هدایت شده از مهـــــدی موعـــــود
🌹 سخنان شيوا و سحرآميزِ منافقان، شما را فريب ندهد.
🌹 به هر سوگندى اطمينان نكنيد.
🌹 سوگند دروغ يكى از راههاى نفوذ منافقان است. دشمنان هميشه از مقدّسات عليه مقدّسات و از مذهب عليه مذهب استفاده مى كنند و با سوگند به نام خدا، به رسول خدا خيانت مى كنند.
🌹 سوژه هاى سخن منافقان، مربوط به مسائل دنيوى است تا ديگران را تحت تاثير قرار دهند.
🌹 خداوند پيامبرش را از غيب و درون ديگران آگاه مى سازد.
🌹 كسانى كه مى دانند دروغگو هستند، با سوگند و زيباسازى كلمات، سعى دارند خود را دلسوز و مخلص نشان دهند.
هدایت شده از مهـــــدی موعـــــود
🔥 نااهل اگر به قدرت رسد، همه چيز را به فساد مى كشاند
🔥 بزرگ ترين خطر، نابودى اقتصاد و فرهنگ امّت است.
هدایت شده از مهـــــدی موعـــــود
🌾 ورود در فضاى سِلم و سلام و تسليم امكان ندارد، مگر در سايه ى ايمان.
👏 سليقه ها را كنار گذاشته تنها تسلیم قانون خدا باشيم.
🤝 ايجاد صلح، وظيفه ى همه مسلمانان است.
❌ وسوسه هاى شيطان، انسان را مجبور به گناه نمى كند، بلكه انسان قدرت مقابله با شيطان را دارد و به همين دليل از اطاعت او نهى شده است.
❌ شيطان، گام به گام انسان را منحرف مى كند.
❌ راههاى منحرف كردن شيطان، بسيار است.
❌ شيطان، دشمن صلح و وحدت است وهمه ى نداهاى تفرقه انگيز، بلندگوهاى شيطانى هستند
هدایت شده از مهـــــدی موعـــــود
🍀 خداوند، اتمام حجّت نموده است.
🔥 كسانى كه آگاهانه مرتكب خلاف مى شوند، در انتظار عذاب باشند.
🍀 عدم تسليم شما، در عزّت خداوندى اثرى ندارد.
گر جمله كائنات، كافر گردند بر دامن كبريائيش، ننشيند گرد
🍀 كيفر خداوند بر اساس حكمت است.
خطبه 9نهج البلاغه.mp3
486.5K
📜 کلام #مولا_علی علیه السلام
🌹#نهج_البلاغه خطبه ۹
✅ موضوع شناخت طلحه و زبیر و اصحاب جمل
⚡️ چون رعد خروشیدند و چون برق دارشدن، اما کاری از پیش نبردند و سرانجام سست گردیدند! ولی ما اینگونه نیستیم تا عمل نکنیم رعد و برقی نداریم، و تا نباریم سیل جاری نمیسازیم. 👌
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 ثواب #تلاوت_قرآن را تقدیم به مهدی موعود علیه سلام و امواتمان می کنیم 💫
📄 #صفحه_۳۳
🍀 #نذر_تلاوت_قرآن
🤲 #التماس_دعا
🤲 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج 📃هرروز #تلاوت_یک_صفحه_قرآن
•┈••••✾•🌿🌺🌿•✾••••┈•
🏷 کانال #مهدی_موعود👇
🆔 @MowoodMahdi
033.mp3
1.46M
📻 #تلاوت_صوتی
📖 #صفحه_۳۳ قرآن
💡 #نذر_تلاوت
🎙 با صدای #استاد_پرهیزگار
•┈••••✾•🌿🌺🌿•✾••••┈•
🏷 کانال مهدی موعود👇
🆔 @MowoodMahdi
هدایت شده از محمود کاویانی زاده
📜 ترجمه آیات ۲۱۱ تا ۲۱۵
🍀آیه ۲۱۱
از بنى اسرائيل بپرس: چه بسيار از دلايل روشن به آنها داديم؟ و هركس نعمتِ (هدايت) خدا را پس از آنكه به سراغ او آمد، (كفران و) تبديل كند (بداند كه) همانا خداوند سخت كيفر است.
🍀آیه ۲۱۲
زندگى دنيا، در چشم كافران جلوه يافته است و(به همين دليل) افراد با ايمان را مسخره مى كنند. در حالى كه مؤمنان و پرهيزكاران در قيامت از آنها برترند. وخداوند هركس را بخواهد، روزى بى شمار مرحمت مى كند.
🍀آیه ۲۱۳
مردم (در آغاز) امّتى يگانه و يكدست بودند (و در ميان آنها تضاد و درگيرى نبود. سپس در ميان آنها اختلافات بوجود آمد،) پس خداوند پيامبران را بشارت آور و بيم دهنده برانگيخت و با آنان كتاب آسمانى را به حقّ نازل نمود تا ميان مردم در آنچه اختلاف داشتند حكم كند. ودر آن (كتاب) اختلاف نكردند مگر كسانى كه به آنان داده شده بود، (آن هم) پس از آنكه دلائل روشن برايشان آمد، (و بخاطر) حسادتى كه ميانشان بود. پس خداوند آنهايى را كه ايمان آورده بودند، به حقيقت آنچه مورد اختلاف بود، به خواست خود هدايت نمود. (امّا افراد بى ايمان، همچنان در گمراهى واختلاف باقى ماندند.) وخداوند هركس را بخواهد به راه راست هدايت مى كند.
🍀آیه ۲۱۴
آيا گمان كرديد داخل بهشت مى شويد وحال آنكه هنوز مانند آنچه بر پپشينيان شما گذشت به شما نرسيده است؟! آنان گرفتار تنگدستى و ناخوشى شده و چنان زير و زبر شدند
كه پيامبر و افرادى كه ايمان آورده و همراه او بودند، گفتند: يارى خدا چه وقت خواهد بود؟ آگاه باشيد كه يارى خداوند نزديك است.
🍀آیه ۲۱۵
از تو مى پرسند چه چيز انفاق كنند؟ بگو: هر مالى كه (مى خواهيد) انفاق كنيد، براى پدر و مادر و نزديكان و يتيمان و مستمندان و در راه ماندگان باشد. و (بدانيد) هر كار خيرى كه انجام دهيد، همانا خداوند به آن آگاه است.
هدایت شده از محمود کاویانی زاده
📜تفسیر آیات ۲۱۱ تا ۲۱۵
✅ به گفته روايات، نزديك ترين تاريخ به مسلمانان در پيش آمدن حوادثِ گوناگون، تاريخ بنى اسرائيل است. خداوند به آنان، رهبرى همچون موسى و معجزات و الطاف خويش را مرحمت فرمود و آنان را از اسارت فرعون نجات داد. براى اداره زندگى آنان، قوانين آسمانى فرستاد و به لحاظ مادّى نيز زندگى خوبى براى آنان تأمين كرد. امّا كفران و تبديل نعمت ها از سوى آنان به حدّى رسيد كه به جاى هارون، پيروى سامرى كردند و به جاى خداپرستى به گوساله پرستى روى آوردند.
از سنّت هاى ثابت الهى آن است كه هر قوم و ملّتى، اعمّ از مسلمانان و غير مسلمان، اگر نعمت هاى الهى را تبديل و تغيير دهند، دچار قهر الهى خواهند شد. چنانكه امروزه دنياى پيشرفته به جاى بهره گيرى مفيد از تكنولوژى وصنعت، دنيا را به آتش و فساد كشانده است.
✅ اين آيه، هم هشدار به كفّار است كه به زرق و برق دنيا، سرگرم ومست نشويد و مؤمنان را مسخره نكنيد. زيرا قيامتى هست كه صحنه ها عوض مى شوند. و هم موجب تسلاّى خاطر مؤمنان مى باشد كه با تمسخر كافران، سست نشوند و به آينده اميدوار باشند.
✅ آنچه از اين آيه استفاده مى شود اين است كه مردم در ابتدا زندگى ساده و بسيطى داشتند، ولى كم كم در اثر كثرت افراد و ازدياد سليقه ها، اختلافات و درگيرى ها پيش آمد. در برخى از روايات، اين زمان به دوران قبل از حضرت نوح عليه السلام تطبيق شده كه در آن زمان، مردم زندگى ساده و محدودى داشته و در بى خبرى به سر مى بردند. سپس افراد بر سر بهره گيرى از منابع طبيعى و اينكه هركسى مى خواست ديگرى را به استخدام خود درآورده و از منافع او بهره ببرد، اختلاف كرده و جوامع و طبقات پيش آمد. لازمه ى زندگى اجتماعى، وجود قانون محكم و عادلانه اى است كه بتواند اختلافات را حل نمايد، خداوند پيامبران را براى حل اختلافات و رفع درگيرى ها، مبعوث نمود و كتاب هاى آسمانى را نازل نمود، ولى گروهى آگاهانه و از سر لجاجت، در برابر انذار و تبشير پيامبران مقاومت كرده و خود بوجود آورنده ى اختلافات ديگرى نيز شدند. امّا خداوند با لطف خويش افرادى كه مستعد و پذيراى هدايت بودند، هدايت نمود و آنهايى كه در اثر حسادت و يا ظلم مقابله مى كردند، به حال خود رها كرد تا كيفر خود را ببينند.
انتقاد قرآن، از اختلاف لجوجانه اى است كه انسان حاضر به پذيرش داورى انبيا و قانون خداوند نباشد وگرنه اختلافى كه عاقبت تسليم عدالت شود، اشكالى ندارد. همچون اختلاف دو كفّه ى ترازو كه در حركت هاى متضادّ خود، دنبال رسيدن به عدالت هستند.
✅ «بأساء» سختى هايى است كه از خارج به انسان تحميل مى شود، مثل جنگ و سرقت. و«ضرّاء» سختى هاى درونى است، مانند بيمارى، زخم وجراحت.
اين آيه يادآور تحمل سختى از سوى مؤمنان گذشته و هشدار و تسلاّيى براى مسلمانان است. حوادث سخت، آزمايش الهى است و مشكلاتى همچون حوادث تلخِ مالى و جانى همه براى ساخته شدن انسان هاست.
هر بلايى را عطايى با وى است هر كدورت را صفايى در پى است
زير هر رنجى، گنجى معتبر خار ديدى، چشم بگشا گل نگر
در روايتى از پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله مى خوانيم: بهشت با سختى ها پيچيده شده است.و در روايت ديگرى آمده: براى مؤمنان گرفتار در دنيا، چنان پاداشى است كه ديگران مى گويند: اى كاش اين سختى ها با سختى بيشترى براى ما بود. آرى، مشكلات، عامل رشد و قرب و راه ورود به بهشت است.
نابرده رنج، گنج ميسّر نمى شود مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد
تأخير استجابت دعا، مايه ى ترديد نشود. انبيا و بندگان ما حتماً يارى مى شوند. و خداوند نوشته است كه من و فرستادگانم پيروز هستيم. به هر حال خداوند وعده ى پيروزى داده و ممكن است به دلائلى اين وعده ها به تأخير بيافتد، لكن اين تأخير نبايد سبب ترديد شود
✅ در اين آيه دو بار كلمه «خير» بكار رفته است: يكى انفاق خير؛ «انفقتم من خير» وديگرى كار خير؛ «تفعلوا من خير» تا بگويد افراد بى پول نيز مى توانند با عمل و كار خود، به خير برسند.
در صورت نيازمندى بستگان، نوبت صدقه به ديگران نمى رسد.
در انفاق، رعايت اهمّ و مهمّ، اطلاع كامل و موازين عاطفى مورد نظر است.
انفاق پنج گونه است:
- انفاق واجب. مانند زكات، خمس، كفّارات، فديه ونفقه زندگى كه برعهده مرد است.
- انفاق مستحبّ. مانند كمك به مستمندان، يتيمان و هديه به دوستان.
- انفاق حرام. مانند انفاق با مال غصبى يا در راه گناه.
- انفاق مكروه. مانند انفاق به ديگران با وجود مستحقّ در خويشاوندان.
- انفاق مباح. مانند انفاق به ديگران براى توسعه زندگى. زيرا انفاق براى رفع فقر، واجب يا مستحبّ است.