eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨آرزویم براتون این است 🌸در میان مردمی که ✨میدَوَند برای زنده بودن 🌸آرام قدم بردارید برای ✨زندگی کردن 🌸برای مهربان بودن💞 ✨و برای عاشق بودن💞 🌸چرا که زندگی ✨چیزی جز عـشق نیست💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـهی🕊🌸 کبوتر زندگیتون🕊🌸 در اولین روز ماه اسفند🕊🌸 براتون خبرهای خوش بیاره🕊🌸 بهترین ها در این ماه سراسر🕊🌸 رحمت نصیبتان روز یکشنبه قشنگتون بخیر🕊🌸 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین تولد🤩🥳 دکور مدرن برای تولد🎊 ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی خامه ای • . اینم از مراحل تهیه فرنی دورنگ با خامه که هر چی از خوشمزگیش بگیم کم گفتیم و حسابی سر سفره افطار میچسبه😋 مواد لازم👇 شیر: ۳لیوان آرد برنج: ۳ق.غ سرپر نشاسته ذرت: ۱ق.غ سرپر شکر: ۴ق.غ گلاب: ۳ق.غ زعفران: ۲ق.غ خامه صبحانه: ۴ق.غ کره: ۱ق.غ پودرهل: به مقدار دلخواه . داخل قابلمه آرد برنجو با نشاسته ذرت و شکر مخلوط میکنیم و شیرو بهش اضافه میکنیم رو حرارت متوسط میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی یکم غلیظ شد حرارتو کم میکنیم و گلابو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا غلظت مایمون بیشتر بشه بعد کره و خامه رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم وقتی فرنیمون به غلظت کافی رسید دو قسمتش میکنیم و به یه قسمت پودر هل و زعفرونو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه رو حرارت کم هم میزنیم تا زعفرون کاملا به خورد مواد بره. حالا دیگه فرنی خامه ایمون آماده شده تو ظرفای سرومون به صورت دو لایه میریزیم و روشونو تزئین میکنیم و برای یکساعت داخل یخچال میذاریم تا خنک بشن یا بصورت گرم هم میتونید سرو کنید😍 این فرنی خوشمزه که یه بافت خامه ای و عطر بی نظیری داره رو حتما برای افطارتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋 نوش جون♥️
آموزش پشت دری 👆 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین شیرینی تر با بهترین کیک پایه رو براتون آوردم 😋 این کیک پایه خیلی خوش قلق و آسونه ، پس با خیال راحت درستش کنین و از خوردنش لذت ببرید😍 آرد قنادی ۱۴۵ گرم ( ۱ پ ) شکر ۱۳۰ گرم ( ۱/۲ پ + یک و نیم ق غ ) تخم مرغ ۴ عدد ( سفیده و زرده ها رو جدا میکنیم ) وانیل ۱/۳ ق چ بیکینگ پودر ۱/۳ ق چ شیر ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پ + ۲ ق غ ) روغن مایع ۸۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ ) آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک میکنیم و میزاریم کنار. فر رو ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن میکنیم. ابتدا زرده و سفیده چهار عدد تخم مرغ خنک رو جدا میکنیم زرده ها رو حدود ۱ دقیقه بهمراه وانیل با دور تند همزن هم میزنیم ، بعد نصف میزان شکر دستور رو به زرده ها اضافه میکنیم و حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم تا روشن و کشدار بشه ، بعد روغن و شیر رو به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ، در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مواد اضافه و با همزن کاملا مخلوط میکنیم ، حالا مواد رو میزاریم کنار پره های همزن رو میشوریم و تمیز و خشک میکنیم و سفیده ها رو بهمراه باقی مانده شکر هم میزنیم تا فرم بگیره . حالا سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد قبلی اضافه و بصورت آروم در یک جهت با همزن دستی هم میزنیم ، در آخر با لیسک کل مواد رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.مواد رو داخل سینی ریخته و داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم. دمای فر ۱۸۰ درجه سایز سینی : ۲۵ در ۳۵ از قالب ۲۰ در ۳۰ هم میتونین استفاده کنین ظرفی که سفیده ها رو داخلش فرم میدین و همینطور پره های همزن باید کاملا تمیز و عاری از چربی باشن.برای فرم دادن خامه : ابتد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ رو حتما ببینید ☝️چندنمونه از نکات خانه داری که دونستنش خیلی براتون ضروریه😊😉 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امتیاز آدمی به عقل اوست و زیبایی او به مروّتش . امام علی (ع) (غررالحکم) سلام دوستان عزیز یه دسر خوشمزه و عالی و شکلاتی .شوووکووولاتی 😉😃😍😍. شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شکلات تخته ای ۸۰ گرم پودر قهوه یا نسکافه ( ۱ بسته ، ۱ تا ۲ ق غ) گلوکز ۱ ق م (قابل حذف ) شکر ۳ ق غ (میران شکر بستگی به ذایقه خودتون داره و تلخی و شیرینی شکلاتتون خودتون چک کنین ) خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ ) میزان خامه رو می تونین به دلخواه کم و زیاد کنین روی نصف لیوان آب سرد پودر زلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و شکلات و پودر قهوه یا نسکافه و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم نمی خواد بجوشه اصلا . به دلخواه گلوکز ریختم (بابت شفاف شدن دسر هست و قابل حذفه) و بعد ژلاتین حل شده و هم دما با مواد رو ریختم و بعد مخلوط کردن از حرارت برداشتم . وقتی مواد از گرمی افتاد بهش خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم و در یخچال یه شب تا صبح گذاشتم تا ببنده . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . و به دلخواه تزیین کردم . .
حلوای ایرمیک یا حلوای آرد سمولینا 😊، یکی از انواع حلواهای به شدت خوشمزه ترکیه ای😋😋 . آرد سمولینا بسیار مقوی و مفید هستش و نسبت به آرد معمولی خواص بیشتری داره و همچتین در این حلوا از مغزی گردو و یا چلغوز (مغز میوه کاج) استفاده میشه. بعد از پخت و موقع سرو می تونید داخلش از بستنی و محلبی هم استفاده کنید . آرد سمولینا ۱ لیوان آرد گندم نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان کره ۱۰۰ گرم شیره انگور نصف لیوان گردوی خرد شده نصف لیوان برای شربت آب ۱.۵ لیوان شیر ۱.۵ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران و گلاب دل به خواهی اول شربت رو درست کردم . شکر و شیر و آب رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه ، بعد زعفران و گلاب ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار. ریختن زعفران و گلاب توی این حلوا به صورت دل خواه ریختم . کره و روغن مایع رو داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . آرد سمولینا رو الک کردم و ، آرد گندم رو هم الک کردم و با هم تفت دادم . من حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم تفت دادم . حالا شیره انگور رو ریختم . در دستور این حلوا حتی تا یک لیوان شیره هم می ریزن که من به اندازه نصف لیوان ریختم به نظرم همین نصف کافی هست و شیرینی نرمال داره . فقط چون شیره کمی دماش با دمای مواد آردی فرق داره با احتیاط بریزید که نپره ، در حد دو سه دقیقه با هم تفت خورد . گردوی خرد شده رو هم ریختم و دو سه دقیقه تفت دادم .حالا شربت رو که خنک شده کم کم ریختم . این جا هم با احتیاط عمل کنید . تازمانی که شربت به خورد حلوا بره و سفت بشه روی حرارت هم زدم . داخل فنجون (پیاله یا کاسه) کیسه فریزر انداختم و حلوا رو فشرده کردم و بعد داخل نعلبکی (پیش دستی) برگردوندم . برای تزیین از پودر پسته و گل محمدی استفاده کردم . 🌟
برای درست کردنش سیب کامل بشورید بعد وسط سیب با دستگاه بیرون بیارید بعدم قاچ کنید بزارید جلو آفتاب تا خشک بشه 🧚‍♀ ✨ ┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅ 🔮 هنرمندانه پذیرایی کن💁 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به هنرمندان عزیزدلم چطورین دوستان ...یک کیک کپل و مپل داریم بسیار ترم و باحال و خوشمزه کیک گلاب کنجدی تخم مرغ سه عدد ماست شیرین دو سوم لیوان(یا شیر نصف لیوان) گلاب دو ق غ وانیل نوک ق چ روغن مایع نصف لیوان آرد دو لیوان بکینگ دو ق چ کنجد بو داده نصف لیوان شکر یک لیوان کنجد خام اگر دارین بزارید روی حرارت کمی تفت بدین بو داده بشه ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی پنج دقیقه میزنیم بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم ماست و گلاب رو اضافه میکنیم و میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آرد نمونه... کف قالب یا قابلمه کره سرد میمالیم کامل میپوشونیم حتما با کره بمالید بعد کف و دور قالب رو خوب کنجد بپاشید باید کامل از کنجد پوشیده بشه بعد مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید و روش کنجد بریزید روش پخت روی گاز..شعله پخش کن رو روی ب حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش در و دمکنی میزلریم و روی شعله پخش کن میزاریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه بعد پخت بزارین کیک خنک بشه از قالب خارج کنید 🌟
استــــایــل شیـ‍ـک👗*
• Set • 《استایل با کت بلیزر》 ¤مدل قدیمی و متداول‌تر کت بلیزر، یک طرف دکمه‌دار است و دارای یک جیب سینه‌ای و دو جیب بغل می‌باشد. به عنوان یک تعریف کلی و اولیه می‌توان گفت که کت بلیزر ژاکتی ساده به رنگ سرد، مثل سرمه‌ای یا مشکی است که دارای جیب و دکمه‌های طلایی یا نقر‌ه‌ای است. مانتو کتی بلیزر می‌تواند نقش آچار فرانسه‌ی کمد شما را بازی کند؛ چون هم به راحتی با انواع استایل‌های کژوال و رسمی ست می‌شود و هم گزینه‌ای کلاسیک است که احتمالاً هیچگاه از مد نمی‌افتد