eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.4هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.9هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥😱ببینین چی اوردم براتون 🤩 یه هفت سین ساده و راحت و شیک 😍 شما فقط میتونین با کمتر از ۱۵۰۰۰ تومن یه هفت سین جذاب داشته باشین که هنر دست خودتونه🤚😎 خب بریم سراغ وسایل مورد نیاز: نخ کنفی یا حصیر چسب حرارتی گل و یا مروارید برای تزئینش🎉🎊 روش ساختش کاملا تو فیلم معلومه😍 امیدوارم از این هفت‌سین خوشتون اومده باشه 😍 اینم بهتون بگم خیلی دوستون دارم💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ خلاقیت با لامپ سوخته😍😍 خودت بساز✂️ لذت ببر😃 درامدزایی کن💰 از هزینه ها کم کن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بچه ها این مدل شال خیلی ساده و راحته و بالای شال مثل روسری می ایسته و اصلا تکون نمیخوره😘👌🏻 اول فیلم دقت کنید چجوری شال تا خورده ( به شکل سه گوش) هم برای خانم های مانتویی و هم ادری کاربردیه و بسیار قابل استفاده اس.. با هر جنس شالی هم که دارین این مدل قشنگ میشه. نکته مهم❗️ نیاز به استفاده از زیر شالی نیست🤷🏻‍♀️
آموزش و ایده💞
مربای سیب😋
مواد لازم🔻 سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست 700 گرم) شکر 400 تا 500 گرم (2 تا 2.5 لیوان) آب یک لیوان زعفران و گلاب در صورت دل خواه طرز تهیه🔻 حدودا 700 گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت 500 گرم شد . برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم . اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت . من 400 گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین 45 تا 60 دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد . آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست . برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده . و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین . یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم . ✨
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒🥕شیرینی مربایی . 🔷موادلازم : ( برحسب : پیمانه فلزی یا لیوان دسته فرانسوی) 🔹کره یا روغن قنادی : ۱۲۰ گرم 🔹پودر قند یا پودر شکر : نصف پیمانه 🔹تخم مرغ : ۱ عدد 🔹پودر وانیل شکری : ۱/۲ ق‌چ ( قابل حذف ) 🔹بکینگ پودر : ۱/۲ ق‌چ 🔹آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه . 🔶 کره یا روغن قنادی رو‌ با پودر قند یا شکر با همزن برقی یا دستی بزنید تا کرم رنگ و خمیری بشه . 🔶 تخم مرغ ، وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شد ۲ لیوان آرد قنادی الک شده رو کم کم بهش کنید و هم بزنید تا زمانی خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اگر خمیر چسبناک بود مجدد نصف لیوان آرد بهش اضافه کنید 🔺زیاد خمیر رو ورز ندید تا به روغن نیوفته و بافت شیرینیتون سفت نشه 🔻 . 🔶‌ نصف خمیر رو ما بین نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میل یا ۰/۵ سانت باز کنید و با کاتر دلخواهتون قالب بزنید ، برای قسمت دایره هم میتونید از ماسوره استفاده کنید حواستون باشه که تعداد زوج باشه چون روی هم قرار میگیرن و یک شیرینی میشن . . 🍰
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■ آموزش خمیرچینی😍😍 خودت بساز✂️ لذت ببر😃 درامدزایی کن💰 از هزینه ها کم کن👌
آموزش و ایده💞
ژله چرخشی
ژله چرخشی طرز تهیه 2 بسته ژله دلخواه من از بلوبری استفاده کردم با 2 لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه . بعد 4 ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و خوب هم زدم (از شیر هم می تونید استفاده کنید به اندازه یک لیوان یا کمی کمتر) بعد نصف این مقدار رو داخل قالب ریختم (قالب من فلزی بود کمی با اب مرطوب کردم و گداشتم 5 دقیقه فریزر) وقتی کمی از نیم بند سفت تر شد مابقی ژله رو 2 قطره رنگ خوراکی ریختم و روی لایه اول ریختم . باز گذاشتم یخچال . (اینجا می خواستم یه لایه پر رنگ تر هم درست کنم بریزم که به دلیل کمبود وقت انصراف دادم ) بعد از اینکه کمی بست یکی در میون به دلخواه برش دادن و زله ها رو خارج کردم . جای خالی رو با ژله پر کردم . برای جای خالی یک بسته پودر ژله دلخواه من از هندوانه استفاده کردم با یک لیوان آب جوش حل کردم (بن ماری ) و وقتی خنک شد 2 ق بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و داخل قالب ریختم (می تونید شیر بریزین نصف لیوان فقط شیر و ژله باید هم دما باشن اگر گرم باشه می بره ) . اون ژله های خارج شده رو هم توی ماکروفر اب کردم و باز 2 قطره رنگ خوراکی ریختم و روی زله ریختم و در اخر کمی از ژله قرمز مونده بودم و ریختم . وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و بعد داخل اب ولرم قرار دادم وقتی مطمین شدم آزاد شده روش دیس گذاشتم و برگردوندم ✨