فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی ژاپنی😋👇
130 گرم شیر پر چرب (کمی بیشتر از نصف لیوان)
130 گرم کره
آرد 80 گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان)
40 گرم پودر کاکائو (⅓ فنجان)
8 عدد زرده تخم مرغ
1 وانیل
8 عدد سفیده تخم مرغ
شکر سفید 130 گرم (یک انگشت از 1 فنجان وجود ندارد)
🌸برای حجم کمتر تمام مواد رو نصف کنین🌸
اندازه قالب ۳۰ سانت با ارتفاع ۱۵ سانت
طرز تهیه👇👇👇
شیر و کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا کره ذوب شود.
آرد و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ الک کرده و روی شیر و کره داغ بریزید و خوب مخلوط کنید.
زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه و پفکی بشه. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. 1/3 از مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی به هم زدن ادامه دهید. سپس دوباره به همان مقدار اضافه کنید، مخلوط کنید و این کار را 3 بار تکرار کنید. خمیر را به قالب چرب شده منتقل کنید و روی یک سینی پخت بزرگتر پر از آب داغ اما نه جوش قرار دهید. آن را به فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه سانتیگراد بفرستید.
به مدت 75 دقیقه یا تا زمانی که کیک با دست زدن به آن برگردد بپزید. آن را از فر بیرون بیارین و بزارین کاملا خنک بشه بعد از قالب خارج کنین.
✔️نکته:برای پخت کیک ژاپنی حتما ظرف آب قرار بدین و دمای فر بالاتر از ۱۴۰ درجه نباشه.این کیک باید خیلی آرام و با حرارت آب و بخار بپذه.روی کیک و زیرش نیازی به برشته شدن نداره😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده بگیرید
ترفند کاربردی در آشپزخانه😍👌
.💓
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 10ایده جالب برای تا کردن دستمال سفره😍
.💓
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش و ایده💞
#کیک_اسفناج .
#کیک_اسفناج
خوش اخلاقی گناه را محو می کند ، چنان که آفتاب یخ را آب می کند. پیامبر اکرم (ص) (نهج الفصاحه)
این هم کیک خوشمزه و خوش رنگ و عالی و اصلا هم طعم اسفناج نمیده و برعکس کیک بسیار خوشمزه ای هست .
از روش خانم جمشیدیان برای تهیه این کیک استفاده کردم .
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
کره ۵۰ گرم
شکر ۱۴۰گرم (دو سوم لیوان)
روغن مایع ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک ونیم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
برگ اسفناج ۱۵۰ گرم
مواد نیم ساعت از قبل در دمای محیط باشد.
در این کیک از برگ های اسفناج استفاده میشه .
برگ های اسفناج خام ۵ تا ۱۰ دقیقه بخار پز کردم در قابلمه رو هم نزارید فقط خیلی جزیی بخارپز بشه .
بعد همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم .
کره و شکر (بهتر هست پودر شکر باشه ) رو با همرن ۵ دقیقه زدم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اصافه کردم و هر بار ۳۰ ثانیه با همزن زدم . آخر هم وانیل رو اضافه کردم . رنده پوست لیمو ترش هم اگر در دسترس دارید بسیار عالی هست و در این مرحله ۱ ق چ اضافه بشه .
مخلوط اسفناج و شیر رو اضافه کردم و بعد روعن مایع رو ریختم .
آرد و بیکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک شده رو داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل ظرف مستطیلی به ابعاد ۱۵ در ۳۰ رو چرب کردم و مواد رو ریختم . (قالب گرد به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت)
فر رو از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه پس حتما چک کنین .
برای کرم: یک لیوان شیر رو با ۳۵ گرم شکر (۲ ق غ) و ۱۵ گرم آرد ذرت(۱.۵ ق غ) مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و آخر ۲۰ گرم کره و ۱/۴ ق چ وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .
بعد از پخت کیک و خارج کردن از قالب کمی رویه کیک رو جدا کردم و پودر کردم و کیک رو برش دادم . از کرم خنک روی کیک خنک زدم .
از کیک پودر شده روی کرم ریختم .
حتی می تونید بین کیک از این کرم هم قرار بدید .
نکته : برای تهیه کرم می تونید جای آرد ذرت از نشاسته درت هم استفاده کنید در این جا .
نکته من برای چرب کردن قالب از روعن جدا کننده استفاده کردم . ۵۰ گرم کره یا روعن جامد به اضافه ۵۰ گرم روعن مایع همراه ۵۰ گرم ارد سفید با همزن خوب بزنید این رو داخل طرف درب بسته در یخجال نگه داری کنید و هر وقت خواستید مقداری بردارید و قالب رو باهاش چرب کنید .
🌟
آموزش و ایده💞
#شیرینی_نارگیلی .
#شیرینی_نارگیلی
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید
پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم
شکر 250 گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده)
آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید
◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید
و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید
◀مرحله اول داغ زدن
مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید
حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه
◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه
بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده
◀مرحله دوم داغ زدن
دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه
◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه)
◀و ذرات شکر نباید حس بشن
مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه
◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه
◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید
مواد را در قیف بریزید
کف سینی را کاغذ بندازید
◀سینی سیاه فر مناسب نیست
با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید
انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید
در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید
◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه
اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰
🌟