eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😍 امروز چای ماسالا داریم به همراه هاتچاکلت ماسالا🥰 همه میدونیم که چقدر برای قلب کبد معده خوبه❤❤☕☕ ✅مواد لازم🖊🖊🖊 هل ۶ عدد بادیان ستاره ای یک عدد جوز هندی یک عدد چای سیاه یک ق چ دارچین چند تکه یا دو ق م پودر شده زنجبیل دو تکه یا یک ق م پودر شده میخک یک ق م ،خیلی عطر داره نصف زدم فلفل سیاه نکوبیده یک ق م ،ولی نصف زدم شکر یک ق غ در صورت تمایل یک ق عسل اگه هل سیاه داشته باشید خیلی عالیه این اندازه به دلخواه میتونید کم یا زیاد کنید پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول ادویه ها بمدت ده تفت بدید روی حرارت ملایم تا عطرش ازاد بشه ،بعد با اسیاب یا هاون بکوبید،حالا دو لیوان شیر بهمراه دوق چ از مواد ماسالا روی حرارت ملایم بمدت بیست دقیقه بزارید تا دم بکشه ،بعد از صافی رد کنید ،بهش عسل اضافه کنید ،نوش جان 😍☕ ✅برای هاتچاکلت چای سیاه حذف کنید بجاش یک ق م پودر کاکائو ،بهمراه سه ق غ شکلات تخته ای اضافه کنید،بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بزارید،در اخر از صافی رد کنید،نوش جان 😍 ✅این چای طبع گرم داره،حتما با شیر که طبع سردی داره باید میل بشه ،تا تعادل بینشون حفظ بشه ☕ مخصوصا تو زمستون مصرفش بالاست ،برای تقویت قلب،کبد،معده،اعصاب توصیه میشه 😍☕🥰 ✅چای ماسالا خودتون تو خونه درست کنید،پودرهای اماده بیرون همراه با شیرخشک،بهش مواد نگه دارنده میزنن ،وقتی ابجوش میریزید کلی مواد مضر جذب کبد میکنید تا جایی که میتونید چای ماسالا خونگی درست کنید☕☕😍😍 پارت دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامان گلا مامانای با سلیقه و خوش ذوق بببینید چی اوردم 😍🥰 دامن توتو برای پرنسس های خوشگلتون با یه کش و چندتا توررنگی رنگی یه دامن خوشگل درست کن🥰😍 ♥️
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
دکور آشپزخانه
دیزاین شیک😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بارهم مس ها رو با ماست بشور ، کمی هم نمک بزن ببین چه برقی میفته😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب از اونجایی که خیلی دوستتون دارم و میدونم شما هم شمع دوست دارین یه پست شمعی داریم... اون هم شمع مارپیچ که خیلی مد (ترند) شده... . قضیه چیه؟ این مدل شمعها فیتیله شون به جای اینکه صاف از کف شمع بیاد بالا، دور تا دور شمع یعنی مارپیچ میاد بالا... مثل سیم تلفن. چون فیتیله طول بلندتری داره طول عمر شمع هم بیشتر میشه... . برای اینکه از این مدل شمع درست کنیم نیاز به دو تا ظرف داریم که قطر یکی از دیگری کوچیکتر باشه. تو این ویدیو از لوله دستمال حوله‌ای استفاده کرده و قوطی چیپس پرینگلز ... دور لوله رو باید سلفون یا چسب پهن بزنیم و بهتره یکم چربش کنیم. فیتیله رو به شکلی که دیدین دور لوله دستمال می پیچیم و باید فیکسش کنیم که باز نشه. پایین لوله رو باید کامل و خوب چسب حرارتی بزنیم و بذاریمش وسط قوطی چیپس که وقتی پارافین رو می ریزیم داخل قالب از زیر لوله خارج نشه... وقتی پارافین جامد شد شمع رو از قالب درمیاریم و تمام... ☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه شور خونگی درست کنیم💜 هم کم هزینه س هم دم دستترین مواده خونه ی همه هم هستش فقط کافیه باهم قاطی کنید و به شیشه در پنجره پارکت کفپوش و سرامیکا بزنید😊 مواد لازم آب یه لیوان سرکه سفید نصف لیوان مایع ظرفشویی چن قطره مطابق فیلم درست کنید و استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (۶ عدد) مخمر فوری: ۱/۲ ق غ شکر : ۱ + ۱ ق غ آب ولرم ۱/۲ لیوان کره : ۳۵ گرم نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ تخم مرغ ۱ عدد آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه وانیل ۱/۸ ق چ 👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال. 👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه. 👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید 👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید. 👈توی فر ۱۸۰ درجه هم میتونید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبلا یه روش دیگه برای نگهداری طولانی مدتِ سیر تازه اموزش داده بودم ( در اون روش سیر رو در روغن نگهداری میکردیم ) اما امروز یه روش متفاوت دیگه بهتون آموزش میدم. پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش شما میتونید سیر رو تا مدت یکسال هم نگهداری کنید و هر موقع که لازم داشتید برای غذا یا ترشی ازش استفاده کنید 👌 همه مراحل و توضیحات رو روی ویدئو گذاشتم ، نکته ی خاصی هم نداره فقط اینکه این روش هم برای سیر تازه که الان فصلشه و هم برای سیر خشک مناسبه🤗 از این سیر میتونید در انواع بورانی، کوکوها ،املت، نیمرو، انواع خوراک ها، فلافل،مرغ، مزه دار کردن جوجه و ماهی ومیگو وخیلی غذاهای دیگه استفاده کنید😍 دوست جونا سیر خواص خیلی زیادی داره و واقعا برای سلامتی مفیده پس تا میتونید از این نعمت با ارزش تو غذاهاتون استفاده کنید پارت دوم
گیره بساز درآمدزایی کن 😍🔝 ☝️☝️☝️☝️☝️☝️