهای از برگزاری جلسات عزاداری پس از رحلت امام(ره) نیز در این کتاب موجوده که دیدن آنها، خالی از لطف نیست.
🔺 این یکی-دو دقیقه شعر را در رثای شهدای حادثه کابل، همان وقتها، در برنامه «کتاب باز» خواند و البته بسی سوزناک خواند: #جان_پدر_کجاستی؟
روحش شاد.
🎬 @Mostazafin_TV