eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک فنجونی از هر فنجونی میتونید استفاده کنید هم چینی هم شیشه ای فقط اصل ونشکن باشه. فنجونها رو با روغن جامد چرب کنید جامد نداشتید با مایع چرب کنید آرد پاشی نمیخواد.کنار بزارید. از هر قابلمه ای میتونید استفاده کنید چون قابلمه آب میریزیم مشکلی پیش نمیاد این مقدار مواد ۵ فنجان بزرگ ویا ۷ فنجون کوچک کیک به ما میده اندازه گیری قاشق غذا خوری آرد سفید قنادی(مخصوص شیرینی پزی)۹ قاشق طوری باشه قاشق رو فرود کنید داخل آرد وبرش دارید طبق فیلم کاکائو مرغوب دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری ویا نصف قاشق غذاخوری این سه مواد خشک رو مخلوط وبا هم الک کنید تخم مرغ دوعدد به دمای محیط رسیده شکر ۶ قاشق شیر ۱۰ قاشق ۶ قاشق روغن تخم مرغ وشکر رو حدود سه الی چهار دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرم رنگ بشه شیر رو اًضافه کرده یک دقیقه میزنیم سپس روغن رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم سپس آرد وبیکینگ پودر و پودر کاکائو که قبلا با هم مخلوط کرده مبریزیم در حد مخلوط,کردن میزنیم میریزیم تو فنجون ها تا دو سوم فنجان پر بشه میچینم تو قابلمه واب جوش میریزیم تا نصف فنجونها آب بگیره گاز رو روشن کرده تا آب دوباره بجوش بیاد.وقتی جوش اومد دم کنی گذاشته به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه سپس درشو برمیداریم با خلال دندان تست میکنیم اگر پخته بود گاز رو خاموش میکنیم دوباره دم کنی گذاشته .میزاریم تو همون قابلمه سرد بشن سپس فنجونها رو بیرون اورده با کارد لبه ها رو جدا کرده وبا میگردونیم تو سینی مورد نظر وبه سلیقه خود تزیین میکنیم من با گاناش تزیبن کردم 🌟
_برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده‌ی خوشگل😌 و خوشمزه😋 واسه مهمونی
ایده💞 جا حبوباتی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞کلیپ آموزشی جدیدترین و جالب ترین کاربرد جوراب های کهنه👌👌👌😊😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞کلیپ آموزشی دکوپاژ و استفاده کاربردی متفاوت از قوطی های کنسروی👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 استفاده از قاشق چوبی برای سرنیومدن قابلمه روی گاز 👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بلاخره این شما و این پای آناناس من🤌🏼😍 بعد از خوردن این پای آناناس چشمات قلبی میشه؛تازه انقدرم راحت درست که نمیدونی🥰 ✅مواد لازم : ۱ لیوان و ۱/۵ لیوان آرد قنادی ۲ تا تخم مرغ کمپوت آناناس ۱/۵ لیوان آب کمپوت آناناس نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر ۲ ق.چ بکینگ پودر نصف ق.چ وانیل ۲ ق.غ پودر نارگیل ✅طرز تهیه: 🍍تخم مرغ هارو با شکر و وانیل هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار بشه .بهش روغن و آب آناناس اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . 🍍آرد و بکینگ پودر رو تو دو مرحله به مواد اصلی اضافه کنید و آروم به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.بعد بهش پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید 🍍کف قالب مافین کپسول بزارید ۳/۴ از کپسول رو پر کنید و روش آناناس بچینید .اگر قالب مافین ندارید کاغذ کپسول رو بزارید داخل فنجونی که میشه داخل فر گذاشت. 🍍بزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه.در نهایت روش عسل رقیق شده یا شهد بزنید. به همین راحتی ♥️🍍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده‌ی خوشگل😌 و خوشمزه😋 واسه مهمونی
لیوان هاتون رو داخل محلول سرکه پودر لباسشویی اب و کمی مایع ظرف شویی حدود چهل و پنج دقیقه بذارید و بعد ابکشی کنید وقتی یکم رو نمگیر موندن با یک دستمالِ حوله ای تمیز پاک کنید عالی میشن حسابی برق میافتن 😍 🌟
چیدمان و رنگ بندی
آشپزخانه 7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم برای تهیه نان خرمایی: خرمای هسته گرفته وپوره شده:الیوان دارچین وزنجبیل :ازهرکدام 1ق چ خ شیره خرما:2ق غ خ مغز گردو:به دلخواه خمیر جادویی برای رومال: زرده تخم مرغ:1عدد شیر:2ق غ خ زعفران دم کرده:1ق غ خ روش پخت روی گاز: شعله پخش کن رو روی حرارت ملایم می‌گذاریم وقتی داغ شد تابه رو روی اون قراربدین و درش روببیندید15دقیقه طول میکشه نان‌ها آماده بشه روش پخت درفر:فر رو ده دقیقه روی 170درجه میزاریم تاگرم بشه بعد کف سینی فر روکاغذ روغنی انداخته ونانها را روی آن بافاصله میچینم ومدت یک ربع توی فر می‌گذاریم تا نان‌ها آماده بشه بعد درآخر 3دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی نان‌ها طلایی بشه😋 نکات تهیه نان خرمایی: ✔️اگر دوس دارین نان‌ها نرم بمونن حتما تا گرم هستند توی ظرف دردارنگه دارید ✔️برای مقوی تر شدن نان خرمایی میتونید ازهر مغزیجاتی دوس داشتین استفاده کنید پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ساخت فوق العاده زیبا و شیک😍😍 پیشنهاد میکنم کلیپ رو حتما ببینید و دست به کار بشید 👍 واسه کسب درآمد هم عالیه👌 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌
به عزیزی گفتم: صبح به خیر در پاسخم گفت: فرجامت نیک... به وجد آمدم از پاسخش! چه دعایی...! من برای او خیری خواستم به کوتاهی یک صبح، و او خیری برای من خواست به بلندای یک سرنوشت... "فرجامتـــان نیک..."🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون پر از خیر و بـرکت امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتون سبز و سلامت زندگیتون غرق در خوشبختی روزتون پراز انرژی مثبت پنجشنبه تون پر از خیـر و برکت 🌸🍃 ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾