💫 امسال میتوانیم تمام ثواب و نورانیت پیادهروی اربعین را به دست بیاوریم!
🔸بر اساس روایات، اگر کسی شوق و عزم واقعی برای کار خوبی داشته باشد، اما به دلیل موانع موفق به آن نشود، ثواب آن عمل برای او نوشته میشود. از آنجایی که اینگونه اعمال به ریا و عجب هم آلوده نمیشوند، بعضا برکات بیشتری دارند.
🔸پیادهروی اربعین و زیارت حرم سیدالشهدا(ع)، با آنهمه ثوابهای بینظیری که دارد، از این قاعده مستنثی نیست. ضمن آنکه اساسا یکی از دلائل ثواب باعظمت زیارت اربعین اعلام محبت به اباعبدالله الحسین(ع) در میان مردم جهان است.
🔸اما غفلتی که معمولا مؤمنین با دیدن موانع دچار آن میشوند این است که خیال میکنند دیگر تقویت شوق و حسرت خوردن کار بیفایدهای است؛ و خبر ندارند که هرچقدر این شوق و حسرت را افزایش داده و آن را ابراز نمایند، به همان میزان از نورانیت و آثار معنوی بینظیر پیادهروی اربعین بهرهمند خواهند شد.
🔸یقینا نورانیت این ابراز شوق و حسرت میتواند موانع را در آینده برطرف کند. پس بیایید در این ایام برای افزایش این شور و شوق و حسرت، وقت بگذاریم.
🔸هر کسی که در فضای مجازی فعالیتی دارد، میتواند با بازنشر روزانۀ مطالبی که خیالها را به آن مسیر زیبا میبرد و شوق و حسرت پیادهروی اربعین را در دلها تشدید میکند، سهمی در این نورانیت داشته باشند. اگر سالهای گذشته با «کمک هزینۀ سفر» جوانی را راهی اربعین میکردیم و در ثوابش شریک میشدیم، امسال با برانگیختن احساسات و اندیشهها از طریق بازنشر محتواهای مؤثر در فضای مجازی، در ثواب زائران اربعین حسینی(ع) شریک شویم.
☑️ قدم اول، میتواند به اشتراک گذاشتن همین مطلب برای دوستان و نزدیکانتان باشد.
❤️ قنوت عشّاق
فکرش را بکن:
تمام ایران قنوت نمازشان
#اللهمڪنلولیڪالحجهبنالحسن...
شود 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سیل خروشان زائران حسینی در مسیرهای پیادهروی اربعین به روایت شبکه "العهد"
☑️ زائران عراقی اباعبدالله الحسین(ع) همانند سالهای گذشته در حال پیادهروی در مسیرهای منتهی به کربلایمعلی هستند تا در مراسم اربعین شرکت کنند.
✅ اشاره قرآن به همراهی و بیعت با حضرت قائم(عج)
🔸علامه مجلسی رحمه الله در کتاب شریف بحارالانوار به نقل از کتاب علل الشرایع می نویسد : چون ابو حنیفه به خدمت حضرت صادق علیه السلام رسید، حضرت از وی پرسید: «معنی آیه شریفه
«قل سِیرُوا فِیها لَیالِیَ وَ أَیَّاماً آمِنِینَ»، [18سوره سبا]
(در این [راه] ها، شبان و روزان آسوده خاطر بگردید)
چیست و این زمین کجاست؟ )
ابو حنیفه گفت: «گمان میکنم مقصود مابین مکه و مدینه باشد. »
حضرت صادق علیه السلام رو به اصحاب خود کرد و فرمود: «اطلاع دارید که در راه مکه و مدینه، جلوی مردم را میگیرند و اموال آنها را به غارت میبرند و آنها هم از جان خود ایمن نیستند و کشته میشوند؟ »
عرض کردند آری و با این گفتگو، ابو حنیفه ساکت شد.
🔸آنگاه حضرت فرمودند: «ای ابو حنیفه! بگو بدانم معنی این آیه چیست؟
«مَنْ دَخَلَهُ کانَ آمِناً» 97آل عمران
(هر که در آن درآید در امان است)
این محل کدام قسمت از زمین است؟ »
گفت: «خانه خداست. »
حضرت فرمودند: «البته میدانی که حجاج بن یوسف منجنیق به خانه خدا بست و عبداللَّه بن زبیر را که پناه به آنجا برده بود به قتل رسانید. آیا او در آنجا آسوده بود؟ »
ابو حنیفه در اینجا نیز سکوت کرد.
وقتی ابو حنیفه از خدمت حضرت خارج شد، ابوبکر حضرمی به حضرت عرض کرد: «قربانت گردم! جواب این دو سؤال که از ابو حنیفه فرمودی چیست؟ »
🔸امام صادق علیه اسلام فرمودند: «مقصود از آیه اول که میفرماید: {شبها و روزهایی در کمال امن در روی زمین راه بروید}، یعنی با قائم ما اهل بیت علیهم السلام در روی زمین با کمال امن راه بروید، و در آیه دوم که میفرماید: {هر کس داخل آن شود آسوده است}، یعنی هر کس با قائم بیعت کند و در سلک پیروان وی داخل شود و دست او را بفشارد، در کمال امن خواهد بود. »
📚علل الشرائع ،ج۱،ص ۹۱ - بحارالانوار، ج۵۲،ص۴۱۵،ح۸