eitaa logo
مواجهات
120 دنبال‌کننده
50 عکس
26 ویدیو
10 فایل
نوشته های گاه به گاه علیرضا انصاری #معارف #فلسفه_عرفان #امتدادهای_حکمت #تحلیل_اجتماعی #مباحث_تربیتی #شعر_ادبیات_هنر #صوت_تصویر و ...
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از استاد وکیلی
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«سخنان شهید ابراهیم عقیل، فرمانده شهید حزب الله» ☑️@ostad_vakili
مواجهات
«سخنان شهید ابراهیم عقیل، فرمانده شهید حزب الله» ☑️@ostad_vakili
برای لحظه های شکست که گمان میرود خدا را فراموش کرده ای عجیب توحیدی است .
📚خواندن به شیوه ی من میپرسند: همه ی این کتاب ها را خوانده ای؟!! میگویم: مگر بی کارم همه ی این کتابها را بخوانم ... خواندن های من، اغلب برای تفرّج نیست. برای حلِّ مساله ای علمی یا عینی است! و در پس و پیش خواندن، بحمدالله وسواس هم ندارم. هذا .
مجاهدت در پشت امیدی حاصل از اتفاق، پنهان شده بودیم. امّا امیدوارم آنچه برای ما در رخ داد، به ما وفاداران انقلاب اسلامی فهمانده باشد که باید تلاش کنیم. مجاهدتی بیش و بیش و بیشتر بِه، و بِهینه تر و بهتر .
⭕️ الف جیم حاء خاء اقدامِ جهادیِ حرفه ایِ خالصانه همین! .
36.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | 🔸حجت الاسلام حسین مهدی زاده 📝 شهید سلیمانی؛ قهرمان سرزمین میانه ▫️«برنامه تلویزیونی جهت» ▫️@jahat_talk
💠کمالات، کسبی نیستند، عطائی اند. 🔹آنچه از مباحثه ی این روزهای مثنوی نصیب شد: 🔺کمالات (اعم از معنویت، علم، توانمندی های فردی و حتی پیرزی و قدرت) کسب نمیشوند، عطا میگردند!! 🔺برای عطا شدن باید لیاقت و «اهلیّت» داشت. 🔺این اهلیّت را باید نشان داد و به پیشگاه شعورِ آن کمال، و شعورِ آن شعور عرضه داشت. 🔺نشان دادن اهلیّت، در ضمن دو رفتار به دست می آید: 🔅 یکی «إبراز جهد» که در ضمن تلاش وافر و صادقانه است. 🔅 و دیگری «إظهار عجز» که در ضمن انتظارِ غیر متوقّعانه است. ☝️دو رفتار که در ظاهر، متنازع می نمایند و در واقع، موافق هم اند. 🔹 به بیان دیگر، با تلاش وافر و صادق، و نیز با اظهار عجز و انتظار، باید حقیقت شعورمندِ هر کمال را مجاب کرد که اهلیّت و لیاقت تو را دارم. پس لطف کن و خود را به من بنمای! تا نگرید طفل، کی جوشد لَبن؟ ☝️جمله ی کمالات، از شئون وجود و از اسماء الهیّه اند. و حضرت حق، حقیقتِ این حقایق است. . .
⭕️ اقبال به کریسمس (و مساله ی کمبود مناسک رفتارگرا) شاید این روزها، قطعه فیلم هایی از اقبال برخی ایرانی ها به مراسم کریسمس، برای شما هم جالب بوده، و جای سوال شده باشد. بله، حتما یکی از عوامل «غرب زدگی» است. اما عامل دیگری هم هست: «مناسک رفتارگرا»☝️☝️ 🔻 واقعیت موجود در طبیعت بشر از همیشه، و خصوصا در دوران امروز، این است که: مناسک رفتارگرا، برای او جذابیت بالایی دارند. خصوصا برای جوان ترها و افرادی که به چهره ی ظاهری، و جلوه های صوتی و تصویری یک مراسم اهمیت میدهند. 🔻غنای محتوا و معانیِ پشت نمادها، مهم اند ولی آنچه برای اکثریت موجب رونق، و جوش و خروش یک آیین و مراسم میشود، همین جلوه های بصری و صوتی، و رفتارهای به شدَت توجه برانگیز است. 🔻از مراسم دهه ی محرم و پیاده روی اربعین که بگذریم، دیگر مراسم های دینی(اعیاد و عزاها) و ملّی(یلدا و نوروز) و انقلابی(۲۲ بهمن و روز قدس) غنای مناسکی چندان بالایی به لحاظ جلوه های بصری و صوتی درخشان، و رفتارهای پرهیجان ندارند. * عید فطر و قربان، صرفا نماز جماعت دارند. * نوروز و یلدا در یک سفره خود را نشان میدهند. * ۲۲ بهمن و روز قدس هم در راهپیمایی و نهایتا چند تکبیر روی پشت بام و پرتاب چند تا فشفشه خلاصه میشوند. 🔻 حال، اینها را مقایسه کنید با مراسم های دهه محرم و پیاده روی اربعین، که با چه طمطراق و چه جلوه های بصری ای اجرا میشوند و با چه شور و حالی استقبال میگردند. ☝️ باز توجه کنیم که صورت امروزین مراسم محرم و اربعین، کاملا با شور و هیجان حماسی، و مخلاصانه ی جهادی، همراهی دارد، ولی مناسب هیجانات سانتی مانتال و روحیات نایس نیست!! منظور این نیست که این مراسمات را تغییر دهیم، ولی در مجموعه ی دین، باید برای همه ی روحیاتِ غیر منفی، مجال های بُروز باشد! مجال هایی که هم توحیدی اند و هم متناسب با نیازهای درونی انسان (ولو آغشته به احکام کثرت) طراحی شده اند. 🔻 البته که بشر فرهیخته و خودساخته، به معنا می اندیشد، و توجه بالایی به این جلوه ی ظاهر ندارد. ولی اگر دین و آیین و ارزش ها قرار است مورد قبول عموم و انسان طبیعی با همه ی ضعف ها و قوّت هایش قرار گیرد ، باید در سیاست گذاری و در مهندسی فرهنگ، به این جنبه های جذابیت آفرین نیز توجه کرد. .
تمجید ترامپ!! گاهی برخی از ما، به خاطر کارهای مثلا خفنی که این بنی بشر میکنه، لحنی تعریف و تمجیدگونه داریم. امّا: إِذَا مُدِحَ الْفَاجِرُ، اِهْتَزَّ الْعَرْشُ وَ غَضِبَ الرَّبُّ» هرگاه فاجري مدح شود، عرش [خدا] به لرزه درمی آيد و پروردگار، غضب می كند. مولوی میگوید: می بلرزد عرش از مدح شقى بدگمان گردد ز مدحش متقی .
📣📣📣 جمعه بعد از ظهر، ساعت ۱۴ یه جلسه مجازی (در قرار) داریم: ⭕️ اونجلیست ها در جهان و ایران (با دعوت از یکی از دوستان پژوهشگر در این حوزه) محتوای جلسه: 🔹معرفی مسیحیت تبشیری و به صورت خاص اوانجلیستها و عقاید آنها 🔹تاثیر آنها بر دولت آمریکا و سیاست خارجه آن به خصوص در دولت ترامپ👉 🔹عقاید آخرالزمانی و منجی گرایانه آنها و نگاهشان به منجیِ تشیع🤔🤔 🔹ارتباط آنها با اسرائیل و وقایع خاورمیانه 🔹 تبلیغات و فعالیتهای آنها در ایران🤨(سایتها، رسانه ها، تبلیغات میدانی، کلیساهای مخفی، فرقه ها، هزینه و...) و پرسش و پاسخ... هر کدام از دوستان که تمایل دارند شرکت کنند، سریعتر در خصوصی به بنده اطلاع بدهند. 🙏 .