🔴رهبرمعظم انقلاب:
♦️انتظار یعنی این آینده حتمی و قطعی است؛ بخصوص انتظارِ یک موجود حىّ و حاضر؛ این خیلی مسئلهی مهمی است. اینجور نیست که بگویند کسی متولد خواهد شد، کسی به وجود خواهد آمد؛ نه، کسی است که هست، وجود دارد، حضور دارد، در بین مردم است. در روایت دارد که مردم او [حضرت صاحب الزمان عجّل الله تعالى فرجه الشّريف] را میبینند، همچنانی که او مردم را میبیند، منتها نمیشناسند.
♦️ در بعضی از روایات تشبیه شده است به حضرت یوسف که برادران او را میدیدند، بین آنها بود، در کنار آنها بود، روی فرش آنها راه میرفت، ولی نمیشناختند. یک چنین حقیقت بارز، واضح و برانگیزانندهای؛ این کمک میکند به معنای انتظار.
✍️ از سوی آیتاللهالعظمی صافی اعلام شد:
✅ اجازه صرف نصف سهم امام(ع) برای کمک به آسیبدیدگان از بیماری کرونا
بسمه تعالی
مؤمنین مجاز هستند که از نصف سهم مبارک امام علیهالسلام جهت کمک به نیازمندان مورد سؤال بپردازند. انشاءالله تعالی با عنایات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف نگرانیها برطرف گردد.
لطفالله صافی
۱۷ شعبان المعظم ۱۴۴۱
https://hawzahnews.com/news/895255
هدایت شده از نهضت صحیفه خوانی|نصخ
996.2K
❤️اگر دوست داری یه حس خوبی رو با صحیفه سجادیه در میلاد امام سجاد ع پیدا کنی پیشنهاد می کنم این صوت رو گوش بده پشیمون نمیشی. ❤️
👌این صوت را به عنوان هدیه برای دوستانت ارسال کن مروج صحیفه سجادیه باشیم
🌹کانال ساحل صحیفه سجادیه 🌹
http://eitaa.com/joinchat/2473656329Cea7abfae17
🌹در محضر نورانی حضرت امیر المؤمنین صلوات الله و سلامه علیه:🌹
💥وَ قَالَ ( عليه السلام ) :
✅ الْمَرْءُ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ .
و درود خدا بر او فرمود:
انسان زير زبان خود پنهان است.💥
🌹نهج البلاغه حکمت 148🌹
@mtsadoghi2🔻
شرح و تفسير تا سخن نگفته اى معلوم نيست كيستى! امام(عليه السلام) در اين كلام بسيار كوتاه و پرمعنا مى فرمايد: «انسان زير زبان خود پنهان است (و تا سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد)»; (الْمَرْءُ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ).
منظور از «مرء» (انسان) در اينجا شخصيت و ارزش انسان است و منظور از «مخبوء» (نهفته بودن) در زير زبان اين است كه هنگامى كه سخن بگويد شخصيت او آشكار مى شود، چرا كه سخن ترجمان عقل و دريچه اى به سوى روح آدمى است.
هرچه در روح اوست از خوب و بد، والا و پست، بر زبان و كلماتش ظاهر مى شود.
گاه انسان به افرادى برخورد مى كند كه از نظر ظاهر بسيار آراسته و پرابهت اند; اما همين كه زبان به سخن مى گشايد مى بيند كه چقدر تو خالى است.
و بر عكس به افرادى برخورد مى كند كه ابداً ظاهرى ندارند; اما هنگامى كه زبان به سخن مى گشايد، انسان احساس مى كند شخص دانشمند و حكيمى است.
مرحوم علامه مجلسى اين كلام را از مصباح الشريعة با اضافه اى از امام صادق از اميرمؤمنان على(عليهما السلام) نقل كرده است و آن اين كه امام(عليه السلام) به دنبال اين جمله مى فرمايد: «فَزِنْ كَلاَمَكَ وَاعْرِضْهُ عَلَى الْعَقْلِ وَالْمَعْرِفَةِ فَإِنْ كَانَ لِلَّهِ وَفِي اللَّهِ فَتَكَلَّمْ بِهِ وَإِنْ كَانَ غَيْرَ ذَلِكَ فَالسُّكُوتُ خَيْرٌ مِنْه; حال كه چنين است كلام خود را بسنج و بر عقل و معرفت عرضه دار هرگاه رضاى خدا در آن است آن را بر زبان جارى كن و اگر غير از آن است سكوت از چنين سخن گفتنى بهتر است».
درباره اهميت اين جمله كوتاه و تاثير آن در شناخت انسان ها دانشمندان اسلام سخن هاى برجسته اى گفته اند از جمله ابن ابى الحديد در ذيل همين كلام حكمت آميز مى گويد: مفهوم اين كلام در عبارات مختلفى آمده; اما تعبيرى كه در اينجا آمده است از نظر كوتاه بودن و پرمعنا بودن نظير و مانند ندارد.
مرحوم مغنيه در شرح نهج البلاغه خود مى گويد: اديب و فقيه و فيلسوف تنها با سخنانشان شناخته مى شوند و همچنين وكلا و اخترشناسان، ولى طبيب و مهندس و مانند آنها هم با سخنانشان شناخته مى شوند و هم با كارهايشان و به هر حال هر انسانى كه سخنان تازه مفيدى در اختيار برادر هم نوعش بگذارد عاقل و عالم و اديب و فقيه و فيلسوف است; اما سخنوران فصيحى كه اثر با ارزشى از خود به يادگار نگذاردند سوفسطائيانى بيش نيستند، هرچند هزاران جلد نثر و نظم نوشته باشند.
تأثير اين سخن امام(عليه السلام) به قدرى در شعرا و اديبان زياد بوده كه در اشعار آنها نمايان است.
سعدى مى گويد: تا مرد سخن نگفته باشد * عيب و هنرش نهفته باشد نيز مى گويد: زبان در دهان اى خردمند چيست * كليد در گنج صاحب هنر چو در بسته باشد چه داند كسى * كه گوهر فروش است يا پيله ور شاعر ديگرى مى گويد: آدمى مخفى است در زير زبان * اين زبان پرده است بر درگاه جان شاعر ديگرى مى گويد: مرد، ار خزف و طلاى كان است *** در زير زبان خود نهان است
🔹پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مدظله
💠 #انس_با_قرآن_کریم
📆 روزی یک صفحه
🌸 #صفحه_ 6⃣1⃣
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮فق
🌺 @dquran_sh_soleimani
╰┅─────────┅╯
4_5787634891407491651.mp3
8.15M
💠#حکایت_منبر
🌺ازدواج دختر رفتگر با جوان تاجر
باعنایت امام رضا[علیه السلام]
🎙#استاد_قرائتی حفظه الله
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
📚گروه تبلیغ و نشرمعارف اسلامی استاد علوی افضل -حفظهم الله-
╭┅─────────┅╮
🌺 @mtsadoghi2
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹استرس کودکان در ایام کرونا...
#کرونا_را_شکست_میدهیم
ستاد بسیج ملی مبارزه با کرونا
@salamatbeman
🔴امام خامنه ای:
♦️یك وقت هست كه ما در زندگى شخصى خود حركت اشرافگونهیى داریم بین خودمان و خدا؛ كه اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مكروه باشد، مكروه، و اگر مباح باشد، مباح است؛
اما یك وقت هست كه ما جلوى چشم مردم یك مانور اشرافىگرى مىدهیم؛ این دیگر مباح و مكروه ندارد؛ همهاش حرام است، حرام
💥نظر به درخواست معاونت تبلیغ حوزه قم، عزیزانی که در عرصه های تبلیغی ذیل فعالیت دارند مشخصات خویش را مبذول فرمایند. شماره جهت ارسال پیامک یا مجازی ایتا 09109668265
شرایط ومحور فعالیت مبلغین : جذب مردم به مسجد؛
جذب جوانان به مسجد؛
جذب کمکهای مردمی؛
جذب کودک و نوجوان؛
استفاده از نیروهای فرهنگی محل؛
ایجاد سنتهای نیکو و اصلاح سنت های غلط؛
ایجاد ارتباط بین مدرسه و مسجد.
آسیبهای اجتماعی؛
بهرهگیری از فضای مجازی؛
فعالیتهای عمرانی؛
#حوزه_علمیه_شهید_صدوقی2
#معاونت_تبلیغ
@mtsadoghi2
🌷شهید محمد حسین ربانی نژاد🌷
متولد نجف اشرف است و برادر بزرگتر، متولد سال ۱۳۴۲، تولد محمد حسین همزمان با اوج افشاگریهای حضرت امام ( ره ) ومبارزات ایشان بود . لالایی های مادر در گوش فرزند اشعار استکبار ستیزانِ و عدالت خواهی بود این زمزمه ها با گوشت و پوست محمد حسین عجین گشت و از همان کودکی جزو مریدان حضرت امام (ره) شد .
با تولدبرادر کوچک( محمدجعفر )خانواده از نجف اشرف نقل مکان کرده و دوباره ساکن قم می شوند .
با بزرگ شدن محمد جعفر ، محمد حسین دیگر در احقاق آرمانهای مقتدایش ( حضرت امام خمینی (ره) ) تنها نبود . این دو برادر پا به پای هم در پخش اعلامیه و راهپیمایی ها و مخالفت با رژیم ستم شاهی مبارزه میکردند.
انقلاب به پیروزی رسید و جنگ تحمیلی شروع شد . محمدحسین که تقریبا ۱۶ سال داشت راهی جبهه های جنگ شد و محمد جعفر نیز با الگوگیری از برادر بزرگتر راهی جبهه شد . این دو برادر در عملیات عاشورا و والفجر رشادت های زیادی از خود نشان دادند .
محمد جعفر در ۱۳۶۳/۱۲/۲۴ در شرق دجله و محمد حسین در ۱۳۶۵/۱/۲۴ در دارخوئین به آرزوی دیرین خود که همانا شهادت در راه خدا و ولایت بود رسیدند .
⚘روحشان شاد و یادشان گرامی⚘
http://eitaa.com/ravianfathshohada