eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات فوق العاده خوشمزه مواد لازم: 250 گرم شکلات 1 جعبه خامه (200 میلی لیتر) 1 لیوان چای خوری شیر بیسکویت 2 پکیج دستور پخت:📖📖🔖📖📖 ابتدا شکلاتها را درون ظرفی ریخته سپس شیر را به آن اظافه میکنید و کاملا مخلوط میکنید.🔖🔖 سپس بیسکوییت ها را کاملا خورد کنید و شکلات را به آن اظافه و مخلوط میکنید.🐛🐛 حال کمی پسته( یا بادام زمینی طبق سلیقه) به آن اظافه و مجددا مخلوط میکنید سپس آنرا بسته بندی کرده و درون فریزر به مدت 1 الی 3 ساعت قرار دهید. جعبه را از فریزر بیرون کشانده و با مطابق فیلم با کمی خامه آنرا تزئین و برش می دهیم.👌👌 نوش جانتون💓💓😚😚 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم مواد لازم بادمجان چهار عدد هویج چهار عدد فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد سیر پانزده حبه سرکه سفید دو تا چهار لیوان آب دو لیوان نمک دو ق غ سیاه دانه یک ق غ تخم گشنیز یک ق غ گلپر دو ق چ فلفل یک ق غ زردچوبه دو ق چ سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب ژله‌ایی🍎🍏😋👌👌 سیب ۴-۵ عدد پودر ژله دلخواه ۱/۲ پاکت آب جوش 1.5 لیوان ابتدا سیب ها را پوست کنده و کنار میگذاریم پودر ژله را با آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدهیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سر شعله های گازتونو مثل روز اولش کنید 😍👌 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اون دوستانی که همیشه نگران تمیز کردن ظروف مسی هستند اینم یه روش ساده برا سفید کردن😇 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از تنقلات خوشمزه وپرطرفدار بین همه سنين کمتر کسی هست که عاشقش نباشه سعی کنید از زردآلوی رسیده وترش وشیرین استفاده کنيد. زردآلوی ریز محلی بهترین زردآلو برای لواشکه پوستش نازکه وبه راحتی له میشه وطعم خیلی خوبی هم داره زردآلو رو شسته هسته شو دربیارید وبریزید داخل قابلمه ، بزارید رو حرارت با شعله متوسط رو به پایین با پشت ملاقه بزنید تا زردآلو ها له بشن اگر زردالو های شما سفتن یک لیوان آب بریزید زردآلو ها که نرم شدن گاز رو خاموش کرده کنار بزارید تا سرد بشه واز صافی رد کنید چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه نمک بزنید داخل سینی نایلون مخصوص لواشک که کمی ضخیم هستن انداخته واز مواد لواشک بریزید نه زیاد ضخیم نه زیاد نازک باشه روش یکدست صاف بزارید جلو آفتاب دو الی سه روزه خشک میشه اگر آفتاب ندارید جلو پنکه هم می‌تونید خشک کنید. مواد لواشک رو زیاد نازک نریزید بعد از خشک شدن خشک و لاستیکی میشه اگر شیرین دوست دارید چند قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بعد از خشک شدن به سلیقه خودتون برش بزنید هم داخل یخچال هم داخل فریزیر می‌تونید نگه داری کنید .