eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش کیک رژیمی جو🌾🌾🌾⏬
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رژیمی جو🌾🌾🌾 آرد جو 70 گرم (1/2پیمانه) تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 30 گرم (2قاشق غذا) بکینگ پودر 1قاشق چای خ دارچین 1قاشق چای خ خرما 10 عدد بدون هسته گردو 60 گرم روغن مایع 20 گرم (2قاشق غ) موز. 1 عدد متوسط عسل به دلخواه یک قاشق غذا . حرارت فر 170 درجه /مهلت پخت 25 دقیقه/قالب لوف 20 یا قالب گرد 15 تا 18 🌾 موز را پوره میکنیم، تخم مرغ و شکر قهوه ای را 4.5 دقیقه فرم میدیم ، موز اضافه شده و 2 دقیقه هم زده شود (در صورت اضافه کردن عسل به دلخواه در این مرحله یک قاشق میتوان اضافه کرد )، خرما، روغن، نصف گردو اضافه شده و 30 ثانیه با دور کند ترکیب میشود آرد جو ،دارچین و بکیبنگ پودر را ترکیب کرده، در چند مرحله روی مواد الک میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم در حد مخلوط شدن ، خمیر را داخل قالب چرب ریخته و مابقی گردو خرد شده را روی کار اضافه میکنیم ، داخل فر قرار داده و با دما و زمان پخت گفته شده کیک را پخت میکنیم منبع @cakeyousef_com 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مشتری اومده، و تو میخوای کیکشو تحویل بدی😂🥶😱😱 من اگه جاش بودم بچه رو میزاشتم تو جعبه تحویل میدادم😂 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش کیک زردآلو 😋🍋🥮⬇️
دوستان عزیز با این دستور کیک پایه شما میتونین چند نوع کیک میوه ای رو درست کنین👌👌👌👌
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک زرد آلو🍋🥮 دستور کار شده بر پایه کیک های کافی شاپی بوده وبا استفاده از اون میتونید چند مدل از میوه های تابستونی رو داخل کیک استفاده کنین تخم مرغ 3عدد کره 60 گرم آرد 270 گرم (2 پیمانه ) شکر 160 گرم (2/3 پیمانه) روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه) ماست غلیظ 200 گرم (1پیمانه ) زرد آلو  200 تا250 گرم بکینگ پودر 1قاشق چای خوری وانیل نصف ق چ دارچین 1 ق چ کره به دمای محیط رسیده را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم،روغن اضافه شده 1دقیقه هم میزنیم،تخم مرغ هارو تک به تک اضافه کرده هرکدام را یک دقیقه هم میزنیم وانیل و دارچین با تخم مرغ اول مخلوط مواد میشوند،ماست را اضافه کرده 1 دقیقه هم میزنیم،در نهایت آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و در دو ،سه مرحله روی مواد الک میکنیم و به کمک لیسک یا همزن مفتولی در حد ترکیب شدن هم میزنیم بعد ترکیب شدن آرد میوه خرد شده را اضافه کرده و در حد دو سه بار زیرو رو کردن خمیر مخلوط میکنیم میوه های مثل گیلاس نیاز به خرد شدن ندارند و فقط هسته میوه را جدا میکنیم 🔶قالب 20 تا25 سانتی چرب شده/فر از قبل گرم شده،دمای 180 درجه به مدت1 ساعت برای بهتر شدن طعم بعد از پخت روی کیک عسل اضافه کردم پودر دارچین در استفاده از میوه های مثل زردآلو،هلو،سیب استفاده میشود میوه های مثل آلبالو،گیلاس،توت فرنگی نیازی نیست ) میتوان به سلیقه خودتان نصف پیمانه پودر نارگیل هم به این دستور استفاده کنید و همراه میوه به خمیر اضافه شود منبع@cakeyousef_com 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
جدول تبدیل پیمانه به گرم در شیرینی پزی و آشپزی، ذخیره کنین که بدردتون میخوره👌 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا