eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس 👌آسون ترین راه خریدن خامه قنادی بدون دردسر😍من از خامه آماده استفاده کردم جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید من برای این کیک از ۱۲ تخم مرغ استفاده کردم دو قالب هم سایز داشتم ویک قالب کوچکتر کیک کوچکتر رو به چهار قسمت تقسیم کردم (طبق فیلم) تا با کیکای دیگه هم سایز باشه با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم بعد از خیس کردن خامه بکشید وصاف کنید ومیوه یا خشکبار دلبخواهی بریزید من از موز وگردو استفاده کردم پسته خام هم خیلی خوشمزس هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید/ خامه/ میوه یا خشکبار/دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید وبه سلیقه خود تزیین کنید کناره های کیک رو با تکه ای پلاستیکی از قوطی مایع ظرفشوی که برش زدم صاف کردم وبا چنگال شیار زدم. 🌟
. زرده تخم مرغ 5 عدد پودر قند 1لیوان سرخالی حدود 150 گرم(اگه پودر قند رو کمتر بریزید زرده خوب کشدار و غلیظ نمیشه) گردوی نگینی ریز شده 150 تا 300 گرم (مقدار گردو به سلیقه خودتون بستگی داره) وانیل 1/8 قاشق چایخوری . زرده ها+وانیل+پودر قند را با دور متوسط همزن 10 تا 12 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و غلیظ شود. سپس گردوی خرد شده را اضافه و آروم با لیسک مخلوط کنید. سپس با کمک دو قاشق چایخوری از مواد با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید. برای فرهای برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید. ◀وقتی شیرینی آماده ست که راحت از کاغذ روغنی جدا بشه. ◀شیرینی نباید تغییر رنگ دهد. ◀اگه تخم مرغتون کهنه باشه یا وانیلتون مرغوب نباشه و مهم تر از همه خوب هم نزنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. ◀اگه کمتر از 10 دقیقه هم بزنید شیرینی داخل فر پهن میشه و داخل شیرینی پفکی نمیشه. ◀این شیرینی رو در ظرف دربسته و جای خشک نگهداری کنید ،نیازی به گذاشتن داخل یخچال نیست و حدودا 2 تا 3 هفته ماندگاری داره. ◀در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم قابل تهیه ست. ◀تعداد شیرینی بستگی به سایز دلخواه شیرینی شما داره. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 برای پرس کارت‌ها یا مدارک خود لازم نیست هزینه کنید. با این روش خودتون توی خونه مدارک و کارتها رو پرس کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟 برای دیزاین ظروف هفت سین از میوه‌های کاج، ببر ساخته شده با خمیرچینی استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به ۱۴۰۱/۱۲/۲خوش آمدی دوست من🌹 🌼سلام و درودی گرم با عطر گل 🌺و به لطافت لبخند رضایت خدا 🌼برایتان چیده‌ام 🌺تا روزتان بخیر ، دلتان شاد 🌼و زندگیتان زیباتر شود 🌺بیدار شو عطر زندگی‌ را استشمام‌ کن 🌼و بیش از پیش به زندگی امیدوار باش 🌺امروز مال توست ، با اراده‌ات‌ معجزه‌کن 🌻روزت بخیر دوست من ، پاینده باشی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️الـهی تـو را سپـاس میگويم ❄️از اينکہ دوباره خورشيد مهرت ☀️از پشت پـرده ی ❄️تاريکی و ظلمت طلوع کرد ☀️و جـلوه ی صبح را ❄️بر دنيـای کائنات گستراند ☀️ســـلام روزتـون بـخیر
. زرده تخم مرغ 5 عدد پودر قند 1لیوان سرخالی حدود 150 گرم(اگه پودر قند رو کمتر بریزید زرده خوب کشدار و غلیظ نمیشه) گردوی نگینی ریز شده 150 تا 300 گرم (مقدار گردو به سلیقه خودتون بستگی داره) وانیل 1/8 قاشق چایخوری . زرده ها+وانیل+پودر قند را با دور متوسط همزن 10 تا 12 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و غلیظ شود. سپس گردوی خرد شده را اضافه و آروم با لیسک مخلوط کنید. سپس با کمک دو قاشق چایخوری از مواد با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید. برای فرهای برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید. ◀وقتی شیرینی آماده ست که راحت از کاغذ روغنی جدا بشه. ◀شیرینی نباید تغییر رنگ دهد. ◀اگه تخم مرغتون کهنه باشه یا وانیلتون مرغوب نباشه و مهم تر از همه خوب هم نزنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. ◀اگه کمتر از 10 دقیقه هم بزنید شیرینی داخل فر پهن میشه و داخل شیرینی پفکی نمیشه. ◀این شیرینی رو در ظرف دربسته و جای خشک نگهداری کنید ،نیازی به گذاشتن داخل یخچال نیست و حدودا 2 تا 3 هفته ماندگاری داره. ◀در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم قابل تهیه ست. ◀تعداد شیرینی بستگی به سایز دلخواه شیرینی شما داره. 🌟
دسر شکلاتی 🍫 شیر 3 لیوان پودر ژلاتین 3 ق پودر کاکائو 2 ق وانیل نوک ق شکر 9 ق ژلاتین را در کمی آب حل کنید و به طریق بن ماری حل کنید شیر را در ظرفی ریخته شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید تا زمانی ک شور کاملا حل شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید نگذارید به نقطه جوش برسد گاز را خاموش کنید وانیل اصافه کنید یکم از داغی بیوفته و در قالب مورد نظر بریزید قالب را کنی چرب کنید 6 ساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه سپس با دست به ارامی از لبه های طرف جدا کنید ودر ظرف مورد نظر برمیگردونیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین_بطری 👆👆👆 💓
❎این دستور اختصاصی خودم هست که ازش خیلی راضیم. اندازه گیری برای شیرینی نارگیلی باید با ترازو انجام بشه. پودر نارگیل تازه 150 گرم(1 لیوان سرصاف+1لیوان یک بند انگشت خالی) شکر 300 گرم(1و1/3 لیوان) روغن مایع 90 گرم(حدود نصف لیوان) سفیده تخم مرغ 150 گرم(حدود 5 عدد) وانیل 1/8 قاشق چایخوری آبلیمو 1 و نیم قاشق چایخوری . شکر+پودر نارگیل+نصف بیشتر سفیده+نصف بیشتر روغن را با هم مخلوط و یکبار از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست شود. یا میتونید اول شکر و پودر نارگیل رو توی غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا ریز تر شوند و بعد سفیده و روغن را اضافه و دوباره پالس بزنید تا مواد یکدست شود(در صورت عدم دسترسی به چرخگوشت یا غذاساز ،پودر نارگیل رو فقط چند ثانیه در آسیاب برقی بریزید تا کمی دانه ریز شده و بعد بقیه مراحل) . مواد را در ظرف بریزید و روی بخار آب قرار بدید و مدام از کف ظرف به صورت دورانی هم بزنید تا کمی گرم شود. وقتی مواد گرم شد باقیمانده سفیده+روغن+وانیل +آبلیمو را هم اضافه و دوباره ظرف را روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید و مدام و سریع هم بزنید . ◀مواظب باشید موادتون نباید قل بزنه و بجوشه وگرنه شیرینی براق نمیشه. مواد شیرینی روی بخار آب کم کم لعاب میندازه و کم کم به غلظت فرنی میرسه و کاملا غلیظ و کشدار میشه و از قاشق به صورت پیوسته میریزه وجمع میشه ◀وقتی به این حالت رسید انگشت را داخل مواد بزنید شکر کاملا ذوب شده و دانه شکر حس نمیشود و انگشت کاملا داغ میشه ولی نمیسوزه. . ❎در اینجا داغ زدن به اتمام رسیده...انجام صحیح این مرحله به تجربه نیاز داره و اگه درست انجام بشه رویه شیرینی براق و زیبا میشه و ترک میخوره. چون حرارت گاز کم بود مرحله داغ زدن حدود 45 دقیقه برای من طول کشید.(تایم دقیق نمیشه گفت) . ❎اگه زمان داغ زدن موادتون زیاد شل بود کمی پودر نارگیل و اگه زیادی سفت بود کمی سفیده اضافه کنید ولی اندازه ها دقیق باشه نیازی نیست. . سپس مواد را در کاسه دیگری بریزید و در دمای محیط استراحت دهید تا کاملا خنک شود(به هیچ عنوان در یخچال نذارید) فر را با حرارت 200 درجه روشن کنید. سپس در قیف بریزید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و مواد را با فاصله به سایز دلخواه روی سینی بریزید و در آخر نوک انگشت را کمی چرب و قسمت قله ای خمیر را در سینی صاف کنید. 10 دقیقه با حرارت 200 درجه بپزید و بعد حرارت را روی 175 درجه قرار داده و 15 دقیقه دیگه صبر کنید شیرینی در فر پف میکنه و ترکدار میشه. ◀فر برقی دما 20 درجه کمتر . 🌟
👇🏻 نظافت سرشعله ی اجاق گاز و چدن : سرشعله ها رو توی ی ظرف پلاستیکی بزارین و آب روشون بریزید چند دقیقه صبر کنید و بعد صابون رنده شده رو بریزید. فقط چند دقیقه صبر کنید تا صابون ها توی آب حل بشن (نه اینکه چندساعت بزارین!) اگه زیاد بمونن سرشعله هاتون سیاه میشن! از ما گفتن 😊 ولی حالا اگه سرشعله هاتون سیاه شد توی سرکه سفید و جوش شیرین بزارید بمونه یک ساعت بعد با سیم بکشید روش 👌🏻 با سیم ظرفشویی شروع کنید به شستن سرشعله ها 👌🏻 آب کشی کنید و بزارید خشک بشن... این ترفند رو واسه چدن گاز هم میتونین استفاده کنید 👍🏻 😍 لذت ببر😃 درامدزایی کن💰 از هزینه ها کم کن👌 ┅┅🍃✿❀🌼❀✿┅ 👌 ━━═━━⊰✹💝✹⊱━━═━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی