eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.7هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. برای درست کردن گل تزئینی و گلسر و .... از پَر استفاده کنید 🌟
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکوراسیون 💡ایده های خلاقانه 🌟
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.رِوانى يكى از خوشمزه ترين دسراى تركيه ايه كه شبيه كيك شربتى خودمونه با تركيب گردو و بافتى نرم تر كه كنار چايى خيلى ميچسبه… تخم مرغ ٣ عدد شكر ١ ليوان فرانسوى روغن مايع ١ ليوان فرانسوى ماست چكيده ١ ليوان فرانسوى آرد سمولينا ١ليوان فرانسوى آرد ١ و ١/٢ ليوان فرانسوى گردو ١/٢ ليوان وانيل ١/٢ ق چايخورى( يا يك بسته وانيل شكرى دكتر اتكر) بكينگ پودر ٢ ق چايخورى ( ١٠ گرم) 🔺 همه ى مراحل تو ويديو هست شكر ٢ ليوان آب ٢ و ١/٢ ليوان آب ليمو ترش چند قطره هل ١/٣ ق چ ( البته تو رسپى اصلى هل نداره) 🔺براى تهيه ى شربت اب و شكر رو باهم مخلوط روى حرارت ميذاريم تا شكر حل بشه و ١٥ دقيفه بجوشه بعد از روى حرارن برميدارم و پودر هل و اب اسمو ترش رو اضافه و ميذاريم كنار تا خنك بشه براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋 ( بدون فر و همزن) مواد لازم : آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ) ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ سیب یک عدد شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک) تخم مرغ یک عدد وانیل۱/۲ ق چ روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ) دارچین نصف ق چ بکینگ پودر ۲/۵ ق چ برای کارامل: ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم شکر ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار. شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید. دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته. تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید. مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه . دم کنی هم بذارید بهتره . طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره 🌟