فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه بچه هاتون از حموم خوششون نمیاد با کمی خلاقیت براشون هیجان انگیز کنید 😍😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های خلاقانه بافت 😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عروسک بافتنی زیبااا😍😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه پیچیدن کادو 😍😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #سینی آینه ای
👉بفرست واسه دوستت
-------------------
••••●❥JOiN👇
Join → 💎
آموزش #سینی آینه ای
👉بفرست واسه دوستت
👆👆
-------------------
••••●❥JOiN👇
Join → 💎
سوهان عسلی یه شکلات سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، مقدار مواد و توضیحات روی کلیپ هست فقط
چند تا نکته ی مهم و فوت کوزه گری داره
پس خوب دقت کنید.
-راستی مقدار مغزیجات نصف پیمانه هستش تو کلیپ یادم رفته بنویسم
.
نکات مهم :👇
نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه و البته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه.
اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه.
دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن مطابق فیلم از حرارت بردارید.
بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه، اگرم زیاد تغییر رنگ بده سوهان طعم سوخته میده
سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه، سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید
برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته، شاه دونه، فندق، بادام هندی و ... دستور و نسبت مواد همینه.
هر چهار تا مغز رو داخل کلیپ گذاشتم
تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال پسته بریزید
_وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه (چون داخلش کره داره)
میتونید به مواد روی حرارت زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری اضافه کنید ولی من نزدم
با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره.
نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌یه راهکار خیلی سریع برای تمیز کردن سوختگی کف اتو💥
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب بخیر همراهان همیشگی♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺گــــل برای گــــل
🌸 تقدیم به شما اعضای کانال
🌺که برام خیلی عزیزید
🌸زندگیتون غرق در عطر گل
🌺جمعه تـون گـلـبـارون
🍇🍇🍇🍇
شیرینی تر#اکلر
موادلازم :👇👇
۱_.آردنان فانتزی یا آردقنادی ۱۵۰ گ (من از آردنان فانتزی ۲۱درصد بنام ستاره استفاده کردم ).
۲_آب ۱۲۵ گ
۳_شیر ۱۲۵گ
۴_کره ۱۲۰گرم
۵_وانیل ۱/۴ق چ
۶_شکر ۱۰گ
۷_ تخم مرغ با احتساب پوست ۲۵۰گ .بستگی به ریزی ودرشتی تخم مرغ داره حدودا ۴تا۵ عدد ولی حتما باید وزن کنید . (به دمای محیط رسیده )
۸- خامه فرم گرفته ۷۰۰گرم (خامه منجمد را از فریزر خارج کنید وبرای راحتی کار به ۲قسمت مساوی ۳۵۰گ تقسیم کنید و حتما در یخچال بگذارید تا کاملا آب شودومغز خامه وظرف خامه باید حتما سرد ویخچالی باشد .وبعد یکی از خامه هارا خارج کنید وبا دور تند همزن برقی بزنید درعرض ۲تا ۳ دقیقه کاملا فرم میگیره ،نیمی از اکلرهارو پر کنید.ومابقی خامه رو هم مجددا به همین صورت فرم دهید وبقیه اکلرها رو پر کنید ).
طرزتهیه:👇👇
۱_درقابلمه ای کوچک، شیر +آب + کره +شکر را بریزید وروی حرارت قرار دهید به محض خال جوش زدن از کف ودیواره های قابلمه آرد را یکمرتبه اضافه کنید وسریعا هم بزنید تا مثل گلوله وسط قابلمه یکجا جمع شود و حالا حرارت را کم کنید و۵ دقیقه روی حرارت داغ بزنید ومرتب خمیر را زیر ورو
کنید (به این عمل در قنادی ، داغ زدن گفته میشود ).
وبعدازداغ زدن از روی حرارت بردارید وسریعا محتوای قابلمه را به ظرف دیگر انتقال دهید ومرتب خمیر را زیر و روکنید تا کمی از داغی اولیه بیفتد ولی همچنان داغ باشد (حدودا ۲تا۳دقیقه کافیست ) حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وبا همزن برقی با دور کند بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر برود .توجه داشته باشید باید یکی یکی اضافه کنید .وهرتخم مرغ را ۳۰ ثانیه باید بزنیدوسپس با آخرین تخم مرغ ،وانیل را هم اضافه کنید .(اگر موادتان سرد شود ویاولرم رو به خنکی باشد تخم مرغ ها را بخود جذب نمی کند درنتیجه مایه تان بسیار شل میشود ).
خمیر چسبناک وبراقی خواهیم داشت ،آنرا داخل قیف یکبارمصرف باسر ماسوره متوسط آچاری بریزید ودایره های ۶ سانتی روی کاغذروغنی بکشید وبصورت نیم دایره .پایپ کنید .
این مقدار مواد ،۲۴ عدد اکلر میدهد .
فر روی آخرین درجه روشن کنید (۲۲۰یا ۲۳۰درجه سانتیگراد )تقریبا از نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه قبل .تا فر کاملا داغ داغ شود سپس شیرینی ها راداخل فر بگذارید وحدودا ۱۵ دقیقه دراین دما بماند تا کاملا حجم بگیرد وپف کند وبعد حرارت را روی ۱۷۰درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت یک ربع دیگر تا کاملا رنگ بگیرد .
وبعد از پخت کامل از فر خارج کنید و دو سر اکلر را با چاقو اره ای برش دهید واز خامه قنادی پر کنید و کمی پودرپسته بزنید .
🌟