eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کرانچی سیب زمینی @elham_foodi دیگه ترد تر از این کرانچی سیب زمینی نداریم😜با صدا گوش بده یکم دلت بخاد که بری درستش کنی😅 میتونید خمیرشو تو فریزر نگه دارید و هر موقع خواستید استفاده کنید همون موقع سرخش کنید👌 مواد لازم 🍟سیب زمینی ۲ عدد متوسط نیم کیلو 🍟نشاسته ذرت ۳ ق غ 🍟نمک و پودر سیر به میزان لازم (میتونید از فلفل ، جعفری یا کمی پنیر پیتزا هم داخلش بریزید که من نریختم) اول سیب زمینیا رو پوست بگیرید بعد با مقداری آب بزارید نیم ساعت بپزه بعد از اینکه پخت آبکش کنید و حسابی لهش کنید بعد نشاسته ذرت و نمک و به دلخواه پودر سیر یا فلفل یا جعفری یا پنیر بریزید و همه رو باهم مخلوط کنید خمیر آماده شده رو داخل پلاستیک به قطر ۵ تا ۸ میل پهن کنید میتونید اینکارو با وردنه انجام بدید بعد برای ۴۰ دقیقه بزارید فریزر بعد از توی فریزر در بیارید و مثل ویدئو برش بزنید و توی روغن داغ سرخ کنید . نوش جان🍟همین امروز درستش کنید 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش ترامیسو 😋🍮🍺🔽
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ترامیسو سلام دوستان تیرامیسو ازون دسراست که هر کی با رسپی مخصوص خودش اونو درست میکنه 😂😁 بعضیا بیسکوییتشو عوض میکنن بعضیا اصلا طعمشو عوض میکنن و کاکایو و شکلات رو میارن وسط بعضیا فیلینگ میدن لاش و البته که همش خیلی خوشمزست 😎🙌🏻 حالا ورژن اصلیش علاوه به خامه و پنیر زرده تخم مرغ و ... هم داره که خب چون قاعدتا ما با سیستم اورجینال نمیخوایم پیش بریم پس بقیه جاها رو هم به سلیقه ی خودم عوض کردم مثل حذف زرده تخم مرغ و اضافه کردن خامه قنادی 🤌🏻👌🏻😁 سه چهارم لیوان پنیر ویلی یا لبنه رو با نصف لیوان خامه صبحانه با همزن مخلوط کنید چند قاشق اسپرسو بهش اضافه کنید تا قوامش مثل خامه صبحانه بشه سه چهارم لیوان خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه بعد خامه قنادی. و با مایه پنیری مخلوط کنید بیسکوییت های لیدی فینگر رو تو اسپرسو سرد بزنید و سریع خارجشون کنید و کف ظرف بچینید روش از کرم تیرامیسو بریزید و با قاشق پهن کنید بعد مجدد لیدی فینگر اسپرسویی بچینید و کرم تیرامیسو تا یا ظرف پر بشه یا ملاتتون تموم بشه 😁😁 در آخر بذارید تو یخچال دو سه ساعتی بمونه برای بافت بهتر و تلفیق طعم ها روش پودر کاکایو الک کنید از کار خودمم به شدت خوشحالم 😅 منبع @mar_maghrebi 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری گل خامه ای دورنگ درست کنین و کاپ کیکها رو تزئین کنین🧁🧁🧁 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک باقلوا نارگیلی🥮🥥😋⬇️
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک باقلوا نارگیلی 🪴مواد لازم: آرد ۳۰۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد شکر ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم شیر ۲۵۰ گرم وانیل یک قاشق چایخوری هل به دلخواه یک قاشق چایخوری زعفران دم شده به دلخواه ۱ قاشق غذا خوری 🪴طرزتهیه تخم مرغ ، شکر و وانیل رو ۳.۴ دقیقه با دور تند هم میزنیم شیر اضافه شده ۱ دقیقه هم زده میشه پودر نارگیل و سپس روغن مایع  در حد ترکیب شدن چند ثانیه هم زده میشه آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو ترکیب کرده روی مواد مایع الک میکنیم خمیر را داخل قالب ۲۵×۳۵ چرب شده ریخته و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه پخت میکنیم. 🪴مواد لازم شربت بار ۲۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم آب یک سوم قاشق چایخوری جوهر لیمو زعفران به دلخواه 🪴مراحل آماده سازی شربت شکر با آب ترکیب شده روی شعله ملایم گاز قرار می‌دهیم تا به جوش برسد، سپس زیر شعله رو کم کرده جوهر لیمو را اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه بجوشه 🪴بعد پخت اجازه می‌دهیم کیک کاملا خنک شود و سپس برش زده و شربت به صورت خنک اضافه میشه. منبع @cakeyousef 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوهان توری😍😋🔽
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سوهان توری کره ۲۰ گرم زعفران خشک آسیاب شده ۱/۴ ق چ عسل ۱ ق س کنجد یا هر مغز دلخواه ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ) شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) پودر هل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۱ ق س خامه صبحانه یک و نیم قاشق سوپخوری 🔴 دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۵ تا ۸ دقیقه 🔴 از کاغذ روغنی نمیشه استفاده کرد یا باید ورق نسوز بزارین یا تابه تفلون یا چدن که بشه تو فر گذاشت 🔴 همینکه شروع به جوشیدن کرد و طلایی شد کافیه 🔴 اگر پخت سوهان کم باشه بعد از پخت ممکنه روهم که میزارین بهم بچسبن 🔴 از فر که بیرون میاد نرمه روش پودر پسته یا نارگیل میریزیم وقتی کمی خودش رو گرفت به آرومی از سینی خارج میکنیم 🔴 غلظت مواد برای داشتن سوهان های یک اندازه خیلی مهمه اول یکی دوتارو بزارین تو فر اگر غلظت مناسب بود بقیه رو هم پایپ کنین و‌تو فر بزارین 🔴 اگر سوهان ها خیلی شکل نامنظمی داشت مایه شل هست و باید کمی آرد اضافه کنین 🔴 اگر پهن و حالت توری نشد یعنی مواد سفته و باید کمی خامه اضافه کنین منبع @fateme.d67 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac