eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
. ■آموزش با نی🌺🍃 👆👆 ..💓
با ضایعات میوه ها دکوری بسازید 😍👌 👆 ..💓
_کباب تابه ای 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تر یخچالی برای این مقدار مواد سه پیمانه شیر دو سوم پیمانه شکر سه بسته پتی بور دلخواه ژله موز یک بسته سه ق غ آرد سه ق غ نشاسته ذرت نوک ق چ وانیل یک ق غ کره پارت دوم ✅🌹 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول از همه داخل نظر مورد نظر رو نایلون فریزر بزارید اگر میخواید قالبی خارج کنید اگر نه نیاز نیست از رینگ و قالب کمربندی هم میتونید استفاده کنید بعد همه ی مواد رو باهم تو ظرفی مخلوط و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی در آخر وانیل و کره اضافه مخلوط شد خاموش کنید یک ردیف بیسکوییت بزارید کمی از مواد رو بریزید بعد صاف کنید دوباره یه ردیف بیسکوییت اینکارو تا مواد تمام بشه و به ارتفاع دلخواه برسه انجام بدید بعد موز هاوتوت فرنگی های ورقه ای خرد شده رو روی مواد بچینید و بزارید خنک بشه در یخچال تو این فاصله ژله رو با یک و نیم لیوان آب‌جوش مخلوط و شفاف کنید اینم خوب خنک شد اگر دوست داشتید دو رنگ داشته باشید مثل من به دو قسمت تقسیم کنید و به یکیش یه قطره رنگ قرمز اضافه کنید ویه مقدار بریزید روی میوه ها فقط برای فیکس شدنش و بزارید یخچال نیم بند بشن حالا بعد مابقی ژله و ریخته ودر آخر چند ساعتی یخچال بمونه تا خوب جا بیافته پارت سوم ✅✅🌹 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه از بیرون آلبالو خشکه نخر و تا فصلش هست خودت براحتی درستش کن. آلبالو خشکه رو نه تنها بچه ها بلکه بزرگتر ها هم عاشقشن فکر نمی‌کنم کسی ازش بدش بیاد. دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن. آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده بشه آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از چند تا ترفند عالی دیگه برای شما ترفند چسب رو من خودم خیلی دوس دارم چون خیلی کاربردیو راحته. شما هم حتما امتحانش کنید 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
🌸 سلام_صبحتون_زیبا 💗دوستان مهربان 🕊امروزتان پراز برکت 🌸امروز مي خواهم 💗به سبك قديم سلام 🕊بگوئيم بی بهانه 💗بی توقع و بی دليل 🕊امروز مي خواهم 🌸به سبك قديم دعايتان كنم الهی خير ببينين 💗 📣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلوع صبحگاهی تون زیبـا ☀️🌸 🍃🌸امـروز براتون یک حال خوب آرزو دارم آرزو دارم هفته ات پر باشد از خبرهای خوب و اتفاقات بی نظیری که همیشه منتظرش بوديد🌸🍃 🍃🌸آخر هفتـه تون سرشاراز شادی 💐🦋💐
ساچر_کیک مواد لازم: آب جوش نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چ پودر کاکائو 25 گرم تخم مرغ 6 عدد آرد 155 گرم پودر شکر یا شکر دانه ریز 125 گرم مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی نصف پیمانه شکلات رنده شده به مقدار لازم برای تزیین آلبالو یا ورقه های کمپوت زردآلو برای تزیین طرز تهیه: آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کنار می گذاریم. زرده و سفیده را جدا می کنیم. زرده را با دو سوم از شکر بزنید. کرم رنگ و کش دار شود. آب جوش و روغن را هم اضافه کنید. یک دقیقه بزنید. سفیده ها را با باقی شکر هم بزنید. سفید و سفت شود. حالا سفیده و زرده و مواد خشک را با لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب 22 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید و چرب کرده اید بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده به مدت 30 تا 35 دقیقه. اجازه دهید کیک کاملا سرد شود. از وسط به طور افقی ببرید و یک لایه مارمالاد و یک لایه سس بمالید. حالا روی کل کیک را مارمالاد و سس بزنید. می توانید روی کیک را با چاقو به 8 قسمت یا 16 قسمت تقسیم کنید. و قسمت ها را با میوه و شکلات رنده شده تزیین کنید. و روش گاناش ریختم گاناش ۵۰گرم خامه رو روی حرارت ملایم گزاشتم تا گرم بشه ولی نجوشه سپس ۸۰گرم شکلات بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و مرتب هم زدم که شکلات ها اب بشن وقتی از گرما افتاد روی کیک ریختم)))) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 دستور یه مافین نرم، شکلاتی وخوشمزه دیگه مافین موز شکلاتی😋 ✔️این میزان مواد ۱۵ عدد مافین بهتون میده اگر قالب مافین نداشتین داخل کپسولهای کاغذی مافین که جنس محکم‌تری دارند بریزید ✔️برای شکلات داخل مافین از شکلات سکه ای تلخ خرد شده استفاده کنید یا خرد کنید وداخل مایه مافین بریزید یا اینکه نصف مایه را داخل هر کپسول که ریختین یه شکلات سکه ای وسطش قرار بدین بعد بقیه مایه رو روی اون بریزید به اینصورت احتمال چسبیدن کاغذ به کیک ها هم کمتر میشه موز نرم ورسیده ۲ عدد (با پوست ۳۵۰گرم) تخم مرغ ۲عدد به دمای محیط رسیده شکر ۲/۳ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ روغن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیر به دمای محیط رسیده ۲/۳ پیمانه پر (۱۶۰گرم) آرد قنادی ۱ و۲/۳ پیمانه (۲۵۰گرم) پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی (۳۰گرم) بکینگ پودر ۱ ق س سر صاف(۸گرم) شکلات تلخ سکه ای خرد شده ۱۰۰ گرم (اگر خواستین شکلات را حذف کنید شکر را بیشتر بریزید حدود ۱۵۰ گرم بریزید) 👈موز را له کنید ، تخم مرغها شکر ووانیل را اضافه کنید با همزن دستی حدود دو دقیقه خوب مخلوط کنید روغن مایع وشیر را اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط الک شده آرد،پودر کاکائو وبکینگ پودر ، هم بزنید شکلات خرد شده هم اضافه وفقط مخلوط کنید از مایه کیک ۲/۳ قالبهای مافین را پرکنید با شکلات های چیپسی تزیین کنید ودر فری که از نیم ساعت قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه گرم شده طبقه وسط به مدت ۱۵ نهایتا ۲۰ دقیقه قرار بدی 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چی لازم داریم: کنجد 100 گرم(کمی روی حرارت متوسط تفت بدید ) شکر 75 گرم آب 20 گرم گلوکز 15 گرم کره 40 گرم جوش شیرین 1.5 گرم(1قاشق چایخوری سر صاف ) . ابتدا آب، شکر و گلوکز را دریک قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت متوسط و هم نزنید فقط ظرف رو تکون بدید تا کاراملی به رنگ کهربایی در بیاد. با کم کردن شعله (میتونید کمی نمک اضافه کنید) کره و سپس کنجد ( تفت داده شده) را اضافه کنید و سریع هم بزنید و در آخر جوش شیرین را اضافه و کاملاً مخلوط کنید و از روي حرارت بردارید. 4. میتونید طبق ویدئو از قالب سیلیکونی استفاده کنید و یا سریع روی یک سلفون تا داغ هست پهن کنید ویک سلفون دیگر بزارید و با وردنه پهن کنید و روی آن برش ایجاد کنید و بزارید تا سفت شود. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین. پودر ژله نصف بسته پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند ) گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره) آب سرد یک سوم لیوان . من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین . من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود . پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم . قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش . یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم . برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین . این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده 🌟