🔘 ... امیرمؤمنان، علی(ع) بخش مهمّی از نامه خود به مالک اشتر را به همین قشر معطوف ساخته و چنین هشدار میدهند:
«(ای مالک!) بدان که مسئولان و مدیران را همواره نزدیکان و خوّاصی است با این ویژگیها:
- خودخواهند؛
-چپاولگرند؛
- و در معاملات، انصاف ندارند.
پس تو باید ریشه ظلم و ستم آنان را با بریدن اسباب و عوامل آن، بخشکانی؛ یعنی:
- به هیچیک از اطرافیان و خویشاوندانت زمین واگذار مکن.»
▫️ برای مطالعه به شناسه زیر مراجعه نمایید:
@mouood_ketabkhani
#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود
@mouood_org
@mouood_ketabkhani
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 دلخوشی در کویر
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۱۸
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 بی مرگی: حجّ به نیابت از مولا
🔸 به طور کلی، در روایات بسیاری، ثواب حج نیابتی (برای هر شخصی) بیش از ثواب حج معمولی ذکر شده است و حتی در حدیثی آمده است که اگر کسی از طرف شخص دیگری حجی را به جا آورد تمام خویشاوندانش آمرزیده می شوند.
🔸 از این میان، ثواب حجّ به نیابت از امام زمان(عج)، ثوابی بی انتها دارد. فقط خدا می داند که ثواب محبّت بیچشمداشت به مولایی که نفس کشیدنمان از اوست، چقدر است! مگر نه این است که حجّ و زیارت رفتن از طرف آقایمان، یاد کردن از او در سفر و حضر و مهمترین روزهای زندگیمان است؟
مگر نباید چنین باشد؟
🔸 شخصی از حج برگشته بود و نزد امام محمد تقی (ع) آمد. به امام گفت:
«در این حج چیزی بر دل من گذشت و من آنرا انجام دادم، می خواهم ببینم کار درستی است یا خیر.» امام درباره ی این کار پرسیدند و مرد پاسخ داد:
«روز اول به نیابت از رسول خدا (ص) طواف کردم، روز دوم از طرف امیرالمومنین (ع)، روز سوم، از طرف حسن بن علی (ع) و...»
همین طور تا روز دهم:
«روز دهم از طرف شما ای آقای من طواف کردم و اینان هستند که به ولایتشان خداوند را دینداری می کنم.»
امام جواد در پاسخ به او فرمودند:
«بنابراین، به خداوند سوگند خداوند را دینداری می کنی به دینی که جز آن را از بندگان نمی پذیرد.»
📚 برگرفته از « #انتظار_منتظر_و_تکلیف_منتظران»؛ به نقل از:
1. شیخ حرّ عاملی، وسائل الشيعة، ج12، ص 20.
2. شیخ صدوق،عيون أخبار الرضا(ع)، ج1، ص 294.
#وظایف_منتظران
@mouood_org
📚مجموعه مقالات #بیوتروریسم، انتشارات هلال
📬خرید از یاران شاپ yon.ir/Js0ZJ
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘جنگ جدید بیولوژیکی
♦️طی سال های اخیر، به تبع طرح موضوع فعالیت ها و تحقیقات هسته ای "ایران" همه ذهن ها و زبان ها متوجه تهدیدات اتمی گشته، خاطرات انفجار بمب های اتمی امریکا را در ناکازاکی و هیروشیما زنده نموده و بیمی از تکرار آن فاجعه در نقاط دیگری از جهان، در دل ها افکنده است.
♦️غافل از آنکه، غرب و سردمداران سیاسی و رسانه ای غربی با فرافکنی از یک سو، عامل تهدید را ساکنان سرزمین های اسلامی و فعالیت های هسته ای معرفی می نمایند و از سوی ديگر، مانع از آن می شوند تا همگان بدانند، عصر بمب اتمی گذشته، بلکه استعداد بازدارندگی این گونه سلاح نیز از دست رفته است.
♦️هزینه سنگين و فوق طاقت ساخت، نگهداری و به کارگیری این قبیل بمب ها و عکس العمل عمومی ساکنان جهان در برابر آن، به دلیل تجربه قبلی انفجار اتمی، هر حاکم عاقلی را وا می دارد که از تجربه ساخت و به کارگیری این سلاح خودداری کند، درحالی که در مقابل آن مطالعات بیولوژیکی باعث شده اند تا صاحبان قدرت در شرق و غرب و به ویژه رژیم صهیونیستی به سلاحی به مراتب مخرب تر و ارزان تر دسترسی پیدا کنند.
♦️سلاح بیولوژیکی بی صدا، بی هیچ اثر تخریبی بر اماکن و مساکن و بدون گذاشتن رد پا، موجودات زنده را (اعم از گیاهان، حیوانات و انسان ها) در گستره ای وسیع از پای در می آورد.
♦️بیوتروریسم در میان غوغای رسانه های غوغاسالار، از کشته پشته مي سازد، زمین را می سوزاند، نسلها را ضايع می سازد و همه موجودات زنده را در تهدیدی مداوم به خطر می افکند، بی آنکه مورد بازپرسی و بازخواست واقع شود.
📚مجموعه مقالات #بیوتروریسم، انتشارات هلال
📬خرید از یاران شاپ yon.ir/Js0ZJ
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مرگ جاهلی
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره 19
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 شب آدینه، چند آیه
🔹 چیزی که این هفته به شما معرفی می کنیم، در واقع دعایی مثل دیگر ادعیه نیست. بلکه آیاتی است که به فرموده ی امام صادق (ع) هر کس آن را، در هر شب جمعه بخواند:
🔹 «نمی میرد تا امام قائم (ع) را درک کند و از اصحاب آن بزرگوار باشد.»
🔹 توصیه این هفته: خواندن سوره ی بنی اسرائیل (اسراء) در هر شب جمعه.
🔹 بسم الله الرّحمن الرّحیم
سُبْحانَ الَّذي أَسْرى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذي بارَكْنا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آياتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّميعُ الْبَصيرُ ....
📚 متن کامل عربی و فارسی در کتاب « #عرض_نیاز_به_درگاه_بی_نیاز »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/cmIdc
#ذکر_دعا
#دعای_مهدوی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 قرب؛ گمشده انسان
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۲۰
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 برکاتِ کربلا
💧 مادرش علاقه داشت که به زیارت «بارگاه مطهّر امام حسین (ع)» برود و با توسّل به پیشگاه آن امام، راه تحصیل و طیّ مراحل کمال را برای نوجوان خود هموار سازد. وی همراه گروهی از زائران حسینی، «فشارک» را به قصد اقامت در «کربلا» ترک کرد و در این شهر پس از انجام آداب زیارت، زمینههای ادامه تحصیل سیّدمحمّد را فراهم ساخت و فرزند بزرگترش، یعنی سیّدابراهیم کبیر را موظّف ساخت که متکفّل امور وی گردد.
💧 سیّدمحمّد طباطبایی فشارکی در کربلا تحصیلات عربی، منطق و برخی مقدّمات دیگر را آموخت و از محضر حاج آقا حسنبن سیّدمحمّد مجاهد بهرهمند شد.
💧 در این زمان، حسینبن محمّد اسماعیل معروف به فاضل اردکانی که سالها از محضر صاحب «ضوابط»، صاحب «جواهر» و دیگر بزرگان استفاده نموده و به مقام اجتهاد و اجازه روایت رسیده بود، در حوزه «کربلا» به تدریس اشتغال داشت. سیّدمحمّد فشارکی به همراه مجتهدانی چون میرزامحمّدتقی شیرازی، سیّدمحمّد کشمیری و میرزا مهدی شیرازی به حوزه درسی او رفت و ضمن فراگیری فقه و اصول، وارستگی، بیاعتنایی به دنیا و سایر مکارم اخلاقی را آموخت.
💧آیتالله العظمی اراکی خاطر نشان نموده است:
ایشان [سیّدمحمّدفشارکی] با مرحوم محمّدتقی شیرازی همبحث بودند. پس از مدّتی از «اصفهان» به کربلا میآیند و در درس فاضل اردکانی شرکت میکنند؛ فاضل اردکانی آن وقت خیلی مُعَنون بود. میرزاحسن شیرازی در آن زمان، در نجف و فاضل اردکانی در کربلا بودند. روزی در اوقات زیارتی، زوّار عرب از اطراف کربلا به عنوان زیارت حضرت امام حسین (ع) مشرّف میشوند. آمد و رفت اینها به صورت هروله و با لباس مخصوص بود. سیّدمحمّد فشارکی در زمان مراجعت آنها وارد جمعیّت میشود؛ با اینکه لباسی متفاوت با آنان داشت. در این بین که به حالت هروله بین زوّار عرب میرفته است، در مراجعه به کجاوه پایش به پای آقا میرزاحسن شیرازی برخورد میکند. میرزاحسن شیرازی از داخل جمعیّت دستش را دراز میکند و میگوید: با من بیا! از همان ساعت اوّل، آقا سیّدمحمّد فشارکی به آقای میرزای شیرازی ملحق گردید و از خواصّ ایشان گشت. از او میپرسند: شما مدّتی در «کربلا» و در درس فاضل اردکانی بودید، چه تفاوتی بین او و میرزای شیرازی دیدی؟ او جواب داد: میرزای شیرازی در هوش و تواناییهای فکری بر فاضل اردکانی برتری دارد.
💧 همانگونه که آیتالله مصلحی از پدر بزرگوار خود آیتالله اراکی و ایشان از مرحوم آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل کرده است که مرحوم سیّدمحمّد فشارکی برای اینکه در یادگیری دروس، توفیق افزونتری به دست آوَرد و درجات علمی را بهتر طی کند، تصمیم میگیرد روز عاشورا همراه طایفه طویرجیها عزاداری کند و چون با اخلاص و نیّتی عالی به سوگواری پرداخت، امام حسین (ع) به او توفیق بزرگی اعطا کردند و چه اجری بهتر از اینکه سیّدمحمّد فشارکی با میرزای شیرازی آشنا شود! آشنایی مهمّی که تحوّل بزرگی در مسیر زندگی علمی و اجتماعی آن فقیه فرزانه ایجاد کرد و زمینههایی را برایش چنان مهیّا ساخت که جمع کثیری از معاریف و مشاهیر، حوزه درسی او را غنیمت شمردند.
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #سودههای_الماس
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/Zf0QZ
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
🔘 عيسی(ع) و كربلا
▪️ عيسی(ع) كه در جمع حواريان بود و از سرزمين كربلا میگذشت، پس از شنيدن خبر قرار گرفتن شيری بر سر راه عابران، جلو آمد و رو به شير گفت: چرا در اين راه نشستهای و مانع رفت و آمد عابران هستي؟
▪️ حيوان به زبان آمد و گفت: يا نبیالله! نمیگذاريم از اينجا بگذری، مگر آن كه بر يزيد، قاتل حسين، لعن كنی.
▪️ عيسی(ع) پرسيد: قاتل او كيست؟
شير گفت: ملعون چرندگان و پرندگان و درندگان بيابانها است، به ويژه در ايام عاشورا.
▪️ عيسی(ع) به همراه حواريان دست به آسمان برداشت و يزيد و قاتلان امام حسين(ع) را لعن كرد. آنگاه شير از سر راه كنار رفت و آنان از آن سرزمين گذشتند.
📚 علاّمه مجلسی، بحارالانوار، ج۱۰، ص ۱۵۶ به نقل #ماهنامه_موعود، سال۱۳۸۵، شماره۷۲
#گذر_پیامبران_بر_کربلا
@mouood_org