eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭‌ ژله ای🍧 توضیح: محلبی دسری است ترکیه ای شبیه فرنی خودمان. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. این هم یک محلبی ساده و خوشمزه. می توان گفت که این نوع محلبی کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار تدارک دیده بشه مواد لازم برای تهیه محلبی: 1 کیلو شیر 1 لیوان پودر شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته ذرت به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باظرف نوشابه گل بسازز👌👌 👆👆 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍦 🔶️مواد لازم : 🔵هر پیمانه 250ML 🔵 پوره انبه : ‏500 گرم یا 2 پیمانه شیر عسلی : 20 گرم یا 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه : 200 گرم یا 1 پیمانه + 2قاشق غذا خوری یا 1 عدد خامه پاکت صورتی که توی بازار هست ( اکثرا 200 گرم هستن ) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎀 مبلمان 🎀 ..💓
🎀 مبلمان 🎀 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و كمتر از نصف ليوان آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميزاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد. يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم روى ظرف خمير سلفن ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميزاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم من از اين مقدار خمير سه تا چونه درست كردم و باوردنه به شكل دايره باز كردم و داخل سينى تفلنِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه براى رومال يدونه زرده و نصف استكان شير و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر ٢٠٠ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه ما به شكل سنتى براى نون شيرمال از روغن دنبه و پيه آب شده ى گوسفندى و براى رومالش هم از تركيب گلرنگ ساييده شده با شير استفاده ميكنيم كه وااااااقعا محشر ميشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک موزاییکی. مواد لازم: 2 بسته بیسکویت خرد شده 200 گرم خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف لیوان شیر نصف لیوان فندق 220 گرم شکلات تیره(میزان تلخ یا شیرین بودنش بستگی به خودتون داره،میتونید ترکیبی از شکلات تلخ و شیری بریزید که خوشمزه تر میشه) پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری) 1 قاشق چایخوری رنده پوست نارنج (اختیاری)❤ طرز تهیه: شیر، خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم اجاق گاز،پودر کاکائو و کره را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه کمی خنک شد،بیسکوییتها و فندق و پسته را با آن مخلوط کرده و درون یک قالب مستطیلی(از قبل باید توی قااب سلفون بزارید که نچسبه به قالب) بگذارید یا اینکه روی سلفون بهش حالت بدید(مثل رولت سلفون بپیچید) بعد بزارید درون یخچال یه شب تا صبح بمونه یا به مدت ۲ ساعت در فریزر بعد به دلخواه برش زده و تزئین کنید.. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده بستن 👉بفرست واسه دوستت ------------------- ••••●❥JOiN👇 Join → 💎 💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکوراسیون اتاق خواب کوچک 💡ایده های خلاقانه 🌟