فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
یه طعم جدید از یه شکلات مقوی جذاب 🥰🤤
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_جادویی🥳🥳🥳
مواد لازم:
شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) برای قسمت کاراملی
برای قسمت کرم کارامل:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۷۰ گرم(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰۰ میلی لیتر(حدود سه لیوان)
رنده پوست لیمو کمی
اسانس وانیل کمی
برای قسمت کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان)
روغن مایع ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
اسانس دلخواه
آرد ۱۲۰ گرم(حدود یک لیوان یه قاشق کمتر)
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند رو هم یاد بگیرین
برای وقتایی که خطکش و متر ندارین بدردتون میخوره ❤️🔥
کیک اسفنجی شکلاتی
عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید
لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۷ عدد
آرد ۳۲۰ گرم یا دو لیوان پر
شکر ۲۵۰ گرم ویا یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
پودر کاکائو ۴۰ گرم ویا نصف استکان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر
شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست
پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید
بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید
کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید
قالب ۲۰ در ۳۰ ارتفاع قالب ۵ الی ۸ سانت کافیه
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید
به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید
کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه
سفیده وزرده رو جدا کنید
سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد
شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه
سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید ۳۰ ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید
سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم
سرعت عمل داشته باشید
همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت ۳☺
عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست
عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست
عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپرایز ♥️♥️
یه هدیه و سوپرایز برای کسی که دوستش دارید
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقع عکاسی پامو کجا بزارم !!؟؟
#ژست_عکاسی🌸
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو شلوارت هویج گوگولی بدوز🥰 👖
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
● #شیرینی_عربی ●
سلااااام رفقای عزیز 🤟🏼🤍
👩🏻🍳 وسط این شیرینی با شکلات، کارامل، مارمالاد و پنیر میتونه پُر بشه.
📌 مواد لازم:
رشته کنافه ----> ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ----> ۸۰ گرم / ۸ ق غ
عسل ---> ۲ ق غ
شکلات سفید ----> ۱۰۰ گرم/ ۱ پیمانه
خامه صبحانه شکلاتی ----> ۲۰۰ گرم (روی پاکت نوشته شده)
➕ رشتهها رو خورد کنید.
با کره ذوب شده و عسل ماساژ بدین.
➖ توی قالبهای کاپکیک بریزید و وسطش رو با لیوان کوچکتر حفره ایجاد کنید که شکل یک ظرف تو خالی بشه.
➖ ۱ قاشق کوچیک کره ذوب شده روی همه شیرینیها بریزید.
➖ برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار بدین.
در دمای محیط بذارید خنک شه.
🔻 حرارتِ فرها متفاوته پس ۶-۵ دقیقه زودتر از زمان درج شده حواستون به فر باشه.
➖ شکلات سفید ذوب شده و خنک شده رو با خامه صبحانه شکلاتی، یا دنت ترکیب کنید و توی شیرینیها پایپ کنید.
➕با مغزیجات و کمی عسل تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور با شلوار قدیمی لباس مجلسی بپوشیم؟
💓