✋با عرض سلام وخسته نباشی
🔹شاید تا به حال شناخت دیگری با حاج همت داشتیم اما با مرور قسمت به قسمت خاطرات شهید ، بهتر از قبل با شخصیت معنوی او آشنا می شویم .
🔹البته این نمیتواند اتفاقی باشد، به عقیده بنده خواست خود شهید بر این بوده
🔅در خدمت شما هستیم با ادامه خاطره #یک_جور_زندگی
👉 @mtnsr2
مهدویت تا نابودی اسرائیل
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ 🌐 #محمد_ابراهیم_همت 🔸آدمها، جور واجـور فكـر ميكنند، جور واجور زندگی ميكنند و جور واج
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
🌐 #محمد_ابراهیم_همت
كمی بزرگتر كه شد، علاوه بر درس خواندن، گـاهی در كـار كشـاورزی بـه پدرش كمك ميكرد و گاهی در مغازه ای به شاگردی می پرداخت.
او در دانش سرای تربيت معلم ادامه تحصيل داد، سپس به خدمت زير پرچم فرا خوانده شد. روزهای سربازی، برای او روزهايی سرنوشت ساز بود. هم تلخِ تلـخْ بود و هم شيرينِ شيرين. يكی از دست نشاندگان شاه بـه نـام سرلشـكر نـاجی
فرماندهی لشكر توپخانه اصفهان را بر عهده داشت. محمـد ابـراهيم هـم مسـئول آشپزخانه همين لشكر بود. شرح برخورد اين دو، داستانی است كه در همين كتاب آمده محمد ابراهيم، از اين برخورد، هم به تلخی ياد می كرد و هم به شيرينی.
خلاصه، دوران خدمت سربازی سر آمد؛ در حالی كه محمد ابراهيم آگـاه تر از قبل شده بود. او، هم شاه را شناخته بود و هم دست نشاندگان شاه را؛ هم امـام و هم ياران امام را. از آن پس، او علاوه بر معلمی در روسـتا، در سـطح شـهر بـه
روشنگری مردم می پرداخت. يك روز خبر آوردند كه محمد ابراهيم يك گونی پر از اعلاميه از قم آورده و در شهر پخـش كـرده اسـت. سرلشـكر نـاجی، دسـتور دستگيری او را داد ؛ اما او هيچ گاه به دام نيفتاد. يك روز خبر آوردند كه محمد ابراهيم مجسمه شـاه را از ميـدان شـهر پـايين
كشيده است. سرلشكر ناجی، دستور تيرباران او را داد؛ اما محمد ابراهيم از چنگ مأموران شاه گريخت و برای ادامه مبارزه به شهرهای ديگر رفـت. از شـهری بـه شهری می رفت و به تبليغ نهضت امام خمينی و آگاهی دادن به مردم می پرداخت.
پس از پيروزی انقلاب اسلامی، او كمر همت بست تا بيش از پيش به مبـارزه عليه ظالم و دفاع از حق مظلوم بپردازد. مدتی برای يـاری مـردم بـه روسـتاهای محروم رفت. وقتی شنيد ضدانقلاب در شهرهای كردنشين دست بـه جنايـت زده است، به آنجا رفت و به مبارزه پرداخـت. چـون از خـود لياقـت نشـان داد، بـه
فرماندهی سپاه پاسداران پاوه منصوب شد.
محمد ابراهيم همت در سن 26 سالگی به سفر حج رفت و از آن پـس حـاج همت لقب گرفت. حاج همت در چند عمليات، ضربات سختی به دشمنان اسلام وارد آورد و در مدت زمانی كم به يكی از سرداران بزرگ جنگ تبديل شد.
او ابتدا به معاونت تيپ محمدرسول االله (ص) و سپس به فرماندهی همين تيپ كه ديگر به لشكر تبديل شده بود منصوب شد.
حاج همت، يك سرلشكر بود؛ اما نه مثل سرلشكر ناجی؛ چرا كه سرلشـكرها هم جور واجورند. حاج همت پس از 28 سال زندگی الهی، پس از 28 سال عشق به امام حسين (ع) مثل ياران امام حسين تا آخرين نفس جنگيد و مثل آنان مردانه به شهادت رسيد.
جزيره مجنون در اسفند سال 1362 و در عمليات خيبر به خون سرخ او رنگين
شد و نام سردار بزرگ خيبر؛ شهيد حاج محمد ابراهيم همت را برای هميشه در دلها جاودانه كرد.
👉 @mtnsr2
🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘
✨اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم✨
🌷وَقَفَّيْنَا عَلَىٰ آثَارِهِم بِعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ مُصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ التَّوْرَاةِ ۖ وَآتَيْنَاهُ الْإِنجِيلَ فِيهِ هُدًى وَنُورٌ وَمُصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ التَّوْرَاةِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةً لِّلْمُتَّقِينَ
🌷و در پى آنها [= پیامبران پیشین]، عیسى بن مریم را فرستادیم در حالى که تورات را که پیش از او فرستاده شده بود تصدیق داشت. و انجیل را به او دادیم که در آن، هدایت و نورى بود. و تورات را، که قبل از آن بود، تصدیق مى کرد و هدایت و موعظه اى براى پرهیزگاران بود.
(مائده/۴۶)
👉 @mtnsr2
1_55625253.mp3
4.48M
🌐دو روش استفاده از داشتهها
🔸تفاوت نعمت با نقمت
🔸 نعمت از نظر علامه طباطباییره
🔸شرح زیارت جامعه کبیره
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐امام موسی کاظم(ع) فرمود:
🔸شما هرگز مومن نخواهید شد مگر آنکه بلا را نعمت به حساب آورید و آسایش و رفاه را مصیبت تلقی کنید. زیرا صبر بر بلا و گرفتاری ارزشمندتر است از غفلت در هنگام آسایش و خوشی.
📚میزانالحکمه، ج1 ص153
🔅حضرت در فراز دیگری میفرماید: مومن به دو کفه ترازو میماند که هرچه بر ایمان او افزوده میشود بلایش فزونی میگیرد تا با دامنی پاک از گناه خداوند را ملاقات کند.
📚همان، ص 155
⭕️فایده سختیها و بلاها
🔸شهید مطهری مینویسند: به حکم قانون خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها، جز در میدان مبارزه با حوادث، جز در روبرو شدن با مصائب و بلاها حاصل نمیشود. سختیها و بلاها علاوه بر اینکه میتواند گوهر واقعی انسان را نمایان کند، بلکه نقش تکمیل کردن و تبدیل نمودن و عوض کردن دارد. همچون کیمیاست که فلزی را به فلز دیگر تبدیل میکند. از ضعف، قوی و از پست، عالی و از خام، پخته به وجود میآورد. خاصیت تصفیه کردن و خالص نمودن دارد. کدورتها و زنگارها را میزداید. خاصیت تهییج و تحریک دارد. هوشیاری و حساسیت به وجود میآورد. پس اینگونه امور را نباید قهر و خشم شمرد. بلکه لطف است در شکل قهر، خیر است در شکل شر، نعمت است در شکل نقمت.
📚بیست گفتار، ص 206
👉 @ mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
💠مرحوم حاجاسماعیل دولابی میگویند:
البلاء للولاء یعنی بلا برای دوستان است. ابتلائات مال اهل ایمان است و هرچه مراتب ایمان شخص بالا رود گرفتاریهایش هم بیشتر میشود.
💠پیامبر(ص) فرمود: یا علی هر که تو را دوست بدارد دچار دشمن میشود. هر که مرا دوست بدارد، دچار فقر میشود و هر که خدا را دوست بدارد دچار بلا میگردد.
📚مصباحالهدی، ص 47
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐برای صاحبان ایمان بیشتر
💠امام صادق(ع) میفرماید: هرچه بر ایمان بنده افزوده شود زندگی بر او سختتر و تنگتر میشود. آدمی به فراخور خدادوستیاش بلا میبیند. وقتی خداوند بندهای را دوست داشت او را در بلا غوطهور میسازد. ای فلانی ما و شما صبح و شام با آن دمسازیم.
🔹عبدالله بن ابییعفور که همیشه بیمار بود، میگوید: از دردهایی که به من میرسید به امام صادق(ع) شکایت کردم. حضرت فرمود: ای عبدالله اگر مومن پاداشی را که برای مصیبتها دارد، بداند، آرزو میکند که او را با قیچیها تکهتکه کنند.
🔸امام ششم(ع) فرمود: رسول اکرم(ص) را برای صرف غذا دعوت کردند. چون به منزل میزبان آمد، مرغی را دید که روی دیوار تخم میگذاشت. بعد از چند لحظهای تخممرغ افتاد و روی میخی قرار گرفت به طوری که نه به زمین افتاد و نه شکست.» پیامبر(ص) از آن منظره تعجب کرد. مرد گفت: «از این تخممرغ تعجب میکنی؟ سوگند به آن خدایی که تو را به حق مبعوث کرده، من هرگز بلایی ندیدهام. پیامبر(ص) بلند شدند و غذای او را نخوردند و فرمودند: کسی که بلایی نبیند خدا به او نیازی ندارد. (یعنی خدا به چنین شخصی لطف و عنایت نخواهد داشت).
📚اصول کافی، ج3 ص352-355
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐مرگ را بسیار یاد کنید...
🔹زیرا هیچ بنده ای آن را یاد نکرد مگر اینکه خداوند دلش را زنده کرد و مرگ را بر او آسان ساخت
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
💠وصیت قبل از مرگ
در روایات اس که کسی وصیت کرد بعد از مرگ انبار خرمایی را به صدقه بدهند. بعد از مرگ او این کار را کردند.
پیغمبر اکرم (ص) رسید یک عدد خرما در آن انبار مانده بود، فرمود اگر این یک عدد خرما را خود او در زمانی که زنده بود انفاق می کرد بهتر از کل انبار خرمایی است که بعد از او به صدقه داده شد.
🔹چون اسلام به دنبال رشد فرد است و اینکه تعلق او از دنیا کنده شود. درست است که بعد از مرگ هم صدقه فایده دارد ولی آن کار قبل از مرگ فایده ی بیشتری دارد.
🔹پیامبر اکرم (ص) شنیدند که یکی از مسلمین تمامی اموال خود را در زمان حیات خود بخشیده در حالی که فرزندان او محتاج هستند. پیامبر (ص) فرمود: با این فرد چه کار کردید. گفتند در قبرستان مسلمین او را دفن کردیم. پیامبر فرمود: اگر من بودم اجازه نمی دادم او را در قبرستان مسلمین دفن کنید. کار این فرد مومنانه نبوده
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰