⭕️ کارنامه موفق رایگانسازی برق و گاز کممصرفها
🔹بر اساس بند «ی» قانون بودجه سال ۱۴۰۰، دولت مکلف شده بود تعرفه آب، برق و گاز مشترکین کممصرف عضو کمیته امداد و بهزیستی را رایگان کند. طبق قانون، دولت باید منابع این طرح را از محل اصلاح تعرفه آب، برق و گاز مشترکان پرمصرف بالاتر از الگوی مصرف تامین کند.
🔸بررسیها نشان میدهد در دو ماه بهمن و اسفند سال ۱۴۰۰ که طرح اجرا شده، هزینه رایگان کردن برق کممصرفها نزدیک به ۱۲۸ میلیارد تومان بوده است. بهعبارتی، هزینه رایگان کردن برق این گروه، ماهیانه نزدیک به ۶۴ میلیارد تومان بوده است.
🔹اما در سمت دیگر نیز، واقعیسازی هزینه برق پرمصرفها و بدمصرفها نزدیک به ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای دولت درآمد داشته است. این درآمد نهتنها هزینه رایگان کردن برق کممصرفها را پوشش داده، بلکه بخشی از زیان وارد شده به دولت از محل ارزانفروشی برق به پرمصرفها و بدمصرفها را نیز پوشش داده است.
🔸در بخش گاز نیز، درحالی هزینه رایگان کردن گاز برای کممصرفها از آذر ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۰ حدود ۱۳۲ میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان (ماهیانه ۳۳ میلیارد تومان) بوده که واقعیسازی هزینه گار پرمصرفها و بدمصرفها درآمد ۵۰۷ میلیارد تومانی در ۴ماه برای دولت ایجاد کرده است. بدین ترتیب، اجرای طرح رایگان کردن برق و گاز هیچ هزینه مازادی را به دولت تحمیل نکرده است.
🆔 @NavadeEghtesadi
🎬 @Mostazafin_Tv
⭕️ وقتی پای آمریکا وسط باشد...
🔹دیشب ایرانیها قرار داشتند که برای تشویق تیم ملی جمع شوند. پشتبندش خبر از رفقای مختلف فلسطینی گرفتم که تعدادی از آنها هم دارند میآیند برای تشویق تیم ملی ایران. روی شماره واتسآپم کسی پیام داد که از بچههای فلسطینی در دوحه هست و میخواهد که به جمع ایرانیها بپیوندد. برایش لوکیشن فرستادم و با نیم ساعتی تاخیر رسیدند. همراهشان پرچمهای فلسطین بود.
🔸وارد جمع که شدند و ایرانیهای حاضر فهمیدند که برای تشویق تیم ایران آمدند، خیلی راحت پرچمها عوض شد. فلسطینی پرچم ایران را بلند میکرد و ایرانی پرچم فلسطین را.
🔹 رابطه وقتی طبیعی باشد و مردمی، پیشفرضهای منفی خیلی راحت کنار میروند. بین ایرانیهای حاضر چندتایی بودند که عربی و انگلیسی میدانستند. فلسطینیها با گوشیشان از آنها مصاحبه گرفتند و از حس و حالشان در شب بازی با آمریکا پرسیدند.
🔸آنطرف حس فلسطینیها به بازی امشب ایران جلوی آمریکا هم وصف نشدنی بود. حتی آنهاییکه بیرون هستند. رفقای غزه پیام دادند که این بازی نیست، معرکه است و منظورش از معرکه میدان نبرد بود.
🔹بله برد و باخت در زمین فوتبال نه چیزی را در دنیای سیاست ثابت میکند و نه رد. برد و باخت در فوتبال فقط گره خورده به قلوب آدمهایی است که همگی علایقی دارند. امشب اگر ببازیم این آدمها به اندازه ایرانیها پکر میشوند و توی ذوقشان میخورد و اگر هم ببریم این آدمها شوق و شعف وجودشان را میگیرد.
🔸این همدلی قشنگ است چه ببریم و چه ببازیم و انگار باید آمریکایی وسط بیاید تا این همدلی خودش را نشان بدهد.
🆔 @RoohullahRazavi
🎬 @Mostazafin_Tv
⭕️ بازی، بازی و خربزه آب است!
🔹 گرچه بُرد در "بازیِ"فوتبال -بخصوص در این جنگ چند وجهی- میتوانست کام ملت ایران را شیرین و شمیم یکپارچگی ملی را ساعاتی به مشام آنها برساند؛ لکن این مُسَکن های موقت جای درمان اساسی و شیرینی پایدار را نمیگیرد!
🔸تحقق عدالت اجتماعی هم "تنسیق قلوب"۱ (همترازی و پیوستگی دلها و بالتبع وحدت ملی) را موجب میشود و هم به فرمایش امام صادق(ع): از شهد و عسل شیرین تر و از کره، نرم تر و از مُشک خوشبوتر است.۲
🔹 فوتبال برای عده زیادی یک چیز بالاصاله و ذاتا مطبوع است که از آن لذت میبرند. در پیوند خوردنش با هویت ملی یا تعصبهای باشگاهی، موجب غم و شادی شان هم میشود و...
اما برای گروهی -که فاش و روشن به آن نگاه ابزاری و بالعرض دارند- فقط در شرایط و نتایج خاصی، خوب و دیدنی و شادی اش ارزشمند میشود!
🔸 باخت -آن هم در مقابل آمریکا- به دسته دوم یادآور میشود که: بازی، بازی است؛ به فکر نان باش که خربزه آب است!
دشمن هم نه ۱۱بازیکن آبی پوش بلکه سیاستهای استکباریِ آمریکاست!
نقیصه اصلی هم نه در ملی پوشان که در عدم جبران عقب ماندگی عدالت توسط دولتهاست!
🔹دولتمردان و مجلسیان علیالقاعده از دسته دوماند. اگر میخواستند با بُرد فوتبال جشن پیروزی بگیرند، به ماموریت اصلی خود جدی تر برگردند و "احلی من الشهد" -یعنی عدالت- را برای ملت ایران بسازند.
............................
۱. صدیقه طاهره(س): جعل الله... العدل تنسیقاً للقلوب.(بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۵۸)
۲.الکافی ج۲ص۱۴۷
🖋حجتالاسلام #قنبریان
🆔 @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مگر این وزارتخانه متخصص ندارد؟!
داوود #مرادیان، کارگردان مستند رویای آجری در برنامه صبحانه ایرانی:
🔹 ارتباط بزرگوارانی که در حوزه #مسکن منصوب میشوند چیست الان؟ ربطشان به ماجرا چیست واقعا؟ این که نمیشود ما بگوییم فلانی را بگذاریم وزیر، مدیر خوبیست، مدیرکلهایش را مرتبط میچینیم، ۲۰۰ تا رای هم خواهد آورد؛ داریم چه کار میکنیم با مردم؟
🔸 باید یقه #مجلس را بگیریم، #وزیری که الان قرار است بیاید، آیا اصلا تجربه کار در حوزه مسکن دارد؟ اگر ندارد، قبول نکنید که بیاید در صحن مجلس و بخواهد رایگیری بشود، لابی بشود، سهمیهبندی بشود. وزیری بیاید که بداند.
🔹 وزیر. حتما باید لابی یک آقازاده بزرگواری باشد؟! خب متخصص مسکن را معرفی کنید، چرا باید اینها همیشه توی پستوها باشند و به عنوان آدمهای حاشیهای به آنها نگاه بشود؟ اصلا یکی از چیزهایی که در این دولت باعث تعجبمان شد این بود که بچههای متخصص در وزارت مسکن نبودند!
🎬 @Mostazafin_Tv
🖋 محسن مقصودی:
🔹پاشنه آشیل اقتصاد ایران عملکرد نظام بانکی بویژه خلق پول #بانکهای_خصوصی است. اجرای بند قانونی شفافیت تسهیلات کلان و افراد مرتبط بانکها خبر خوشحال کنندهای است و اولین گام برای کنترل رانت برخی بانکها در اهدای تسهیلات کلان غیرمولد و تورمزاست.
🔸گام بعدی #برخورد_جدی با بانکهای متخلف است.
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گرهها کِی باز میشوند؟!
🎙 حجت الاسلام محسن #قنبریان:
🔹 #من در این اوضاع اجتماعی کشور، چه نقشی میتوانم داشته باشم؟
🔹 خیلی وقتها بدون اینکه شرایط و محیط تغییری کند، فقط با تغییر روحیهها، میتوان گرهها را باز کرد!
🔸 لا تیأسوا من رحمة الله؛ از رحمت خدا ناامید نشوید!
#سلسله_بحث_امید_بانی
🆔 @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقایان؛ جراحیتان را در #نظام_بانکی انجام دهید!
🔸#روحالله_ایزدخواه، نماینده مردم تهران، بار دیگر بخشی از تخلفات بانکها را به وزیر اقتصاد تذکر میدهد.
🔹او میگوید بانکها به جای ارائهی تسهیلات و خدمت به تولید به دخالت در سرمایهگذاریها و رقابت با بخش خصوصی و مردمی روی آوردهاند. تا جایی که امروز به جز ملکداری و انباشت اموال، شاهد حضور پررنگ بانکها در شرکتهای سرمایهگذاری، تجاری، بیمه، کشت و صنعت، دارویی و… هستیم.
🔸در شاخص «نسبت سرمایهگذاری بانکها» قانون حد سرمایهگذاری بانک نسبت به سرمایه پایه خودش را حداکثر ۲۰ درصد تعیین کرده که باید صرفاً هم در حوزه بانکی باشد؛ اما بانکهایی داریم که نسبت در آنها ۱۲۳۰ درصد، ۵۷۹ درصد و ۳۹۵ درصد و... است.
🔹یک #جراحی کردید که مستقیم در #سفره_مردم بود. جراحی بعدی را دوباره سراغ مردم نروید. صحبت از افزایش قیمت انرژی نکنید. جراحی دوم را اینبار در بانکها انجام دهید. کاری کنید که مردم نفس بکشند.
🔸اگر بانکها را منضبط کنید و آن را در مسیر توسعه اقتصاد مولد قرار دهید آن وقت مردم هم خیرش را خواهند دید و صاحب اموال و ثروت خواهند شد.
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جنایت محرمانهای که افشا شدنش هم رسوایی نمیآورد!
🔹کشتار #طنطوره یکی از اوراق جنایات صهیونیستها در خلال رویدادهای منجر به شکلگیری رژیمی بنام #اسرائیل است. حالا با گذشت هفتاد و چهار سال کهنه سربازان #صهیونیست جلوی دوربین نشستهاند و خیلی راحت پرده از روی جنایاتشان بر میدارند.
🔸 این فیلم برشی از مستند «طنطوره» است که هنوز کامل پخش نشده. کشتههای طنطوره در گوری جمعی دفن شدند و بر رویش مجتمع تفریحی ساحل زیبای قیصریه در سرزمینهای اشغالی بنا شده تا دخترکان و پسرکان صهیونیست عشق و حال کنند.
🔹 رژیم اسرائیل بر روی این جنایات بنا شده! تنها رژیم غیرطبیعی و غیرعادی منطقه که دنیای لیبرال با تمام ارزشهای به ظاهر قشنگش محکم پشت سرش ایستاده و کمر همت بر زدن #ایران بسته.
🖋 سرباز روح الله رضوی
🎬 @Mostazafin_Tv
⭕️ شفافیت؛ از حرف تا عمل!
🔹امروز همایش ملی ارتقای #شفافیت با حضور سران قوا و تعدادی از مقامات و روسای دستگاهها برگزار شد.
🔸دکتر #قالیباف رئیس مجلس هم در این همایش از لزوم کاهش فاصله بین حرف و عمل در حوزه شفافیت گفتند؛ از نسبت شفافیت با #اعتماد_عمومی و کارآمدی،از #حق_مردم برای دسترسی به اطلاعات و از پیشرو بودن مجلس در شفافیت گفتند و گلایه کردند از دستگاههایی که درشفافیت همراه نیستند.(+)
🔺پ.ن ۱: در تصویر (۱) گزارش عملکرد #مجلس و دستگاههای زیرمجموعه را در «سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات»مشاهده میفرمایید. (+)
🔺پ.ن ۲: طبق قانون دسترسی آزاد به اطلاعات حداکثر مهلت پاسخگویی به درخواست کاربران ۱۰ روز است. در تصاویر (۲) و (۳)، دو نمونه از درخواست کاربران را هم میبینید که با گذشت بیش از ۹ ماه حتی هنوز دیده هم نشدهاند.
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبت های مهم و جالب میثم لطیفی، معاون رئیس جمهور درباره اصلاح روشهای رانتی و ضدعادلانه توزیع ثروت و یارانه:
🔹 ۷۴ هزار نانوایی در کشور پیدا کردیم که وجود خارجی ندارند ولی سهمیه آرد دریافت میکنند!
🔸 بعد از اصلاحاتی که دولت در حوزه ساماندهی نانواییها انجام داد، روزانه ۵ هزار تُن آرد، به اندازه نان ۲۵ میلیون نفر یعنی به اندازه جمعیت کشور عراق در آرد صرفهجویی شد.
🎬 @Mostazafin_Tv
مستضعفین تیوی
⭕️ کشور را با همایش و نمایش و گزارش نمیتوان اداره کرد!
🔹 ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی، #وعده میدهد که ۱۰ خردادماه حقوق مدیران و کارکنان در سامانه #حقوق_و_دستمزد منتشر میشود. اتفاقی که طبق ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه باید تا پایان سال ۹۶ محقق میشد!
🔸 اما ۱۰ خرداد نه خبری از #شفافیت حقوقها میشود و نه خبری از لطیفی که لااقل علت خلف وعده را توضیح دهد.
🔹 ۲۴ خرداد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گزارشی از عملکرد دستگاهها ارائه میدهد:
تا تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، از ۴۷۳۱ دستگاه، تعداد ۲۲۳۱ دستگاه، معادل ۴۷ درصد کل، نسبت به ثبت حداقل یک لیست حقوق و مزایای کارکنان خود در سامانه ثبت حقوق و مزایا اقدام نمودهاند و تعداد ۲۵۰۰ دستگاه، معادل ۵۳ درصد هیچ اقدامی در این راستا به عمل نیاوردند.
🔸 رئیس مجلس با اشاره به ضمانتهای قانونی موجود، پرداخت حقوق به مدیران دستگاههای متخلف را #غیرقانونی میداند.
🔹قالیباف، دیوان محاسبات و کمیسیون برنامه و بودجه را مامور میکند که تا سه ماه آینده آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان را به مجلس ارائه دهند تا در صورت پرداخت حقوق به مدیران متخلف، مسئول مربوطه به جرم #دستبرد_به_بیتالمال به قوه قضائیه معرفی شود.
🔺پ.ن ۱: دیروز ۲۰ آذر ۱۴۰۱، در حالی که حدود سه ماه از پایان وعدهی سه ماههی رئیس مجلس، و ۱۹۰ روز از وعده دولت میگذرد، همایش ملی ارتقای شفافیت توسط سازمان بازرسی و با حضور سران قوا برگزار شد.
وقتی میگوییم کشور را با #همایش و #نمایش و گزارش نمیتوان اداره کرد منظورمان دقیقاً چنین حالتی است!
🔺پ.ن ۲: پیام #رهبر_انقلاب به سمینار مبارزه با فساد، ۱۷ آذر ۹۳: «نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظهای بگیرند و اجرا کنند.»
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ قانون اساسی و سند تحول قضایی برای چه هستند؟!
🔹دیروز آقای #اژهای در همایش ملی ارتقای شفافیت گفتند: اگر اجازه میدادیم دوربینها محاکم و زندانهای ما را ببینند وضعمان امروز بهتر بود.
🔸خدائیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور هم در مصاحبهای گفتند: منعی برای دوربین به جز در مواردی که حریم خصوصی افراد هست، وجود ندارد. در قانون چنین چیزی تحت عنوان الزام نصب دوربین در بازداشتگاهها نداریم و اگر وجود داشته باشد مانع سواستفاده مسئول مربوطه از قانون میشود.
🔺 باید به بزرگواران یادآور شویم هم در قانون اساسی (اصل ۱۶۵) و هم در سند تحول قضایی بر شفاف بودن محاکمات اشاره شده است.
الان دقیقا گیر کارتان کجاست؟!
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ سه الگو در مواجهه با کشف حجاب دانشجویی
1️⃣ الگوی دکتر زاکانی: برجک زنی!
• در این الگو دختر دانشجو بخاطر کشف حجاب از حرف زدن منع نمیشود و تریبون میگیرد اما جایش در مضمون حرف، گیر میافتد. در پاسخ با تیکه و طعنه جبران میشود که: ولش کنید شاید بخواهد نماینده داعش باشد! فقط بدانند اگر گیر داعش میافتادند چه بلایی سرشان می آمد! (فیلم اول)
• این الگو را:
- حزب اللهیهای سیاسیتر بیشتر پذیرفتند. با بیحجابی او کنار آمده بودند اما تعرضش به رهبر انقلاب را هو کردند!
- مذهبی ترها تریبون دهی به بی حجاب را رسمیت شماری و مشروعیت بخشی به کشف حجاب خواندند!
- برخی هم بخاطر شرایط شریف ترجیح اش دادند!
• این الگو، تهاجمی و بیش از حفاظت از ارزشهای خود به فکر زدن ارزشهای طرف است؛ نتیجهاش روکم کنی است نه اقناع یا جذب و...!
لذا در شرایطی که دوماه گذشته در شریف شکل گرفته بود، این الگو نزد برخی یک پاسخ تلقی شد.
2️⃣ الگوی برادر خضریان: منع گفتگو!
• در این الگو با ادب و متانت شرط گفتگو را احترام به قانون و اسلام می خواند و از اول پرسش دانشجو بی حجاب را منوط به حجاب سر کردن می کند! (فیلم دوم)
• این الگو را:
- مذهبی ترها ترجیح دادند چون کشف حجاب را به رسمیت نشناخت؛ حتی اگر این دانشجو و مثل او سالن را ترک می کردند و دیگر هم در چنین جلساتی شرکت نکنند!
• این الگو بر حفاظت از ارزشهای خود بیش از درگیری مستقیم با طرف مصرّ است. میخواهد سر خطوط قرمز بایستد؛ مهر تایید بر کشف حجاب نخورد و کوتاه آمدن از حجاب برداشت نشود. اگر بتواند در گام بعد بی حجاب را به سالن هم راه نمیدهد.
• نتیجه اش جدا کردن صف از بی حجابها با فشار غیر مستقیم برآنهاست. البته بسته به تعداد طرفدار، یا به غلبه ظاهری میرسد و یا بخاطر رعایت نشدن ارزش حجاب توسط اکثر حضار، دیگر خود در آن محیط ها حاضر نمیشود؛ مثل حاضر نشدن در جشنواره های رسمی هنری یا برخی مراکز خرید و...
• شرایط افول اغتشاشات خیابانی به همراه باقی ماندن کشف حجاب ها و عادی شدنش، این الگو را نزد برخی موجّه میکند.
3️⃣ الگوی سوم: گفتگوی مشروط! (نمونه ندارم!)
• در این الگو مقام مسئول پاسخ خود را مشروط می کند به اینکه: من پاسخ سؤال شما را می دهم یا اگر اشکالتان وارد بود می پذیرم به شرطی که شما هم سؤال و اشکال بنده را جواب دهید!
اگر دانشجو حاضر نشد و رفت ؛ چیزی از جنس الگوی۲ قابل صورت بندی است. اگر پذیرفت، پس از پاسخ به سؤالش یا قبول اشکالش، از کشف حجاب او سؤال و به آن اشکال می شود!
• الگوی۳ گرچه ژست الگوی۲ را ندارد لکن کشف حجاب را جای ندید گرفتن، پاسخگو می کند. به نوعی بین رسمیت نشمردن کشف حجاب و پاسخگو کردنش جمع میکند.
- بعضی همین قدر را عقب نشینی از قانون و انفعال می دانند و الگوی۲ را ترجیح می دهند.
- پاسخ طرفداران این الگو یک کلام است: در همه جاهایی که امر به معروف واجب است، قانونی (آن هم قانون خدا) نقض شده است! در همه باید راه اثر بخشی را باز کرد.
• مغز اصلی این الگو بر ولایت طرفینی همه افراد جامعه و بالتبع امر و نهیهای متقابل است(۷۱/توبه)؛ وقتی او حق دارد به مسئول اشکال کند، مسئول هم حق دارد به کشف حجاب او اشکال کند. منطقاً "به تو چه؟" از دو طرف رخت بر می بندد و عادتاً راه برای تاثیر و تأثر باز میشود.
• هسته سخت کشف حجاب در ماه های اخیر، آنرا یک سلیقه و سبک زندگی شخصیِ غیر قابل گفتگو گرفت و دست به کشف حجاب زد. امیدش این بوده بتواند زنان زیادی را با خود همراه کند تا برخورد را پرهزینه و سخت کند.
الگوی ۱و۲ بیشتر روی فاصلهها میایستد. تحقیر او یا رعایت ویترین رسمی (ولو به یک شال عقب افتاده) برایش مهمتر از تاثیر و تأثر طرفینی است.
*️⃣ هریک از سه الگو به "لحاظ ذاتی" و به "لحاظ موقعیت و شرایط" قابل ارزش گذاری است.
هریک مبتنی بر درکی از ارزشها و روش تحقق آن و هم مبتنی بر محاسبهای از وضعیت حجاب و کشف حجاب در جامعه است.
با همین دو میتوان سه الگو را ارزش گذاری یا در موقعیتهای متفاوت تجویز یا منعاش کرد.
#حجاب
#ولایت_طرفینی
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۹/۲۲
☑️ @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_Tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سلاخی تاریخ، چه بر سرمان آورده؟!
🎙️ دکتر #اباذری، استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران از عوارض «کارتونیسازی» دوره #پهلوی در جمهوری اسلامی میگوید!
🔸 وقتی در آموزش و پرورش و رسانه، تاریخ را جوری روایت کردیم که مورد پسندمان است، مردم از کل تاریخ میبُرند!
🔹 ابتدا ارتباط مردم با تاریخ قطع شد؛ بعد که اینترنت آمد افتاد دست نسل جوانی که فقط به وضعیت روزمرهاش نگاه میکند؛ تهی از هر نوع سنت، تهی از هر نوع تاریخ...
🔸 اینکه میگویند مرگ بر #دیکتاتور، دیکتاتور لقب #رضاشاه است. این را فقط نسلی میتواند بگوید که هیچ چیزی از تاریخ ایران نمیداند.
🔹 درست است که وضعیت معیشت مردم خوب نیست، اما اینکه بعدش از شاه بگویند یعنی اینکه تجربه سیاسی از #مشروطه تا به حال، منتقل نشده است.
🔸 طی سی سال گذشته تامل ما بر تجربهها از دست رفت و مردم افتادند به تجربه روزمره!
🔹 قصهگویی باعث میشود که نسل به نسل در قالب پند و اندرز و حکمت، روی تجربیاتمان تامل کنیم در حالیکه اطلاعات این کارکرد را ندارد و فقط به ما تجربه روزمره میدهد.
🔸 اگر انتقال تجربه صورت نگیرد، حاصلش کودک شدن مردم است و این، فاجعه به بار میآورد...
🎬 @Mostazafin_Tv
مستضعفین تیوی
⭕️ مردم ایران را بهتر بشناسیم! 🔹 کارگرزاده است؛ کودکیاش را در #فقر و یتیمی، و جوانیاش را در جبهه
🔹علوفهای که یکی از اهالی روستای کوجنق مشکین شهر برای زمستان دامش ذخیره کرده بوده آتش گرفت!
🔸اهالی جمع شدند، هم آتش را خاموش کردند، هم اینکه هر کدام مقداری از علوفههای خودشان را آوردند تا این بنده خدا کمتر غصه بخورد
زیبا نیست؟!
🖋تایماز اردبیلی
#باطن_مردم_ایران
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فرمانده گردان لوطیها، به یاران شهیدش پیوست
🔹 سید ابوالفضل کاظمی، بچه جنوب شهر تهران با نسیم #انقلاب_اسلامی و دم مسیحایی #امام_خمینی، حیات دیگری مییابد.
🔸 از کوههای کردستان و درگیری با گروهکهای تجزیه طلب در سال ۵۸، تا جبهههای جنوب و دهلاویه و سوسنگرد و... همراه مرادش #مصطفی_چمران به دل معرکههای خطر میرود.
🔹 مرامش قبول نمیکند رفقایش را رها کند. تعدادی از داش مشتیها و لوطیهای تهران را از جنوب و شمال شهر جمع میکند و با جمعی دیگر گردان میثم در لشکر ۲۷ محمد رسول الله را تشکیل میدهند.
🔸 سید ابوالفضل کاظمی، فرمانده گمنام گردان میثم، که از کردستان تا مرصاد بارها تا مرز شهادت رفته بود، بعد از دفاع مقدس نه خانهاش عوض شد، نه پست و مقامی گرفت و نه شهرتی برای خودش دست و پا کرد!
🔹 او که با کسانی مثل چمران و متوسلیان و بروجردی هم نفس بوده، در این ویدیو از سیاسی کاریها و جناح بازیها، حرص و ولع برای پست و مقام، و جابجایی کاسبی و عاشقی گلایه میکند.
🔸 همنشین اهل بیت و رفقای شهیدش در بهشت باشد انشاالله.
🔺خاطرات خواندنیاش را در کتاب کوچه نقاشها حتماً ببینید و بخوانید.
#انسان_انقلاب_اسلامی
🎬 @Mostazafin_TV