🌸🍃🌸🍃🌸🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 برنامه امروز گروه دورهمی: #معرفی_کتاب و #شعر و #قصه هست.
🔴از ساعت ۱۸ به بعد هم #بحث_آزاد داریم یعنی میتونید از هر دری دوسدارید صحبت کنید، سوال بپرسید و جواب بدید😁
فقط رعایت چند نکته لازمه:
1️⃣ تبلیغ بدون هماهنگی #ممنوع
2️⃣ رعایت ادب و احترام فراموش نشه🌷
در ضمن امروز میتونید از مسئول کتابخونه مواساتمون بپرسید از کتابهای موجود(من که دیدم کلی کتاب جذاب دارن😍)، میتونید درمورد کتابخوان کردن بچه هامون صحبت کنید، تجربه ای دارید یا سوالی دارید☺️
#کتاب_خوب خوندید معرفی کنید
تجربه و تاثیر و حس و حالتونو از کتاب خوندن بگید
و همینطور از کتابخون کردن و تاثیرش در فرزندداری تون بگید
✅و همینطور از قصه هایی که برای فرزندان دلبندتون میگید، نحوه قصه گویی
اصلا قصه های قشنگ، شعرهای کودکانه قشنگ و با محتوا و لالایی هایی که میخونید رو بیاید بگید یاد بگیریم☺️😍
دوشنبه ها قراره با هم چله مادری رو شروع کنیم با این چله حال مادریمون خوب میشه و کلی روحیه و انرژی می گیریم 😍😍ان شاالله
این چله شامل مطالعه ۴ کتاب هست
عزیزانی که دوست دارن کامل با ما همراه باشن می تونن کتاب رو تهیه کنن یا از ما به امانت بگیرن
اون دسته از عزیزانی که مشغله دارن هم نگران نباشن، قراره اینجا خلاصه ای از کتاب رو براتون بگذاریم و بعد با هم به گفتگو بشینیم
برای به امانت گرفتن کتاب با این ایدی هماهنگ کنید
@madari1383
✅امروز در خدمت خانم پاسدار هستیم تا درباره مسائل حقوقی باهامون صحبت کنن☺️☺️
آدرس کانال کتابخونه مون👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/687014080C5b9b6ccb0a
لینک گروه دورهمی👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3800629438Ca2763e6908
🌸🍃🌸🍃🌸🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃
#مواسات_مادرانه
🆔 @movasate_madarane
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
دوستان تا الان ۲۱ صوت از صوتهای آقای پناهیان و گذاشتیم
۱۹ صوت دیگه مونده میخوایم مسابقه بزاریم😃
عزیزان فرصت دارن تا خلاصه یا نکاتی از صورتهایی رو که گوش کردن و برامون بفرستند روز ۱۷ ربیع قرعه کشی می کنیم
وبه۳ نفر جایزه تعلق میگیره 😍😍😍
کسانی هم که گوش نکردن با #پناهیان
میتونن صوتهارو پیداکنندوخلاصه یانکات
مهم رو برامون بفرستند به این آیدی
@madari1383
کتاب دختران و همسری و شغل ناب مادری خلاصه صفحات۱۶۳ تا۱۸۰
حالا بعد از بیان تفکر غربی که قداست مادری را به فراموشی سپرده، بیایید به سراغ معارف آسمانی دین خودمان برویم تا ببینیم چقدر دنیای دین با دنیای خشکی که امروز برای ما ساختهاند فرق میکند .
بسیاری از ما تا امروز وقتی احادیثی را درباره مادری میشنیدیم، بیشتر به جنبه پاداش و ثوابی که خدا برای مادر در نظر گرفته، توجه میکردیم. این نگاه هرچند درست است، اما کامل نیست. اصلیترین نکتهای که باید در ذهنمان برجسته شود، جایگاه مادری است .
اکنون حدیثی از رسول خدا صلی الله علیه و آله را بار دیگر با نگاهی دقیقتر بخوانیم:
" زن هنگامی که باردار میشود، اجرش مانند کسی است که با جان و مالش در راه خدا جهاد میکند. هنگامی که فرزندش را به دنیا میآورد، به او گفته میشود:" گناه تو بخشیده شد.پس عمل را از نو آغاز کن "هنگامی که به فرزندش شیر میدهد، در هر بار شیر دادن، به او پاداش آزاد کردن یک برده از فرزندان اسماعیل را میدهد."
ما اعتقاد داریم کلام پیامبر و اهل بیت حق است و هیچ مبالغهای در کلامشان نیست. سخن آنها سخن خداست و هیچگاه حدیث و قرآن از هم جداپذیر نیستند .
با این مبنا به سراغ تحلیل حدیثی که خواندیم، میرویم.
خدا در قرآن در سوره توبه آیه ۸۸_۸۹ می گوید: ولی پیامبر و کسانی که به او ایمان آوردند ،با اموال و جانهایشان جهاد کردند و همه نیکیها برای آنهاست و آنها همان رستگاراند.خداوند برای آنها باغهایی فراهم ساخته که نهرها از زیر درختانش جاری اند و جاودانه در آن خواهند بود این است رستگاری بزرگ.
در این آیه خداوند به مجاهدین راه خویش وعده مالکیت خیرات رامی دهد، دقت کنید در آیه،خیر جمع بسته شده و خیرات گفته شده ،پس نباید به دنبال یه خیر گشت از قران مدد میگیریم و از او میخواهیم برایمان از خیرات بگوید. در سوره طاها آیه ۷۳ پاسخ میدهد:" اصلیترین مصداق خیر خداست."
پس خدا میخواهد خودش را به مادر بدهد، از این بالاتر که نداریم! به قول دعای عرفه :کسی که تو را گم کرده، چه یافته و آنکه تو را یافته، چه گم کرده؟
باید درباره یک نکته بسیار مهم با شما صحبت کنم. بدون توجه به این نکته نمیتوانیم از این آیات و احادیث ،بهره کافی ببریم. انسان بر اساس فطرت گرایش به دنیای معنوی آفریده شده و در راس دنیای معنوی، خدا قرار دارد. بدون خدا،دنیا هیچ معنایی ندارد.
خدا ما را طوری آفریده که او را میشناسیم و دوستش داریم و دینی را میپسندیم که ما را به سوی او ببرد.
بر اساس همین فطرت ما نمیتوانیم تفسیر مادی از دنیا را بپذیریم، مگر آنکه عاملی، ما را غافل کند و حواسمان از فطرتمان پرت شود .دنیای مدرن دقیقاً همین کار را با ما میکند: غافلمان میکند تا با دنیای مادی خوش باشیم.
" خدا ما را طوری آفریده که ایمان را دوست داشته باشیم و برایمان زیبا باشد و از هرچه کفر است و نشانی از آن دارد بدمان بیاید: سوره حجرات آیه ۷"
دنیای مدرن میخواهد زیباها را زشت و زشتها را زیبا جلوه دهد همه اینها را با استفاده از اهرم "غفلت"، راحتتر از آنچه فکرش را بکنید، انجام میدهد.
حالا که دنیای مدرن، حاصل تغییر معبود از خدا به شیطان است، دوست دارم به جای کلمه "دنیای مدرن" از واژه "شیطان" استفاده کنم.خدا "مادری" را این قدر زیبا میداند و شیطان آن را چقدر زشت معرفی میکند! خدا مادری را محبوب دل زنها قرار داده است و شیطان آن را زشت و منفور میکند.
این، قضاوت شخصی من درباره کار شیطان نیست؛ بلکه خط و نشانی است که خود او برای خدا کشیده است: "در سوره حجر آیه ۳۹_۴۰ شیطان گفت: پروردگارا! چون مرا گمراه ساختی، من نعمتهای مادی را در زمین در نظر آنها زینت میدهم و همگی را گمراه خواهم ساخت، مگر بندگان مخلصت را."
هر وقت چیزی که خدا آن را زیبا دانسته،به نظر خودتان یا مردم دنیا زشت آمد، یقین بدانید که شیطان دست به کار شده است. اگر این تهدید را جدی بگیریم، باید نسبت به همه آنچه از زیبایی میبینیم، تردید کنیم. شاید آنچه به چشم ما زیبا میآید، از آنهایی باشد که شیطان زینت کرده است! از کجا معلوم؟ اگر این دغدغه به جانمان بیفتد، آن وقت، همیشه زیباییها را به خدا عرضه میکنیم. اگر مُهر تایید خورد، به راحتی از آن لذت میبریم. اگر نه، آن را از فهرست زیباییها حذف میکنیم.
از کجا به اینجا رسیدیم؟ می خواستیم بگوییم که "مادری" در نزد خدا، چقدر ارزش دارد.به حدیثی برخوردیم که میگفت وقتی زنی باردار میشود، خدا اجر کسی را به او میدهد که با مال و جانش در راه خدا جهاد میکند .از قرآن پرسیدیم ،کسی که با جان و مالش در راه خدا جهاد میکند، چه پاداشی دارد؟ جواب داد:او مالک خیرات میشود. پرسیدیم خیرات چه چیزهایی هستند؟ پاسخ داد: اصلیترین خیر، خداست .دنبال این میگشتیم که بدانیم چرا خدا برایمان اینقدر جذاب نیست، دیدیم دنیایمان خدایی نیست.
باز هم درباره "خیرات" جستجو میکنیم و میرسیم به یک آیه که ما را تشویق میکند در خیرات از یکدیگر سبقت بگیریم ."سوره بقره آیه ۴۸ در خیرات از یکدیگر سبقت بگیرید"
برایمان سوال پیش میآید که منظور از خیرات در این آیه چیست ؟امام باقر علیه السلام پاسخ میدهند: خیرات ولایت است .
وقتی خدا و اهل بیت روزی انسان شوند، خیرات دنیایی هم به هر اندازه که صلاح باشد به او میرسد.
وعده دیگری که به مجاهدان در راه خدا برای جهادشان داده شده، رستگاری و عاقبت بخیری است. زنانی که باردار میشوند، راه عاقبت بخیری برایشان هموار میشود. گویی خدا راه سعادت را پیش زنان باردار باز کرده تا به راحتی بتوانند در انتهای این راه، فلاح و رستگاری را ببینند. که آن بهشت ابدی است
اگر خوب به حدیث دقت کنیم،
می فهمیم که دین، سختی کار زن در دوران بارداری را میبیند. معادل قرار دادن دوران بارداری با جهادی که با جان و مال در راه خدا انجام میشود، شاهد خوبی برای این ادعاست.
از دوران بارداری که بگذریم، به زمان وضع حمل میرسیم:
و هنگامی که فرزندش را به دنیا میآورد به او گفته میشود گناه تو بخشیده شد پس عمل را از نو آغاز کن.
کسی که از کنار گناهانش به راحتی میگذرد، از کنار عوامل بخشیده شدن گناهان هم به راحتی عبور میکند. این قسمت از حدیث برای کسی انگیزه بخش است که در برابر خدا حتی اگر یک گناه هم داشته باشد، احساس سنگینی کند.
وقتی خدا از زندگی حذف شد و انسان به جای او نشست، گناه میشود مخالفت با فرمان نفس. باور کنید که این، مبالغه نیست. یادتان هست که وقتی خانم وندی شلیت، کتاب "بازگشت به عفاف" را منتشر کرد که تلاشی برای دفاع از عفاف بود چه برخوردی با او شد؟می خواهید بخشی از متن را که خود او در این باره نوشته بود باز تکرار کنم ؟
"از نظر برخی از متولدان دوران افزایش زاد و ولد، حفظ عفاف از زنای محسنه بسیار بدتر است. من با زحمت و زیر بار سنگین داغ ننگ دفاع از عفاف، به راه خود ادامه دادم......"
به نظرم این جمله ها شاهد خوبی باشد که من در ادعای خودم مبالغه نکردهام.
920424-Panahian-M-Imamsadeq-TanhaMasir-06-48k.mp3
20.66M
# پناهیان صوت۶