eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم: 🔹1 لیوان شیر 🔹1 لیوان شکر 🔹2 لیوان آرد 🔹2 عدد تخم مرغ 🔹1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 🔹 1 قاشق مرباخوری وانیل ♨️طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گوزن 🦌🦌 خیلی شیک و آسونه تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده میتونید برای ظروف ازین روش که خیلی هم جدید هست استفاده کنید ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
ایده ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
این برگر، راحت ترین، سریع ترین و بی برو و برگرد یکی از بهترین برگرهاییه که واقعا در کم تر از ده دقیقه آماده س! با مواد دم دستی آماده میشه و از طعمش نگم براتون..بهتون پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده امتحانش کنین چون مطمئنم بعد از اون دیگه هیچوقت از بیرون برگر نمی خرید! فقط نکاتش رو حتما بخونید. برای دو تا برگر یکصد و پنجاه گرمی سیصد گرم گوشت چرخ شده (ترکیب ران و راسته گوساله و قلوه گاه گوسفند) نصف ق چ پودر سیر نصف ق چ پودر فلفل سیاه نصف ق چ نمک یک ق چ کچاپ یک ق چ خردل کمی سس فلفل تند(در صورت تمایل) خب! همه رو باهم قاطی می کنیم و ورز میدیم و دو قسمت میکنیم و همونطور که دیدین اگر مثل من برگرساز نداشتین بین دو تا بشقاب پرس می کنین و تمام.(یه بار که جلوی بابا داشتم این کار رو انجام میدادم گفتش که خیلی سال پیش، یه آقای ارمنی که ساندویچ فروشی داشت، به همین سبک گوشت ها رو فرم میداد)😇 حالا، مستقیم برگرهاتون رو میذارین توی فریزر. چرا؟ چون برگر حتما باید سرد باشه.یخ زده نه ها! سرد. (اگر چند ساعت بعدش می خوایین بپزیدش، بذارینش توی یخچال.) خب، حالا خیارشور و گوجه رو خرد کنین. برای تمام ساندویچ ها خیارشور و گوجه رو نازک و با سلیقه برش بزنین. همین کار باعث میشه که حین خوردن پوست گوجه و خیارشور از لب و لوچه ی آدم آویزون نشه😂 نون رو حتما تست کنین( یه تابه رو داغ کنین بدون روغن و نون ها رو از قسمت خمیری، روی تابه بذارین تا کمی تغییر رنگ بده و نون گرم بشه) به دو طرف نون سس مایونز یا کره بمالید و بذاریدش کنار. تابه نچسب رو روی گاز قرار بدین تا داغِ داغ بشه. برگرهای سرد رو از توی یخچال یا فریزر در بیارید و مستقیم بندازید توی تابه. هر طرف تقریبا سه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. اگر برگرتون نازکتره، زمان کم تری میبره. این مدت زمانی که من دارم میگم برای اینه که برگر آبدار باشه. هرچقدر مدت زمان بیشتری حرارت بگیره، سفت تر میشه. اینو هم در نظر داشته باشین که وقتی از تابه خارجش میکنین هم به پختن ادامه میده. پس بذارین همونجور نرم و آبدار باشه 🌟
. 🌹آموزش تراریوم 🌹 . . وسایل مورد نیاز: ظرف شیشه‌ای صابون شن خاک روش ساخت تراریوم : 1- یک ظرف شیشه‌ای مثلا تنگ ماهی، آکواریوم، پارچ‌ بزرگ بلور یا حتی شیشه‌ مربا را برای این کار انتخاب کنید. اندازۀ ظرفها باید طوری انتخاب شوند که بزرگی آن برای احاطۀ ۲ یا چند گیاه کافی باشد. 2- هرچه دهانه ظرف تنگ‌تر باشد، کار سخت‌تر است. کاشت گیاه داخل این ظرف‌ها را با انبر سیمی نازکی که خود می‌سازید، انجام دهید. 3- ظرف را با آب گرم و صابون شسته و خشک کنید. ظرف‌های نشسته باکتری‌های مضر را وارد محیط تراریوم می‌کنند. 4- یک لایه یکنواخت به قطر 2.5-1.5 سانتی‌متر شن ته ظرف بریزید. شن جهت زه کشی استفاده می شود. سعی کنید مقدار بیشتری از سنگریزه ها به یک سمت دیواره ظرف متمایل باشند. این کار به زهکشی بهتر کمک می کند. گاهی قبل از لایه سنگریزه، لایه نازکی از خزه در ته ظرف قرار می دهند. 5- 1 یا 2 قاشق غذاخوری زغال چوب فعال را روی شن بپاشید. از زغال چوب برای جذب بوی نامطبوع ظرف استفاده می گردد. زغال هوا را تازه نگه می‌دارد و به خصوص زمانی که محیط تراریوم را بسته نگه می‌دارید، دارای اهمیت است. 6- به ظرف خاک گلکاری اضافه کنید تا روی شن و زغال چوب را بپوشاند. مقدار این خاک سبک باید ¼ عمق ظرف باشد. برای دادن جلوه بیشتر به تراریوم، خاک را بطور مسطح در ظرف نمی ریزیم، بلکه آنرا شیبدار و تپه مانند می ریزیم تا گیاهان در سطوح مختلف قرار گیرند. خاک را از پشت به سمت جلو شیبدار کنید. معمولاً اختلاق سطح بین خاک جلو خاک عقب ۱ تا ۲/۱ اینچ می باشد. اگر چه، اگر تراریوم دایره ای است، شما می توانید سطح صافی را برای کشت داشته باشید. می توان از خاکهای گلدانی بسته بندی شده که استرلیزه هم هستند استفاده کرد یا اینکه از مخلوط خاک باغچه و پیت ماس محیط کشت را تهیه کرد. خاک باید نرم، دارای زهکشی خوب و بدون کود باشد. برای تراریوم نواحی گرمسیری با گیاهان شاخ و برگدار، یک قسمت خاک، یک قسمت پیت ماس و یک قسمت پرلیت استفاده کنید. اگر شما می خواهید یک باغ کاکتوس ایجاد کنید از خاک زبر که از یک قسمت خاک و یک قسمت شن تشکیل شده است استفاده کنید. .
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه) پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 3/4پیمانه من از روغن کنجد استفاده کردم ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری کنجد مقداری . آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید. خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است. خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود. سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید. خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید. کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید. کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود. زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود. با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت. کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاشمعی طلایی رو تو بعضی‌ پستهام دیده بودین همش می گفتین آموزشش رو بزار اما اون رو آماده خریده بودم ولی براتون شبیه سازی کردم فقط با لوازم ساده و مقرون به صرفه 🥰😍 براورد هزینش هم میشه یک بسته نی نوشابه که معرف حضورتون هست😅🤣 و یک اسپری مشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پیتزایی این غذا رو تو هر قالبی مثل قالب مافین یا حتی ماهیتابه میتونید درست کنید، به نظرم که خیلی خوشمزه بود مواد لازم : (اندازه ها کاملا تقریبیه) تخم مرغ 4 عدد سوسیس یا هات داگ سرخ شده 1 عدد ژامبون به مقدار لازم قارچ سرخ شده حدودا 10 عدد پنیر پیتزا ذرت نمک و فلفل و ادویه و آویشن شما میتونید از مرغ پخته هم استفاده کنید. مراحل تو فیلم کاملا مشخصه، مواد و با هم مخلوط کرده داخل فر با دمای 180 درجه به مدت حدودا 30 دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بذارم بعضی ها هم گفته بودن دوس دارن😊 منم با یه تیر دو نشون زدم 😁 خوب برای کادوپیچ هدیه به پارچه ساتن نیاز دارید آموزش کامل کادوپیچ هدیه رو تو استوری گذاشتم حتما برید ببینید. برای گل‌آرایی به برش تنه درخت نیاز دارید که میتونید از نجاری ها و یا به صورت اینترنتی خرید کنید اسفنج رو به چوب بچسبونید روی اسفنج آب بریزید که گل ها تازه بمونن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما امروز براتون 🌹عاقبت بخیری و خوشبختی آرزومندم 🌼امروز را آغازی تازه بدان... 🌺زندگی رودخانه ایست که 🌼مدام به سمت آینده در جریان است. 🌺هیچ قطره ای از آن 🌼دو بار از زیر یک پل رد نمی شود. 🌺برخیز و به سمت پیروزی حرکت کن💪
ســ🌸ــلام صبحتون بخیر و نیکی🌺🍃 امیدوارم در این روز زیبا😍 خونه دلتون ڪَرم♥️ فنجون عشقتون پُر مهر☕️ منحنی لبتون خندون😊 نڪَاهتون قشنڪَ😍 و لحظه هاتون ناب ناب باشه✨
نشیمن 8
چیدمان و رنگ بندی پسندید 9