eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش کیک زردآلو 😋🍋🥮⬇️
دوستان عزیز با این دستور کیک پایه شما میتونین چند نوع کیک میوه ای رو درست کنین👌👌👌👌
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک زرد آلو🍋🥮 دستور کار شده بر پایه کیک های کافی شاپی بوده وبا استفاده از اون میتونید چند مدل از میوه های تابستونی رو داخل کیک استفاده کنین تخم مرغ 3عدد کره 60 گرم آرد 270 گرم (2 پیمانه ) شکر 160 گرم (2/3 پیمانه) روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه) ماست غلیظ 200 گرم (1پیمانه ) زرد آلو  200 تا250 گرم بکینگ پودر 1قاشق چای خوری وانیل نصف ق چ دارچین 1 ق چ کره به دمای محیط رسیده را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم،روغن اضافه شده 1دقیقه هم میزنیم،تخم مرغ هارو تک به تک اضافه کرده هرکدام را یک دقیقه هم میزنیم وانیل و دارچین با تخم مرغ اول مخلوط مواد میشوند،ماست را اضافه کرده 1 دقیقه هم میزنیم،در نهایت آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و در دو ،سه مرحله روی مواد الک میکنیم و به کمک لیسک یا همزن مفتولی در حد ترکیب شدن هم میزنیم بعد ترکیب شدن آرد میوه خرد شده را اضافه کرده و در حد دو سه بار زیرو رو کردن خمیر مخلوط میکنیم میوه های مثل گیلاس نیاز به خرد شدن ندارند و فقط هسته میوه را جدا میکنیم 🔶قالب 20 تا25 سانتی چرب شده/فر از قبل گرم شده،دمای 180 درجه به مدت1 ساعت برای بهتر شدن طعم بعد از پخت روی کیک عسل اضافه کردم پودر دارچین در استفاده از میوه های مثل زردآلو،هلو،سیب استفاده میشود میوه های مثل آلبالو،گیلاس،توت فرنگی نیازی نیست ) میتوان به سلیقه خودتان نصف پیمانه پودر نارگیل هم به این دستور استفاده کنید و همراه میوه به خمیر اضافه شود منبع@cakeyousef_com 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
جدول تبدیل پیمانه به گرم در شیرینی پزی و آشپزی، ذخیره کنین که بدردتون میخوره👌 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش کیک شیرعسلی🥧🍯😍↘️
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک خوشمزه شیر عسلی🍯🥧 هر چی از لطافت ‌و خوشمزگیش بگم ، کم گفتم 😋 بفرست برای همون دوستت که عاشق کیک‌پزیه ، چون ، درست کردنش هم راحته و هم خیییلی خوشمزه ست 😍 مواد لازم : تخم مرغ == ۲ عدد آرد == ۱۲۵ گرم شکر == ۱۰۰ گرم ماست == ۴۰ گرم روغن مایع == ۵۰ گرم بیکینگ پودر == یک دوم ق چ کره == ۲۰ گرم شیر عسل == ۲۰ گرم وانیل == یک دوم ق چ برای رومال : یک عدد زرده یک ق چایخوری روغن مایع یک دوم ق چایخوری شربت بار یا عسل 🪴انتهای پخت کامل کیک ،گریل را روشن کنید تا روش طلایی بشه. قالب مناسب ۱۵ سانت دمای فر های گازی ۱۷۵ درجه دمای فر های برقی ١۶٠ درجه مدت ۴۰ دقیقه نوش جونتون 🌹🥰 منبع @negarin_cake_mashhad 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
کیک با طرح جلد کتاب قرآن سوم ابتدایی فیلینگ موز و گردو و شکلات چیپسی تزئینات فوندانتی و چاپ خوراکی و پروانه و مروارید خوراکی وزن حدودا ۳ کیلوگرم @cake_aftab_mahtab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش بستنی سنتی😋🍨⏬
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستنی سنتی🍨🍨🍨 دوستای عزیزم سلام😍 میدونستی بستنی سنتی خوشمزه ترین دسر یخی تودنیا معرفی شده؟؟؟؟ شیرپرچرب ۱ لیتر( ۵ پیمانه) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( ۴ ق س سرپر) شکر ۳۰۰ گرم ( ۱پ+۱/۲ پ) ثعلب ۶ گرم ( ۱ ق چ سرپر ) گلاب ۱۲۰ گرم ( ۲/۳ پیمانه) زعفران دم شده غلیظ ۱ ق س مغزیجات +خامه صبحانه برای یخ زدن ۱۰۰ گرم ❌ من به جای ۱۰۰ گرم خامه صبحانه از مخلوط ۵۰ گرم ته شیر و ۵۰ گرم خامه صبحانه استفاده کردم اگر ته شیر در دسترستون نیست مشکلی نداره از همون،خامه صبحانه استفاده کنین،چون هرچی شیر و خامه پرچرب تر باشه احتمال یخ زدگی بستنی کم میشه و ته شیر هم خیلی پرچربه، دقت کنین که ته شیر با سرشیر فرق میکنه ها😁😁😁 ❌ دمای مواد وقتی ثعلب اضافه میشه باید ولرم رو به خنک باشه ❌ میتونین برای اولین بار با نصف دستور تست کنین که در اون صورت تایم اولیه که بستنی تو فریزر میره کمتر میشه منبع @fateme.d67 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac