تقریباً درسته
در این انتخابات، جریان مقابل تقسیم کار خیلی خوبی داشت.
- یک گروه از جریان فتنه (مانند عبدالرضا داوریها) مشغول درگیر کردن جریان انقلابی به هم و هیزم ریختن در آتش خیانت بار ایجاد شده از اسفند ۱۴۰۲ بودند
- یک گروه با اقدامات و مواضع رادیکال مشغول درگیر کردن ماذبه پاسخ و واکنش بودند و رادیکال کردن دو قطبی جناحی ( مانند عبدی و جهرمی و ...)
- یک گروه با تمام وجود مشغول موج سازی میدانی بودند مانند ظریف در میتینگها و همایشها
- یک گروه مشغول اجماع سازی و لابی برای حمایتهای مختلف قومی و صنفی و... بودند ( مانند جلالی زاده در بین اهل سنت)
- یک گروه در جایگاه رهبری سیاسی برای اجماع درون گفتمانی، مشغول بیانیه و جلسه و... بودند ( مانند خاتمی و ناطق و حسن خمینی و روحانی و نهضتآزادی و...)
- یک گروه در آرامش کامل و اتاقهای فکر و بدون نام مشغول طراحی سناریو و راهبرد بودند
- یک گروه هم هر شب تا شبی شس هفت ساعت مشغول مدیریت کلابهای گفت و گوی در توییتر وکلاب هاوس و ... بودند مثل رشید پور و مستوفی
- یک گروه هم جریان ساز دو قطبی مجازی بودند مثل امیرتنها و ...
- یک گروه مشغول ارتباط برای تغییر هوشمند توییتر به نفع خود و استفاده از ظرفیتهای تبلیغی خاص در بازیهای آنلاین و سایتها و فیلترشکنها و...
این اضلاح پازل ستاد پزشکیان در کمال اتحاد، با تقسیم نقش، با عبور از تمام اختلافات بعضا جدی و بنیادی با تمام توان ارکست سمفونی یکپارچهای را برای پیروزی اجرا کردند.
👈👈علت پیروزی آنها وشکست خودمان را در قیاس طرح راهبردی و عملیاتی دوطرف جست و جو کنید
@mr_nofoozi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمی که بی او آغاز شد...
آقاسید پیش ارباب، برامون دعاکن
#شهید_رئیسی #محرم
ا
عضو ارشد ستاد جلیلی: ما رای بیشتری داشتیم، نمیشد به نفع قالیباف کنار برویم
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات، نوشت:
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است... که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟ یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.»/ انتخاب
@madare0120
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پنجره متفاوتی از دیدار پایانی اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
🏴#بلاغ_مبین🏴
🇮🇷@mrmazdei🇵🇸
#دوشنبه_روزمتعلق_به_امام_حسن_و_امام_حسین علیهما_السلام
دوشنبه
محرم شب دوم
صوت سخنرانی در شب اول و دوم محرم الحرام ۱۴۰۳
حسینیه علی بن موسی الرضاعلیهماالسلام
کوی نور ساری
#محمد_رضا_مزده_ای
🏴#بلاغ_مبین🏴
🇮🇷@mrmazdei🇵🇸
🔴 رویکرد تبیینی جلیلی خوب بود اما ناقص!
🔹اینکه فکر کنیم ۲۴ میلیون #احمدینژاد، ۲۰ میلیون خاتمی، ۲۳ میلیون روحانی، ۱۸ میلیون شهید #رئیسی و حالا ۱۶ میلیون #پزشکیان مال خود آنها یا متعلق به جریانات سیاسی آنهاست، اشتباه محاسباتی است. اگرچه هر جریان سیاسی حداقل ۵،۶ میلیون رای گفتمانی و پادگانی دارد اما آرای تودهها مال کسی نیست!
🔸تودهها و اقشار مختلف مردم هر زمان در هر دوره از انتخابات، اگر کسی حرف آنها را بر زبان بیاورد و منتقد وضعیت موجود باشد به او متمایل میشوند. در این دوره هم کسی که منتقد وضعیت موجود و مدعی مشکلات مردم بود جناب پزشکیان بود.
🔹ضعف جدی جلیلی این بود که فاصلهگذاری درستی بین نقاط مثبت دولت شهید رئیسی با نقاط ضعفش نداشت! جلیلی به هر دلیلی -بیان ضعیف یا راهبرد تبلیغاتی اشتباه یا هر دلیل دیگری- حاضر به نقد برخی ضعفهای جدی دولت مستقر و وضعیت کشور نشد.
🔸اگرچه او بسیار بیشتر از رقیب، حرف ایجابی ارائه کرد، از فرصتها و طرح و برنامهها گفت از ظرفیتهای کشور و امکان پیشرفتها؛ اما هیچ حرف سلبی نداشت! قیمت گوشت، خودرو و مسکن بیشتر در بیان پزشکیان مطرح بود! دردهای مردم را بیشتر پزشکیان مطرح میکرد.
🔹به سایر دورههای ریاست جمهوری هم اگر توجه کنیم همین است. فردی پیروز تبلیغات شده که بیشتر از بقیه به مشکلات بپردازد و از دردهای مردم بگوید یا نماد تغییر وضعیت موجود باشد. اینکه چرا با تجمعات معلمان و بازنشستگان و کارگران بد برخورد میشود و با باتون با آنها سخن گفته میشود را پزشکیان طرح کرد! او از برخورد بد با زنان در طرح #گشت_ارشاد گفت؛ از نارضایتی و ناراحتی مردم در قطع و وصل اینترنت و #فیلترینگ که درد خیلی از مردم و جوانان است، حرف زد.
🔸اگرچه جلیلی خود نیز مخالف جدی این موارد بود اما بیان نکرد و مردم، وی را ادامه وضعیت موجود با همه کاستیهایش میدانستند! مردم میگفتند درست است که سالم و پاکدست است اما قیمت گوشت در این دولت از ۱۰۰ هزار تومان به ۸۰۰ هزار رسید؛ پژو پارس از ۱۵۰ میلیون به ۸۵۰ میلیون رسید!
🔹 جریانات سیاسی هر چه برای خود نوشابه باز کنند و ببافند که مردم ما را میخواهند نه شما را، مهم نیست! مردم تغییر میخواستند و جلیلی نتوانست فاصلهگذاری صحیح با تیم اقتصادی مخبر، با وزارت ارتباطات رئیسی، با سایر سیاستهای غلط داشته باشد! انتصاب منصوری به ریاست ستاد، ضربه جدی به جلیلی بود! منصوری وجهه مناسبی بین مردم و حتی منتقدان دلسوز رئیسی نداشت.
🔸من از روز اول هم گفتم که آقای جلیلی باید توجه کند که پیامبر عزیز اسلام هم قبل از دعوت مردم به سوی "الله"، اول "لا الهَ" را طرح کردند؛ اول بتها، خدایگان، اَشراف و زشتیها را نقد و نفی کردند بعد گفتند: "الا الله".
🔹یعنی "نقدِ وضعیت موجود" مقدم بر "ارائه طرح و ایده" است! شما اول باید حرف مردم و درد مردم را بیان کنی؛ مشکلات و مصائب را تشریح و تبیین کنی؛ با مردم در نقد وضعیت موجود همراهی کنی، بعد حرف ایجابی بزنی.
🔸خلاصه بگویم؛ راهبرد جلیلی عزیز در انتخابات اخیر، همان #جهاد_تبیین ناقصی بود که بارها آنرا نقد کردیم. صرفاً حرف ایجابی! صرفاً از دستاوردها و فرصتها و امکانات گفتن!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3