5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پيراشكي_كوردن_بلو
#کلیپ
4 عدد سينه مرغ
نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مقداري
پنير ورقه اي سويسي 2 بسته
ژامبون مرغ 400 گرم
خمير حدود 1 كيلو
خردل انگليسي يا همون سس خردل كاله تخم مرغ همزده يك عدد
سينه مرغ رو مواد ميزنيم و بعد ميكوبيم تا پهن بشه ولي زياد نكوبيد كه گوشت پاره نشه بعد خوب صافش كنيد و ورقه هاي پنير و ژامبون رو بينش بزاريد و بعد بپيچيد داخل بلاستيك رل كنيد و داخل يخچال بزاريد تا فرم بگيره بعد خمير رو پهن ميكنيم و رل مرغ رو بينش بزاريد طبق تجربه من از داخل و بيرون خمير رو شيار بديد از داخل براي اينكه مرغ بهش بچسبه و از رو براي اينكه خوشگل بشه و ادويه به خوردش بره من علاوه بر تخم مرغ سير له شده و جعفري هم روش ميزنم و نمك و فلفل طعم بهتري ميگيره شما كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد و با درجه كم داخل فر قرار بديد تا مغز پخت بشه من ١١٠ درجه سانتي گراد ميزارم و از طبقه ي پايين فر با فاصله ي بيشتري قرار ميدم بعد از پختن شعله ي بالاي فر را روشن كنيد تا طلايي بشه
براي خمير هم ميتونيد از خمير اماده نون فانتزي و يا خمير جادويي استفاده كنيد.
🌟
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تست_خوشمزه
۱۲ عدد نان تست
فلفل دلمه
۲۵ گرم کره
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده بدون پوست
۸ عدد تخم مرغ
۱ فنجان شیر
روغن مایع نصف لیوان چایخوری
ابتدا داخل ظرف نان تست هارو بچینید و با کره چرب کنید و مقداری پنیر پیتزا بپاشید و فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پنیر ریخته و تخم مرغ و شیر و روغن رو با همزن زده و نصفیش رو روی مواد میریزیم و دوباره یک لایه نان تست گذاشته و بقیه مواد تخم مرغی و پنیر پیتزا رو ریخته و حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
درست کردن گلدون با بادکنک😳🤷♀
🎀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی👌
مواد لازم:👇
کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید)
پودرخامه شکلاتی یک بسته
شیر یک لیوان
شکلات نارگیلی بنماری شده: ۲۰۰ گرم
گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان
برای روی ترافل:👇
شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت
طرز تهیه:👇
کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود.
روی اجاق،شکلات نارگیلی رو بنماری میکنیم تا ذوب بشه.
شیر و پودر خامه رو در ظرف دیگه مخلوط میکنیم و باهمزن میزنیم.وبعد به ظرف کیک پودرشده اضافه میکنیم.شکلات ذوب شده رو هم اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
داخل قالب مستطیل و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید.
شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود.
📍چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد.
🌟
آموزش و ایده💞
#پیراشکی_کرمدار 👆👇
#پیراشکی_کرمدار
✔مواد لازم:آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی(جذب رطوبت آردها متفاوته)
✔شکر نصف پیمانه
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
✔کره پنجاه گرم
✔روغن مایع سه ق غ
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
🍩طرز تهیه:یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم(دمایی که گرمه ولی انگشت رو نمیسوزونه،حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه(عمل بیاد).حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید.تا جایی که به دست نچسبه ولی لطیف باشه.آرد اضافه به خورد خمیر ندید چون بافت پیراشکی سفت میشه.حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید.روی کاسه ی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه(خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید.اضافات خمیرو جمع کنید،دوباره باز کنید و قالب بزنید.حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن.در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید.از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره.حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه(این عدد نقریبیه).بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
✔طرز تهیه کرم پیراشکی:یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید،بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید(گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه.در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.نوش جان💋
نکته:خمیر مایه فوری رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید و حتما تاریخ انقضاشو چک کنید.میشه خمیر مایه فوری رو عمل آوری نکرد و مستقیم به آرد اضافه کرد ولی ما عمل میاریم تا مطمئن بشیم سالمه چون اگر خمیر مایه تاریخ انقضاش گذشته باشه و موقع عمل آوری پف نکنه،فاسده و بدرد نمیخوره
🌟
#کیک_مرغ_بانان_تست
🔻مواد لازم : 📝
▫️سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
▫️نون تست ۱ بسته و نصف
▫️خیارشور
▫️پیازچه
▫️ماست ۲ ق غ
▫️سس ۱ ق غ
▫️آب مرغ
▫️نمک و فلفل
✍ابتدا کناره های تست رو برش میزنیم برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم بعد خیارشور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم سس و ماست به همراه آب مرغ در حد ۵ ق غ میزنیم و نمک و فلفل رو میزنیم بعد مواد رو خوب هم میزنیم روی مواد مواد میزاریم و یک نون دیگه روش میزاریم و از وسط به شکل مثلثی برش میزنیم و یک لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم و برای تزئین روش میتونید از ذرت شیرین ، فلفل دلمه ، گوجه ، خیارشور ، جعفری ساطوری شده و هویج استفاده
•┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈•
•┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های جالبی که خوشتون میاد 😍👌
.💓
#بریوش_خانگی
مواد لازم:
آرد 500 گرم
خمیرمایه یک قاشق غ
شکر یک قاشق غ
نمک یک قاشق کوچک
روغن زیتون دو قاشق غ
کره 50 گرم
شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه
طرز تهیه:
همه مواد رو مخلوط کرده و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و در آخر کره رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه ورز بدید و خمیر رو بپوشونید و به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه.
بعد خمیر رو مجددا ورز بدید و طبق عکسها تقسیم کنید و فرم بدید.
بعد از فرم دهی با مواد میانی و پنیر پیتزا پر کنید و روشو با چاقو چند خط بکشید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه روشو پارچه بندازید و استراحت بدید و بعد در فر 180 بزارید
به مدت 20 الی 30 دقیقه.
برای مواد میانی(سلیقه ایه)من از ترکیب گوشت چرخکرده ،پیاز، هویج، فلفل، گوجه، دارچین، زیره، فلفل قرمز استفاده کردم و با روغن زیتون تفتشون دادم و سس تند زدم.
در آخر هم که یک لایه پنیر پیتزا روی مواد میریزم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواین با اسنفاده از وسایل دور ریختنی چراغ خواب های زیبا برای اتاقتون درست کنید این ویدیو رو ببینید
به همین راحتی به همین زیبایی😍
.💓