eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما امروز براتون 🌹عاقبت بخیری و خوشبختی آرزومندم 🌼امروز را آغازی تازه بدان... 🌺زندگی رودخانه ایست که 🌼مدام به سمت آینده در جریان است. 🌺هیچ قطره ای از آن 🌼دو بار از زیر یک پل رد نمی شود. 🌺برخیز و به سمت پیروزی حرکت کن💪
ســ🌸ــلام صبحتون بخیر و نیکی🌺🍃 امیدوارم در این روز زیبا😍 خونه دلتون ڪَرم♥️ فنجون عشقتون پُر مهر☕️ منحنی لبتون خندون😊 نڪَاهتون قشنڪَ😍 و لحظه هاتون ناب ناب باشه✨
نشیمن 8
چیدمان و رنگ بندی پسندید 9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جنس ربان ها گروگن ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
❣ آموزش با کاغذرنگی 😍 ☝️☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس پفکی مواد لازم🔻 سوسیس به تعداد لازم خلال دندان مایع خمیر🔻 ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه شیر(در صورت موجود نبودن آب) ۲ ق‌چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق‌چ نمک ۱/۲ ق‌چ شکر فلفل قرمز یک عدد تخم مرغ کمی آرد روغن داغ به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دکوراسیون کلاسیک 6
. مواد لازم: از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. . 1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک ) . 1 استکان شکر (حدود 80گرم) . 2 لیوان شیر ولرم . 1 قاشق چایخوری نمک . 2 عدد تخم مرغ . 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط . 5تا7 لیوان آرد مواد داخل خمیر:شکلات صبحانه برای رومال زرده تخم مرغ . طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر کنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود. حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند ،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناکی بدست بیاد سپس روی میز کار کمی آرد بریزید وخمیر را روی میز کار ورز دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود ودر آخر کره را اضافه کنید وورز دهید،خمیر را در یک کاسه بذارید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هوای خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقداری جدا کنید (چونه های خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شکل بیضی باز کنیدو مقداری شکلات صبحانه روی خمیر بذارید و خمیر را رول کنید.خمیرها رو با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال کنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا نان ها پخته و طلایی شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روی نانها را کمی گریل کنید. نکته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میکنید 1قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق شکر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد که کف کرد مابقی شیر را اضافه کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه آموزش بستن روسری خوشگل دیگه البته دیده شدن گره روسری رابطه مستقیم با طرح خود روسری داره😉 پارت1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روسری 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . 🌟