🌐عبادات ما باید در جان ما رسوخ کند نه اینکه به زبان جاری کنیم
🔹اولین نکته ایمان و اعتقادات سالم و قوی است.
🔹دومین نکته محبت و ولایت اهل بیت (ع) خصوصاً امیرالمومنین علی (ع) است. ولایت اهل بیت (ع) جدای از توحید نیست.
💠در روایاتی از امام رضا (ع) و امام سجاد (ع) داریم که فرمودند: ایمان و توحید، لا اله الا الله، محمد رسول الله و علی ولی الله است و بعد فرمودند توحید تا اینجا است. توحید تا اشهد ان علی ولی الله است. یعنی ولایت معصومین شأنی از شئون توحید و شرط توحید است. ولایت اهل بیت یک دستگاهی جدای از ولایت و سرپرستی خداوند عالم نیست. لطف اهل بیت (ع) در همه جا به محبین آنها می رسد. هم در دنیا، هم در مرگ و هم بعد از آن در برزخ و قیامت و در همه ی عوالم. در هیچ عالمی از عوالم نیست که ما بی نیاز از اهل بیت باشیم
👉 @mtnsr2
🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱
⭕️ #شهید_عبدالصالح_زارع
🔶 قسمت هفتاد نهم
🔶 #صد_نفر_نیرو
وسط پیشروی ها کار گره خورد. کوچه ای بود که نیروها باید اوضاع آن را تحت کنترل در آورده و نیرو های دشمن را عقب می راندند. دشمن هم اهمیت آنجا را خوب می دانست و آتش سنگینی را روی بچه ها گرفت تا مانع از پیشروی شان بشود. تیر تراشِ دشمن همه را زمین گیر کرده بود. یک آن نیرو ها کپ کردند و سر جای خود ماندند. رفتن به جلو واقعا خطر ناک بود . ناگهان چشم ها به صالح افتاد که با دو خشاب تیر بار ، بی آنکه اسلحه ای در دستش باشد به وسط کوچه دوید و خودش را جلو کشید . نیروها با دیدن این کار او روحیه گرفتند و پشت سرش حرکت کردند. در گیری سختی صورت گرفت ودر نهایت دشمن را از آن نقطه عقب راندند. بعد از عملیات به صالح اعتراض کردم و گفتم:
مرد حسابی! می دانی چه کار خطرناکی کردی؟ بدونه اسلحه و بدونه آتش پشتیبانی پریدی وسط دشمن. اگر تیری به تو اصابت می کرد چی؟
حرفش منطقی بود: صد نفر نیرو یک جا کپ کرده بودند.ممکن بود همه شان آنجا تیر باران شوند. بالاخره یک نفر باید می رفت جلو تا ترس بقیه بریزد یا نه؟
👉 @mtnsr2
🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱
هدایت شده از مهدویت تا نابودی اسرائیل
⭕️ #قرار_عاشقی
🔷 #شهدارایادکنیدباذکرصلوات
🌷 #شهیدابراهیم_هادی
🌷 #شهیدعبدالصالح_زارع
🌷الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌷
👉 @mtnsr2
✨اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم✨
🌷سَمَّاعُونَ لِلْكَذِبِ أَكَّالُونَ لِلسُّحْتِ ۚ فَإِن جَاءُوكَ فَاحْكُم بَيْنَهُمْ أَوْ أَعْرِضْ عَنْهُمْ ۖ وَإِن تُعْرِضْ عَنْهُمْ فَلَن يَضُرُّوكَ شَيْئًا ۖ وَإِنْ حَكَمْتَ فَاحْكُم بَيْنَهُم بِالْقِسْطِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ
🌷آنها با دقت (به سخنان تو) گوش مى دهند تا (دستاویزى پیدا کنند و آن را) تکذیب نمایند و بسیار مال حرام مى خورند. ولى اگر نزد تو آمدند، در میان آنان داورى کن، یا (اگر صلاح دانستى) از آنان صرف نظر کن. و اگر از آنان صرف نظر کنى، به تو هیچ زیانى نمى رسانند. واگر داورى کنى، با عدالت در میان آنها داورى کن، که خدا عدالت پیشگان را دوست دارد.
(مائده/۴۲)
👉 @mtnsr2
🌐عبادتی که کفایت نمی کند
🔸عبادت و زیاد نماز خواندن و روزه گرفتن همیشه نمیتواند #امنیت_معنوی و #اعتقادی انسان را حفظ کند وانسان را از #فتنه ها و #شبهات وسوالاتی که از دین و یا بر علیه مطرح می کنند محافظت کند،
🔸به همین جهت شاید یکی از دلایلی که قرآن نزدیک به سیصد مرتبه مخاطب را به #تفکر و #تعقل و #آگاهی نسبت به مسائل مختلف دینی واعتقادی دعوت کرده است همین باشد
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐 چرا تفکر یک ساعت ارزش ۷۰ سال عبادت را دارد ؟
🔸در دین اسلام هر مسلمانی در طول روز باید دقایقی را صرف عبادت خداوند متعال نماید.پنج وقت نمازهای واجب یومیه ، خواندن دعا و انجام دیگر مستحبات جزوی از عبادت روزانه ی یک فرد مسلمان است .
❓اما آیا عبادت فقط در این اعمال خلاصه می شود ؟
❓یا اینکه اعمال دیگر هم می توانند جزو عبادات مسلمان واقع شوند ؟
🔸باید دانست که دین اسلام دینی است بر پایه ی #عقل و #تفکر که گرچه به عبادات بدنی مانند نماز و روزه و غیره دستور می دهد اما بخش اعظم ایمان را در تعقل وتفکر جستجو می کند .چنانکه وجود آیات متعدد قرآن کریم در باب تفکرو تأمل و تدبر گواه این مدعاست .
🔅« أفلا یتدبرون القرآن ولو کان من عند غیر الله لوجدوا فیه اختلافا کثیرا» آیا درباره قرآن نمیاندیشند؟! اگر از سوی غیر خدا بود، اختلاف فراوانی در آن مییافتند.
🔸در واقع دین اسلام با این اهمیتی که برای تفکر و تأمل و اندیشیدن قائل شده است می خواهد جایگاه ویژه آن را در گرایش بیشتر انسان به پرستش پروردگار یادآور شود ،
چه ، اساس هر عملی چه نیک و چه بد تفکر است .
🔻به عبارت دیگر #اندیشیدن_درست انسان را به سمت با خدا بودن سوق می دهد و نیندیشیدن وافکار بد او را به طرف شیطان می کشاند
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐جایگاه و اهمیت تفکر
🔸استاد پناهیان
🤔چند دقیقه تفکر شاید مسیر زندگیتان تغییر کرد
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
💠اما آنچه که به نام تفکر یا تأمل و یا اندیشیدن در قرآن و احادیث و متون اسلامی آمده واقعا ً چه نوع تفکری است ؟
❓ آیا هر نوع #تفکری را #عبادت می گویند ؟
⭕️آنچه که در قرآن و احادیث به نام تفکر معروف است سوای آن فکر کردنی است که روزانه قسمت اعظم ساعات ما را به خود اختصاص می دهد .به عبارت دیگر تعقل و تأمل قرآنی با
❌ گپ زدن های فرسوده ی ذهنی کاملا ً متفاوت است .
💢برای توضیح بیشتر برآورد محققان را متذکر می شویم که : « ذهن ما هر روز در مدت بیداری حدود شصت هزار فکر را برآیند می کند .
به بیانی دیگر روزی شصت هزار بار ، چیزی به نام فکر جدید به هشیاری ما وارد شده و پس از خروج ، فکر دیگری جای آن را می گیرد . نکته ی قابل توجه تعداد غیر متعارف افکار نیست بلکه این حقیقت است که همان شصت هزار اندیشه ای که دیروز و روزهای پیش از آن ، در ذهن ما فرآیند می شد امروز نیز از ذهنمان می گذرد .
🔹در حقیقت دنیای درونی ما همانند کندویی که مملو از زنبور است ، از اندیشه های یکسان که مداوم تکرار می شوند لبریز است .
به همین دلیل است که نام اینگونه افکار را «گپ زدن های #فرسوده_ذهنی نامیده اند زیرا خاصیتی جز فرسایش ذهن و خسته کردن آن ندارند .
💫 فکر کردن بیهوده درباره گذشته یا فکر کردن درباره ی آینده و رؤیا پردازی ها از این دست افکارند .
⭕️اما نوع دیگری از تفکر که مورد تأکید اسلام و قرآن است همانا اندیشیدن درباره آنچه است که انسان را به خدا نزدیکتر می کند و آن اندیشه درباره ی مخلوقات خداوند اعم از آسمانها و زمین و هر آنچه میان آنهاست ومنظور از تفکر در روایات، تفکرى است که بر #معرفت_انسان بیافزاید و موجب #ارتقا و #تعالى_روحى و معنوى او گردد نه تفکر درباره امور بیهوده و بى ثمر. بله، تفکرى که معرفت را فزونى بخشد، اگر چه اندکى باشد ثمره اش بیش از ۷۰ سال عبادت بدون تفکر است.
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐يَا بُنَىَّ اِذَا امتَلأََتِ المَعِدَةُ نَامَتِ الفِكرَةُ وَ خَرِسَتِ الحِكمَةُ وَ قَعَدَتِ الاَعضَاءُ عَنِ العِبادَةِ؛
🔹فرزندم هرگاه شكم پر شود، فكر به خواب میرود و حكمت، از كار مى افتد و اعضاى بدن از عبادت باز مى مانند
👉 @mtnsr2