eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• اگه میخوای کل سال سیب تازه داشته باشی این راهشه😍 آب یک عدد لیمو ترش تازه رو داخل آب بریزید. ۲ کیلو سیب قرمز شسته شده رو از وسط نصف کنید. سر و ته و هسته هاشو بگیرید. خرد کنید و داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه بمونه. وقتی ک از آب خارج کردید بریزید توی شیشه. توی هر شیشه ۱ ق غ شکر اضافه کنید و آب بریزید تا روی سطح سیب هارو بگیره. درشو مطابق فیلم(۲ تا عقب یکی جلو) ببندید. داخل قابلمه حوله یا دستمال بذارید شیشه هارو بچینید و تا نصف آب بریزید. روی حرارت بذارید وقتی قل زد بیست دقیقه بذارید بجوشه حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها همونجا سرد بشن. داخل یخچال تا چند ماه میتونید نگهداری کنید. نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم نیست که قفلها دست کیست مهم اینست که کلیدها دست خداست در این شب دعا میکنم شاه کلید تمام قفلها را از خداوند هدیه بگیرید. شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیزم صبح دوشنبه تون بخیر و لبخندی شیرین چاشنی زندگیتون الهى که همیشه مسیرزندگیتون پر ازگل و دلتون پراز عشق ونگاهتون پرازشادی باشه ♥️
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید . پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید. در این مرحله بهتر است گوشت‌های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید. همچنین توصیه می‌شود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستن روسری ابریشمی باحلقه🎥🔝 1
خلاقیت با شیشه ساده 🌸💜 دورتادورش چسب برق زدم (چسب نواری راحت تره من چون نداشتم چسب برق زدم)و بعد با اسپره رنگش کردم🌸💜 وقتی که خشک شد چسب هارو کندم🌸💜
👆👆👇👇 اگرمقداری نشاسته را در کمی آب حل کنیم و با قلم مو به اشیای گچی و مرمری بزنیم، در پاکیزگی آنها معجزه می کند.
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آب گرم 750 گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم شکر 2 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی عالمه ترفند کاربردی برای کارهای روزمره 😍😍 مخصوص خانومای زبروزرنگ و همه کار بلد 👌👌