eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
😝🤣غش کردن مادرشوهر با دیدن عروسش😂😂 کاری که آرایشگرش کرد باعث تعجب همه شد😱 داماد رو نگو که ..... بیا بیین🤪👇 https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123 شیطنت ها و شگردهای آرایشگری و ☝️😍 🚨یکم زیادی 😋👆 از دست ندی😘☝️👒👠🕶🕶
آموزش 👆👆👆 👉بفرست واسه دوستت ------------------- ••••●❥JOiN👇
مواد لازم : ۳ عدد لیمو ترش متوسط ۲ لیوان آب معمولی یا گازدار برگ نعناع تازه ۲ مشت ۶ ق غ شکر یخ به مقدار زیاد طرز تهیه : لیموهارو هسته گیری میکنیم،با پوست خورد میکنیم،میریزیم داخل مخلوط کن بعد شکر رو اضافه میکنیم و بعد نعناع هارو ، میکس میکنیم،میکس که شد در آخر یخ هارو اضافه و دوباره میکس میکنیم،یخ ها که قشنگ خورد و میکس شدن ، موهیتو آمادس😊 . موهیتو چیست ؟ موهیتو یا موخیتو Mojito نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. اصل موهیتو (موخیتو) کوبایی است، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است. . آب ۳ پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه برگ نعناع تازه ۲ پیمانه شربت لیمو ۲ پیمانه آبلیمو ۱ پیمانه سودا یا آب گازدار ۸ پیمانه لیمو ترش چند برش برای تزیین برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ پیمانه از ۳ پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته، آن را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید. نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. بعد از ۵ دقیقه، برگ‌های نعناع‌ را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید. شربت لیمو، آب لیمو و ۱ فنجان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید. حالا شربت نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید. در نهایت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برش‌های نازک لیمو سرو کنید. ❌روش سوم❌ نعناع ۷-۸ برگ بزرگ لیمو ترش ۲ عدد عسل ۱ ق غذاخوری آب گاز دار یا دلستر لیمویی ۱ قوطی یخ به مقدار زیاد در روش سوم تهیه موهیتو به میکسر یا مخلوط‌کن نیاز دارید پس ابتدا؛ لیموتر‌ش‌ها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوط‌کن بریزید. عسل و یخ را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید و آنقدر مواد را ترکیب کنید تا به شکل پودری دربیایند. نعناع‌های شسته‌شده و تمیز را نیز داخل مخلوط کن‌بریزید و یا آن‌ها را ساطوری و ریز کرده و به یخمال لیمو و عسل اضافه کنید. در نهایت اسپرایت، آب گاز دار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کرده موهیتو را در لیوان بلندی ریخته و سرو کنید. 🌟
شیرآلات لکه آب گرفته و کدر شدن⁉️ نگران نباشید ‌:) میتونید با کمک خمیردندون، حسابی براقشون کنید ؛ بعلاوه خمیردندون کمک میکنه تا مدتها لکه آب نگیرن.. 𖧷- - - - - - - - - - - - - - - - -𖧷 •🏡💛𖧷'
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید) فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ آموزشی 😍ساخت کاور موبایل با پارچه پولکی 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
کیک هویج و گردو قابلمه ای تخم مرغ دو عدد ارد یک پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه هویج رنده شده ریز و خام . یک پیمانه وانیل نوک ق چ پودر دارچین یک ق م بکینگ پودر یک ق م گردو خرد شده نصف پیمانه دو تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و کمی وانیل زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک سوم پیمانه روغن اضافه کردم و مخلوط کردم بعد یک پیمانه ارد و که با یک ق مرباخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم اضافه کردم همینطور یک ق مربا خوری پودر دارچین در آخر یک پیمانه هویج رنده شده ریختم و مخلوط کردم و نصف یا یک پیمانه گردو خرد شده زدم بعد اینکه خوب مخلوط شد داخل قابلمه ریخته و سرش دمکنی بزارید و بزارید بپزه ۴۵ دقیقه برای فر قالب شیفون دار که با روغن جامد چرب کردم و خوب آرد پاشی کردم ریختم تو فر با دمایه 180 درجه 45 دقیقه گذاشتم بپزه 👆
غذا 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خامه مشکی با کمترین رنگ ترکیب رنگ خامه مشکی. مخلوط رنگ قهوه ای و مشکی هستش بخاطر اینکه خامه مشکی به دست بیارم باید حجم بالایی از رنگ را مخلوط خامه کنیم . اما همین اضافه کردن رنگ بیش از حد باعث میشه خامه مشکی رنگ پس بده وبسیار مضره برای بدن و بد طعم هم میشه اما یه دستور مناسب تر میخوام بگم که درصد مخلوط رنگو به یک دهم میاره و خامه بهتر مناسبتری میتونیم به دست بیاریم.👈 ما به جای مخلوط کردن رنگ از روغن کاکائو استفاده میکنیم. (پودر کاکائو را در کمترین مقدار روغن مایع حل میکنیم ) و با اضافه کردن روغن کاکائو به خامه و مقدار کمی رنگ مشکی ترجیحا برنده. ( فو) باشه بهتره میتونیم خامه مشکی مناسب با ضرر کمتر تهیه کنیم.. رنگ خامه چند دقیقه بعد مخلوط شدن یک پرده سیرتر میشه از خامه مشکی برای خامه کشی کلی کیک استفاده نکنید بهتره مطابق فیلم بعد صاف کردن کیک با خامه مقداری کیک داخل فریزر قرار بدید سطح کیک سفت بشه و با خامه مشکی یک لایه نازک روکش بر روی کیک انجام بدید از خامه مشکی بیشتر در ماسوره کاری استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت های شیک و راحت در 2 دقیقه فقط کافیه کلیک کنی و لذت ببری ... دنیای ایده و ترفند 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉