فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کرانچی سیب زمینی
@elham_foodi
دیگه ترد تر از این کرانچی سیب زمینی نداریم😜با صدا گوش بده یکم دلت بخاد که بری درستش کنی😅
میتونید خمیرشو تو فریزر نگه دارید و هر موقع خواستید استفاده کنید همون موقع سرخش کنید👌
مواد لازم
🍟سیب زمینی ۲ عدد متوسط نیم کیلو
🍟نشاسته ذرت ۳ ق غ
🍟نمک و پودر سیر به میزان لازم
(میتونید از فلفل ، جعفری یا کمی پنیر پیتزا هم داخلش بریزید که من نریختم)
اول سیب زمینیا رو پوست بگیرید بعد با مقداری آب بزارید نیم ساعت بپزه بعد از اینکه پخت آبکش کنید و حسابی لهش کنید بعد نشاسته ذرت و نمک و به دلخواه پودر سیر یا فلفل یا جعفری یا پنیر بریزید و همه رو باهم مخلوط کنید خمیر آماده شده رو داخل پلاستیک به قطر ۵ تا ۸ میل پهن کنید میتونید اینکارو با وردنه انجام بدید بعد برای ۴۰ دقیقه بزارید فریزر بعد از توی فریزر در بیارید و مثل ویدئو برش بزنید و توی روغن داغ سرخ کنید .
نوش جان🍟همین امروز درستش کنید
#سیبزمینی #فست_فود #کرانچی #آموزش_غذا
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ترامیسو
سلام دوستان
تیرامیسو ازون دسراست که هر کی با رسپی مخصوص خودش اونو درست میکنه 😂😁
بعضیا بیسکوییتشو عوض میکنن
بعضیا اصلا طعمشو عوض میکنن و کاکایو و شکلات رو میارن وسط
بعضیا فیلینگ میدن لاش
و البته که همش خیلی خوشمزست 😎🙌🏻
حالا ورژن اصلیش علاوه به خامه و پنیر زرده تخم مرغ و ... هم داره که خب چون قاعدتا ما با سیستم اورجینال نمیخوایم پیش بریم پس بقیه جاها رو هم به سلیقه ی خودم عوض کردم مثل حذف زرده تخم مرغ و اضافه کردن خامه قنادی 🤌🏻👌🏻😁
سه چهارم لیوان پنیر ویلی یا لبنه رو با نصف لیوان خامه صبحانه با همزن مخلوط کنید
چند قاشق اسپرسو بهش اضافه کنید تا قوامش مثل خامه صبحانه بشه
سه چهارم لیوان خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه
بعد خامه قنادی. و با مایه پنیری مخلوط کنید
بیسکوییت های لیدی فینگر رو تو اسپرسو سرد بزنید و سریع خارجشون کنید و کف ظرف بچینید روش از کرم تیرامیسو بریزید و با قاشق پهن کنید بعد مجدد لیدی فینگر اسپرسویی بچینید و کرم تیرامیسو تا یا ظرف پر بشه یا ملاتتون تموم بشه 😁😁
در آخر بذارید تو یخچال دو سه ساعتی بمونه برای بافت بهتر و تلفیق طعم ها
روش پودر کاکایو الک کنید
از کار خودمم به شدت خوشحالم 😅
#دسر #تیرامیسو #دسر_لیوانی #آموزش_ترامیسو
منبع @mar_maghrebi
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری گل خامه ای دورنگ درست کنین و کاپ کیکها رو تزئین کنین🧁🧁🧁
#تزیین_کیک #تزئین_کیک #تزئین_کاپ_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک باقلوا نارگیلی
🪴مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
هل به دلخواه یک قاشق چایخوری
زعفران دم شده به دلخواه ۱ قاشق غذا خوری
🪴طرزتهیه
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو ۳.۴ دقیقه با دور تند هم میزنیم
شیر اضافه شده ۱ دقیقه هم زده میشه
پودر نارگیل و سپس روغن مایع در حد ترکیب شدن چند ثانیه هم زده میشه
آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو ترکیب کرده روی مواد مایع الک میکنیم
خمیر را داخل قالب ۲۵×۳۵ چرب شده ریخته و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه پخت میکنیم.
🪴مواد لازم شربت بار
۲۰۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم آب
یک سوم قاشق چایخوری جوهر لیمو
زعفران به دلخواه
🪴مراحل آماده سازی شربت
شکر با آب ترکیب شده روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم تا به جوش برسد، سپس زیر شعله رو کم کرده جوهر لیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه بجوشه
🪴بعد پخت اجازه میدهیم کیک کاملا خنک شود و سپس برش زده و شربت به صورت خنک اضافه میشه.
منبع @cakeyousef
#کیک #کیک_شربتی #کیک_نارگیلی #کیک_باقلوا #آموزش_کیک #کیک_باقلوا_نارگیلی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین خلاقانه کیک😎
نقاشی روی کیک با خامه
#تزئین_کیک #دیزاین_کیک #تزئین
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سوهان توری
کره ۲۰ گرم
زعفران خشک آسیاب شده ۱/۴ ق چ
عسل ۱ ق س
کنجد یا هر مغز دلخواه ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ)
شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
پودر هل ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۱ ق س
خامه صبحانه یک و نیم قاشق سوپخوری
🔴 دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۵ تا ۸ دقیقه
🔴 از کاغذ روغنی نمیشه استفاده کرد یا باید ورق نسوز بزارین یا تابه تفلون یا چدن که بشه تو فر گذاشت
🔴 همینکه شروع به جوشیدن کرد و طلایی شد کافیه
🔴 اگر پخت سوهان کم باشه بعد از پخت ممکنه روهم که میزارین بهم بچسبن
🔴 از فر که بیرون میاد نرمه روش پودر پسته یا نارگیل میریزیم وقتی کمی خودش رو گرفت به آرومی از سینی خارج میکنیم
🔴 غلظت مواد برای داشتن سوهان های یک اندازه خیلی مهمه
اول یکی دوتارو بزارین تو فر اگر غلظت مناسب بود بقیه رو هم پایپ کنین وتو فر بزارین
🔴 اگر سوهان ها خیلی شکل نامنظمی داشت مایه شل هست و باید کمی آرد اضافه کنین
🔴 اگر پهن و حالت توری نشد یعنی مواد سفته و باید کمی خامه اضافه کنین
منبع @fateme.d67
#سوهان #سوهان_عسلی #سوهان_توری #سوهان_کنجدی #آموزش_سوهان
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac