امروز می خوام در مورد نکات نگهداری و نظافت مسواک🪥 براتون بگم😊
.
✅مسواک رو حتما هفته ای یکبار با مخلوط سرکه، نمک و آب ولرم ضدعفونی کنید. بگذارید چند دقیقه در این محلول بمونه و بعد اونو با آب داغ آبکشی کنید. بهتره مسواک رو هر ۲ ماه یکبار عوض کنید.
.
✅مسواک رو در توالت قرار ندید، چون باکتری هایی که در محیط توالت قرار دارند می تونند تا دو متر جا به جا بشن و به راحتی سطح مسواک رو آلوده کنند.
.
✅قبل از اینکه مسواک بزنید، برس اون رو با آب داغ بشورید، چون ممکنه بعد از آخرین باری که مسواک زدین، آلودگی روی مسواک مونده باشه.
✅بعد از مسواک زدن اجازه بدید مسواک تون خشک بشه بعد درپوش اونو بگذارید، چون باکتری های لثه عموما غیرهوازی هستن و در محیط های کم اکسیژن زندگی می کنند، و در معرض هوای آزاد از بین میرن.
✅حداقل هفته ای یکبار جامسواکی رو تمیز کنید. بهترین جامسواکی، جامسواکی هست که مسواک ها رو به صورت ایستاده نگه می داره و مسواک ها با هم در تماس نباشند. مسواک رو در ظرف هایی که از کف اون آب خارج نمیشه نگذارید، زیرا زیر مسواک لایه ای کثیف تشکیل میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای با نون باگت😳
🔝🎥
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر باقلوای آماده
کره ۱۵۰ گرم
مغزیجات (گردو،پسته، بادام،...)۱۵۰گرم
پودر قند(پودر شکر هم میشه)۵۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
شکر یک لیوان
آب ۳/۴ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دو قاشق غليظ
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری(یا آبلیمو یک ق چ)
🌈اول شهد رو آماده میکنیم ، آب وشکر رو روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل بشه ، بعد زعفرون و گلاب و جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا خنک بشه.
پارت اول
#آشپزخانه_من
┏━━━🍃🍋🌾━━━┓
@ashpazkhane_man
┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغزیجات رو هم درشت آسیاب میکنیم و با پودر قند و هل و دارچین ترکیب میکنیم و کنار میذاریم.
🌈کف قالبتون رو با کره ی ذوب شده چرب میکنیم.
🌈خمیر باقلوای آماده رو از وسط نصف میکنیم و یک لایه از خمیر برمیداریم و روی بقیه خمیر پارچه ی نمدار میکشیم تا خشک نشه.
🌈روی خمیری که برداشتیم رو با کره چرب میکنیم و یک لایه دیگه خمیر روش قرار میدیم این کارو تا چهار یا پنج لایه تکرار میکنیم و بعد روش یک لایه از مغزیجات میریزیم وبه طور یکنواخت پخش میکنیم .
🌈به کمک یک میله یا سیخ خمیر رو رول میکنیم و از دو طرف به سمت مرکز فشرده میکنیم تا حالت چین خورده پیدا کنه.به اندازه دلخواه برش میزنیم.
🌈داخل ظرف چرب شده میچینیم و روشون کره میزنیم.
در فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در آخر هم گریل روشن میکنیم تا روش طلایی بشه.
🌈بعد از پخت بلافاصله از شهد خنک شده روش میریزیم
باقلوا
پارت دوم
#آشپزخانه_من
┏━━━🍃🍋🌾━━━┓
@ashpazkhane_man
┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی #صبحونه_خوشمزه با نون تست و کلی خوشمزه🍓🍓😋😋☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
این مدلو خیلی دوسدارمراحت و شیکه برای روسریایی قواره دار.........
برا چادریامونمقشنگه.....😍😍😍