eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
تقریبا همه‌مون بلدیم درست کنیم. با و و میشه منگوله‌های بزرگ و کوچک یا رنگی درست کرد و دیوارها رو با اون‌ها تزئین کرد. خیلی و میشه به خرج داد و رو قشنگ‌تر کرد. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🌹به کابینت ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
. استفاده از آیینه در منزل آیینه هم برای گول زدن چشم و ذهن خیلی خوبه و فضا رو بازتر ار اون چیزی که هست نشون میده ----☆✿❀🍃🍓🍃❀✿☆----
. ♥️💥 کیوی💥😍 . ابتدا ۴عدد کیوی رو با شش ق غ شکر می زاریم پخته بشه(اگر پخته نشه ژله کیوی نمیبنده) حرارت رو کم میکنیم و اب نیازی نداره بعد از پخت میکس میکنیم و میزاریم کنار یه بسته پودر ژلهکیوی رو با یه لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا ذراتش کاملا حل بشه ،یه بسته پنیر ماسکار پونه دویست گرمیو دو ق غ خامه صبحانه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و ژله حل شده و پوره کیوی رو هم اضافه با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب رو مقداری چرب میکنیم و مایه دسر رو داخلش ریخته داخل یخچال میزاریم تا ببنده واسه قسمت ساده کرم چیز یک لیوان شیر رو روی حرارت گرم میکنیم نصف پیمانه شکر رو اضافه کرده تا حل بشه یک ق غ پودر ژلاتینرو با چهار ق غ اب سردمخلوط و بعد بن ماری کرده و بعد از حل شدن به شیر گرم شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم،صد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای رو با چهار ق غ خامه صبحانه با همزن میزنیم و به شیر از حرارت افتاده اضافه و مخلوط میکنیم و روی لایه قبلی دسر ریخته و برای دو ساعت دیگه به یخچال منتقل میکنیم تا حاضر بشه 🌟
کمی جوش شیرین و سرکه و آب یه پاک کننده طبیعی تهیه کنید و یخجال رو تمیز کنید . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست 🌟
دیوار باسلیقه هنری دیوار ┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅
با پروانه های کاغذی یا فومی ┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅
الان ک فصل مربا هست چجوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم ؟👇👇 کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است 🍃
دکوراسیون 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه 🥳🥳🥳🥳 ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی) بیکینگ پودر دو ق م تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان سرخالی سرکه دو ق غ شیر یا اب معمولی یک لیوان کره گیاهی یک ق غ ✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست ✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد ✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه 👨‍🍳
🌼🌼🌼🌼 براي جمع وجور كردن وسايل مثل جوراب ها 🎀🎀 🍃🌷🍃 👉💖 باسليقه
🔴چطوری تمیز کنیم که لک نشه⁉️ . 🌹سلام عشقای من یه پست عالی اوردم براتون که سوال خیلی ها بود کپشن رو تا آخر بخون چند نکته مهم میخوام بهت بگم و یکی از روش های تمیز کردن آینه رو هم یادم رفت تو اسلاید هابزارم اخر کپشن مینویسم 🔴نکته مهم درباره دستمال های وایت اند وایت این دستمال رو وقتی خریدین دفعه ی اول رو با مایع لباسشویی بشورین و بعد از اون فقط از آب خالی برای تمیز کردن آینه ها و شیشه ها استفاده کنید 🔴فرمول شیشه پاک کن جادویی خانگی: آب یک فنجان سرکه سفید نصف فنجان الکل ۳ قاشق غذاخوری این محلول هم عالیه 🔴یک مورد دیگه برای تمیز کردن آینه استفاده از چای هست داخل یک فنجان چای غلیظ بریزید و دستمالتون رو داخل اون بزنید و بعد آینه یا شیشه رو تمیز کنید 🌟
تزیین به شکلی ایده عالی برای میز غذای روز عید ┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستونه و میوه های جذاب و خوشمزه ش میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد 🌟
های تمیزکاری با این خمیر دندونه خیلی ها فکر میکنن فقط ب درد مسواک زدن میخوره و بس. ولی خیلی فواید دیگه هم داره ک بدونید بهتره،برای تمیز کردن سینک استفاده میشه،میتونید با پنبه بمالید روی سینک و بعد تمیز کنید خیلی براق میکنه.فلزات رو باهاش تمیز کنید،نقره ها رو باهاش تمیز کنید،اثر مداد شمعی رو ازروی دیوار از بین میبره،برای اینکه شیشه ایینه حموم بخار نگیره خمیر دندون روش بمالید. حتی میشه ظروف پلاستیکی رو ک مدتی استفاده نکردید و بوی بد گرفتن، باهاش خوشبو کنید.حتی کفشای سفید یا دور کفشای دیگه روهم میشه باهاش تمیز کرد. ┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅
مواد لايه ى رويى: كره ١٠٠ گرم شكر قهوه اى ٣/٤ ليوان(١٢٠ گرم) نمك ١/٢ ق چ گردو ١ ليوان عسل ١/٤ ليوان(٤٥ گرم) مواد كيك: تخم مرغ ٣ عدد وانيل ١بسته دكتر اتكر يا ٥گرم وانيل ايرانى شكرسفيد ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) شكر قهوه اى ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) ماست چكيده ١ ليوان(٢٤٠ ميلى ليتر) كره نرم شده ١١٥ گرم آرد ٢ليوان (٢٥٠ گرم) بكينگ پودر ١بسته دكتر اتكر يا ١٠ گرم نمك ١/٢ ق م جوش شيرين ١/٢ ق چ براى درست كردن قسمت رويى كره و شكر و نمك رو روى حرارت ملايم ميذاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت برداشته و عسل و گردوهارو اضافه ته قالبى كه كاغذ روغنى انداخبم ميريزيم تخم مرغ هارو با وانيل ميزنيم حدوداً ٥ ٦ دقيقه بعد شكر و كره ى نرم شده و ماست رو اضافه ميكنيم و با همزن همه ى مراد رو با هم مخلوط ميكنيم تركيب آرد و بكينگ پودر و نمك و جوش شيرين رو روى مواد الك و با ليسك خوب مخلوط كرده و روى قسمت كاراملى ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ -٤٥ دقيقه بسته به نوع فر ميذاريم تا بپزه و بعد سريع تا وقتى داغه از قالب دراورده و كاغذ روغنى رو جدا ميكنيم 🌟