eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• #𝐒𝐓𝐎𝐑𝐘 🧡✨ دانلودرایگان📲 ‌ ─━━ ⟮♡⊰🎵⊱♡⟯ ━━─ ✨🧡 ‌@world_Noovel0 🧡✨ ‌ ─━━ ⟮♡⊰🎵⊱♡⟯ ━━─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
دوست من سلام🤚🥰 میدونستی تو هم میتونی توی خونه کنار خانواده باشی و به درآمد برسی🧐 مهم تر ازون میتونی خوراکی های سالم برای بچه های گلت درست کنی، که این علت اصلی ورود من به رشته ی کیک و شیرینی بود. چندسال پیش شنیدم بعضی از قنادی ها کیکهای مونده رو دوباره استفاده میکنن و داخل اون ژل فلوکسی میزنن، که بدن انسان رو مستعد سرطان میکنه😱 برای همین یه تصمیم جدی گرفتم، کلاس آموزش مجازی شرکت کردم (بعدا میگم چجوری بود😢😱) و کلی لوازم قنادی خریدم و شروع کردم برای خانواده کیک پختن😊 بعد حدود یکسال به پیشنهاد مامانم برای بیرون هم سفارش میگرفتم و کلی خاطره دارم از لحظات شیرینی که با مشتری هام شریک شدم.🎂 الان اینجا هستم که تجربیاتم و در اختیارتون بزارم و کمکتون کنم شما هم برای خودتون و خانوادتون کیک بپزین و بعدش هم بتونین سفارش بگیرین. @cake_aftab_mahtab
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
سلام دوستان 😍 براتون یه کیک آوردم که طعم کیکهای بچگی مامان پز و میده😋 حتما امتحانش کنین. تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شیر ۱ لیوان شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان نمک ۱/۸ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری تخم مرغها رو با دور تند همزن میزنیم از لختی که درومد همراه وانیل و کم کم شکر، اونقدر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه چندبار دیواره ظرف را دورگیری کنین تا بوی تخم مرغ نده. سپس روغن و بعد شیر و با دور کند همزن میزنیم. حالا آرد رو طی ۳ یا ۴ مرحله اضافه میکنیم و با همزن دستی از زیر به رو و به آرامی هم میزنیم، و در نهایت داخل قالب ۲۰ س یا قالب کیک عصرانه میریزیم. چندبار روی میز میزنیم و در طبقه ی وسط فر دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. ❗️نکات مهم: ۱. تخم مرغ و شیر همدمای محیط باشن. ۲. آرد و بکینگ پودر و نمک رو ۳مرتبه الک کنین. ۳. کف قالب رو میشه کاغذ روغنی گذاشت، و یا با روغن چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم، و یا اسپری جدا کننده استفاده میکنیم. ۴. از حداقل یک ربع قبل فر روشن شود و بهتر فن فر هم روشن بشه. ۵. تا نیم ساعت در فر باز نشود و با سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه مواد به سیخ نچسبید کیک پخته شده وقتی سرد شد از قالب جدا میکنیم🥮. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 خوشحالم که شریک لحظات شیرین زندگیتون هستم🥰🥰🥰 @cake_aftab_mahtab
هدایت شده از نیوترفند Newttarfand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که داری لباس زمستونی ها رو جمع میکنی، ایده ی خوبیه تا کمتر جا بگیرن👌 https://eitaa.com/joinchat/725811572C773c681365 @newttarfand
♥️صبوری با خانواده عشق است. ♥️صبوری با دیگران احترام است. ♥️صبوری با خود اعتماد به نفس است. ♥️و صبوری در راه خدا ایمـان است.
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
❇️ آموزش کیک خیس پرتقالی1⃣ قسمت اول ♦️مواد لازم تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۱ پیمانه شیر: نصف پیمانه آرد: ۲/۵ پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه آب پرتقال: ۱ پیمانه نمک: ۱پنس بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده:  به مقدار لازم مقدار پوست پرتقال بسته به ذائقه شما دارد  و پوست پرتقال باعث می شود کیک عطر و طعم بی نظیری بگیرد.فقط سعی کنید قسمت سفید پوست پرتقال را رنده نکنید که کیک را تلخ میکند. ♦️دستور تهیه کیک خیس پرتقالی: مرحله اول ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم زن به خوبی بزنید تا کرمی و کشدار شود. مرحله دوم در این مرحله شیر، آب پرتقال، روغن مایع و پوست پرتقال رنده شده را به ترتیب اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر و نمک که از قبل ۳ بار الک کرده ایم را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم می زنیم تا مواد کیک آماده شود. @cake_aftab_mahtab  
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
❇️آموزش کیک خیس پرتقالی2⃣ قسمت دوم مرحله سوم کف قالب را چرب و آردپاشی کنید. سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و درون فر که از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت قرار دهید. مرحله چهارم (تهیه سس) ابتدا یک لیوان آب پرتقال را روی شعله ملایم قرار دهید و سپس نصف پیمانه شکر را افزوده و به خوبی هم میزنیم تا شکر به خوبی حل شود فقط توجه داشته باشید که نباید آب پرتقال بجوشد، وقتی سس کیک آماده شد شعله را خاموش کنید. مرحله آخر وقتی کیک را از فر خارج کردید به صورت دلخواه برش بزنید یا با خلال چوبی سوراخ کنید و سس پرتقالی را روی کیک بریزید و بگذارید کیک سرد شود وسپس نوش جان کنید. ♦️نکات طرز تهیه کیک خیس پرتقالی :  🔹️برای اینکه از خمیر شدن کیک جلوگیری کنید موقع ریختن سس کیک سعی کنید کیک و شربت دارای یک دمای مشخص باشند تا کیک خمیر نشود. 🔹️اگر دوست دارید کیک پف خوبی کند از قالب بزرگ استفاده نکنید. 🔹️درب فر را در 20دقیقه اول باز نکنید تا کیک به خوبی پف کند. 🔹️برای اطمینان از پختن کیک از یک سیخ چوبی استفاده کنید و آن را به وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک آماده است. 🔹️بهتره از آب پرتقال طبیعی که پالپ داره استفاده کنید، فقط دقت کنید هسته پرتقال نداشته باشد. @cake_aftab_mahtab
هدایت شده از نیوترفند Newttarfand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهای گلدخترت و اینجوری خوشگل کن، بهمین سادگی 💝💝💝❤️❤️❤️❤️💝💝💝 @newttarfand https://eitaa.com/joinchat/725811572C773c681365
هدایت شده از نیوترفند Newttarfand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اونایی که رژیم سبزیجات دارن😋 🥬🥦🥒🌶🫑🌽🥕🫒🍅 https://eitaa.com/joinchat/725811572C773c681365 @newttarfand