eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
دیوار کوب خوشگل بساز 🤗 👆 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بامیه تخم مرغ دو عدد ارد یک لیوان آب دو لیوان کره پنجاه گرم عسل یک قاشق غذاخوری وانیل برای شربت شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب نصف لیوان یک قاشق غذاخوری آب لیمو زعفران به میزان تمام مواد شربت مخلوط کرده ومیگذاریم تا مقداری قوام بیاد و کنار میزاریم تا سرد بشه مواد بامیه آب که جوش آمد کره وعسل وارد رو مخلوط میکنیم آنقدر هم می‌زنیم تا یک خمیر یکدست و بدون آب بدست بیاد وقتی سر شد تخم مرغ اول میزنیم و با مخلوط کن قاطی میکنیم و وانیل و تخم مرغ بعدی خوب که مخلوط شد داخل قیف ماسوره دار ریخته و داخل روغن و شعله خیلی کم مدل میزنیم و میزاریم تا اروم اروم سرخ بشه خوب که سرخ شد تو سبد فلزی میریزیم خنک که شد میزاریم توی شربت آماده بعد دوباره داخل سبد بعد نوش جان کنید 🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفه ای که باشی، برای هر مشکلی یه راه حل داری 😍 یه ترفند خیلی جالب و کاربردی برای بسته بندی وسایل👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه ا لباس های بافتنی تون رو دور نندازید ویدیو رو ببینید و ایده بگیرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رديف اول بيسكويت خرد شده بهمراه مارشملو (مارشملو به دلخواه) رديف بعدي دنت شكلاتي يا وانيلي و يا كاراملي رديف بعد كيك خرد شده سپس دنت و با شكلات و ميوه تزيين كنيد داخل يخچال ميزاريم 🍥🍡
برای از بین بردن جرم های آهکی ، کتری را داغ کنید سپس درون آن آب یخ بریزید تا جرم ها از جدار کتری جدا شوند. در این روش اگر کتری بیش از حد داغ شود لحیم آن از بین می رود. • .
موادلازم📝 آرد سنگک یا قنادی دويست گرم شیر عسلی صد و پنجاه گرم رطب زرد بدون هسته وپوست دويست و پنجاه گرم پودرهل يك قاشق مرباخوری کره هم دمای محیط صد و پنجاه گرم زغفران غلیظ يك قاشق مرباخوری ✍️طرز تهیه: آرد رو که از قبل تفت دادید خنک که شد الک کنید طبق اندازه داده شده پیمانه یا وزن کنید. اگر از قبل تفت دادید فقط کمی اول کار ارد رو با شعله ملایم داغ کنید که کره به خوردش بره آرد و کره رادر تابه بریزید وروی حرارت قرار بدید وبا پشت قاشق چوبی کره وآرد را به خوردهم بدید حدود پنج دقیقه طول میکشه بعد تابه را از روی حرارت بر دارید رطب زرد که کمی با چنگال له کردیم و پودرهل و شیرعسلی را اضافه کنید وبا پشت قاشق همه مواد را به خورد هم بدید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن. وقتی حلوا کمی خنک شد و از داغی اولیش افتاد داخل قالبهای سیلیکونی با طرح و مدل دلخواه خوب فشردش کنید اگه حلوا به دستتون میچسبید نوک انگشت تون رو داخل روغن مایع بزنید و ادامه بدید. واجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد روی قالبهایی رو که از حلوا پر کردید سلفون بکشید و بزارید فریزر تا خوب یخ بزنه و به راحتی از قالب جدا بشه حلواها رو داخل ظرف سروتون بچینید. وقتی هم دمای محیط شد با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید 🌟
. خیلیا توی این فضای مجازی به شستن سینک با مواد مختلف پرداختن. ولی معمولا حرفی از چگونگی«براق نگه‌داشتن سینک» نمیشه. . من که سینک رو فقط با سرکه و مایع ظرفشویی می‌شورم، اینکه از شستشو... . برای اینکه سینک براق بمونه، با اون ابر صورتی ، آبی که تو و اطراف سینک ریخته رو قشنگ می‌گیرم و بعدش اون دستمال میکروفایبر رو می‌کشم به همه جای سینک و شیرآلات. . و نتیجه همین میشه که می‌بینین🤗 . . اگر اینکارو بعد از هر بار شستن ظروف انجام بدین، دیگه نیازی نیست برای براق شدن سینک، زود به زود سرکه بزنین یا وایتکس مالی کنین، و سینک برای مدت زیادی همینجوری براق میمونه🌟 ‌ 🌟
این کیک جزو کیک هایی هست که میتونین بدون همزن برقی درست کنین. خیلی سریع و راحتم هست. من با قالب ۲۰ این کیک و پختم. آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم) پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه (۴۰ گرم) شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم) ( من ۲۰۰ گرم استفاده کردم) بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) اب داغ ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ گرم) شیر ولرم ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) تخم مرغ ۲ عدد ابتدا کل مواد خشک ( آرد ، شکر، پودر کاکائو ، نمک و وانیل و بکینگ پودر ) مخلوط و الک کردم، وسط مواد خشک و یک حفره باز و تخم مرغ و شیر ولرم و روغن مایع و اضافه و با همزن دستی مخلوط کردم و آب داغ و در ۲ نوبت اضافه و کل مواد و مخلوط و در قالبی که با کره چرب کردم ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بستگی به فر داره) گذاشتم . گاناش شکلاتی: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و روی شعله متوسط گذاشتم تا کناره های خامه قل بزنه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای و به خامه اضافه کردم( مقدار خامه و شکلات باید یکسان باشه)چند ثانیه هم زدم و بعد شعله و خاموش کردم و کاملا مخلوط کردم تا شکلات آب شده و با خامه یکدست بشه و در یخچال گذاشتم تا کاملا سرد شده و بعد با همزن برقی زدم تا فرم بگیره( رنگ گاناش روشن میشه). و برای لا به لای کیک و تزیین میتونین استفاده کنین .