eitaa logo
مُتَرَصِّد نوشت
1.1هزار دنبال‌کننده
594 عکس
112 ویدیو
24 فایل
🌙یادداشت‌های یک فقره معلم یهودپژوه صهیون ستیزِ کارآفرین 🌿بنیان‌گذار کوجاب، تی‌شین، بنات القدس،رستینو ☀نشسته‌ام مترصد که از دریچه‌ی صبح مگر طلوع کند آفتاب روز وصال #العزه_لله ‌⚠️انتشار با ذکر منبع💚 لینک‌های مربوط به من: https://yek.link/Motarased
مشاهده در ایتا
دانلود
سور بدید قربانی کنید شیرینی پخش کنید بالاخره طلسمش شکست و بعد از دو سال نشستم گوشه استودیو و برای سوالات پرتکرار اقتصادی افراد، پاسخ ضبط میکنم.
هرچقدر آنالیز و پیش‌مشاوره و مرحله طراحی میکردیم باز یه عده میومدن جلسه مشاوره که هییییچ پیش‌زمینه قبلی نداشتن و کل اون یک ساعت به گفتن بدیهیات اقتصادی میگذشت. تکرار مکررات و مقدمات برای من باتوجه به شرایطم عذاب الیم بود. چون اصلا وقت مشاوره ندارم، به زور برای دو سه تا مراجع وقت خالی میکردم. قبلش کلی بالا پایینشون میکردیم باز میومدن میدیدیم نه اشکالشون تو مقدماته و حداقل به چهار پنج جلسه دیگه نیاز دارن و اگر بخوان چهار پنج جلسه مشاوره بردارن نه من وقت دارم نه اون‌ها میتونن هزینه کنن. این شد که تصمیم گرفتم سوالات پر تکرار مراجعینم رو تبدیل به اپیزودهای آموزشی تک جلسه‌ای کنم و با یک پنجم هزینه جلسه مشاوره بذارم تو سایتمون. اینجوری شخص با پول خرید یه چیپس و ماست به محتوایی که تو یه جلسه مشاوره بهش پرداخته میشد دسترسی پیدا میکنه و با اون هزینه مشاوره میتونه حداقل محتوای ۴ جلسه رو تهیه کنه. اگر مشکلش هم با اون جلسات حل شد که فبهاالمراد اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشت دیگه جلسه مشاوره‌اش با من یه جلسه تخصصی جوندار خواهد بود‌ که به بدیهیات نمیگذره.
کسایی دارن ج.ا رو بابت تخلیه سوریه سرزنش میکنن که حتی در مدیریت خانواده‌ و مسائل شخصی‌شون کارآمد نیستن. بیخیال تحلیلگرعمر. بیخیال
این استوری رو بانویی گذاشته که پیکر مطهر همسرش روی خاکِ خان‌طومان افتاد و پنج سال در بی‌خبری کامل و سوزِ مفقودالاثری طی کرد. ‌@ashaqeh
هوالنور این روزها یه مسئله‌ای تو مجازی خیلی وایرال شده. آیا حضرت زهرا(س) کار اقتصادی میکردن؟ کار اقتصادی ایشون به چه معناست؟ دیروز در استوری‌های کوجاب راجع به ثروت حضرت خدیجه(س) و قدرت اقتصادی ایشون صحبت کردیم. بانویی که به ملکه حجاز معروف بودن و طبق گفته علامه مجلسی در بحارالانوار شخصی ثروتمندتر از ایشون در مکه نبوده. حضرت در بلاد و شهرهای مختلف تجارتخونه داشتند و تنها تعداد شترهای ایشون به بیش از ۸۰ هزار نفر می‌رسیده. با مطالعه زندگی ام المومنین، حضرت خدیجه(س) می‌بینیم که ایشون بعد از بعثت پیامبر(ص) تمام ثروتشون رو خرج اسلام کردن، چون به این مسئله کاملا واقف بودن که ثروتشون فرصتی برای بندگی بیشتره. حالا حضرت زهرا(س) که فرزند ایشون هستند قطع به یقین هوش و ذکاوت ایشون رو در مسائل اقتصادی به ارث بردند و جای تعجب نداره که ایشون آنچنان شایستگی داشته باشند که حضرت رسول الله باغ فدک و ۷ باغ دیگر رو برای مدیریت به ایشون ببخشند. حالا اینکه حضرت زهرا(س) مثل مادرشون در امورات اجرایی باغات وکیل و نماینده داشتند منافاتی با توانایی مدیریتی ایشون نداره. *ادامه در ادامه:)
مُتَرَصِّد نوشت
هوالنور این روزها یه مسئله‌ای تو مجازی خیلی وایرال شده. آیا حضرت زهرا(س) کار اقتصادی میکردن؟ کار اق
چیزی که نکته مهم و قابل توجهه اینه که حضرت زهرا(س) به هدف فعالیت اقتصادی مسئولیت فدک رو نپذیرفتند. یعنی کسب درآمد هدف نبوده، چه بسا با مراجعه به تاریخ می‌بینیم که تمام درآمد اون املاک صرف مسلمین میشده. حضرت استعداد و توانایی لازم رو داشتند و تنها به هدف انجام وظیفه نسبت به آنچه که از سوی ولی الهی بهشون محول شده، این مسئولیت رو می‌پذیرن. حضرات معصومین و در محل بحث ما، حضرت زهرا(س) تنها به یک هدف زندگی میکردند و اون چیزی نبود جز بندگی خدا و خدمت به دین خدا. وقتی هدف بندگی باشه از هر فرصتی که بشه این بندگی‌ رو بیش از قبل اثبات کنی استقبال میکنی. همونطوری که در دعای معروف حضرت هست که الهی استعملنی لما خلقتنی له… خدایا منو صرف اموراتی کن که منو بابتش خلق کردی. وقتی نگاه چنین نگاهی باشه، انجام فعالیت‌های اقتصادی غایت و هدف نیست، یک فرصت برای بندگی بیشتره. حالا در برهه‌ای فرصت دیگری در اولویت قرار میگیره و بنده اگر بنده باشه بدون دلبستگی به کاری که انجام می‌داد سراغ ماموریت بعدی میره. با چنین نگاهی در برهه‌ای منبر علمی و در برهه‌ای شرکت در جنگ و در بعد دیگری همسرداری و تربیت فرزند و در برهه دیگری خطابه و دفاع از ولایت میشه فرصت بندگی حضرت. از فعالیت‌های اقتصادی ایشون نباید اینطور برداشت بشه که تلاش اقتصادی به هدف کسب درآمد مورد نظر ایشون بوده و ما از این مسئله استقلال مالی زن رو برداشت کنیم. وقتی این ویژگی حضرت رو جوری تفسیر کنیم که انگار حضرت به هدف کسب درآمد این مسئولیت رو پذیرفتن داریم به یک تفکر دامن میزنیم که زن "باید" کار اقتصادی انجام بده چون الگوی زنان مسلمان کار اقتصادی انجام میداده. نه چنین چیزی نیست اگر فعالیت اقتصادی برای زنی فرصت بندگی بیشتر و در راستای استعدادهای ویژه شخصیتیش باشه بلی باید با توجه به سایر وظایفش این ماموریت رو هم انجام بده. اما اگر استعداد شاخص اون زن در جای دیگریه نباید با حساب اینکه کار اقتصادی ارزشه و اگر انجام نده ارزشی رو از دست داده تواناییها و شرایط رشدش رو نابود کنه بعلاوه اینکه حتی اگر بانویی با استعدادهای ویژه درگیر فعالیت اقتصادی شد باید توجه کنه که فعالیتهاش تنها در راستای بندگيه و اگر در برهه ای مسئولیت دیگری در اولویت قرار گرفت بی معطلی به سمت مسئولیت جدید بره وقتی نگاه چنین نگاهی ،بشه زن مسلمانی که زندگی خوبی هم داره فقط به دلیل اینکه استقلال مالی نداره افسردگی نمیگیره یا زنی که به جهت خدمت به دین و شکوفایی استعدادهاش فعالیت اقتصادی انجام میده به وقت مادری تربیت فرزندش رو قربانی اهداف اقتصادیش نمیکنه.
مُتَرَصِّد نوشت
چیزی که نکته مهم و قابل توجهه اینه که حضرت زهرا(س) به هدف فعالیت اقتصادی مسئولیت فدک رو نپذیرفتند. ی
چون گفته بودید بعضا اینستاگرام ندارید. این یادداشت رو براتون اینجا گذاشتم. امیدوارم با خوندن این یادداشت و تامل درش، تعداد مراجعینی که بخاطر استقلال مالی نداشتن دچار افسردگی شدن کمتر بشه🖐️🌱
حرفم یه چیزه: ببین استعداد شاخصت چیه. حضرت زهرا بیخود و همینجورکی مسئولیت فدک رو نپذیرفتن. حضرت رسول این مسئولیت رو بهشون محول کردن چون ایشون رو در این منصب فرد باصلاحیتی می‌دیدن. از این مطلب باید این نکته رو بگیریم که اسلام به هیچ وجه زن رو محدود نمیکنه. وقتی زنی استعداد انجام یک کاری رو داشته باشه، هرچند‌ وظیفه خطیری باشه، ولی الهی اون کار رو بهش میسپاره. وقتی ولی الهی کاری رو میسپاره یعنی خدا هم توقع داره. پس اگر استعداد شاخصی داری که اگر ازش استفاده نکنی به خودت و جامعه‌ات ظلم کردی اون دنیا باید پاسخگو باشی. اما اگر خانمی استعداد شاخصی که درگیر با مسائل اقتصادی باشه نداره، نیاز مالی هم نداره اما صرفا بخاطر جو جامعه استقلال مالی رو بگذاره غایت و هدفش اشتباه کرده. چون قطع به یقین مسیر کمالش اون مسیر نیست و در حق استعدادهاش ظلم کرده.
آقا در دیدار خرداد ماه با بشار فرمودن: غربی‌ها و دنباله‌های آنها در منطقه قصد داشتند با جنگ علیه سوریه، نظام سیاسی این کشور را ساقط و سوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک نیز قصد دارند با شیوه‌های دیگر و از جمله وعده‌هایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند. 🔻 هرکس از این مرد حق جدا شد، نابود شد. بشار هم به تاریخ پیوست و‌ متاسفانه پیوستش، جوین شدن به زباله‌دان تاریخ بود!
مُتَرَصِّد نوشت
آقا در دیدار خرداد ماه با بشار فرمودن: غربی‌ها و دنباله‌های آنها در منطقه قصد داشتند با جنگ علیه سو
پیشگو؟ نه ممنون ما اعتقادی به این چیزها نداریم اما رهبر بصیری داریم که آنچه ما در آینه نمی‌بینیم رو در خشت خام می‌بینه.
از عکسی که یک ماه و‌نیم قبل توسط اسرائیل منتشر شد یادتونه؟ موانع سر راه اسرائیل و گزینه‌های ترور... همه خط خورده بودن جز سه نفر. آقای ما، یحیی سنوار و بشار یحیی رو زدن، بشار رو خریدن! اگر بشار مقاومت می‌کرد شاید به آغوش شهدای مقاومت می‌پیوست اما الان رفت بغل دست صدام و قذافی. اماااان از فتنه‌ها و غربال‌های آخرالزمان…
فقط حواستون باشه اطلاعات غلط بهتون ندن. ما ده سال در سوریه برای حفظ بشار اسد شهید و فدایی ندادیم که الان ضرر کرده باشیم. ما برای حفظ اسلام و محور جبهه مقاومت ، بهترین مردانمون رو فدا کردیم و ذره‌ای پشیمون نیستیم. ده بار به اون سالها برگردیم، بازهم همون‌کاری رو میکنیم که کردیم.