با سلام و احترام!
@msanei_ir
محضر استاد عزیزم جناب آقای پروفسور حاج محمد لگنهاوزن مصیبت درگذشت مادر مهربانتان را تسلیت عرض می کنم. جنابعالی بسیار ایشان را دوست داشتید و برای ایشان احترام خاصی قائل بودید. در دیدار اخیرمان فرمودید که حالشان خوب است لیکن بخاطر کهولت سن و گذشت قریب به 95 سال از عمرشان، طاقت و توان خود را از دست داده است و برادرتان از ایشان مراقبت می کند. می دانم دوست داشتید در موقع درگذشت مادرتان کنارش بودید ولی حضور ایشان در آمریکا باعث شد نتوانید در لحظه احتضار ایشان را ببینید. خداوند به روح ایشان آرامش بدهد و به شما صبر و اجر عنایت کند. بحمدالله جنابعالی از شخصیت های علمی جهان اسلام هستید که پس از اسلام آوردن و انتخاب مذهب تشیع، سالیان طولانی است که در قم و در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره به تدریس و تحقیق مشغول بوده و مجموعه حوزوی و دانشگاهی کشور از برکات وجودی جنابتان بهره می برند. امید است فعالیت های خالصانه شما، موجبات آرامش بیشتر را برای مادر گرانقدرتان فراهم کند.
✍ مرتضی صانعی
قم. ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍با سلام و احترام!
@msanei_ir
💠 What does it mean to be Shia?
💠 استاد لگنهاوزن در کلیپ بالا دیدگاه خودشان را در باره چگونه شیعه بودن در آمریکا مطرح می کنند.
💠 پروفسور لگنهازن که اهل آمریکا می باشند؛ ابتدا مسیحی بودند، مدتی نیز دوره الحاد و شک گرایی را سپری کردند، تا اینکه پس از شناخت مذهب شیعه علاقه مند به اسلام شده و بدین وسیله مذهب شیعه را انتخاب کرده اند.
💠 دکتر لگنهاوزن پس از مسلمان شدن، نام «محمد» را برای خود انتخاب نمودند. و امروز بنام «حاج محمد» شهرت دارند و خودشان هم از این عنوان بسیار خوشحال می شوند.
💠 ایشان استاد فلسفه و بنیانگذار انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تگزاس جنوبی بودند.
💠 وی پس از ورودشان به تشیع از آمریکا به ایران آمده و سالیانی طولانی است که در قم و در مؤسسه امام خمینی ره به تدریس و تحقیق مشغول هستند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔹با سلام و احترام!
#برخوردرهبراناسلامباپیروانادیان
یادداشت پنجم: «رسیدگی به فقرا»
✍ مرتضی صانعی
@msanei_ir
💠مسأله فقر و رسیدگی به آن در اسلام جزو مسائل اساسی است که در فقه هم در زمره امور حسبه محسوب بوده و بر حاکم شرع واجب است به امور فقرا رسیدگی کند.
💠 در اهمیت این مسأله همین بس که حتی حاکم اسلامی راضی نمی شود در میان غیر مسلمانان هم فقیر و گدا باشد. شاهد این مطلب دو روایتی است که تقدیم می شود.
🔰 روایت اول: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ : لَا تَصَدَّقُوا إِلَّا عَلَى أَهْلِ دِينِكُمْ فَأَنْزَلَ اللَّهُ تَعَالَى : { لَيْسَ عَلَيْكَ هُدَاهُمْ } إِلَى قَوْلِهِ : { وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ } قَالَ : قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ : تَصَدَّقُوا عَلَى أَهْلِ الْأَدْيَانِ «جامع السنة و شروحها، ح ۱۰۲۲۴»
🔰 روایت دوم: مَرَّ شَيخٌ مَكفُوفٌ كَبيرٌ يَسألُ. فَقالَ أميرُالمُؤمِنينَ: ما هذا؟ فقالُوا : يا أميرَالمُؤمِنينَ! نَصرانيٌّ. فَقالَ : استَعمَلتُمُوهُ حَتّى إذا كَبُرَ و عَجَزَ مَنَعتُمُوهُ ، أنفِقُوا عَلَيهِ مِن بَيتِ المالِ. «وسایل الشیعه، ج ۱۵، ص ۶۶».
💠 نکته ظریف در روایت امیر المومنین علیه السلام آن است که امام توجه می دهند که چطور تا زمانی که این مرد مسیحی می توانست برای شما کار کند از او بهره می بردید، اکنون که پیر و ناتوان شده است او را رها کرده اید!؟ پس باید از بیت المال او را تامین کنید.
💠 این دو روایت و دهها روایت دیگر، بیانگر نگاه #اسلام و رهبران آن به انسان و کرامت انسانی است که تحت هیچ شرایطی نباید نادیده گرفته شود و در این میان تفاوتی میان مسلمان و غیر مسلمان وجود ندارد.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سلام و احترام!
@msanei_ir
💠 #مالزی چگونه اسلامی شد؟
💠 استاد پارسانیا جامعه شناس توضیح می دهد، مالاییها که در جنوب شرق آسیا یکچهارم مسلمانان جهان هستند چگونه مسلمان شدند؟
💠 استاد نقیب العطاس اسلام شناس و فیلسوف مالایی معتقد است اسلام از طریق ارتباطات تجاری و فرهنگی توانست وارد مالزی شود.
💠 عطاس می گوید: مفاهیم پایه ای فرهنگ اسلامی توانست در عمق فرهنگ مالایی نفوذ کند و همین باعث شد مردم آن سرزمین اسلام را انتخاب کنند.
✍با تشکر از دانشجویم آقای رضوان اهل مالزی بابت ارسال این کلیپ مفید.
💠 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✍ با سلام و احترام!
@msanei_ir
🕌 مسجد کریستال (Masjid Kristal) زیباترین مسجد جهان در کشور مالزی
💠 این مسجد در سال ۲۰۰۸ م ساخته شده و ۲۱۴۶ متر مربع مساحت دارد. معماری این مسجد بر اساس سبک اسلامی موریش است. این مسجد در شب به دلیل انعکاس نور بسیار زیبا است. همچنین این مسجد، در پارک تمدن اسلامی در جزیره وان من، ترنگانو، مالزی واقع شده است.
💠 این مسجد اولین مسجد " هوشمند" است که در یک جزیره دست ساز در مالزی واقع شده و دارای قرآن های الکترونیکی، سلول های پانل خورشیدی و متصل به WiFi است. معماری این مسجد از استیل و شیشه ساخته که ظاهر بی نظیری به مسجد بخشیده است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✍ برشی بر انحرافات مذهبی
@msanei_ir
🌹«جماعت قربان»🌹
💠 این گروه در یک چادر در استان ذیقار عراق متمرکز هستند و امام علی(ع) را میپرستند و در راه وی «قربانی انسانی» انجام میدهند به این ترتیب که فرد طی یک مراسم خاص خود را میکشد. فرد قربانی با قرعهکشی انتخاب میشود.
💠 ظاهراً این گروه در واقع امتداد فرقه موسوم به «علی اللهی»ها هستند که در لهجه عامیانه عراقی از آنها به «علاهیه» یاد میشود و حضرت علی(ع) را خدا میدانند.
💠 این گروه مراسمی مذهبی با نام «شور» برگزار میکنند و در آن برای امام علی(ع) عزاداری میکنند و نوحههای خاصی را با ترتیبی خاص و با زدن بر صورت و سینه میخوانند. آموزههای صوفیانه محور اصلی آموزشهای جماعت قربان است.
💠 رهبر این گروه «حمدان الشاکری» است که چهرهای شناختهشده در حلقههای دینی عراق است که پیروانش در این باورند که او در یک سانحه تصادف عمدی در راه زیارت امام رضا(ع) در ایران جان باخته است.
💠 پیروان این گروه خود را موظف کردهاند که هر سال به زیارت امام رضا(ع) در ایران بروند.
منبع: میدل ایست نیوز
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ با سلام و احترام!
@msanei_ir
💠 New Yorkers Tell Us About Islam, Muslims, Jihad, Hijab, Jesus And God.
💠 بخش اول: اطلاعات نوجوانان و جوانان آمریکایی در مورد #اسلام، قرآن، حضرت محمد ص و مسلمانان چقدر است؟
💠 این مصاحبه که در دو بخش تنظیم شده است؛ در میدان تایمز نیویورک با جوانان ساکن آمریکا صورت گرفته است.
💠 اطلاعات جوانان ساکن امریکا در مورد این موضوعات دیدنی است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
25.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ با سلام و احترام!
@msanei_ir
💠 New Yorkers Tell Us About Islam, Muslims, Jihad, Hijab, Jesus And God.
💠 بخش دوم: اطلاعات نوجوانان و جوانان آمریکایی در مورد مسیح، مریم مقدس، خدا، حجاب و جهاد چقدر است؟
💠 اطلاعات جوانان امریکا در مورد این موضوعات شنیدنی است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
به بهانه انتشار دو کلیپ در خصوص اطلاعات مذهبی جوانان آمریکایی
🌹چرا غلبه سکولاریسم؟🌹
✍ مرتضی صانعی
@msanei_ir
💠 به گمان غربی ها، مهمترین دستاورد نظام سکولاری «آزادی بیان و عقیده» است. طبق این نظام، هر کسی می تواند باور مورد علاقه خود را داشته باشد.
💠 خب در جامعه #آمریکا بر اساس «آزادی بیان و عقیده»، هم باور به «نظام سکولاری» وجود دارد و هم «باور به خدا» اعم از خدای مسیحی، یهودی، هندویی یا خدای اسلامی.
💠 در یک محاسبه اولیه به نظر می رسد در چنین جامعه ای، جمعیت متدینین بیشتر از معتقدین به #سکولاریسم باشد. در حالیکه فضای غالب جوامع غربی بویژه جامعه آمریکا غلبه اندیشه سکولاری نظیر برهنگی، ابتذال، پوچ گرایی و فاصله گرفتن از اخلاق انسانی بر اندیشه دینی نظیر معنویت، رعایت حریم خصوصی یا کرامت انسانی در میان مردم بویژه جوانان است.
💠 حال سوالی که اینجا طرح می شود آن است که حقیقتا چرا با وجود «آزادی بیان و عقیده» در جامعه ای نظیر جامعه آمریکا، بخشی از مردم بویژه جوانان «باور سکولاری» را بر «باور دینی» ترجیح داده اند؟
آیا در این جوامع، مردم بیشتر علاقه مند به سکولاریسم هستند؟ تا بگوییم به همین سبب است که طرفدارانش بر معتقدین به دیانت غلبه دارند یا حقیقتا مسأله دیگری است؟
💠 عوامل متعددی را می توان برای شناسایی جواب به این دست سوالات برشمرد، ولی به تناسب فضای مجازی به عامل «رسانه» به عنوان یک پاسخ بسنده می کنم و دلیل غلبه «اندیشه سکولاری» بر «اندیشه دینی» را غلبه رسانه های طرفدار نظام سکولار بر طرفداران دیانت بیان می کنم.
💠 در واقع حاکمیت سکولار در سایه ترویج «آزادی بیان و عقیده» چنان تسلطی بر شبکه های ماهواره ای، رسانه های جمعی و همینطور سینما و تئاتر پیدا کرده است که عملاً جایی برای طرح مباحث دینی باقی نمانده است.
💠 خب نمونه این غلبه افسار گسیخته «اندیشه سکولاری» را می توانید در دو مصاحبه اخیر با جوانان ساکن آمریکا ببینید. در این مصاحبه اکثر جوانان ناتوان از پاسخ به سوالات دینی می شوند که گویا هیچ وقت از رسانه های موجود در کشورشان نشنیده اند حتی با اینکه باید در خصوص مسیحیت اطلاعاتی داشته باشند ولی نه تنها «مریم مقدس» که «عیسی مسیح» را هم درست نمی شناسند.
💠 گرچه بخشی از اشکال به خود جوانان بر می گردد که ظاهراً مسائل دینی را کمتر رصد کرده اند، اما مشکل عمده به نظامی بر می گردد که «آزادی بیان و عقیده» را نهادینه کرده تا در سایه آن بتواند تمام مطالبات سکولاری خود را در جامعه تثبیت کند و چنان اندیشه های سکولاری و بریده از دین را پشتیبانی کند که فضایی برای عرضه آموزه ها و جاذبه های دین و معرفی آن باقی نماند.
💠 بنابراین می توان به این جمع بندی رسید که غرب سکولار با طرح و اجرای ایده «آزادی بیان و عقیده» عملاً بشریت را به اسارت خود در آورده است.
💠 راه حل در مصاف میان «نظام دینی» و «نظام سکولاری» و بدنبال آن انتخاب یکی از این دو نظام توسط مردم، همانا ایجاد توازن و اجرای عدالت رسانه ای و تبلیغات است.
💠 دینداران، انتظار در اختیار داشتن اکثر رسانه های اجتماعی به معنای عام آن را ندارند، لیکن حق دارند در برابر چند رسانه ی سکولاری لااقل یک رسانه دینی داشته باشند تا از طریق آن بتوانند حقایق خود را بدون واسطه به جامعه جهانی بویژه جوانان برسانند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
قم. ۶ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ویدئویی جنجالی از دانشگاه الیمامه عربستان سعودی
@msanei_ir
💠 فعالان شبکه های اجتماعی ویدئویی را در منتشر کردند که به گفته آنها مربوط به دانشگاه الیمامه عربستان سعودی است، که در آن پسر بچه ای یک گوی نورانی در دست داشت و به دنبال آن، دخترانی که عبای عربی پوشیده اند حرکت می کردند. ناگهان بعد از چند قدم حرکت جمعی پشت گوی نورانی، دختران عبای عربی خود را بر روی زمین می اندازند و بدون عبا و حجاب دور هم جمع می شوند!
💠 ترکی الشلهوب یکی از فعالان شبکه های اجتماعی و منتقد و مخالف نظام سعودی، با انتشار این ویدئو در تویتی نوشت: این گوی کریستالی مرا به یاد گوی ترامپ میاندازد که با آن دوران مبارزه با اسلام در سرزمین حرمین شریفین آغاز شد!
💠 برخی دیگر از کاربران این اقدام دانشگاه الیمامه را به نوعی نمایش رهایی از میراث اسلامی و مظهر بارز تفکرات بن سلمان بیان کردند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
با سلام و احترام!
✍ گزارش دیدارهای رهبران #ادیان
@msanei_ir
🌷دیدار پاپ فرانسیس و محمد العیسی رئیس رابطة العالم🌷
💠 پاپ #فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان روز شنبه 27 می در اقامتگاه مسکونی خود در سانتا مارتا برای دومین بار میزبان محمد العیسی رئیس رابطة العالم الاسلامی بود. نخستین بار، سپتامبر 2017 پاپ فرانسیس با محمد العیسی در #واتیکان دیدار کرد.
💠 رئیس رابطة العالم این سالها سفیر دینی عربستان در سطح جهان بوده و با مسافرتها و دیدارهای متعدد با شخصیتهای سیاسی و مذهبی جهان، تلاش کرده برچسب افراطگرایی را از چهره سعودیها پاک کند. به رسمیت شناختن هولوکاست، بازدید از موزه یادبود هولوکاست در آمریکا و اردوگاه آشوویتس، دیدار با پاتریارک کریل سراسقف کلیسای ارتدوکس روسیه، دیدار با تیموتی دولان سراسقف کاتولیکهای نیویورک، دیدار با راسل نلسون رهبر مورمونهای جهان و شرکت در عبادت بوداییان در تایلند، گوشههایی از فعالیتهای فرامذهبی محمد العیسی در دوران ریاستش بر رابطة العالم بوده است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✍ با سلام و احترام!
@msanei_ir
گزارش دیدارهای رهبران #ادیان و مذاهب اسلامی
🌷دیدار عمار حکیم با احمد الطیب شیخ الازهر در مصر🌷
💠 رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار شیخ الازهر، بر اهمیت همزیستی برادرانه میان دو جناح امت اسلامی و ضرورت پذیرش یکدیگر تاکید کرد.
🔸در این دیدار همچنین اقدامات لازم برای نزدیک کردن دیدگاهها میان مذاهب اسلامی بررسی شد و رهبر جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد که دین اسلام جامع همه ماست و تلاش برای ایجاد شکاف و فتنهافکنی هیچ دستاوردی برای امت اسلام نخواهد داشت.
💠 حکیم افزود که تحولات بینالمللی جاری لازم میسازد که مسلمانان به فکر جایگاه مناسب امت اسلامی در نقشه حوادث جهانی باشند و تأکید کرد که فرصتها از دل چالشها برمیآیند و امت اسلامی میتواند عزت و جایگاه والای خود را با همبستگی پیروانش و توافقشان بر مبانی استوار آیین اسلام بازیابد. حکیم تأکید کرد که مبنای اصلی دراینباره پیروی از اخلاق والای پیامبر اکرم(ص) است.
منبع خبر:
https://www.almasryalyoum.com/news/details/2898156
💥💥💥💥💥💥💥💥
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅